Hotel Panorama Morska Jarosławiec ****

Panorama Morska

Ocena hotelu (9 opinii)

5.6
  • Położenie
    5.2
    • Odległość od plaży / stoku 5.4
    • Plaża / stoki 5.1
    • Cicha i spokojna okolica 6.0
    • Restauracje w okolicy 5.0
    • Atrakcje w okolicy 4.9
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    5.7
    • Wielkość 5.9
    • Standard wyposażenia 6.0
    • Czystość 5.7
    • Łazienka 5.3
  • Wyżywienie
    6.0
    • Ilość i dostępność 6.0
    • Smak i jakość potraw 5.9
    • Różnorodność potraw 6.0
    • Obsługa 6.0
  • Hotel
    5.7
    • Basen 5.2
    • Udogodnienia dla dzieci 6.0
    • Animacje i rozrywka 6.0
    • Sport 6.0
    • Obsługa 5.7
    • Czystość 5.6
  • Jakość / cena
    5.6

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Proszę czekać

  • 6.0

    Roksolana ocenił hotel Panorama Morska

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    To wspaniałe i ciekawe wakacje !!!! Wypoczywałam w hotelu podczas ostatniej majówki całkowicie zadawolona. Byłam tam z chłopakiem i jego rodzicami. Ośrodek jest doskonale nadaje się dla młodych i starszych ludzi, każdy może wybrać swój własny rodzaj wypoczynku. Mieliśmy możliwość wyboru rodzaju zakwaterowania (w domu lub budynku) .Rodzice byli zadowoleni z programu rehabilitacji. Nam podobała się sauna, sanarium i jacuzzi z 5 różnych wodach. Istnieje wiele ciekawych rzeczy dla dzieci, począwszy od mini-klub i kończących się na placach zabaw. Pokaż »

    2016-05-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Ruslana ocenił hotel Panorama Morska

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Дуже задоволена відпочинком у резорті! Завжди усміхнений персонал, беззаперечна якість послуг, великий вибір пакетів для відпочинку та здоров*я. Щоденне медичне обслуговування, всім клієнтам необмежний вхід в аквапарк, щоденні вечірки та заходи для дорослих та дітей. Зручне розташування резорту 300м від Балтійського моря. Смачне і здорове харчування, можливість викупити лікувальної дієти. Щоденні дитячі анімації та розваги... Проживати можна в будинках та окремих домках...Дуже вражена і задоволена відпочинком в панорамі і впевнена , що зупинюсь тут ще не раз! Pokaż »

    2016-05-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    kdureczka ocenił hotel Panorama Morska

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Już wiem gdzie pojadę na wakacje na dłuższy pobyt. Fajne pokoiki, czyściutko, urozmaicone i pyszne potrawy na stole szwedzkim, obsługa przemiła. Dodatkowo masa atrakcji- baseny, strefa welness, spa, korty, boiska, tereny zielone, wszystko pięknie zagospodarowane, imprezy w cenie pobytu Suuuper!!!!!!!!!!!!!! Pokaż »

    2015-05-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    KasiaNowakowska ocenił hotel Panorama Morska

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W zeszłe wakacje byłam z rodziną na urlopie w hotelu Panorama Morska Jarosławiec i świetnie wypoczęliśmy. Gdy ja korzystałam z zabiegów pielęgnacyjnych i upiększających moje dzieci były pod opieką wykwalifikowanej opiekunki dzięki czemu mogłam się spokojnie relaksować. Polecam każdemu. Pokaż »

    2015-02-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Mariochelm ocenił hotel Panorama Morska

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłem ze swoja dziewczyną na wakacjach. Świetnie urządzona siłownia, odprężające zabiegi relaks w strefie wellness. Na terenie aquapark, wszystkie możliwe boiska, kort tenisowy. Nie ma czasu na nude :D , Wieczorkiem zabawa przy muzyce na żywo. Zawsze do tego poczęstunek. Obsługa miła pomocna i sympatyczna. W tym roku znowu pewnie tam wpadniemy :) Pokaż »

    2015-02-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.8

    hilonides ocenił hotel Panorama Morska

    • Położenie
      1.8
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Wszystko super. Ale ta komunistyczna kotlownia zabija. Pelno sadzy . Bardziej ekologicznie poprosze.......

    2014-09-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Beata KK ocenił hotel Panorama Morska

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Świetne miejsce na wypoczynek. Piękny malowniczy krajobraz, wiele miejsc do zabawy dla dzieci. Ładnie urządzone słoneczne pokoje, miła i profesjonalna obsługa 24/7. Przepyszne posiłki serwowane w formie bufetu szwedzkiego, więc każdy znalazł coś dla siebie. Na brak atrakcji nie mogliśmy narzekać- sauna, spa, centrum fitness, animacje zarówno dla dzieci jak i dorosłych, aquapark z krytym basenem oraz dwoma zewnętrznymi z dodatkowymi atrakcjami z którego nasze dzieciaki korzystały codziennie bez żadnych ograniczeń czasowych. Na terenie resortu dostęp do WIFI, w pokojach telewizja satelitarna, więc dzieci nie marudziły nocą, i pozwoliły się wyszaleć. Będziemy tam wracać co roku, jestem tego pewna :) Pokaż »

    2014-04-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Monika79 ocenił hotel Panorama Morska

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Nasz pobyt w Panoramie Morskiej należał do bardzo udanych. Spędziliśmy tu krótki weekend i żałowaliśmy jedynie, że tak szybko minął. Otrzymaliśmy ładny pokój, wygodnie urządzony, z widokiem na "morze zieleni" i domki. Teren obiektu jest dosyć duży, ale wszędzie są drogowskazy i tabliczki informacyjne. Pomocą służy również miła obsługa. Miło zaskoczył nas duży wybór potraw na szwedzkim stole. Wszystkie były naprawdę smaczne. Nasz pobyt był zbyt krótki, aby w pełni skorzystać z wszystkich atrakcji jakie proponuje Panorama Morska. Nam zależało na odpoczynku, więc leniuchowaliśmy na basenie z rwącą rzeką, saunie i jacuzzi. Ja nie odmówiłam sobie również paru zabiegów kosmetycznych w SPA. Polecam Pokaż »

    2014-04-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Beata ocenił hotel Panorama Morska

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam z mężem w czasie weekendu .Hotel zasługuje na bardzo dobrą opinię. Jedzenie bardzo dobre, pokój również. Przykre tylko jest patrzenie na dzieci chore i dorosłych. Jedynym mankamentem dla mnie, gdzie nie wyobrażam sobie korzystania zimową porą z basenu i przechodzenia do pokoju zaraz po skończeniu kąpieli. Jest spory kawałek do przejścia. My natrafiliśmy na dość ciepłe dni 8-12 stopni, ale w zimę ... Na terenie basenu nie ma możliwości wykąpania się, tylko możemy się oplukać. Poza tym na teren basenu wchodziliśmy w butach i dopiero przy leżakach zmienialiśmy obuwie na klapki. Też to mi się nie podobało. Ale ogólnie wrażenia super. Pokaż »

    2014-04-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny