Hotel Gościniec nad Potokiem Karpacz ***

Gościniec nad Potokiem

Ocena hotelu (23 opinii)

3.9
  • Położenie
    3.9
    • Odległość od plaży / stoku 3.2
    • Plaża / stoki 3.2
    • Cicha i spokojna okolica 4.8
    • Restauracje w okolicy 4.2
    • Atrakcje w okolicy 4.1
    • Komunikacja 3.8
  • Pokoje
    3.8
    • Wielkość 3.2
    • Standard wyposażenia 3.9
    • Czystość 3.9
    • Łazienka 3.9
  • Wyżywienie
    4.3
    • Ilość i dostępność 4.5
    • Smak i jakość potraw 4.4
    • Różnorodność potraw 4.2
    • Obsługa 4.1
  • Hotel
    3.3
    • Basen 1.9
    • Udogodnienia dla dzieci 3.5
    • Animacje i rozrywka 3.7
    • Sport 2.8
    • Obsługa 3.9
    • Czystość 3.8
  • Jakość / cena
    4.3

Rekomendacja

64% poleca ten hotel

Ranking

  • 6.0

    aga_i_adam ocenił hotel Gościniec nad Potokiem

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Serdecznie polecamy Gościniec Nad Potokiem. Spokojna okolica nad szumiącym górskim potokiem, przepyszne jedzenie, miła obsługa.Świetne miejsce na miłe spędzenie urlopu. Na pewno się tam jeszcze wybierzemy. Pozdrawiamy właściciela Karola:) Agnieszka i Adam Pokaż »

    2014-07-09
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 5.4

    trosik2 ocenił hotel Gościniec nad Potokiem

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wybraliśmy się z żona w góry aby trochę odreagować trudy codziennej gonitwy,ofertę noclegu znaleźliśmy w internecie i to był strzał w dziesiątkę takiej super obsługi i spokoju jaki panuje w tym gościńcu pozwala na doskonały odpoczynek i relaks,pozdrowienia dla kucharza który przygotowuje naprawdę duże i smaczne porcje,elastyczność godzin posiłków doskonała można było wrócić późno z gór i zjeść o której się chciało,sala kominkowa doskonalą,polecamy i na pewno tam wrócimy,pozdrowienia dla całej obsługi ,Krzysztof i Edyta Pokaż »

    2014-01-28
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (2)
  • 5.3

    oleszek ocenił hotel Gościniec nad Potokiem

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    To miejsce po raz drugi urzekło mnie i moje koleżanki.Budynek w którym miałyśmy pokój to POTOK 1.Gościnność właścicielki i jej syna na najwyższym poziomie.Obsługa przemiła,pozdrowienia dla Pani Ewelinki i Pana masażysty.Pokoje czyste i przytulne.Posiłki smaczne,porcje duże i cieszące oko.Nie kryję że czytając wcześniejsze opinie byłyśmy niepewne co do wyboru.Teraz już wiemy że najlepiej sprawdzić samemu aby się przekonać że to co ludzie piszą trzeba dać do korekty.Więc dla tych wyższych sfer polecam Gołębiowskiego.A z całego serca dla tych normalnych ten właśnie Gościniec. Następna nasza wizyta w maju i już nie możemy się doczekać. Koleżanki A.B.B.G. Pokaż »

    2013-03-11
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (1)
  • 4.6

    gosiabuu ocenił hotel Gościniec nad Potokiem

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Polecam, bardzo spokojna okolica, ładne otoczenie, pokoje średniej wielkości, duże łazienki, bardzo czysto i estetycznie, na terenie obiektu kilka miejsc do spotkań, np. przytulna sala kominkowa. Duża rozpiętość godzin jeśli chodzi o posiłki. Obsługa elastyczna, można sobie bez problemu rozbić obiad na dwie pory. I dla mnie ważny spory parking- co w Karpaczu nie jest takie częste jak na obiekty o takim standardzie. Korzystny stosunek jakości do ceny. Pokaż »

    2013-02-08
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.5

    kasia tratatata ocenił hotel Gościniec nad Potokiem

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    wspaniałe miejsce.ciche ,spokojne,czyste.Obsługa przemiła.wyżywienie wyśmienite takie domowe(pozdrowienia dla kucharza Adama)szefowa złota kobieta.Polecam ,polecam,i jeszcze raz polecam.a te wszystkie złe opinie to chyba konkurencja pisze ,która nie moze znieść ze Gościniec nad Potokiem jest NAJLEPSZY w karpaczu.Pozdrawiam .Kasia z Poznania. Pokaż »

    2013-02-07
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 0.0

    savallas ocenił hotel Gościniec nad Potokiem

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Tragedia!!! Kazdego kto sie wybiera do tego miejsca uprzedzam nie robcie tego. Jakosc uslugi fatalna! Wlascicielka - podobno 12 lat prowadzenia interesu - moze jedynie prowadzic magiel. Stan miejsca oplakany, smierdzi z kuchni, co do samych potraw - rozpacz! Pokaż »

    2013-02-02
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (4)
  • 4.5

    katiusza82 ocenił hotel Gościniec nad Potokiem

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      2.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Właśnie wróciłyśmy z koleżanką i jesteśmy bardzo zadowolone :) Właścicielka jest serdeczną, miłą osobą, niezwykle pomocną i zainteresowaną dobrem klienta! Doradzi, poinformuje i pomoże w każdej sytuacji - wystarczy się do niej zwrócić. Rodzinna atmosfera, bez zadufania i wysokiego C. Wystarczy podejść do ludzi z uśmiechem i tym samym odpłacają :) Zwłaszcza kelnerka Justyna i Pani Bożenka - niezwykle pozytywne osoby :))) Kuchnia dobra i do syta! Dania duże oraz starannie podane - cieszą oko i żołądki :) Polecam kolacje romantyczne przy kominku - niesamowicie przyjemne miejsce ;) Pokoje w sam raz by przechować bezpiecznie i wygodnie rzeczy (duże szafy), przenocować, pooglądać TV (7 kanałów polskich, 2 niemieckie), ponadto ogólnie dostępny komputer stacjonarny, jeśli ktoś w górach bez tych pudeł wytrzymać nie może...). Łazienka z prysznicem, ręczniki, mydła, papier, półeczka, niezła wentylacja choć bez wiatraczka... czego chcieć więcej? Jeśli chce się nowe ręczniki czy pokój wymaga naszym zdaniem sprzątnięcia - wystarczy zgłosić to obsłudze (bez tego nikt nam do pokoju nie wchodził - co uważam za plus!). Żadnego problemu z zamianą pokoju czy przedłużeniem pobytu, nie ma musu godzinowego (sztywnej doby hotelowej czy wydawania posiłków) - wystarczy się umówić. Jeśli planujemy poranną wycieczkę, dostajemy suchy prowiant na drogę. Serdecznie polecam wszystkim bez dziwnych wymagań, którzy chcą się zatrzymać w miłym miejscu, bez zgiełku, w ciszy, zwiedzić Karpacz i okolice - dobre miejsce wypadowe! Pokaż »

    2012-11-15
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 2.0

    nowa123 ocenił hotel Gościniec nad Potokiem

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Witam ,byliśmy z rodzina ostatnio, obiekt ładny na zewnątrz i w wewnatrz do dyspozycji gości lecz pokoje pozostawiają troche do życzenia. radziłabym pozbyć się wykładzin w pokojach i poprawić stan łazienek( nasz prysznic nie działał mąż sam naprawiał).Sniadania lepsze w weeked w tygodniu gorzej, obiadokolacje ok. Pokaż »

    2012-10-02
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (3)
  • 5.2

    kamila1987 ocenił hotel Gościniec nad Potokiem

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Super pensjonat. Polecam. Korzystalismy z pakietu 5-cio dniowego - jesteśmy bardzo zadowoleni :) znaleźlismy tylko jeden minus małe pokoje.

    2012-09-19
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (1)
  • 5.8

    bijata ocenił hotel Gościniec nad Potokiem

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi ,jedzenia oraz pokoi,oraz całej organizacji naszego wesela.polecamy

    2012-09-10
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny