Hotel Szrenica Szklarska Poręba ***

Szrenica

Ocena hotelu (17 opinii)

4.2
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 5.8
    • Plaża / stoki 5.4
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 4.3
    • Atrakcje w okolicy 4.6
    • Komunikacja 3.8
  • Pokoje
    4.2
    • Wielkość 3.9
    • Standard wyposażenia 4.0
    • Czystość 4.7
    • Łazienka 4.1
  • Wyżywienie
    4.6
    • Ilość i dostępność 4.8
    • Smak i jakość potraw 4.6
    • Różnorodność potraw 4.5
    • Obsługa 4.3
  • Hotel
    3.4
    • Basen 1.0
    • Udogodnienia dla dzieci 3.3
    • Animacje i rozrywka 3.5
    • Sport 3.8
    • Obsługa 4.2
    • Czystość 4.6
  • Jakość / cena
    3.8

Rekomendacja

57% poleca ten hotel

Ranking

  • 3.3

    Mikalaj ocenił hotel Szrenica

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Nie polecam. Na duży minus zasługuje obsługa hotelowa, a szczególnie kelnerzy w restauracji, którzy zrazili mnie do tego hotelu bardzo mocno. Z uwagi na bałagan organizacyjny i niemiłe zachowanie kelnerów odradzam Wam ten hotel. Na plus mogę jedynie dodać lokalizację hotelu i dobre jedzenie. Pokaż »

    2013-08-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    anialew ocenił hotel Szrenica

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Super hotel, super jedzenie, bardzo blisko wyciag narciarski ,niecale 100 metrow od hotelu. Strefa spa super, czynna codziennie w cenie hotelu od 16- 20.00 3 rodzaja saun , jacuzzi 2 rodzaje.

    2013-05-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.5

    wxetm ocenił hotel Szrenica

    • Położenie
      2.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Zdecydowanie nie polecam. Obsługa nie przyjazna, hotel nie warty swoich *** gwiazdek.

    2013-02-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 2.4

    MarekD ocenił hotel Szrenica

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      1.2
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Nie mogę zgodzić się z większością opinii na stronie. Nie rozumiem ludzi którzy dają temu hotelowi 5pkt. Może wynika to z letniej pory, pięknego słońca itp. Mój pobyt z dzieckiem 5 letnim miał miejsce 21.12.2012; w pokojach ok 15st, ściany popękane, łazienki zimne i śmierdzące, brak możliwości wykąpania się. W SPA jacuzzi nie działa, sauna nie działa. Klienci po przyjeździe zaczęli się awanturować, grozili opuszczeniem hotelu. Cena nie adekwatna do proponowanych usług. Jedzenie smaczne i w odpowiedniej ilości. Obsługa miła i starająca się (zwłaszcza w restauracji), natomiast panie z recepcji siedzące w cieplutkim pomieszczeniu kompletnie jakby nie dostrzegały problemu i chciały wszystko zbagatelizować. Co do wyciągów to właściciele też nie wiedzą ile mają zażądać za zjazdy. Ceny kosmiczne np. od godz 18 do 22 dorosły płaci 60zł a karnet 5 dniowy (8 do 16) i nie obejmuje wieczorne zjazdy 350zł. Po godzinie 20 miejscowość wymarła przynajmniej w grudniu. Pokaż »

    2012-12-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.0

    dorcia30 ocenił hotel Szrenica

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Byliśmy w tym hotelu w terminie 07-09.12.2012. Z pobytu jesteśmy zadowoleni. Cena była atrakcyjna-zakup z grupona. W cenie pobytu był: masaż, kręgielnia i 100zł na alkohol w barze, oprócz tego darmowy dostęp do strefy mini spa. Pokój estetycznie urządzony, czysty, z łóżkiem małżeńskim, łazienka wystarczająco duża a przede wszystkim czysta.Ręczniki białe, czyste, nie zniszczone, wymieniane co dziennie wystarczy położyć na podłodze. W hotelu i w pokoju było ciepło, nieco chłodniej na łącznikach budynku. Jedzenie smaczne, śniadania w formie szwedzkiego stołu, duży wybór, obiad serwowany smaczny z deserem. Obsługa pomocna i sympatyczna. Za pobyt z atrakcjami zapłaciliśmy 420zł - więc nie ma na co narzekać. A i jeszcze jeden plus to blisko do stoku. Polecam! Pokaż »

    2012-12-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Hania_i_Serdar ocenił hotel Szrenica

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    25.08.2012r odbyło się moje wesele. Wybranie Hotelu Szrenica na tę uroczystość było najlepszą decyzją jaką wspólnie z rodzicami podjeliśmy. Organizację i zaangażowanie oceniamy na 6!!! Pięknie przystrojona sala, znakomita obsługa,profesjonalne przygotowanie imprezy, pyszne dania... sprawiły , iż ten dzień był jak z bajki. Bardzo dziękujemy i na pewno do zobaczenia:)Hania i Serdar z Rodzicami Pokaż »

    2012-08-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Marek_S ocenił hotel Szrenica

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.4
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam, byłem w Hotelu Szrenica w sierpniu 2012, w ramach realizacji kuponu z grupera, stąd też koszty pobytu były bardzo atrakcyjne. Być może z zewnątrz hotel nie wygląda modnie/super nowocześnie, jest to prostu zwyczajny. Tylko czy to ma jakieś znaczenie przy wypoczynku.... Tym bardziej mile zaskakuje przestronność pokoju, bardzo pyszne i obfite jedzenie, możliwość spędzenia "klimatyczynego" wieczoru przy dobrym winie. Personel bardzo się stara, do tego niewielkie, ale przyjemne spa (super po wypadzie w góry/na narty). Bardzo dobra lokalizacja- przy szlaku, bardzo blisko dolnej stacji wyciągu krzesełkowego, a jednocześnie cisza i spokój. Tak więc polecam, a obsługę pozdrawiam, także od moich dwóch dzieciaków biegających po recepcji. Pokaż »

    2012-08-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    groberto ocenił hotel Szrenica

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    W hotelu byłem z obozem sportowym w sierpniu. Moim zdaniem hotel jest godny polecenia, świetne położenie, dość sprawna i miła obsług, smaczne i wystarczająco obfite posiłki. Nie mieliśmy zastrzeżeń do czystości pokoii czy stanu ręczników. Generalnie pobyt wsominamy bardzo miło. Czytałem krytyczne uwagi na temat standardu hotelu, osobiście wydaje mi się, że trzy gwiazdki dobrze pasują do standardu tego obiektu. Pokaż »

    2012-02-13
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 3.0

    kammich ocenił hotel Szrenica

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Przede wszystkim na samym początku, HOTEL nie zasługuje na 3*!!!! Pokój w standardzie taniego hotelu, ręczniki pozostawiające wiele do życzenia(dziurawe, białe raczej szare, sprane), pościel niezbyt przyjemna,zapach w pokoju raczej nieprzyjemny, sat tv heh faktycznie 4 programy w tym każdy zaśnieżony. Obsługa niezbyt miła i troszkę pracująca jak za karę, wyżywanie ok. SPA??? a gdzie tam jest SPA? Gdy zdecydowaliśmy się skorzystać z jakuzzi, okazało się, że ma awarię??? Cóż w opisie było jasno zaznaczone "nieograniczony dostęp do strefy SPA", pomijając awarię jakuzzi, informacja zawieszona w holu hotelu była jasna iż godziny użytkowania ze strefy SPA w godzinach od 16 do 20... Cena za pokój? hmmm... nieadekwatna do warunków. Jako dodatek do pobytu otrzymaliśmy wycieczkę nad wodospad KAmieńczyk, ciężko nazwać można to wycieczką a raczej wysłaniem pracownika hotelu by zaprowadził gości nad wodospad(15 min drogi od hotelu) gdzie po drodze usłyszeć można było tylko i wyłącznie zdziwienie "Po co ludzie przyjeżdżają do Szklarskiej Poręby, przecież to taka dziura" itp. itd. Zero reklamy za to antyreklama znakomita ;) Pokaż »

    2011-09-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Cezary Grygo ocenił hotel Szrenica

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Skorzystaliśmy z oferty citim 50 % ceny i za tą kwotę warto pojechać i skorzystać z tego hotelu, bardzo dobra obsługa, super! lokalizacja, śniadania i obiado/kolacje ekstra, pokoje przytulne i czyste,miejsca parkingowe bezpłatne,my polecamy. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-08-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny