Hotel Al Diwan Resort (El Diwan) Shark's Bay ***+

Al Diwan Resort (El Diwan)

Ocena hotelu (54 opinii)

3.8
  • Położenie
    3.5
    • Odległość od plaży / stoku 2.9
    • Plaża / stoki 4.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.6
    • Restauracje w okolicy 2.7
    • Atrakcje w okolicy 2.7
    • Komunikacja 4.1
  • Pokoje
    3.9
    • Wielkość 4.5
    • Standard wyposażenia 3.5
    • Czystość 4.2
    • Łazienka 3.3
  • Wyżywienie
    4.0
    • Ilość i dostępność 4.0
    • Smak i jakość potraw 4.3
    • Różnorodność potraw 3.5
    • Obsługa 4.1
  • Hotel
    3.1
    • Basen 3.8
    • Udogodnienia dla dzieci 2.7
    • Animacje i rozrywka 3.1
    • Sport 2.2
    • Obsługa 3.8
    • Czystość 3.1
  • Jakość / cena
    4.3

Rekomendacja

58% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.0

    agnieszka123456 ocenił hotel Al Diwan Resort (El Diwan)

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    uważam, że hotel ma swój klimat, ale przydało by się go trochę odrestaurować. obsługa przesympatyczna, jedzenie dobre, pokój codziennie sprzątany. nie mam żadnych zastrzeżeń. bus na plaże jeździ co 2h, do miasta 2 razy w tygodniu. plaża jest czysta i ładna. jest również możliwość zakupienia okularów i rurki do nurkowania, w celu podziwiania pięknych ryb. w hotelu jest bardzo dużo polaków, praktycznie sami polacy. jeżeli komuś nie przeszkadzają trochę niższe standardy, to bardzo mocno polecam ten hotel. byłam tam ze znajomą na tydzień i było cudowanie, aż się nie chciało wyjeżdżać. Pokaż »

    2012-10-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 1.0

    igrawzel ocenił hotel Al Diwan Resort (El Diwan)

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel masakra brud, pleśń, robaki Totalna Ruina. Biuro summerelse zmusiło nas do pobytu w tym hotelu przez ogłoszenie upadłości. Odradzam każdemu kto chcialby miec udane wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2012-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 1.0

    jcierlica ocenił hotel Al Diwan Resort (El Diwan)

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel tylko dla "bakłażanów"!!!!!! Jesteśmy turystami, którzy zostali zesłani jako uchodźcy z biura SUMMERELSE. Grupa turystów z Polski trafiła z 4 i 5 gwiazdkowych hoteli do tego śmietnika. Basen wygląda jak sadzawka, w drugim pływają robaki, tacki i papierosy a woda ma kolor zielono-brązowy. Na kuchni podają spleśniały ser a w pokojach mieszkają egzotyczne robaczki, większe i mniejsze!!!!!!!!!!!!! Gorąco odradzam wszystkim normalnym turystom!!!!!!! Pokaż »

    2012-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.7

    Asia72 ocenił hotel Al Diwan Resort (El Diwan)

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Niejestesmy wymagajacy chcielismy sie TYLKO dobrze wyspac i zjesc,ale NIESTETY!!! Krotko mowiac,oprocz milej obslugi niezastalismy tam nic innego:( Napewno NIGDY wiecej tam NIEWROCIMY !!!!!!

    2012-07-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    adrian adzio ocenił hotel Al Diwan Resort (El Diwan)

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    ogólnie hotel ok. bardzo miła obsługa zarówno w restauracji jak i w pokojach , jak traktuje się obsługę jak normalnych ludzi są bardzo przyjacielscy i nawet załatwią wiele spraw jedzonko dobre bardzo dużo słodkości w postaci ciastek tortów galaretek i legumin dla normalnych ludzi szczerze polecam byłem tam dwa tygodnie Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (12) »

    2010-10-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.3

    ankom ocenił hotel Al Diwan Resort (El Diwan)

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Mi się bardzo podobało.Hotel jak na 3 gwiazdki super, z resztą kto jedzie na wakacje siedzieć w hotelu?Tam sie tylko je i spi.Cały czas praktycznie byliśmy poza hotelem,na plaży na mieście na wycieczkach.

    2010-09-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.7

    ajajajaja ocenił hotel Al Diwan Resort (El Diwan)

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.2
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Hotel o obniżającym si sie standardzie, przykro bo miła obsługa.Byłam w tym hotelu 4 krotnie i widać obniżający się z roku na rok standard usług

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.0

    ankom ocenił hotel Al Diwan Resort (El Diwan)

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłam tam od 25 sierpnia tego roku,jak na 3 gwiazdki hotel mi się podobał! Jedzenie smaczne, obsługa miła.Do morza jakieś 3 kilometry,ale jeździ z hotelu busik bezpłatny.Mi się bardzo podobało!

    2010-09-06
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.0

    Elmario ocenił hotel Al Diwan Resort (El Diwan)

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Byłem tam zakwaterowany sumie dwa dni (po przylocie i po objeżdzie przed transferem do hotelu docelowego). Całkowicie nie polecam, przedewszystkim brud. Podczas sniadania prusaki przebiegały przez stołówkę. Łazienka strach się wykąpać. Dużo bezrobotnych anglików (niziny społeczne), rosjanie. Nie jestem osobą wymagającą, może być niski standard, jednak powinno być czysto, a tam jest brudno. Pokaż »

    2010-08-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 1.9

    anna_313 ocenił hotel Al Diwan Resort (El Diwan)

    • Położenie
      2.2
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.2
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Zdjęcia tego hotelu były robione chyba dawno temu,byłoby dobrze,gdyby tak to wszystko wyglądało.naprawdę chcę przestrzec przed tym hotelem

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2010-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny