Hotel Termy Medical Warmia Park Pluski k. Olsztyna ***

Termy Medical Warmia Park

Ocena hotelu (31 opinii)

3.9
  • Położenie
    3.3
    • Odległość od plaży / stoku 3.3
    • Plaża / stoki 2.9
    • Cicha i spokojna okolica 4.5
    • Restauracje w okolicy 2.7
    • Atrakcje w okolicy 3.4
    • Komunikacja 3.3
  • Pokoje
    4.0
    • Wielkość 3.5
    • Standard wyposażenia 4.0
    • Czystość 4.2
    • Łazienka 4.2
  • Wyżywienie
    4.4
    • Ilość i dostępność 4.2
    • Smak i jakość potraw 4.5
    • Różnorodność potraw 4.3
    • Obsługa 4.5
  • Hotel
    4.0
    • Basen 4.3
    • Udogodnienia dla dzieci 4.2
    • Animacje i rozrywka 3.4
    • Sport 3.7
    • Obsługa 4.3
    • Czystość 4.3
  • Jakość / cena
    3.7

Rekomendacja

62% poleca ten hotel

Ranking

  • 4.8

    Pollyanna ocenił hotel Termy Medical Warmia Park

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Byliśmy z Rodziną na ferie akurat trafiliśmy na pełen hotel, co może świadczy o tym, że nie wszyscy sugerują się opiniami. Przede wszystkim zachwyceni jesteśmy ludźmi pracującymi -Gratulacje dla całej kadry oraz nie można nie pochwalić kuchni - przybyło nam parę kilogramów. Pobyt uważam za udany i będziemy polecać dalej. Pokaż »

    2014-03-26
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 5.7

    Krystyna60 ocenił hotel Termy Medical Warmia Park

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy w hotelu na wyjeździe służbowym i jest to najlepszy pobyt na jakim byliśmy, bardzo, bardzo dobra kuchnia! otoczenie hotelu, miła obsługa i aquapark , wracam z rodziną

    2014-03-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.0

    Martina_87 ocenił hotel Termy Medical Warmia Park

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Dając się zwieść uroczej stronie internetowej i basenowym opisom zrobiliśmy kilkudniową rezerwację dwupoziomowego pokoju typu junior suite i udaliśmy się na wycieczkę. Nie zdążyliśmy jeszcze wejść do hotelu a już wiedzieliśmy że dobrze nie będzie. Na hotelowy parking była kolejka kilku samochodów, co jak się później okazało nie hotelowych gości a jedynie ludzi idących na basen. Po zmarnowanych 15 minutach naszym oczom ujrzała się hotelowa recepcja rodem z PRLowskich zakładowych ośrodków wypoczynkowych. Miła Pani poinfornmowała nas że dla gości hotelowych parking jest płatny jak i również dodatkowo płatna jest klimatyzacją??? :-) Na pytanie o klub nocny czy miejsce gdzie można wieczorem spokojnie wypić drinka Pani wskazała stołówkę na której brakowało tylko cerat i popielniczek. Wisieńką na torcie pozostał dwupoziomowy pokój z dołem wielkości średniej łazienki i sypialnią na górze w której nie było nawet telewizora. Był on za to na dole a jedynym jego plusem był fakt iż ze względu na wielkość pokoju nie było potrzeny pilot bo kanały można było zmieniać po wyprostowaniu ręki. Pozostały baseny które dla dzieci i rodzin z dziećmi były w miarę ok. Po wyjściu z basenu musieliśmy coś dopłacić bo jak się okazało weszliśmy do solankowego dodatkowo płatnego basenu :/ Ratunek przyszedł wieczorem dzięki bardzo miłej i konkretnej barmance któa racząc nas dobrymi drinkami i ciekawą rozmową umiliła nam ten miły pobyt. Szala goryczy przelała się następnego poranka o godzinie 7.00 (słownie siódmej) z rana, gdzie pobutkę zafundowała nam szlifierka kątowa obsługiwana przez prowadzących hotelowe prace budowlane wesołych panów :-) 20 minut później (po zostawieniu za dobę wkoty około 1000zł) i uiszczeniiu dopłat za parking i inne tego typu wykwintne i luksusowe hotelowe ksaprysy nie było już nas w tym hotelu... Ogólnie miejsce może by się od biedy nadawało dla niewmagających rodzin z dziećmi. Pokaż »

    2013-10-13
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 1.9

    melia ocenił hotel Termy Medical Warmia Park

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Jeśli ktoś szuka ciszy i spokoju to nie tu, bo hotel jest położony blisko dość ruchliwej ulicy i w dodatku obok trwa budowa dodatkowego budynku hotelu. Od rana betoniarka i hałas! Plac zabaw dla dzieci bardzo słaby. Do jeziora pół kilometra, kąpiel zabroniona, hotel nie oferuje żadnych możliwości wypożyczenia sprzętu wodnego. Atrakcje dla dzieci typu "pieczenie ciasteczek" lub "lego" trwają pół godziny i są prowadzone przez znudzone panie, które nawet nie udają, że starają się.Aqua Park z zimną wodą i zjeżdżalniami, z których prawie nikt nie korzysta, bo z całą pewnością projektował je szaleniec. Nawet mniejsze zjeżdżalnie dla dzieci mają po bokach duże kamienie i są dość niebezpieczne. Jedzenie dość dobre, ale bardzo irytuje mnie kartka, że zabrania się wynoszenia jedzenia ze stołówki. Bywałam w różnych hotelach i nigdzie nie widziałam, aby ludzie wynosili dania ze stołówki i tu też goście niczego takiego nie robią. Nie widzę jednak nic zdrożnego w zrobieniu kanapki pięcioletniemu dziecku, które w trakcie śniadania nie chce jeść, a za godzinę jest głodne. Tym bardziej, że w związku z tym, że przyjechałam do hotelu tylko z dzieckiem, więc policzono mi je jak osobę dorosłą z łaskawą 20% zniżką. Za trzy doby pobytu z dzieckiem zapłaciłam 2000,00 PLN i mam poczucie źle wydanych pieniędzy. Lepiej było dodać te pieniądze do jakiegoś zagranicznego wyjazdu Pokaż »

    2013-07-23
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (6)
  • 5.8

    Maciek K ocenił hotel Termy Medical Warmia Park

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Świetne miejsce na wypoczynek. Aquapark rewelacja. Jedzenie niesamowite. Super wyjazd. Jedyny minus to taki, że pobyt był za krótki. Za mało reklam o hotelu. Gdybyśmy nie dowiedzieli się o nim przez przypadek to nie wiedzieli byśmy że jest takie piękne miejsce na Warmii. Pokaż »

    2013-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  • 5.8

    Michal Moszczowski ocenił hotel Termy Medical Warmia Park

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel położony w pięknej okolicy w zasadzie w samym lesie. Cisza i spokój. Pojechaliśmy z nastawieniem na Spa. Jesteśmy zachwyceni. Gratuluje personelu a w szczególności pani Kosmetyczki i Masażystki.

    2013-06-02
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (0)
  • 6.0

    bodzio72 ocenił hotel Termy Medical Warmia Park

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo udany wyjazd i stanowczo za krótki. Hotel super!!!. Śniadanie bardzo smaczne - duży wybór. Aquapark rewelacja. Polecam

    2013-04-14
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 5.8

    bundzia ocenił hotel Termy Medical Warmia Park

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    wyjazd super. wszyscy Ci którzy piszą o tych karaluchach i niemiłej obsłudze powinni sie wstydzić i zamiast wypisywać te kłamstwa lepiej zadbać o swoje pensjonaty i hotele. Właśnie wróciłam z rodzina z pobytu w aquaparku z wielkanocy i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona wysokością usług, jakością jedzenia, obsługą, która jest prawie niezauważalna i miła. Na korytarzach słychać świergot ptaków oraz czuć zapach świeżych kwiatów. Sam basen super, mój 2letni syn był w 7 niebie. polecam gorąco anna z warszawy Pokaż »

    2013-04-01
    Opinia pomocna?
    Tak (9) / Nie (1)
  • 5.0

    Tomasz Zaleski ocenił hotel Termy Medical Warmia Park

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pokoje trochę za małe. Na uznanie zasługuje kuchnia. Gratulacje. Aquapark robi wrażenie ale... trochę w nim za duszno.

    2013-03-17
    Opinia pomocna?
    Tak (10) / Nie (0)
  • 4.4

    Piotrmaly ocenił hotel Termy Medical Warmia Park

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Polecamy. Obsługa bardzo miła i pomocna. W restauracji swietne menu,przemila obsługa, zwłaszcza pan który serwowal nam drinki. Aqua park spełnił nasze oczekiwania zwłaszcza jakuzzi na zewnątrz. Hotel na nasze życzenie zorganizował w sali muzycznej obejrzenie gali boksu w systemie ppv. Z pewnością odwiedziny to miejsce kolejny raz. Pokaż »

    2013-02-24
    Opinia pomocna?
    Tak (11) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny