Hotel Dias Paralia **+

Dias

Ocena hotelu (10 opinii)

4.9
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 4.5
    • Plaża / stoki 5.5
    • Cicha i spokojna okolica 5.8
    • Restauracje w okolicy 5.5
    • Atrakcje w okolicy 3.4
    • Komunikacja 4.6
  • Pokoje
    5.2
    • Wielkość 4.2
    • Standard wyposażenia 5.6
    • Czystość 5.4
    • Łazienka 5.5
  • Wyżywienie
    4.8
    • Ilość i dostępność 4.1
    • Smak i jakość potraw 5.1
    • Różnorodność potraw 4.1
    • Obsługa 6.0
  • Hotel
    4.4
    • Basen 5.5
    • Udogodnienia dla dzieci 3.9
    • Animacje i rozrywka 2.7
    • Sport 3.3
    • Obsługa 5.7
    • Czystość 5.6
  • Jakość / cena
    5.3

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

  • 4.9

    matka ocenił hotel Dias

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłam na wczasach w lipcu 2012 r. Hotel piękny i wygodny. W tym samym czasie przebywała też młodzież na obozie młodzieżowym w tym hotelu. Kadra profesjonalna, zajęcia dla nich były bardzo dobrze zorganizowane, nie odczuwaliśmy dyskonfortu z tego powodu. Nad całością czuwała p. kierownik obozu - p. Jola i opiekunowie. Młodzież jeżdziła z nami na wycieczki fakultatywne, korzystalismy razem też z basenu hotelowego. Nigdy nie byli bez opieki! Ja obserwując pracę tej kadry postanowiłam, że na następny rok swoje dzieci wyślę z biura turyst. Arion - pilnują bezpieczeństwa dzieci i otaczają opieką. W obecnych czasach jest to najważniejsze... Pokaż »

    2012-09-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    sowa8 ocenił hotel Dias

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    super hotel,przemili właściciele,super jedzonko,pokoje sprzatane codziennie rownież codziennie wymieniane ręczniki,bardzo pomocni w organizowaniu życia dla rodzin z małymi dziećmi nie było problemu aby coś dla dziecka podgrzać,dużym plusem są zupy które śmiało mogą jeść male dzieci typu marchewkowa ,warzywna ,botwinka...przy hotelu jest basen ,ktory jest miłą odskocznią od plaży,do plaży jest blisko około 10min spacerkiem,również do miasta jest blisko,do Parali prowadzi piękna promenada wzdłuż plaży z suer widokami.Ogólnie bardzo polecam hotel jest bardzo przyjaznie nastawiony do wszystkich klientów z niczym nie ma nidy problemu właściciele bardzo troszczą sie o swoich hotelowiczów. Pokaż »

    2012-08-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    magdamalami ocenił hotel Dias

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel Dias prowadzony jest przez polską obsługę. Właściciele hotelu tworzą przemiłą atmosferę, dzięki której poczułam się jak u mamy. Pokoje są przestronne i bardzo dobrze wyposażone. W pokoju jest telewizor, który odbiera nawet polskie kanały. Przy hotelu znajduje się bardzo czysty basen, przy którym bardzo miło się wypoczywa. Do plaży jest ok. 7 min piechotą. Prowadzi do niej urocza promenada. Wyżywienie w hotelu jest super. Serwowana jest głównie polska kuchnia (kucharz jest polakiem). Pokaż »

    2012-01-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.6

    irmina_92 ocenił hotel Dias

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłam hotelu Dias w tym roku na obozie, położony jest na uboczu, w cichej okolicy, morze znajduje się od niego ok. 500 metrów. Miejsce jest świetne i dla par i rodzin. Właściciele i obsługa hotelu na 5, nie ma problemu z językiem, ponieważ wszyscy mówią po polsku, jedzenie dość dobre. Przed hotelem znajduje się basen i leżaki. Pokoje są wyposażone w lodówkę, telewizor (z paroma polskojęzycznymi kanałami) z dostępem na balkon. Jako obozowiczka byłam bardzo zadowolona z grupy i naszych opiekunów, jednak w hotelu czekała na nas kierowniczka-pani Jolanta Popiel (która zajmuje się każdym obozem w tym miejscu). Pani wspomniana powyżej potrafiła nam popsuć każdy cudownie zapowiadający się dzień,zachowywała się perfidnie i co najmniej dwulicowo, wszystko miała zaplanowane według swoich zasad i nie było mowy o innym wykorzystaniu czasu...przestrzegam kolonie i obozy przed tą osobą. Do hotelu absolutnie nie mam uwag, kraj cudowny i miła śródziemnomorska atmosfera;) Pokaż »

    2010-08-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.5

    aneczka333 ocenił hotel Dias

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłam tu na kolonii i do hotelu nie mam zastrzeżeń. Jednak przez cały pobyt jedna Pani Jolanta (tj kierowniczka obozu, która pracuje tu w hotelu już od dłuższego czasu) psuła całej grupie wypoczynek, jednym słowem czułam się jak bym była na obozie dla trudnej młodzieży. Nawet kiedy zajechaliśmy na miejsce wcześniejsza grupa ostrzegała nas przed kierowniczką obozu, więc teraz ja przestrzegam innych: UWAŻAJCIE NA PANIĄ JOLKE. Pokaż »

    2010-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.5

    Madzia_17 ocenił hotel Dias

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłam w tym hotelu na obozie na przełomie lipca i sierpnia. Właściciele hotelu są bardzo sympatyczni (mówią po polsku). W każdym pokoju znajduje się TV z paroma polskimi kanałami, ale większości greckimi. Przy hotelu znajduje się basen wraz z leżakami. Do plaży jest ok. 500 metrów. Hotel znajduje się w cichej okolicy. Do Parali jest ok. 1h (na pieszo). Ja byłam w tym hotelu na obozie i niestety na wszystkich obozowiczów nieszczęście mieliśmy okropną kierowniczkę p. Jolantę Popiel, która bierze pod swoją opiekę każdy obóz, który tam przyjedzie. Jest to osoba, która stara się za wszelką cenę popsuć wypoczynek w tej pięknej miejscowości. Tak więc, jeśli ktoś jedzie do hotelu Dias na obóz/kolonie i przez "przypadek" trafi mu się wyżej wymieniona osoba to niech uważa. Do innych rzeczy związanych z hotelem nie mam zastrzeżeń. Pokaż »

    2010-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.6

    rozczarowanaobozowiczka ocenił hotel Dias

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłam w tym hotelu w lipcu na obozie młodzieżowym. Nie mam zastrzeżeń do standardu i obsługi hotelowej. Cały czar wyjazdu i atmosferę wakacji popsuła pani kierownik. Szkoda gadać......

    2010-08-09
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.7

    Ola ocenił hotel Dias

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłam w tym hotelu na obozie młodzieżowym, jestem dość zadowolona, posiłki głównie polskie i smaczne, właściciele Polacy, bardzo mili, można było pogadać z nimi na każdy temat, nowocześnie urządzony hotel, co prawda niektóre pokoje np. 6-osobowe są za ciasne, w pokoju jest telelewizor nawet z polskimi programami, lodówka. Na terenie hotelu są kamery. Z hotelu na plaże idzie się 10 minut a do miasta 5 minut, do Paralii około 1h. W okresie wakacji (lipiec-sierpień) nie polecam hotelu wczasowiczom, gdyż prawie cały hotel zajmuje młodzież na obozach i koloniach. Hotel leży w spokojnej okolicy, rano można podziwiać z balkonu piękny masyw Olimpu. Pokaż »

    2010-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    Antenka79 Antenka ocenił hotel Dias

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłam bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. Czysto i schludnie, obsluga naprawdę na piątkę, jedzenie smaczne, świeże i typowo polskie (nic zreszta dziwnego skoro kucharzem był Polak, jak i zresztą cała obsluga w hotelu). Hotel jest niewielki, panuje w nim rodzinna atmosfera, od przodu budynku skromny basen i kilka leżaków, niewielki taras. Do głownej promenady i plaży jakieś trzy minuty drogi. W samym hotelu praktycznie brak atrakcji, przy basenie bar, który zresztą nie był jakoś ciekawie zaopatrzony. Hotel stoi lekko na uboczu, dzieki temu w nocy cisza i spokój. Sama miejscowość niezbyt duża, cicha i kameralna. Idąc jakieś pół godziny wzdłuż plaży można dojść do pobliskiej Paralii, która jest większym i bardziej zasobnym w rozrywki kurortem. Tu zabawa w tawernach i dyskotekach trwa do białego rana. Pokaż »

    2009-07-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    mariola brzykcy ocenił hotel Dias

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    WSPANIAŁY HOTEL, MIŁA ATMOSFERA I REWALACYJNA OBŁUGA, POLECAM WSZYSTKIM ZNAJOMYM I SAMA NAPEWNO POJADE TAM WE WRZEŚNIU

    2009-06-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny