Hotel Honorata Paralia **

Honorata

Ocena hotelu (14 opinii)

5.5
  • Położenie
    5.8
    • Odległość od plaży / stoku 5.7
    • Plaża / stoki 5.9
    • Cicha i spokojna okolica 5.8
    • Restauracje w okolicy 6.0
    • Atrakcje w okolicy 5.7
    • Komunikacja 5.6
  • Pokoje
    5.7
    • Wielkość 5.3
    • Standard wyposażenia 5.8
    • Czystość 5.9
    • Łazienka 5.7
  • Wyżywienie
    5.8
    • Ilość i dostępność 5.6
    • Smak i jakość potraw 5.9
    • Różnorodność potraw 5.7
    • Obsługa 5.9
  • Hotel
    4.6
    • Basen 1.7
    • Udogodnienia dla dzieci 5.9
    • Animacje i rozrywka 5.0
    • Sport 3.0
    • Obsługa 5.9
    • Czystość 5.9
  • Jakość / cena
    5.9

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

  • 5.7

    Mariola Furmaniak ocenił hotel Honorata

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super hotel, cudowne miejsce, przemili właściciele , którzy mówią po polsku i z którymi utzymuje świetny kontakt nawet teraz. Hotel HONORATA to miejsce czyściutki, ze smaczną kuchnią , cudowną obsługą .... POLECAM hotel HONORATA ... i jestem po wieki jego fanka .... spotykamy sie tam za rok , do zobaczenia . Pokaż »

    2016-09-01
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.7

    Mariola Furmaniak ocenił hotel Honorata

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Cudowne miejsce, super hotel, czysto , smacznie , hotel godny POLECENIA !!! Blisko do plazy i do tawerny, sklepików, ale jednak w takiej odległości że gwaru nie słychać. PoLECAM Hotel HOnorata bo to cudowne miejsce na wypoczynek z dobrym jedzeniem, miłą obsługą w języku polskim. Pokaż »

    2016-09-01
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.7

    Mariola Furmaniak ocenił hotel Honorata

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam w HOtelu "Honorata" pierwszy raz , uwilebiam to miejsce , czyściutkie pokoje, super jedzonko, przemili właściciele i cała obsługa hotelu, moim marzeniem które na pewno sie spełni jest powrót do hotelu " HONORATA" bo spędziłą tam cudne wakacje. no i jeszcze jedno hotel połozony w centrum Paralii blisko do morza , tawern i sklepików. POLECAM !!!! Pokaż »

    2016-09-01
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.9

    uleczkasz ocenił hotel Honorata

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel zasługuje na wysoką ocenę ponieważ panuje w nim rodzinna atmosfera. Jest czysty i zadbany. Pokoje również dobrze wyposażone i wygodne. Świetne jedzonko przygotowywane przez właścicieli na miejscu. Hotel położony jest w cichym miejscu ale blisko od plaży i centrum. Pokoje były sprzątane codziennie i przynajmniej dwa razy była wymieniona pościel i ręczniki w czasie 10 dniowego pobytu. Właściciele mówią po polsku i slużą pomocą przez cały czas. Z czystym sercem polecam. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2016-08-31
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.3

    marta cichowicz ocenił hotel Honorata

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel mozna polecić, ale radziłabym być powściągliwa w kierowaniu się opiniami innych. Wieczorków greckich w sezonie nie robią, pobyt zaczyna się od tyrady honoraty co wolno czego nie wolno. Uciążliwością jest brak mozliwości naladowania telefonu czy laptopa podczas nieobecności w pokoju, TRZEBA KONIECZNIE WZIAĆ ROZGALĘZIACZ. Hotel nie jest 120 m od plaży jak twierdzi daga travel tylko 300 metrów. Ręcznikow i poscieli nie zmieniają co 3 dni jak twierdzi honorata tylko raz na pobyt (10 dni). Może tylko w sezonie, ale kto jeździ poza sezonem? Pokaż »

    2016-08-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.6

    Piotrek23 ocenił hotel Honorata

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Miła obsługa plaża bliziutko Hotel czysty i zadbany

    2013-08-11
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 6.0

    Urlopowicz2013 ocenił hotel Honorata

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Najlepszy hotel w Parali, miła i rodzinna atmosfera, pyszne jedzenie, czyste i zadbane pokoje. Polecam w 100% i wracam za rok! :)

    2013-08-02
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 5.9

    elkablack ocenił hotel Honorata

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel oraz właściciele, którzy sami obsługują gości - po prostu rewelacja!!! Przyjażni, uczynni, zawsze uśmiechnięci stwarzają atmosferę, do której się tęskni po wyjeżdzie! W pokojach jest wszystko, co potrzebne na wakacjach, czyściutko, 3 zmiany pościeli i ręczników w turnusie, codzienne sprzątanie, pyszne i obfite posiłki z ciastem, owocami i kawą! Wieczorem dostępny taras przy hotelu na spotkania towarzyskie. Blisko plaża i centrum. Gorąco polecam!!!!!! Pokaż »

    2013-07-03
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 6.0

    bogda64 ocenił hotel Honorata

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy w tym hotelu mile zaskoczeni bardzo miłą obsługą,Nie ma co się za bardzo rozpisywać po prostu WSZYSTKO THE BEST !!!

    2013-06-30
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 6.0

    chcounc ocenił hotel Honorata

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jest prosto super! Od 2 lat odpoczywamy w nim z rodziną. I chce się wrócić tam ponownie! Zawsze czysto i posprzątano, właściciele są do dyspozycji 24 godziny na dobę. Bardzo smaczne i obfite śniadania, które połączyli w sobie elementy polskiej i greckiej kuchni i które gotuje osobiście właścicielka pani Honorata. A za dobre zachowanie się jej mąż Antonis może poczęstować wyśmienitym ouzo własnej roboty ;)) Blisko jest do plaży, sklepików i marketów, do przystanku autobusowego do Katerini. W pobliżu wiele tawern z bogatym wyborem potraw i trunków. Również Paralia świetnie pasuje dla organizacji wycieczek do Aten, Meteory czy na wyspę Skiathos. A w hotelu wam zaproponują zabrać ze sobą wyżywienie w podróż. Wnętrze parteru hotelu jest całkowicie zrobione z marmuru i przypomina bardziej 4 lub 5-gwiazdkowe hotele, zawsze tam można odpącząć lub skorzystać z darmowego Internetu przy filiżance greckiej kawy. Radzę wszystkim skorzystać z gościnności właścicieli hotelu Honorata i spędzić w nim swoje wakacje!!! Pokaż »

    2012-09-29
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny