Hotel Verde Montana Kudowa Zdrój ****

Verde Montana

Ocena hotelu (70 opinii)

4.3
  • Położenie
    4.2
    • Odległość od plaży / stoku 4.0
    • Plaża / stoki 4.2
    • Cicha i spokojna okolica 4.7
    • Restauracje w okolicy 4.1
    • Atrakcje w okolicy 4.3
    • Komunikacja 3.9
  • Pokoje
    4.3
    • Wielkość 4.1
    • Standard wyposażenia 4.0
    • Czystość 4.7
    • Łazienka 4.3
  • Wyżywienie
    4.6
    • Ilość i dostępność 4.6
    • Smak i jakość potraw 4.5
    • Różnorodność potraw 4.5
    • Obsługa 4.6
  • Hotel
    4.2
    • Basen 4.7
    • Udogodnienia dla dzieci 4.1
    • Animacje i rozrywka 3.8
    • Sport 3.9
    • Obsługa 4.4
    • Czystość 4.5
  • Jakość / cena
    4.2

Rekomendacja

66% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.9

    Stas00 ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłem kilka dni w tym hotelu. Obiekt w super miejscu . Świetna obsługa. Polecam

    2016-08-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    gagarina123 ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pobyt w hotelu należał do udanych. Idealny dl bazy noclegowej dla narciarzy. Blisko stoki w Zieleńcu. Jedzenie ok , czystość w pokojach także.Polecam

    2016-01-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    BeataBilozor ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wypad do Kudowy bardzo udany. Miło , szybko , schludnie. Jedzenie pyszne, blisko restauracje i rynek.Polecam Beata

    2015-12-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.4

    Slowinska ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      2.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel sredniej klasy, inwentarz podniszczony, jedzenie jak w kantynie, dosc glosno. Ladne dekoracje wielkanocne, obsluga mila i pomocna, SPA dobre. 4*-owy hotel wyglada inaczej.

    2015-04-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    Markz ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Naprawdę warto i na pewno tu wrócę jestem z Nysy więc mam blisko - atmosfera mega pozytyw- jedzenie śniadania, obiady, kolację 6+ nawet dla wybrednych obsługa 6+ ogólnie hotel 6 +

    2014-10-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    Andrzej Zakoscielny ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pobyt zaliczamy do udanych a nawet bardzo udanych, opine negatywne na pewno nie są obiektywne / śniadanie super / kawa na sniadaniach z ekspresu pyszna / cieple pieczywo wybór wendlin zawsze cos innego gofry, naleśniki, racuchy, obiadokolacje bardzo wysoki poziom, smacznie , trzy desery do wyboru,obsluga hotelu profesionalna uśmiechnięta - basen czysciutko, pokoje jasne - gratuluje i życzę dalszych sukcesów, do zobaczenia. Pokaż »

    2014-08-18
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  • 2.2

    Ewa Rudzik ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      2.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel bardzo podupadł w ostatnich latach,napewno nie zasługuje na 4 gwiazdki. Kiepskie, tanie jedzenie,brak na stołach artykułów predystynujących hotel do tych 4 gwiazdek. Masa starych ruskich i bardzo głośnych emerytów. Brak polskich kanałów w tv (jeden działający), b.słabe wifi. Ogólnie padaka,nie za czysto. Jedynie baseny ok,oprócz zadufanego ratownika,chyba pracuje za karę? Nie polecam, więcej tam nie pojedziemy,a szkoda bo kilka lat temu był to niezły hotel. Widocznie nastawił się na mało wymagających Ruskich. Pokaż »

    2014-08-08
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (1)
  • 6.0

    Aneciorka ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Właśnie po raz drugi jesteśmy w tym Hotelu i tak jak poprzednim razem czujemy się wspaniale. Obsługa świetna, zawsze doradzi i z chęcią porozmawia. Zabiegi na spa niesamowicie odprężające. Minusem może być to,że za dużo tu jem :) wszystko smaczne i pięknie podane. Basen super sprawa! Co prawda jesteśmy tu jeszcze 3 dni to z ręką na sercu mogę powiedzieć, że żadne niemiłe niespodzianki tu się nie zdarzą. Pokaż »

    2013-10-15
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  • 5.0

    Grzegorz Kopecki ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel średniej wielkości, czysty, spokojna okolica, blisko centrum, fajne baseny, dobre jedzenie, parking przy hotelu, ludzie mili, z dziećmi ( moje 6 lat ) spokojnie można dojść na nogach do: centrum, park zdrojowy, pijalnia wód, aqua park, kręgielnia, grota solna, stawik + restauracja, gdzie samodzielnie na wędkę jest możliwość złapania rybki ( pstrąga ) którą później zjemy, blisko granica, a tam czeska knajpka oraz sklep, atrakcje w pobliżu hotelu: muzeum zabawek, dawnych rzemiosła, wymieniam tylko miejsca gdzie byłem z rodziną, w czasie kilkudniowego pobytu nie musiałem ani razu brać samochodu aby zapewnić ciekawe spędzenie czasu rodzinie, polecam Kudowę oraz hotel. Pokaż »

    2013-05-11
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (1)
  • 3.7

    pickwick ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Niestety poziom kadry SPA pozostawia wiele do zyczenia. Po kilku wybranych zabiegach odniosłam wrazenie, ze pracują tam osoby po darmowym kursie doszkalającym w urzędzie, zamiast profesjonalne kosmetyczki.

    2013-04-30
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (7)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny