Hotel Willa Karpaty Zakopane **

Willa Karpaty

Ocena hotelu (13 opinii)

5.1
  • Położenie
    5.4
    • Odległość od plaży / stoku 5.4
    • Plaża / stoki 5.3
    • Cicha i spokojna okolica 5.5
    • Restauracje w okolicy 5.2
    • Atrakcje w okolicy 5.3
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    5.2
    • Wielkość 5.2
    • Standard wyposażenia 5.0
    • Czystość 4.8
    • Łazienka 5.6
  • Wyżywienie
    5.2
    • Ilość i dostępność 5.3
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 4.9
    • Obsługa 5.4
  • Hotel
    4.3
    • Basen 2.0
    • Udogodnienia dla dzieci 4.8
    • Animacje i rozrywka 3.6
    • Sport 4.8
    • Obsługa 5.3
    • Czystość 5.5
  • Jakość / cena
    5.2

Rekomendacja

92% poleca ten hotel

Ranking

  • 5.6

    justyna w ocenił hotel Willa Karpaty

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Właśnie wróciliśmy z Willi Karpaty i jesteśmy zachwyceni. Nie czuliśmy się jak w hotelu, tylko jak w zacisznym domu. Obsługa jest przesympatyczna, panuje ciepła atmosfera. Jeśli chodzi o śniadania, to nie wiem czego goście się spodziewają, ale, jak sama nazwa wskazuje, są to ŚNIADANIA. Nie wiem, co Polacy jedzą na śniadanie, ale wydaje mi się, że kanapki, czasem jajecznicę lub omlet, a nie wytworne dania. Tak wysokie oczekiwania stawiają tylko kapryśne osoby, którym ciężko dogodzić. Bardzo polecam wszystkim, szukającym relaksującego wypoczynku !!! Pozdrowienia z Gdańska Pokaż »

    2011-07-24
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 5.2

    adanski ocenił hotel Willa Karpaty

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Absolutnie nie zgadzam się z opinią nijakiego "espero" który wypisuje kompletne bzdury byłem tu parę razy i również w tym samym czasie co "espero" jest super mnie osobiście było zbyt gorąco musiałem zakręcać termo zawór przy kaloryferze może koleś nie potrafi obsługiwać tego prostego urządzenia. Jeśli chodzi o śniadanie to generalnie nigdy nie udało mi się zjeść więcej niż połowę, zawsze brałem kanapki na wycieczki w góry więc tak naprawdę miałem dwa konkretne śniadania. Muszę zaznaczyć że nie jestem wychudzonym anorektykiem ale facetem który lubi dobrze zjeść, dodam że śniadanie jest zróżnicowane są wędliny sery warzywa dżem i kilka rodzajów pieczywa do tego kawa , herbata, naprawdę OK polecam. Pokaż »

    2011-05-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 5.3

    haneczkawy ocenił hotel Willa Karpaty

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo miła obsługa, cicha okolica, smaczne i w pełni wystarczające posiłki. Położenie willi zapewnia szybki i sprawny dostęp zarówno do centrum jak i do szlaków turystycznych.

    2010-12-21
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 1.8

    espero ocenił hotel Willa Karpaty

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Właśnie wróciliśmy z pobytu w tym pensjonacie i musimy przyznać, że straciliśmy dużo nerwów. Co prawda mamy koniec września, ale wieczory i noce w Zakopanym były bardzo zimne i niestety w pensjonacie było również bardzo zimno!. Na prośbę o podkęcenie ogrzewania właściciel wymijająco i na tzw. odczep się stwierdził, że ogrzewaniem steruje komputer, a on nic nie może zrobić (od kiedy komputery robią coś same?). Taka sama sytuacja z wodą ciepłą - trzeba na nią bardzo długo czekać, nawet kilka minut, a ciśnienie jest tak niskie, że trudno się wykąpać. Efekt jest taki, że wróciliśmy do domu przeziębieni. Ale to dopiero początek. Po naszym przyjeździe ustaliliśmy cenę za osobę: 55 zł/os w pok. 2 osobowym i 65 zł/os w pokoju 1 osobowym. Przy wyjeździe okazało się, że właściciel żąda więcej! Gdybyśmy byli zadowoleni z pobytu machnąłbym ręką, ale przez brak komfortu (zimno w pokojach) powinien dać nam raczej duży rabat, a nie żądać więcej. Właściciel zachowywał się wyjątkowo chamsko (choć na pierwszy rzut oka sprawiał pozytywne wrażenie), padło pod naszym adresem kilka bardzo nieprzyjemnych i chamskich sformuowań. Jedynym powodem był nasz brak zgody na zapłatę zawyżonej ceny za pobyt. Jednym słowem jeśli checie uniknąć nerwów na urlopie oraz nie przemarznąć na kość - omijajcie szerokim łukiem Willę Karpaty! Szkoda zdrowia i nerwów, pierwsze pozytywne wrażenie jest niezwykle złudne, o czym się przekonaliśmy. Pozostałe sprawy: lokalizacja - blisko Ronda Kuźnickiego - to pozytyw, cicha dzielnica - również pozytyw, śniadanie bardzo słabe - chleb i kawałek wędliny, codzienie to samo, warte może 5 zł. Stosunek jakości do ceny bardzo słaby. W okolicy w podobnej cenie można mieć o niebo lepszy standard. Już nigdy tam nie pojedziemy. Pokaż »

    2010-09-26
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (6)
  • 5.8

    PawelSz ocenił hotel Willa Karpaty

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jeżdżę tam cyklicznie. To najlepsza kwatera w okolicy.

    2010-08-31
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.6

    malgos99 ocenił hotel Willa Karpaty

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Swietnie polozony pensjonat,przemila atmosfera,jak rowniez obsluga-zwlaszcza szef,ktory zawsze sluzy pomoca ,sniadanie w cenie pokoju,smaczne i obfite.Szczerze polecam Wille Karpaty latem,jak rowniez sezonie zimowym.Pozdrawiam Gosia z Rumi

    2010-08-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    hannajulian ocenił hotel Willa Karpaty

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Dlaczego trzeba kochać " Karpaty "? Uroczy zakątek, prawie w centrum Zaakopanego, na cudnej działce, przy Foluszowym Potoku. Budzisz się, myślisz,pada, nie to szumi potok, uspokaja, łagodzi obyczje, koi. Wstajesz, idziesz na dobre śniadanko, witasz się z przemiłym gospodarzem, głaszczesz kocicę Kiarę, cudną białaskę, przytulasz się do Elwisa. Kochani, jedżmy w " Karpaty ", bo warto. Hanna i Julian Ruszowscy Pokaż »

    2010-08-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Sieniozbigniew ocenił hotel Willa Karpaty

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Doskonała lokalizacja, piękny stylowy pensjonat, cisza i wspaniałe miejsce do wypoczynku. Śniadania obfite i urozmaicone w cenie pobytu. Parking bezpłatny wewnątrz ogrodzonej posesji. TV, internet a w nocy szmer "Foluszowego" potoku, to także zalety willi Karpaty. W przyszłym roku też tam będziemy. Pokaż »

    2010-08-04
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 5.3

    michalszeler ocenił hotel Willa Karpaty

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Gorąco polecam Wille Karpaty :-) Gospodarz jest przemiłą osobą i zawsze służy pomocą. Śniadania obfite. pokoje duże i czyste.....itp. Bardzo polecamy ten obiekt dla osób które szukają fajnej bazy wypadowej na szlaki i pragnących odpocząć w ciszy od zgiełku. Pokaż »

    2010-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.5

    Michal_Sawczuk ocenił hotel Willa Karpaty

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wspaniałe miejsce. Położone kilka minut od ronda kuźnickiego, skąd dostępna jest komunikacja busami do wszystkich miejsc. Cisza i spokój wokół pensjonatu, piękne świerki i kojący szum strumienia górskiego. Pokoje w bardzo dobrym standardzie, ceny przystępne, śniadania smaczne i obfite, dostępny darmowy Internet. Wspaniali gospodarze, którzy zbudowali w pensjonacie przyjazną, domową atmosferę. Przyjeżdżam do Zakopanego od 20 lat, zaś Willę Karpaty odwiedzam z moją rodziną co rok, od początku istnienia pensjonatu. Pozostanę już przy tym miejscu. Gorąco polecam! Pokaż »

    2010-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny