Hotel Verde Montana Kudowa Zdrój ****

Verde Montana

Ocena hotelu (74 opinii)

4.4
  • Położenie
    4.3
    • Odległość od plaży / stoku 4.0
    • Plaża / stoki 4.2
    • Cicha i spokojna okolica 4.7
    • Restauracje w okolicy 4.2
    • Atrakcje w okolicy 4.4
    • Komunikacja 4.1
  • Pokoje
    4.4
    • Wielkość 4.2
    • Standard wyposażenia 4.1
    • Czystość 4.7
    • Łazienka 4.4
  • Wyżywienie
    4.6
    • Ilość i dostępność 4.7
    • Smak i jakość potraw 4.5
    • Różnorodność potraw 4.6
    • Obsługa 4.7
  • Hotel
    4.3
    • Basen 4.8
    • Udogodnienia dla dzieci 4.2
    • Animacje i rozrywka 3.9
    • Sport 4.0
    • Obsługa 4.5
    • Czystość 4.6
  • Jakość / cena
    4.3

Rekomendacja

68% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.9

    marysik ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel mogę spokojnie polecić. Wszytko ładne i czyste - hotel, pokoje, łazienki. Bardzo dużo atrakcji - basen i inne, duży plus. Obsługa bardzo dobra. Ceny ok, lokalizacja dla nas super. Zdecydowanie jeszcze kiedyś ich odwiedzimy ;)

    2016-09-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Gaza221 ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Dobry nocleg , świetna obsługa, Wspaniałe SPA i basen. Polecam

    2016-08-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Paula22s ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pobyt nawet udany. Można zmienić kilka rzeczy i było by bardzo dobrze. Mimo wszystko polecam.

    2016-08-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    WandaS ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wyjazd bardzo udany , miła obsługa , dobre jedzenie.Polecam

    2016-08-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Stas00 ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłem kilka dni w tym hotelu. Obiekt w super miejscu . Świetna obsługa. Polecam

    2016-08-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    gagarina123 ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pobyt w hotelu należał do udanych. Idealny dl bazy noclegowej dla narciarzy. Blisko stoki w Zieleńcu. Jedzenie ok , czystość w pokojach także.Polecam

    2016-01-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    BeataBilozor ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wypad do Kudowy bardzo udany. Miło , szybko , schludnie. Jedzenie pyszne, blisko restauracje i rynek.Polecam Beata

    2015-12-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.4

    Slowinska ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      2.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel sredniej klasy, inwentarz podniszczony, jedzenie jak w kantynie, dosc glosno. Ladne dekoracje wielkanocne, obsluga mila i pomocna, SPA dobre. 4*-owy hotel wyglada inaczej.

    2015-04-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    Markz ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Naprawdę warto i na pewno tu wrócę jestem z Nysy więc mam blisko - atmosfera mega pozytyw- jedzenie śniadania, obiady, kolację 6+ nawet dla wybrednych obsługa 6+ ogólnie hotel 6 +

    2014-10-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    Andrzej Zakoscielny ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pobyt zaliczamy do udanych a nawet bardzo udanych, opine negatywne na pewno nie są obiektywne / śniadanie super / kawa na sniadaniach z ekspresu pyszna / cieple pieczywo wybór wendlin zawsze cos innego gofry, naleśniki, racuchy, obiadokolacje bardzo wysoki poziom, smacznie , trzy desery do wyboru,obsluga hotelu profesionalna uśmiechnięta - basen czysciutko, pokoje jasne - gratuluje i życzę dalszych sukcesów, do zobaczenia. Pokaż »

    2014-08-18
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny