Hotel Aladdin Beach Resort Hurghada ****

Aladdin Beach Resort

Ocena hotelu (65 opinii)

4.9
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 5.4
    • Cicha i spokojna okolica 5.2
    • Restauracje w okolicy 4.0
    • Atrakcje w okolicy 4.2
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    4.8
    • Wielkość 5.2
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 4.4
  • Wyżywienie
    4.7
    • Ilość i dostępność 5.1
    • Smak i jakość potraw 4.7
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.7
  • Hotel
    4.9
    • Basen 4.9
    • Udogodnienia dla dzieci 4.9
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 4.7
    • Obsługa 4.9
    • Czystość 5.0
  • Jakość / cena
    5.0

Rekomendacja

95% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.8

    eliza74 ocenił hotel Aladdin Beach Resort

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Właśnie wróciliśmy z pobytu w tym hotelu i jesteśmy mile zaskoczeni. Hotel należy do kompleksu 3 hoteli z których można korzystać,ale w Aladynie tyle się działo ,że nie chciało nam się chodzić do innych,jedynie je zwiedziliśmy. Położony jest w pięknym ogrodzie z mnóstwem kwiatów. Zimą duży podgrzewany basen i naprawdę była w nim ciepła woda.Wokół tego basenu codziennie animacje i niezmordowani sympatyczni animatorzy. Jedzenie w restauracji głównej bardzo dobre.Wszędzie obsługa kelnerska .Nie prawdą jest ,że wydzielane są napoje. Jak dasz przysłowiowego dolara raz na parę dni,to stolik na Ciebie będzie czekał ,a kelner będzie się koło Ciebie uwijał jak mróweczka. Myśmy mogli korzystać również z aquaparku w hotelu Primasol titanic i również polecamy go dla rodzin z małymi dziećmi. Mieszkaliśmy w bungalowie zaraz przy basenie ,także dla nas super ,bo blisko na plażę i z plaży do domu. Najładniejsza plaża w Jasmin. Wszędzie bardzo czysto. Nie widziałam jeszcze tak czystej toalety basenowej w Egipcie. Cały dzień stał tam chłopak ,który non stop je sprzątał. Rano stały tam kwiaty i pachniało różami. Baseny były dokładnie sprzątane ,a leżaki ,co parę dni myte.Nie dziwne,że upodobali sobie ten hotel Niemcy i Holendrzy. Wieczorem pokazy i dyskoteka ,tam też obsługa kelnerska,na wysokim poziomie (kelnerzy w muszkach).Na zewnątrz hotelu centru handlowe i w pobliżu sklep Cleopatra.Czasem odwiedzał nas kotek,którego dokarmialiśmy ,zawsze rano siedział już na ganku i czekał bardzo głodny.Tęsknimy za nim .czy sobie poradził.Myśleliśmy,jakby go przemycić do Polski. Pokaż »

    2014-03-03
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.2

    Aguu ocenił hotel Aladdin Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Szczerze polecam. Cały obiekt to kompleks 3 hoteli- ALLIBABA ALADDIN I JASMIN(ten ostatni niewątpliwie najsłabszy). Alibaba i Aladdin porównywalne.Bardzo przyjemny hotel, mimo, że nie najnowszy, o niskiej zabudowie, położony w pięknym ogrodzie.Roślinnośc,kwiaty przepięknie.Restauracja czysta,obsluga miła bez czekania w kolejkach na stoliki gdy ma się swojego kelnera wystarczy co kilka dni 1$...Morze blisko,plaze cudowne jak i woda.Baseny super.Jedzenie dobre roznorodne mozna korzystać w innych hotelach bez rezerwacji to samo dotyczy barów przy basenach.Animacje super zawsze można zobaczyć co w innych.Dyskoteka ;) centrum handlowe blisko..Wycieczka rejs statkiem wykupilsmy grupą nie z biura i przecudowna! rafy,nurkowanie,pobyt na statku,posilek super!Jesli chodzi o pogodę żar-upał nawet wieczorem i noca w pokojach ciąle klimatyzacja i woda!Zostawiając w pokoju 1$ niespodzianka z platkow roż,reczniki w zawiniątka i czysto i duzo wody!Korzystaliśmy z pabow nocnych i pilismy drinki z lodem oczywiscie lod robiony z wody butelkowej takze lody.Zadnek klątwy nie mieliśmy ;) Milo wspominamy wyjazd!Udane wakacje z pewnościa wrocimy ;)Hotel godny polecenia. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2013-08-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    magda ocenił hotel Aladdin Beach Resort

    • Położenie
      5.4
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo przyjemny hotel, mimo, że nie najnowszy, o niskiej zabudowie, położony w pięknym ogrodzie. Dużo zieleni, co w Egipcie nie jest zbyt częste. Mimo, że hotel jest duży, to właśnie zieleń i ogród dają poczucie kameralności. Największą jego zaletą jest położenie bezpośrednio przy plaży oraz to, że można dowolnie korzystać z całego kompleksu trzech hoteli, wszystkich basenów, plaż, barów i restauracji. W miarę czysto, ale sprzątają dobrze tylko za 1$ zostawionego na poduszce. Duża ilość barów i restauracji, bo korzystamy z całego kompleksu. Jedzenie smaczne i dużo, choć po tygodniu zaczyna być trochę monotonnie. Plaża najładniejsza w Jasmine, basen w Alibabie, Z leżakami nie ma specjalnych problemów. Pokoje dość duże, klima trochę głośna, ale można wytrzymać. Pokaż »

    2013-02-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Madzia ocenił hotel Aladdin Beach Resort

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Szczerze polecam. Cały obiekt to kompleks 3 hoteli- ALLIBABY ALADDINA I JASMINY (ten ostatni niewątpliwie najsłabszy). Alibaba i Aladdin porównywalne. Kompleks b.rozległy-po terenie jeździ mini pociąg, który ułatwia pokonywanie dużych odległości. Mnóstwo atrakcji dla dzieci:mini zoo,place zabaw, wielbłąd hotelowy na plazy, stadnina koni, w restauracji wysokie krzesła. Pokoje ok. Czysto. Klątwa niestety była choć wystrzegaliśmy się lodów (owoce jedliśmy-były pyszne). ANTINAL czyli "ichniejszy" nifuroksazyd i kieliszek polskiej wódki do śniadania- załatwił jednak sprawe dość szybko. Uwaga w restauracji- strasznie naciągaja na fresh juice(odpłatne na śniadaniach) i bottle of wine(odpłatne do kolacji)- w ramach ALL INC jest wine (bez słowa "bottle" czy "glass" wino było juz bezpłatne!- niuanse słowne a powoduja nieporozumienia)Najlepiej mówić prostymi zdaniami i dodawac NO MONEY do kazdego zdania!Atrakcji mnóstwo- polecam wycieczke SAFARI BADEWAYA-szleństwa na spiderach i quadach, jeppach, koniach, wielbłądach,wioska beduińska i nocny pokaz z fakirami itp. Do Kairu jak to z Hurghady-b. daleko i męcząco, warto wziąć koc do autokaru- klimatyzacja zabócza dla gardła.. Samo centrum hurghady nie zachwyca- wręcz obrzydza pobyt- brudno i Egipcjanie b. nachalni.Hotel ogólnie super. Najlepsza plaża paradoksalnie przy najsłabszej Jasminie- (co prawda to nie ta rafa co w Sharmie, ale rybki są i pożerają bułki), snurkowanie z łodzi wokół wysp b. fajne- i widzieliśmy tam delfiny!Zakupy najlepiej robić w KLEOPATRZE-kompleks sklepowy przed hotelem- sklep z cenami. A on 1,5km dalej (w strone przeciwną niż centrum Hurghady) jest wielki HIPERMARKET-zapomniałam nazwy, ale trudno go nie zauważyć (płatnośc tylko w egipskiej walucie, ale są ceny!)-można się wybrać po suweniry , przyprawy itp. O WIELE TANIEJ!Chętnie bym tam wróciła. Pokaż »

    2012-07-25
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (4)
  • 5.5

    xdarox ocenił hotel Aladdin Beach Resort

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pobyt w tym hotelu uważam za bardzo udany, był to mój drugi pobyt w Egipcie ale przejdżmy do opini, ten hotel tzn. cały kompleks 3 hoteli czyli Aladdin, Jasmin i Ali Baba w jednym z tych hoteli Cię zakwaterują a korzystarz z całego kompleksu tzn. z restauracji, barów na plaży i przy basenie i oczywiście z basenów, dużo jedzenia i nigdy nie brakowało, każdy znajdzie coś dla siebie, obsługa też w porządku, pokoje sprzątane, codziennie dają wodę w butelkach do pokoi, ogólnie Polecam ten Kompleks Hoteli wszystkim. Pokaż »

    2012-07-14
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 4.1

    majusik ocenił hotel Aladdin Beach Resort

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Byliśmy rodziną w tym hotelu na przełomie września i października 2009 roku. Pierszy pokój otrzymaliśmy w bungalow: łóżka na podstawie betonowej, więc nie było możliwość ich połączenia. Moja 3-letnia córka też spała na takim łóżku - z obawy, że może w nocy spaść przystawiałam krzesła na noc. Łazienka - wanna w stanie opłakanym - cała żółta - chyba nigdy nie widziała środka czystości. Po rozmowie z rezydentką zamieniono nam pokój na znajdujący się w nowym budynku - zupełnie inny standard i czystość... Jedzienie standardowe, monotonne, ale pizza na plaży niesamowita... czystość na stołówce pozostawiała wiele do życzenia... obsługa miła i sympatyczna... Na terenie hotelu mini zoo oraz mini golf.... Teren duży, można pospacerować... Animacje takie sme, prowadzone przez Rosjan - mojej 3-letniej córce się podobały.. plac zabaw blisko budynku głównego... Ogólnie polecam dla rodzin niewymagających i mimo pierwszego fatalnego pokoju dobrze wspominam pobyt w tym hotelu Pokaż »

    2012-06-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    Angelika ocenił hotel Aladdin Beach Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo ładny kompleks trzech hoteli. Można korzystać z zaplecza rozrywkowo- sportowego dwoch sąsiednich hoteli. Codziennie animacje w dzień i wieczorem. Potem dyskoteka otwarta do 2.00. Ogólne wrażenia pozytywne. Polecam hotel

    2012-06-06
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.4

    eciulla ocenił hotel Aladdin Beach Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Duży basen, dobre jedzenie, ladne pokoje, ladna plaza przy samym hotelu to duzy + :)

    2012-05-31
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.2

    madzia1980 ocenił hotel Aladdin Beach Resort

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jeszcze jestem pod wrażeniem, hotel w porządku dość duży .Jest tam co robić fajne baseny, plaża i rafa:) obsługa ok choć da się wyczuć że czekają na $.Pokoje dość czyste i w lodówce zimna woda:) Polecam my jesteśmy zadowoleni. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2012-03-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Marzena ocenił hotel Aladdin Beach Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jest godny polecenia.Połączony jest z dwoma innymi obok, więc można spędzać czas w całym kompleksie i korzystać z atrakcji i basenów.Pokoje i łazienki duże i czyste, nie ma się do czego przyczepić.Obsługa pomocna,jedzenie urozmaicone ok.Polecam! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (8) »

    2012-03-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny