Hotel Ośrodek Wypoczynkowy Zakopiec Zakopane **

Ośrodek Wypoczynkowy Zakopiec

Ocena hotelu (53 opinii)

4.4
  • Położenie
    4.3
    • Odległość od plaży / stoku 4.3
    • Plaża / stoki 4.3
    • Cicha i spokojna okolica 4.8
    • Restauracje w okolicy 3.4
    • Atrakcje w okolicy 4.5
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    4.5
    • Wielkość 4.3
    • Standard wyposażenia 4.3
    • Czystość 4.6
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    4.7
    • Ilość i dostępność 4.9
    • Smak i jakość potraw 4.7
    • Różnorodność potraw 4.8
    • Obsługa 4.6
  • Hotel
    3.9
    • Basen 2.0
    • Udogodnienia dla dzieci 3.7
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 3.7
    • Obsługa 4.4
    • Czystość 4.8
  • Jakość / cena
    4.4

Rekomendacja

86% poleca ten hotel

Ranking

  • 6.0

    malgorzatahab ocenił hotel Ośrodek Wypoczynkowy Zakopiec

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    w Zakopcu było super, warunki dobre,jedzonka pyszne a Pani Agatka ekstra

    2015-10-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.0

    aga43 ocenił hotel Ośrodek Wypoczynkowy Zakopiec

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Dziękujemy za wspaniały pobyt w Waszym Ośrodku, bardzo nam się podobało, szczególnie dziękujemy Pani Zosi, która się nam opiekowała, organizowała różne wycieczki, spacery i zajęcia integracyjne wieczorne. Podziwiamy energię Pani Zosieńki, zapał do pracy, troskę o każdego klienta, kobieta mróweczka, uśmiechnięta, doradzi, czuliśmy bardzo miłą atmosferę, dzięki niej pobyt był udany i wrócimy tu jeszcze Pokaż »

    2015-08-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    drobinek ocenił hotel Ośrodek Wypoczynkowy Zakopiec

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pani Zosiu dziękujemy Pani za cudowne święta wielkanocne, przeżyliśmy je tak jak w gronie rodzinnym. Pani naprawdę potrafi stworzyć nastrój w każdej sytuacji, jest Pani do tego stworzona. Te przygotowania do świąt, malowanie pisanek, wykorzystanie kilku technik dzięki Pani, które potem zaowocowały, zainteresowanie ludzi, zmobilizowanie do konkretnych zajęć, nawet pójście poświęcić te pokarmy dużą grupą to jest zasługa Pani i tylko Zosieńki. Jeszcze raz dziękujemy za wspaniałe przeżycie, będziemy Was polecać, zwłaszcza pracowitą Panią Zosię, która całym sercem jest oddana temu Ośrodkowi. Do zobaczenia Pokaż »

    2015-05-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    alinka60 ocenił hotel Ośrodek Wypoczynkowy Zakopiec

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pani Zosiu dziękujemy Pani za cudowne święta wielkanocne, przeżyliśmy je tak jak w gronie rodzinnym. Pani naprawdę potrafi stworzyć nastrój w każdej sytuacji, jest Pani do tego stworzona. Te przygotowania do świąt, malowanie pisanek, wykorzystanie kilku technik dzięki Pani, które potem zaowocowały, zainteresowanie ludzi, zmobilizowanie do konkretnych zajęć, nawet pójście poświęcić te pokarmy dużą grupą to jest zasługa Pani i tylko Zosieńki. Jeszcze raz dziękujemy za wspaniałe przeżycie, będziemy Was polecać, zwłaszcza pracowitą Panią Zosię, która całym sercem jest oddana temu Ośrodkowi. Do zobaczenia Pokaż »

    2015-05-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.2

    alinka60 ocenił hotel Ośrodek Wypoczynkowy Zakopiec

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Gościliśmy u Was na wycieczce integracyjnej. Było cudownie, wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni i planujemy w przyszłym roku powtórzyć wyjazd. To ogromna zasługa Pani Zofii, która była naszym przewodnikiem, dzięki niej dużo zwiedziliśmy, dowiedzieliśmy się ważnych informacji, no a te wieczorne spotkania były rewelacyjne, pani Zosia to najlepszy didżej, jaki mógł się nam trafić, muzyka super, taka dla wszystkich, mamy wiele zabaw w naszym kole, ale takiej nie przeżyliśmy, Pani Zosieńka wyrozumiała, włączała nam do późnych godzin nocnych. Kapela również była cudowna, dziękujemy za te atrakcje, szczególnie kochanej Zosi, kobieta miła, grzeczna, zawsze uśmiechnięta, bije od niej pozytywna energia. Wrócimy tu jeszcze Pokaż »

    2015-05-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.9

    daria9900 ocenił hotel Ośrodek Wypoczynkowy Zakopiec

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Ośrodek nie godny polecenia zwłaszcza dla osób niepełnosprawnych..Winda wiecznie zajęta.Brudno w pokojach i na korytarzach..Czuć papierosami i alkocholem.Obsługa nie miła.Kucharki przesadzają ludzi,po kątach śmiechy z ludzi niepełnosprawnych.Kierowniczka chyba pomyliła się zawodem nie miła.Jakby magła to by ludzi wyrzuciła z ośrodka.Przy rejestracji trzeba było długo czekać jak ktoś przyjdzie i zechce zameldować.Brak lekarza w ośrodku.Naprawde odradzam. Pokaż »

    2014-12-12
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 3.8

    dabi ocenił hotel Ośrodek Wypoczynkowy Zakopiec

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Gościliśmy w państwa Ośrodku w lipcu na turnusie rehabilitacyjnym. Bardzo jesteśmy zadowoleni z tego pobytu. Kuchnia smaczna, urozmaicona, wystarczająco jedzenia, pokoje czyste.Bardzo dużo zwiedziliśmy a to dzięki Pani Zosi, która jest całą podporą tego Ośrodka. Bez tej Pani byłoby raczej nudno i na pewno nie zobaczylibyśmy urokliwych miejsc związanych z Zakopanem i nie tylko. Wieczorne spotkania interesujące, integrujące ludzi a to za przyczyna naszej miłej Zosieńki. Wrócimy tu może za rok, będziemy polecać Wasz Ośrodek bo czuliśmy się tak swojsko jak w rodzinie Pokaż »

    2014-07-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 0.0

    agunia1 ocenił hotel Ośrodek Wypoczynkowy Zakopiec

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Byliśmy po raz kolejny na turnusie rehabilitacyjnym i oczywiście jesteśmy bardzo zadowolone, przyjazna atmosfera, którą stworzyła jedynie Pani Zosia, liczne atrakcje w ośrodku były wspaniałe, wycieczki z udziałem Pani Zosi udane, ciekawe, nie baliśmy się deszczu, wędrowaliśmy codziennie, ale było wesoło. Nasza mróweczka Zosieńka zawsze na swoim miejscu i nie tylko, bo widzieliśmy ja wszędzie, nieraz zastanawialiśmy się czy ona nie jest zmęczona po całym dniu ciężkiej pracy, można to zaobserwować. Przyjeżdżamy tu bo wiemy, że jest Pani Zosia, która nie pochodzi z Zakopanego, ale jest tak oddana swojej pracy jak mało kto. Jedzenie pyszne, obsługa miła, pokoje ładne, czego więcej chcieć, takich ośrodków powinno być więcej. Grupka zaprzyjaźnionych osób już wybiera się w maju w przyszłym roku. Pani Zosiu trzymamy Panią za słowo, że Pani jeszcze tu będzie, bo bez Pani ten ośrodek dużo by stracił klientów. Pokaż »

    2014-05-30
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 0.0

    marek48 ocenił hotel Ośrodek Wypoczynkowy Zakopiec

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    byliśmy u Państwa w maju, trochę pogoda nie dopisała w pierwszym tygodniu ale i tak było fajnie. Pokój ładny, pokojowe sprzątały, kuchnia dobra, urozmaicona, chyba nikt nie musiał dokupywać jedzenia. atrakcji wiele, każdy na pewno coś dla siebie znalazł. Najwięcej zawdzięczamy Pani Zosi, bez której pobyt nie byłby tak ciekawy. Cały ster prowadzi ona, urocza Zosieńka, zawsze uśmiechnięta, porozmawia, pożartuje, ma dla ludzi czas, czuliśmy się przy niej jak w rodzinie, pozostała obsługa ośrodka tak sobie, więcej życia młode dziewczyny, uśmiechać się, pochować te komórki, ale było cudownie, wrócimy tutaj Pokaż »

    2014-05-30
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.9

    Varvara ocenił hotel Ośrodek Wypoczynkowy Zakopiec

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam byłam tu na Turnusie Rehabilitacyjnym z osobą niepełnosprawną starszą poruszającą się na wózku inwalidzkim. MIEJSCE: Miejsce, wspaniałe, cisza spokój zielone przyjazne otoczenia potoczek płynący nieopodal miło szumi więc można się zrelaksować w czym pomaga ogród. Jedyny minus dość stroma górka pod którą dość ciężko wyjechać z osobą na wózku ( szczególnie gdy jest troszkę krąglejsza) ale zawsze ktoś pomóc może ja sama dawałam radę ;) DOJAZD Z CENTRUM: Dojazd busikiem czy taksówką nie ma problemu - jedynie to, że busy mają masę opisów i sporo trzeba się na główkować by odczytać kiedy dany bus kursuje ale da się radę :D WEWNĄTRZ OŚRODKA: *Ośrodek nie jest ogromny mimo, że na zdjęciach może i tak wygląda ale jest bardzo funkcjonalny. *Czystość na wysokim poziomie *Naczynia czyste, wszystko poza tym schludne i eleganckie. *Wyposażenie ok na każdym piętrze czajniczek można sobie zalać kawkę czy herbatę dużym plusem jest również całodobowy barek kawowo-herbaciany w jadalni. *Łazienki w każdym pokoju w moim dostosowana do osoby niepełnosprawnej bez problemu dałam sobie radę i osoba chora również. A teraz coś niecoś o osobach z ośrodka :) Pani Kierownik sympatyczna i pogodna. P. Zosia-Anioł nie kobieta ! Wspaniała, ciągle w ruchu, wesoła, pogodna, pełna energii i wigoru chętna do pomocy w każdej sytuacji. p. fizjoterapeuta-sprawia wrażenie ostrego ale jest bardzo sympatyczny :) Panie z kuchni-kelnerki-wszystko ok ale gdyby troszkę więcej się uśmiechy to nie zaszkodziło by :) uprzejme i w ogóle ale wiecznie jakieś "zamulone" - czyt. zamyślone. ROZRYWKA I ANIMACJE: Powiem szczerze, że nie było dnia bez wycieczki czy atrakcji wiec nie było czasu na nudę kilka wycieczek pieszych kilka autokarowych (płatnych dodatkowo) i wiele innych atrakcji min ogniska, wieczorek z kapelą, wieczorek taneczny :) PODSUMOWANIE: Warto odwiedzić-mam nadzieję, że w przyszłym roku znów uda mi się spędzić tam błogie chwile w aktywnym wypoczynku i wybornym towarzystwie. Pokaż »

    2014-05-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny