Hotel Vital Beach Konakli ***

Vital Beach

Ocena hotelu (19 opinii)

4.6
  • Położenie
    4.2
    • Odległość od plaży / stoku 4.8
    • Plaża / stoki 3.6
    • Cicha i spokojna okolica 4.9
    • Restauracje w okolicy 3.8
    • Atrakcje w okolicy 3.5
    • Komunikacja 4.4
  • Pokoje
    4.8
    • Wielkość 4.4
    • Standard wyposażenia 4.8
    • Czystość 5.3
    • Łazienka 4.9
  • Wyżywienie
    4.9
    • Ilość i dostępność 4.9
    • Smak i jakość potraw 4.9
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 5.3
  • Hotel
    4.1
    • Basen 4.7
    • Udogodnienia dla dzieci 3.2
    • Animacje i rozrywka 3.7
    • Sport 3.0
    • Obsługa 5.3
    • Czystość 4.9
  • Jakość / cena
    5.2

Rekomendacja

86% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.7

    lena88 ocenił hotel Vital Beach

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Z całą pewnością polecam wszystkim hotel Vital Beach. Przemiła obsługa, jedzenie pyszne, różnorodne, co wieczór na kolacji serwowane było coś extra np. kebab, mięsko z grilla itp. Hotel bardzo czysty i zadbany. Codziennie sprzątane pokoje i wymieniane ręczniki. Dużym plusem jest bar na plaży. Okolica generalnie bardzo cicha i spokojna, można wypocząć. Nie żałuję dokonanego wyboru i jeszcze raz zdecydowałabym się na wyjazd do Konakli. Pokaż »

    2012-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    Krakowianka ocenił hotel Vital Beach

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Ja również dołączam się do osób zadowolonych z pobytu w hotelu Vital Beach. Wszystko na dobrym poziomie. Bardzo mili kelnerzy. Czysto i przytulnie. Plaża wyznaczona dla tego hotelu i zejście do morza faktycznie niezbyt ciekawe, ale wystarczy przejść się w lewo wzdłuż brzegu lub dalej promenadą powyżej plaży i dojdzie się do piaszczystych fragmentów plaży i łagodnego zejścia do cudnego morza. Nie podobał mi się tylko animator. Uważam, że się nie napracował. Pokaż »

    2012-08-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    mala czrna ocenił hotel Vital Beach

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia , bardzo czysty , pościel i ręczniki codziennie zmieniane , obsługa miła i chętna do pomocy. Jedzenie super , dla każdego coś dobrego , i surówki, i sałatki, i mięso, i warzywa , i owoce , i desery , i grill co wieczór i rano , gdy tylko czegoś brakowało zaraz zostało doniesione. Wstyd za innych , którzy nakładają na talerze tyle że nie mogą donieść do stołu a potem tego nie zjadają tylko wyrzucają. Hotel bardzo kameralny dzięki czemu panuje miła i rodzinna atmosfera. Wbrew innym opiniom obecność Rosjan i Niemców nie przeszkadza w ogólnej atmosferze. W czasie naszego pobytu byli ludzie z kilkunastu narodowości. Animator Charli potrafił rozbawić do łez i zachęcić wszystkich do wspólnej zabawy. Obsługa w barze ( Nuri i Ertan) znosili z uśmiechem na twarzy od rana do nocy fanaberie niedopitych gości hotelowych. Kelnerzy ( Nahir - jego imię nie wiem czumu ale jest na każdym sztućcu , przy każdym posiłku znajdzie chwilę czasu aby z każdym gościem zamienić słówko) , Na plaży jest full wolnych leżaków , nie ma problemów , podejdziesz z opaską na ręce i już masz wszystko co potrzebujesz. Wycieczki fakultatywne zamawialiśmy u Edka , który mówi po polsku bo ma żonę w Warszawie, polkę. Edek pije tylko polską żubrówkę. Zajdziecie do niego po wycieczkę z żubrówką to macie tańsze wycieczki. Biuro Edka jest około 300 metrów od hotelu, po prawej stronie.Jeszcze raz polecamy ten hotel , nie będziecie żałować. nie patrzcie na opinie snobów , którzy chcą za małe pieniądze mieć złote góry. Pokaż »

    2012-05-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.6

    Łukasz ocenił hotel Vital Beach

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Spędziliśmy przepiękne 8 dni w hotelu Vital Beach w lipcu 2011r. Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy w 100%. Hotel jest czyściutki, pokoje codziennie sprzątane, pokojówka robi codziennie inne cuda z ręczników wykorzystując żywe kwiaty, klima, balkon, przeważnie z widokiem na morze. Jedzenie urozmaicone i bardzo dobre, do kolacji zawsze coś extra np. ryby z grilla, kebab (nie mylcie polskiego klopsa na kiju z tureckim kebabem z czystego mięsa), wątróbka, omlety, grillowane filety z kurczaka. Beczka w winem białym i czerwonym, dwa rodzaje soków, woda, kawa, herbata, do śniadania tradycyjna herbata çayı., owoce, i pycha desery. Basen nie za duży, ale zawsze były wolne leżaki, brodzik dla dzieci mały, brak zjeżdżalni itd. jednak w mieście jest aqua park, przy basenie bar- od 10 do 23- piwo, wódka, gin, raki- tradycyjna anyżowa wódka turecka, cola, fanta, sprite, tonic. Przy plaży również bar z napojami, piwem, kawą i frytkami, plaża raczej dla umiejących pływać- zejście z pomostu do wody i od razu 5 metrów, brzeg skalisty, ale kawałek dalej jest piękna piaszczysta dzika plaża, gdzie wstęp jest darmowy, a w razie potrzeby leżaki po 3 liry za cały dzień. Wbrew zaleceniom, można zabierać jedzenie i napoje do pokoju. Obsługa doskonała, kelnerzy chodzą jak w zegarku- kieruję gastronomią, więc znam się na tym i szczerze zazdroszczę im takich kelnerów. Nie ma się do czego przyczepić. Jeżeli wybieracie się do Turcji zapraszamy na nasz blog, na którym znajdziecie wiele przydatnych informacji. www.turcjapopolsku.blogspot.com Pokaż »

    2011-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.8

    sylwia19930409 ocenił hotel Vital Beach

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jestem bardzo zadowolona z tego hotelu i okolicy w której się znajduje:) Obsługa bardzo miła:P można było sie nawet powygłupiać z nimi:) W pokojach czyściutko:) W laziękach codziennie wymieniane ręczniki:) Sprzątaczka gdy położy się na łóżku jakiś niewielki napiwek potrafią na łóżkach zrobić cuda z pościeli:) Naprawde jestem bardzo zadowolona z tego miejsca:) Basen średniej wielkości ale jak dla mnie extra:) miejsca bardzo dużo:) Dla mnie jak najbardziej jest godny polecenia:) Pokaż »

    2011-07-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.7

    bawicz ocenił hotel Vital Beach

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Zgadzam się z pozostałymi opiniami.Polecam kupowanie wycieczek w lokalnych biurach podróży,bo u rezydenta przepłacicie!(a organizator wycieczki jest ten sam)Polecam rafting!!!U rezydenta 33E a w mieście 15E Skontaktujcie się z p.Edkiem (Turkiem mówiącym po polsku)którego możecie spotkać obok pierwszych sklepów po wyjściu z hotelu w prawo.Najsłabszym punktem tego hotelu jest plaża.Trzeba odejść od hotelowej w bok,żeby nie wchodzić do wody z pomostu po drabince,bo przy brzegu są ogromne głazy na które fala Was może przewrócić.Jak Wam się uda pojechać w cenie last minute za 1200 zł to lećcie w ciemno. Pokaż »

    2011-07-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    Tadeusz ocenił hotel Vital Beach

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy w tym hotelu jeden tydzień na przełomie maja i czerwca.Hotel mały,kameralny,ze znakomitą obsługą,(nie dotyczy animatora).Pokoje małe, ale przytulne.Sprzątane codziennie.Jedzenie zjadliwe, lecz nie rewelacyjne.Do plaży bliżej niż podaje organizator.Nie było problemu z zajęciem leżaka czy na basenie ,czy też nad morzem.Ogólne wrażenie bardzo pozytywne.Reasumując. Będąc nastawionym pozytywnie można za małe pieniądze spędzić całkiem miłe chwile. Do malkontentów! Za małe pieniądze nie oczekujcie LUKSUSÓW.Troski i żale zostawcie w domu,a spędzicie naprawdę miłe wakacje.Czego z całego serca wszystkim życzę Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-06-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    Franek72 ocenił hotel Vital Beach

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo miły hotel w spokojnej okolicy, atutem hotelu jest bardrzo miła, pomocna, uśmiechnięta obsługa, oraz czystość w pokojach. Basen nie jest duży, ale wystarczający dla gości(66 pokoi). Plaża ok. 120m piaskowo-żwirowa. W pobliżu są inne hotele , ale nie ma w związku z tym większej uciążliwości, blisko sklepy restauracje. Animacji w hotelu nie ma wiele, ale animator Charlie organizuje wyjazdy na dyskotekę w Alanii, zapewnia przejazd w obydwie strony i darmowego drinka całość za 5 euro.Ogólnie za tą cenę trzygwiazdkowy hotel oferuje bardzo wiele. Pokaż »

    2010-10-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    basia_t ocenił hotel Vital Beach

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo miły hotel.Profesjonalna obsługa i wogóle przesympatyczni ludzie.Wszyscy mili, grzeczni,pomocni.Personel to największy atut tego miejsca.Pokoje nie za duże,ale czyściutkie.Co do kociej sierści na stolikach, to chyba się komuś przyśniło.Kelnerzy codziennie kilkakrotnie zmieniają obrusy.Nie ma mowy o kotach na stolikach.Faktycznie kociaki kręcą się tam podczas kolacji,ale to dlatego,że goście sami je wołają i dokarmiają.Kelnerzy tylko próbuja je przegonić, ale przy pełnej sali gości chętnych do karmienia uroczych zwierzątek to raczej trudna sprawa;)) Lokalizacja hotelu będzie odpowiadać osobom, które szukają ciszy i spokoju.Hotel jest położony troche na uboczu,ale to dla mnie też było plusem.Gwar miasta mam na codzień.Plaża faktycznie kiepska,ale dla kreatywnych to nie problem.Kawałeczek dalej jest piękna, romantyczna plaża-polecam zwiedzanie okolicy;)) Posiłki w hotelu są smaczne i ładnie podane.Jedzenie jest tam zupełnie inne,niż w Polsce,ale co się dziwić-to Turcja jest;)Wszystko zjadliwe i nawet niezłe.Najważniejsze,że nikogo nie dopadły problemy żołądkowe-to chyba świadczy o jakości posiłków. Drink-bar rewelacyjny;)Jak na taki nieduży hotel oczywiście.Ogólnie dobre miejsce na urlop.Podkreślę jeszcze raz,że cały personel tego hotelu,to jego największy skarb.Przy nich wszystkich czujesz się jak najważniejszy gość.Nie ma specjalnych względów dla jakichś narodowości.Wszyscy są równo traktowani.W hotelu jest spora różnorodność turystów.Ale to dobrze-każdy znajdzie coś dla siebie;)) Ogólnie - hotel godny polecenia.I nie prawda,że dominują tam starsi.W okresie,kiedy byliśmy tam było bardzo dużo młodych,wesołych ludzi. I nie czepiajmy się szczegółów - przecież hotel ma tylko 3 gwiazdki.Nikt nie obiecywał,że to będzie bogactwo i luksus.Dla ludzi z wyobraźnią i dobrym nastawieniem to idealne miejsce na relaksacyjny wypoczynek. WAŻNE! Podstawowa znajomość angielskiego i kultura osobista znacznie ułatwią nam wszelkie kontakty:) POLECAM! POLECAM! Pokaż »

    2010-09-30
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 2.9

    aniel ocenił hotel Vital Beach

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Hotel ładny i czysty.Obsługa bardzo bardzo miła. Zero animacji - jaki animator aligator terminator amator, takie animacje.Porażka.Z dala się trzymajcie od Charliego!!! czy jak mu tam.Dziwie sie że go tam trzymają.Poza tym miło.Basen mały ale wczasowiczów też nie za dużo.Warto dac 10dolców na lepszy pokój i 1dolara sprzątaczkom. przy plaży pyszne naleśniki ale sama plaża to porażka. Pokaż »

    2010-09-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny