Hotel Interferie Sport Hotel Bornit Szklarska Poręba ****

Interferie Sport Hotel Bornit

Ocena hotelu (27 opinii)

4.5
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 3.6
    • Plaża / stoki 4.0
    • Cicha i spokojna okolica 5.2
    • Restauracje w okolicy 3.8
    • Atrakcje w okolicy 4.0
    • Komunikacja 3.7
  • Pokoje
    4.6
    • Wielkość 4.6
    • Standard wyposażenia 4.4
    • Czystość 4.9
    • Łazienka 4.6
  • Wyżywienie
    4.5
    • Ilość i dostępność 4.2
    • Smak i jakość potraw 4.9
    • Różnorodność potraw 4.1
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    4.5
    • Basen 4.9
    • Udogodnienia dla dzieci 3.7
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 4.2
    • Obsługa 5.0
    • Czystość 4.8
  • Jakość / cena
    4.6

Rekomendacja

65% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.7

    Proposterus ocenił hotel Interferie Sport Hotel Bornit

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Naprawdę polecam wyjazd właśnie tam. Bardzo miła obsługa jak i również jedzenie wyśmienite. Hotel w bardzo dobrej okolicy, wszędzie blisko no i na sport też świetna okolica. Polacam zarówno parom jak i całym rodzinom

    2014-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.7

    Wiktor Wiktor ocenił hotel Interferie Sport Hotel Bornit

    • Położenie
      2.2
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Niestety hotel mnie rozczarował, choć jakby kosztował 30zł za dobę byłoby ok. Spodziewałem się czegoś lepszego po opiniach tu przeczytanych. Zaczynając od początku: lokalizacja beznadziejna, daleko od stoku jedyny plus to cisza i spokój. Parking...hmm jak się płaci tyle za dobę to powinien być w cenie a nie dodatkowo płatny (mam nadzieje że ktoś z osób odpowiedzialnych za to to czyta i zmieni) co do pokoju to nie mam zastrzeżeń choć widać że są nadgryzione przez ząb czasu. Jeśli chodzi o jedzenie to mogłoby być bardziej urozmaicone. Powyższa opinia jest oczywiście moją subiektywną oceną, Pokaż »

    2012-12-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.5

    kasia rozynek ocenił hotel Interferie Sport Hotel Bornit

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel czysty duzo atrakcji dla dzieci i doroslych.Jedzenie bardzo dobre ,pokoje czyste ,codziennie sprzatane. obsluga hotelu szalenie mila.polecam ten hotel;)

    2012-10-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.6

    aktywne ocenił hotel Interferie Sport Hotel Bornit

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    W lipcu 2012 organizowaliśmy w hotelu tygodniowe Wczasy Kondycyjno-Zdrowotne dla licznej grupy pań. Hotel doskonale spełnił nasze oczekiwania co do dostępności basenu na zajęcia, sali konferencyjnej przygotowanej jako sala do ćwiczeń, elastyczności godzin serwowanych posiłków, jak również obsługi. Mamy nadzieję na dalszą, tak miłą i sprawną współpracę, polecając jednocześnie hotel Bornit, jako miejsce do organizacji tego typu imprez. Pokaż »

    2012-09-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    OTREK ocenił hotel Interferie Sport Hotel Bornit

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Organizowaliśmy szkolenie, wszystkie ustalenia telefoniczne i mailowe zostały profesjonalnie załatwione. Obsługa hotelowa bardzo przyjemna i chętna do współpracy. Pokoje duże, eleganckie. W restauracji jedzenie smaczne, urozmaicone i w dużej ilości. Można po południu mile spędzić czas na basenie lub w pięknym Patio. Polecamy hotel innym firmom, które szukają fajnego miejsca na realizację szkoleń. Pokaż »

    2012-04-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Kattka ocenił hotel Interferie Sport Hotel Bornit

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo ładnie położony hotel, duże pokoje, przestronne i czyste, pyszne jedzenie, bardzo mila obsługa, piękna okolica. Idealne miejsce na rodzinny wypoczynek, w okolicy wiele ciekawych szlaków turystycznych i atrakcji (Dino Park, Muzeum Mineralogiczne, zjeżdżalnia grawitacyjna) - także miejsce nie tylko dla miłośników zimowych szaleństw na stokach:). W samym hotelu też nie można się nudzić - dostępny basen sauna, bilard, kręgle. Polecamy! Pokaż »

    2012-03-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    kluz ocenił hotel Interferie Sport Hotel Bornit

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo przyjazny, obsługa (poza kierownictwem) super. Panie bardzo miłe i pomocne. Jedzenie bardzo dobre, hotel czysty i baaaaaardzo ciepły. Problem jest tylko z panią kierowniczką, która nie przyjmuje krytyki i reklamacji, upiera się przy swoim i zwala winę za swoje błędy na gości hotelowych. Byliśmy z dziećmi na weekendzie Andrzejkowym w hotelu. Dla dzieci wieczorem miały być animacje, konkursy i zabawy. Nie było niczego takiego. Były dwie nastolatki, które same nie wiedziały co mają robić. Dzieci pozostawione zostały same sobie, więc zaczęły się nudzić. W rozmowie z tymi młodymi dziewczynami dowiedzieliśmy się, że nikt im nie powiedział co mają robić. Panie recepcjonistki bardzo się tym przejęły, jedna powiedziała, że hotel współpracuje z animatorkami ale teraz nie wie dlaczego ich nie zatrudniono na ten wieczór. Najgorsza była jednak kierowniczka, która w rozmowie telefonicznej powiedziała, że to nasz wina, bo dzieci były za małe, bo sam nie wiedziały czego chcą itd. Okazało się, że za ten cały niewypał winni jesteśmy my. Hotel i obsługę chcę bardzo pochwalić, ale kierowniczka powinna się trochę dokształcić z komunikacji, dowiedzieć się co to jest animacja i jak ona wygląda. Ta pani nie nadaje się nawet do sprzatania pokoi, bo jak źle posprzata to i tak powie, że to wina gościa. Okropna kobieta. Trzeba mieć odwagę przyznać się do błedu i przeprosić a na przyszłość wyciągnąć wnioski. Pokaż »

    2011-12-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.4

    granit ocenił hotel Interferie Sport Hotel Bornit

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel warty swojej ceny, w pokojach czysto i bardzo ciepło grzejnik ustawiałem na 3, jedzenie może monotonne ale dużo tylko że nie gorące, w basenie woda czysta i ciepła, stok obok hotelu nie naśnieżany.

    2011-02-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.1

    Marcelino ocenił hotel Interferie Sport Hotel Bornit

    • Położenie
      2.0
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel jak z PRL-u, troszkę odświeżony. Obsługa fatalna, zimno (kelneki w polarach), cieknacy dach, niedogrzane pokoje.

    2010-12-09
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.2

    tomciopaluszek29 ocenił hotel Interferie Sport Hotel Bornit

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Pokój typu studio wygodny - tzn 2 pokoje połączone - szczegół że okno musiałem naprawić żeby się dało zamykać :) Drzwi niestety mi się nie udało i musiałem wezwać obsługę - rzekomo to efekt pijackich wybryków klientów . Hotel miły dużo atrakcji .Minusem uszkodzona kręgielnia i obrażony barman - no chyba że ON już tak ma :) .Bardzo miła obsługa w pozostałej części hotelu .Szczególnie Panie w recepcji !! POmijając restauracje gdzie Panie są obrażone non stop . Nie polecam wykupywania pełnego wyżywienia bo jest beznadziejne i faktycznie trzeba wyczuć godzinę o której jest podawane " chołocie " czyli i mi - bo trafimy na resztki . Polecam zamawianie z listy - płaci się więcej niż w opcji pełnego wyżywnienia ale nie trzeba się o nie bić !! Problemem pozostanie śniadanie / w cenie pokoju / bo jak przyjdziemy za późno to też nawet z herbatą możemy się nie załapać . Parking 25 zł jeśli pamiętam - ale z miejscami krucho - tzn są ale nie odśnieżone i możemy mieć problem z zaparkowaniem . Ale odwiedzę znowu w styczniu !! Pokaż »

    2010-12-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny