Hotel Rehana Royal Beach Nabq Bay *****

Ocena hotelu (73 opinii)

4.4
  • Położenie
    4.5
    • Odległość od plaży / stoku 5.4
    • Plaża / stoki 4.6
    • Cicha i spokojna okolica 5.0
    • Restauracje w okolicy 3.6
    • Atrakcje w okolicy 3.8
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    4.7
    • Wielkość 5.4
    • Standard wyposażenia 4.7
    • Czystość 4.4
    • Łazienka 4.4
  • Wyżywienie
    4.0
    • Ilość i dostępność 4.3
    • Smak i jakość potraw 3.8
    • Różnorodność potraw 3.9
    • Obsługa 3.9
  • Hotel
    4.5
    • Basen 5.1
    • Udogodnienia dla dzieci 4.9
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 4.3
    • Obsługa 4.2
    • Czystość 4.0
  • Jakość / cena
    4.4

Rekomendacja

66% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 2.5

    kangur71 ocenił hotel Rehana Royal Beach

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Hotel sam w sobie bardzo ładny ale z pozytywów to tyle. Jedzenie i picie poniżej krytyki ( nie jestem wymagający). Obsługa zachowywała się jakby była obrażona na cały świat. Hotel opanowany przez Rosjan i Arabów ( zachowują się jak panowie świata). Jedyny pozytywny akcent to recepcjonistka o imieniu Edyta ( Polka ), która starała się dla Polaków zrobić wszystko co tylko mogła. Hotel 5* niestety zasługuje wg mnie na słabe 3*. Osobiście nie polecam. Pokaż »

    2015-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.5

    bmo ocenił hotel Rehana Royal Beach

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    jedzonko tragedia jedzonko tragedia, hotel oceniam ogólnie na słabą 4 jedzonko bardzo tę opinię obniża

    2015-07-07
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.0

    Artur Sikora ocenił hotel Rehana Royal Beach

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel duzy,przestronny,jedzenie w miare,czystość też-tylko łazienki porazka.Ogólna nota 4 czli dalismy rade :)Polscy animatorzy,obsługa nawet nie wyciągała ręki po napiwki,rafa bardzo stroma ale kolorowa i mnóstwo ryb.Duża ilość basenów powodowała,że nie było wojny o leżaki.Skład Rusko-Ukraińsko-Polski :) czyli standard :) Pokaż »

    2015-06-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 4.7

    Saladyn ocenił hotel Rehana Royal Beach

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel duzy i przestronny Jedyny minus to jedzenie ale to normalne w Egipcie, a także obługa w barach Wspaniałe animacje, mnóstwo atrakcji na plaży( można wypulić np nurkowanie)

    2014-08-14
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (5)
  • 2.9

    piotr ocenił hotel Rehana Royal Beach

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.5
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Hotel dla Rosjan i Polaków kolejki do wszystkich barów tak około po 15 osób barman jeden i oczywiscie zajęty . Pracuje pani Angelika polka które nie pomaga natomiast wszystko zapisuje(nie wiem po co i tak nic nie załatwi) Jeżeli wybraliscie ten hotel kolejki to normalka. Bar w basenie oczywiscie nieczynny. Woda w basenie głównym mętna animatorzy zajmują się tylko goscmi ktorzy robią sobie z nimi zdjęcie. Menadżer hotelu nieprzyjazny i chamski. UWAGA !! nam okradziono sejf oczywiscie tylko euro i dolary hotel Was oleje. Polskie pieniądze nie zabierają . Więc zachęcam do kolejek po napoje w systemie ALL Hotel jak na Egipt ok natomiast zapomniałem przerwy w barach tak co półgodziny na 10-min.Ja byłem 11-raz w Egipcie i pierwszy raz spotkałem się z tak słaba organizacja. Pokaż »

    2014-08-04
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (2)
  • 4.7

    barbara ocenił hotel Rehana Royal Beach

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    ladny hotel na duzym terenie, pokoj po dodaniu 10 dol. do paszporty przy meldunku dostalam z widokiem na morze w odleglosci 200m od plazy.sprzatany dodawana kawa i herbata i woda,na stolowce tlok ale jak sie dalo 2 dol napiwku kelnerowi to stolik natychmiast sie znajdowal.niektorzy kelnerzy chamscy i lekcewazacy!animacje fajne z konkursami.plaza nieciekawa ale obsluga robiaca tatuaze przemila. Pokaż »

    2014-07-19
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (1)
  • 5.5

    mastika ocenił hotel Rehana Royal Beach

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Długo zastanawiałam się nad wyborem tego hotelu czytając różne opinie, jednak nie żałuję, że zdecydowałam się na jego wybór. Hotel fantastyczny, piękne ogrody, ciekawa infrastruktura, dobrze utrzymany i czysty. Duża ilość basenów, bo aż 11 i każdy znajdzie swoje miejsce. Jeden główny basen, gdzie przesympatyczni animatorzy umilają pobyt różnymi grami i zabawami. Zespół animatorów na 5+, ja w żadnym, hotelu takich nie spotkałam. Wieczorne programy animacyjne prowadzone przez rewelacyjnego szefa animatorów Mega, potrafiły rozbawić do łez.Na terenie hotelu codziennie bezpłatna dyskoteka SPACE. Rafa hotelowa przepiękna, zejście tylko z pomostu, ale jest na co popatrzeć. Na plaży nie brakowało leżaków. Uważam, że w tym hotelu nie można się nudzić.Nadmienić muszę, że pomimo tego iż doba hotelowa zaczynała się od 14.00 my otrzymaliśmy swój pokój już o godz.11.00. Ponadto w dniu wyjazdu opaski zostawiono nam do momentu opuszczenia hotelu czyli do godz.17.00 i można było dalej korzystać z formuły all inclusive. Dlatego też wielki ukłon w stronę zarządzającego hotelem. Jeżeli chodzi o gości to przede wszystkim Rosjanie, ale nam to nie przeszkadzało. Pokój duży z balkonem, czysty z jacuzzi w łazience, z widokiem na morze i basen główny nr 1023 był rewelacyjny, codziennie sprzątany, a na łóżku zawsze pozostawiona jakaś niespodzianka zrobiona z ręczników. Wielka komoda na której stał telewizor plazmowy. Klimatyzacja dobrze działająca. Standardowo w pokoju był telefon, sejf,lodówka a także zestaw kawy, herbaty codziennie uzupełniany oraz czajnik elektrycznyJedzenie dobre i urozmaicone, każdy może wybrać coś dla siebie. Nie wspomnę, że serwowane były także lody, wata cukrowa, pop corn, pizza, hamburgery i frytki, jak ktoś lubi. Na terenie hotelu znajduje się restauracja główna, druga gdzie podawane są przekąski oraz tematyczne: owoce morza, azjatycka, włoska oraz orientalna. Przez pobyt mogliśmy po dwa razy skorzystać z restauracji włoskiej, azjatyckiej i orientalnej.Polecam hotel Pokaż »

    2014-07-09
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (2)
  • 5.7

    DanielpOpole ocenił hotel Rehana Royal Beach

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wakacje znakomite :) Hotel piękny, głodny nie chodziłem, obsługa na najwyższym poziomie, rewelacyjni animatorzy (Monkey, Mizo & Karolina) pełni charyzmy i jako jedyni potrafią poderwać leniwych Polaków do zabawy. Na terenie hotelu super baseny, każdy znajdzie coś dla siebie, tym co lubią muzykę i ruch polecam basen główny - tu zawsze się coś dzieje, zaś miłośnicy ciszy i spokoju tez mają w czym wybierać. Kompleks jest ogromny, nocą pięknie oświetlony. Po całodziennym opalaniu można na chwilę odsapnąć w klimatyzowanym lobby (tu też są najlepsze drinki). Pokoje duże i przestronne, sprzątane z "grubsza" - po Arabsku ;) ale przecież są to wakacje i odrobina kurzu jeszcze nikogo nie zabiła. My w pokoju mieliśmy mrówki - trudno je było wytępić ale po tygodniu skapitulowały. Na recepcji zaproponowano nam zamianę pokoju, nie zdecydowaliśmy się jednak na nią bo mieliśmy pokój w budynku nr 3, w fajnym miejscu, na parterze...ale możliwość taka była. Jedzenie dobre, świeże, myślę że każdy znajdzie coś co lubi. Na tarasie serwują pyszne ryby, grillowane mięso, duszone warzywa, pieczonego indyka a rano jajka, omlety i naleśniki. Po śniadaniu można połasuchować przy pysznych, ciepłych pączkach, smażonych na bieżąco. Dziwiły mnie komentarze niektórych,że nie było co jeść...jednak my Polacy mamy chyba w naturze stałe niezadowolenie. Na każdym kroku spotykaliśmy się z życzliwością wszystkich pracowników Rehany. Spotkaliśmy tam fajnych ludzi i wczoraj trudno nam było wyjeżdżać do domu. W Sharmie spokojnie, atmosfera turystyczna, wycieczki realizowane zgodnie z rozpiską, można czuć się bezpiecznie - policja i ochrona na każdym kroku. Na terenie hotelu sklepiki, w których można się targować - cena i tak będzie niższa niż na lotnisku w Sharm. Nie warto czekać z pamiątkami do ostatniej chwili bo na lotnisku dużo drożej i mały wybór. Pokaż »

    2014-07-05
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.0

    Jolanta ocenił hotel Rehana Royal Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    hotel charakteryzuje się wspaniałą infrastrukturą,oraz przemiłymi animatorami,osobom lubiącym smacznie /co nie znaczy dużo/ zjeść odradzam ten hotel ponieważ posiłki moim zdaniem nie są mocną stroną tego hotelu

    2014-05-09
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 5.8

    marzena ulanowa ocenił hotel Rehana Royal Beach

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam w Rehanie 2 razy i teraz tez tam jadę . Dla mnie hotel jest na 5 obsluga , pokoje baseny. Czytam niektore komentarze i smiesza mnie . fakt faktem ze jedzenie egipski mi nie smakuje , jem bo musze ale nie ma jak to polska kuchnia. Ale zawsze mozna sie najesc frytkami :) albo bulka z dzemem. Jedzenia jest bardzo duzo i urozmaicone ale ja nawet w polsce za makaronem , kaczkami itp nie przepadam . Ale za to jest duzo wolowiny ktora uwielbiam. Zaznaczam ze jest to moj 5 hotel w egipcie . Owszem wiekszosc gosci to rosjanie ale kazdy musi pamietac ze wybierajac sie do egiptu to niestety na kazdym kroku zobaczy rosjanina :( oni rzadza tym krajem . Ja ich olewam totalnie , a egipcjanie niestety musza ich tolerowac, taki jest rozkaz szefa. A hotel rehana jest wedlug mnie bardzo dobrym hotelem . Polka pracujaca w hotelu jest bardzo pomocna i chetna do pomocy . W razie pytan prosze dzwonic 604437724 Pokaż »

    2014-04-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny