Hotel Willa Koala Karpacz

Willa Koala

Ocena hotelu (31 opinii)

4.9
  • Położenie
    4.6
    • Odległość od plaży / stoku 3.8
    • Plaża / stoki 4.6
    • Cicha i spokojna okolica 5.7
    • Restauracje w okolicy 4.5
    • Atrakcje w okolicy 4.8
    • Komunikacja 4.3
  • Pokoje
    4.9
    • Wielkość 5.4
    • Standard wyposażenia 4.7
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 4.3
  • Wyżywienie
    5.5
    • Ilość i dostępność 5.5
    • Smak i jakość potraw 5.5
    • Różnorodność potraw 5.4
    • Obsługa 5.5
  • Hotel
    4.6
    • Basen 3.6
    • Udogodnienia dla dzieci 4.9
    • Animacje i rozrywka 4.3
    • Sport 4.4
    • Obsługa 5.1
    • Czystość 5.0
  • Jakość / cena
    4.9

Rekomendacja

77% poleca ten hotel

Ranking

  • 6.0

    PatrykO ocenił hotel Willa Koala

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Gorąco polecam! Świetna obsługa i jedzenie! Miejsce piękne:)

    2015-02-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Fochu12 ocenił hotel Willa Koala

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Miejsce jak najbardziej nadające się na odpoczynek i wyjazd służbowy. hotel jest dobrze usytuowany

    2014-10-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Jadzia33 ocenił hotel Willa Koala

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Właśnie wróciliśmy z tych okolic i właśnie tej willi. Warto tam się zatrzymać, ponieważ oferta jest zgodna z opisem. Czuć tam doskonałą atmosferę oraz doskonałą precyzję w prowadzeniu hotelu. Mam nadzieje, że tam wrócę zimą. A Karpacz jest piekny Pokaż »

    2014-08-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Aga Tolkows ocenił hotel Willa Koala

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.6
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam tam tylko na chwile- niestety. Bardzo ładne miejsce, niedaleko Karpacza. Jedzenie smaczne. Pokoje śliczne można poczuć klimat domowo ekskluzywny. Podoba mi się mam nadzieje, że jeszcze wpadne

    2014-08-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Barwinki ocenił hotel Willa Koala

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Miejsce urocze. Blisko natury. Jeśli chodź o wyżywienie i wyposażenie pokoi to wszystko w jak najlepszym stanie. Miła obsługa. Duży ogródek z możliwością grilowania. Pewnie tm wrócę

    2014-08-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.5

    Majka2013 ocenił hotel Willa Koala

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Wystające sprężyny w łóżku, smród w łazience, obiekt wymagający remontu, niemiła obsługa. Żałuję, że tam byłam.

    2014-06-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    Mitor ocenił hotel Willa Koala

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Pobyt w Karpaczu był naprawdę bardzo udany. Pokój jest czysty, wyposażony w to co trzeba - łózka faktycznie są jednoosobowe, ale to żaden problem by je zsunąć, wygodne materace, telewizja dostępna w pokoju w języku polskim (kilkanaście kanałów),posiłki bardzo smaczne, domowe i pożywne, porcje naprawdę duże. Obsługa jest bardzo miła. Okolica cicha, spokojna, do centrum jest kawałek, ale my byliśmy świadomi tego więc nie narzekamy. Pokaż »

    2013-10-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.4

    bikson ocenił hotel Willa Koala

    • Położenie
      2.6
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Wrześniowy wyjazd poza sezonem niestety ostatni raz do tego pensjonatu (bo willa to wielka przesada). Mały pokój dwuosobowy do tego z oddzielnymi łóżkami. Łazienka niestety pod prysznic bez klapek baliśmy się wejść, początki grzyba na kabinie i suficie. Telewizja satelitarna w pokoju to oczywiście telewizja ogólnie dostępna. Jeżeli chodzi o jedzenie, to jedliśmy tylko raz i w cenie 25 zł za obiad można na mieście się lepiej najeść. Dania mało smaczne, porcję też nieduże, kompot wodnisty, a pączek z biedronki. Ogólnie cena w żadnych wypadku nie ma się do jakości. Płacisz jak za willę, mieszkasz w pensjonacie kiepskiej jakości. Pokaż »

    2013-09-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.9

    hopsia124 ocenił hotel Willa Koala

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.6
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Plusy: przesympatyczna obsługa, miła, rodzinna atmosfera, przestrzeń, smaczne posiłki (aczkolwiek nie aż tak różnorodne i smaczne, jak można to sobie wyobrazić czytając inne komentarze), pokoje duże i czyste, tak samo łazienki, okolica cicha i spokojna, w sam raz, żeby odpocząć po górskich wędrówkach ;) Minusy: parking na terenie Willi jest mały, więc i tak samochód trzeba zostawić na ulicy, do centrum jest kawałek, więc dla niezmotoryzowanych może być to problem, w pokojach są nowoczesne telewizory, ale można za ich pośrednictwem obejrzeć dwa kanały : po niemiecku i po angielsku, a dostęp do telewizji satelitarnej jest w sali kominkowej. Pokaż »

    2013-08-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    anisia1977 ocenił hotel Willa Koala

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Osrodek połozony w cichej okolicy .Jest kawalek do centrum ale w koncu w gorach sie chodzi:) Wspaniała obsługa czysciutki pokoj goraca woda łazienka ok. Czysto przyjemnie miło.Parking tez jest.Jedzenie rewelacyjne wspaniale sniadania obiady takie ze mezczyzna nie jest w stanie zjesc i podwieczorek.Przy wycieczkach jedniodniowych daja panie prowiant na caly dzien.NApewno tu wrocimy jak tylko kase uzbieramy:):) Serdecznie polecamy:) Pokaż »

    2013-08-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny