Hotel Verde Montana Kudowa Zdrój ****

Verde Montana

Ocena hotelu (66 opinii)

4.2
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 3.9
    • Plaża / stoki 4.1
    • Cicha i spokojna okolica 4.6
    • Restauracje w okolicy 4.0
    • Atrakcje w okolicy 4.3
    • Komunikacja 3.8
  • Pokoje
    4.2
    • Wielkość 4.0
    • Standard wyposażenia 4.0
    • Czystość 4.6
    • Łazienka 4.3
  • Wyżywienie
    4.5
    • Ilość i dostępność 4.5
    • Smak i jakość potraw 4.5
    • Różnorodność potraw 4.5
    • Obsługa 4.5
  • Hotel
    4.2
    • Basen 4.7
    • Udogodnienia dla dzieci 3.9
    • Animacje i rozrywka 3.8
    • Sport 3.8
    • Obsługa 4.4
    • Czystość 4.4
  • Jakość / cena
    4.1

Rekomendacja

64% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.2

    Markz ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Naprawdę warto i na pewno tu wrócę jestem z Nysy więc mam blisko - atmosfera mega pozytyw- jedzenie śniadania, obiady, kolację 6+ nawet dla wybrednych obsługa 6+ ogólnie hotel 6 +

    2014-10-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    Andrzej Zakoscielny ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pobyt zaliczamy do udanych a nawet bardzo udanych, opine negatywne na pewno nie są obiektywne / śniadanie super / kawa na sniadaniach z ekspresu pyszna / cieple pieczywo wybór wendlin zawsze cos innego gofry, naleśniki, racuchy, obiadokolacje bardzo wysoki poziom, smacznie , trzy desery do wyboru,obsluga hotelu profesionalna uśmiechnięta - basen czysciutko, pokoje jasne - gratuluje i życzę dalszych sukcesów, do zobaczenia. Pokaż »

    2014-08-18
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  • 2.2

    Ewa Rudzik ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      2.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel bardzo podupadł w ostatnich latach,napewno nie zasługuje na 4 gwiazdki. Kiepskie, tanie jedzenie,brak na stołach artykułów predystynujących hotel do tych 4 gwiazdek. Masa starych ruskich i bardzo głośnych emerytów. Brak polskich kanałów w tv (jeden działający), b.słabe wifi. Ogólnie padaka,nie za czysto. Jedynie baseny ok,oprócz zadufanego ratownika,chyba pracuje za karę? Nie polecam, więcej tam nie pojedziemy,a szkoda bo kilka lat temu był to niezły hotel. Widocznie nastawił się na mało wymagających Ruskich. Pokaż »

    2014-08-08
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (1)
  • 6.0

    Aneciorka ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Właśnie po raz drugi jesteśmy w tym Hotelu i tak jak poprzednim razem czujemy się wspaniale. Obsługa świetna, zawsze doradzi i z chęcią porozmawia. Zabiegi na spa niesamowicie odprężające. Minusem może być to,że za dużo tu jem :) wszystko smaczne i pięknie podane. Basen super sprawa! Co prawda jesteśmy tu jeszcze 3 dni to z ręką na sercu mogę powiedzieć, że żadne niemiłe niespodzianki tu się nie zdarzą. Pokaż »

    2013-10-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.0

    Grzegorz Kopecki ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel średniej wielkości, czysty, spokojna okolica, blisko centrum, fajne baseny, dobre jedzenie, parking przy hotelu, ludzie mili, z dziećmi ( moje 6 lat ) spokojnie można dojść na nogach do: centrum, park zdrojowy, pijalnia wód, aqua park, kręgielnia, grota solna, stawik + restauracja, gdzie samodzielnie na wędkę jest możliwość złapania rybki ( pstrąga ) którą później zjemy, blisko granica, a tam czeska knajpka oraz sklep, atrakcje w pobliżu hotelu: muzeum zabawek, dawnych rzemiosła, wymieniam tylko miejsca gdzie byłem z rodziną, w czasie kilkudniowego pobytu nie musiałem ani razu brać samochodu aby zapewnić ciekawe spędzenie czasu rodzinie, polecam Kudowę oraz hotel. Pokaż »

    2013-05-11
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (1)
  • 3.7

    pickwick ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Niestety poziom kadry SPA pozostawia wiele do zyczenia. Po kilku wybranych zabiegach odniosłam wrazenie, ze pracują tam osoby po darmowym kursie doszkalającym w urzędzie, zamiast profesjonalne kosmetyczki.

    2013-04-30
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (7)
  • 4.7

    Antek Dante ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel położony w spokojnej okolicy, jednak wszędzie blisko i można dojść na nogach na przykład do parku zdrojowego. Miła obsługa hotelowa zarówno kelnerzy jak i kelnerki,na recepcji też uprzejme oraz kompetentne osoby.Przedłużono na dobę hotelową w ostatnim dniu pobytu do godziny 18 (za darmo!). To było miłe z ich strony.Jedzenie w restauracji bardzo różnorodne i smaczne. Żona mogła wybierać w herbatkach owocowych.Duży plus za kompleks basenowy i sauny, tam można się było wyszaleć i zrzucić kalorie po obfitych posiłkach. Gorąco polecam wszystkim fanom wodnych szaleństw właśnie ten hotel,Kudowa też jest super. Pokaż »

    2013-04-20
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 2.2

    repas ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      2.2
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Wyjazd na konferencję, zaplecze konferencyjne ok., kawa dobra (jak rzadko parzona a nie rozmieszany proszek), duży wybór herbat. Kanapki skrajny minimalizm, chlebek tostowy ledwie czymś maźnięty. Pokój niby ok. ale tak jak wszystko w tym hotelu niby - brak sieci, JEDNO dostępne gniazdko elektryczne (albo komp, albo telefon), niby kabina ale 70 cm, niby drzwi ale wszystko z korytarza słychać, niby ściany ale jak sąsiad kicha to można mu zdrowia życzyć. Restauracja też niby - na śniadanie to tylko jajecznica była zrobiona na miejscu, reszta to krojenie gotowców z marketu. Obiad sprawiał wrażenie podgrzanego na miejscu a nie zrobionego z podstawowych produktów. Podobnie jak podczas kolacji wybór dań praktycznie nie istniał. Gdyby w grupie trafił się wegetarianin to jadłby ziemniaki. Basen i sauny ok. ale trzeba zasuwać w slipach i ręczniku albo w pełnym umundurowaniu bo jak chcesz szlafrok to bulisz 20,00 zł (tym bardziej, że nie uprzedzają że to opłata tylko tak wydają jakbyś podpisywał kaucję). O sprzątaniu stołów w obecności gości podczas imprezy wieczornej nie wspomnę. Butów też nie wyczyścisz bo czyścik suchy i się rozpada. Podsumowując: jedyna przyjemna rzecz to basen, kuchnia bbbbbbbb. słaba, sale konferencyjne ok. Gdyby jeszcze opłata była tak mała jak te cztery gwiazdki, którymi się chwalą. Ach, zapomniał bym - ogólnodostępne męskie toalety na parterze i I piętrze mogą przyprawić o zaburzenia neurologiczne, drzwi otwierają się w ten sposób, że osoby z korytarza mają pełen widok na korzystających z pisuarów a suszarki do rąk wyją jak potępieńcy i nijak nie można utrafić w ich fotokomórkę. Pokaż »

    2013-04-12
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (5)
  • 5.0

    Grzegorz Suchecki ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wróciłem właśnie z wyjazdu na święta wielkanocne które spędziłem z rodziną w Kudowie. Wyjazd zaliczam do udanych, obsługa w hotelu bardzo miła, atmosfera sprzyjająca wypoczynkowi. Wystrój świąteczny podobał się bardzo mojej żonie, serwowane potrawy smaczne, sporo ciast i słodkości, dania różnorodne, dzieci znalazły bez problemu coś dla siebie. Miło spędzaliśmy czas relaksując się w kompleksie hotelowych basenów i atrakcji wodnych, to ratowało nam sytuację, ponieważ spacery i wycieczki odpadały a pogoda bardziej przypominała Święta Bożego Narodzenia. Pokaż »

    2013-04-02
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (2)
  • 5.2

    Mateusz Kopeć ocenił hotel Verde Montana

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Jestem zadowolony z całości pobyt, udało się odpocząć, dobra lokalizacja, bardzo dobry basen, sauna, łaźnie, jacuzzi, dobre jedzenie, miła obsługa, cały pobyt przebiegł bez zakłóceń. Na podstawie własnego pobytu polecam ten hotel. Pokaż »

    2013-03-26
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny