Hotel Włoski Poznań ***

Włoski

Ocena hotelu (23 opinii)

5.9
  • Położenie
    5.8
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 6.0
    • Cicha i spokojna okolica 5.6
    • Restauracje w okolicy 5.8
    • Atrakcje w okolicy 5.6
    • Komunikacja 5.9
  • Pokoje
    5.9
    • Wielkość 5.8
    • Standard wyposażenia 6.0
    • Czystość 5.9
    • Łazienka 6.0
  • Wyżywienie
    6.0
    • Ilość i dostępność 6.0
    • Smak i jakość potraw 6.0
    • Różnorodność potraw 6.0
    • Obsługa 6.0
  • Hotel
    5.7
    • Basen 5.8
    • Udogodnienia dla dzieci 5.5
    • Animacje i rozrywka 5.5
    • Sport 5.4
    • Obsługa 5.8
    • Czystość 5.9
  • Jakość / cena
    6.0

Rekomendacja

95% poleca ten hotel

Ranking

  • 5.9

    Piotrek ocenił hotel Włoski

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    rewelacyjny hotel w sąsiedztwie centrum Poznania, czysty, z miłą obsługą i bardzo urozmaiconymi śniadaniami, ma swój niepowtarzalny klimat, na pewno jeszcze nie raz do niego wrócę

    2016-09-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Teresa_Tesa ocenił hotel Włoski

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Przyjechałam do Poznania na zwiedzanie, bardzo piękne miasto. Z hotelu było blisko wszędzie, do centrum handlowego, na Stary Rynek, nawet do tramwaju. Hotel bardzo przytulny, czysty, pyszne i rózorodne śniadania, darmowa przez cały czas kawa :) pycha, miejsce napewno warte polecenia. Pokaż »

    2014-12-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    AniaPola ocenił hotel Włoski

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Gdy przyjeżdżam do poznania na nocne życie, imprezy to nocuję w hotelu włoskim, mam stąd blisko do starego rynku i centrum handlowego, po nocnych tańcach i imprezowaniu nie musze zamawiać taxi tylko spacerkiem 7 min i jestem już w hotelu. Bardzo wygodnie. Pokaż »

    2014-12-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Agnesedelmonte ocenił hotel Włoski

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Ottimo prezzo, posizione ideale per visitare la città e partecipare alle fiere. Musica italiana e internet free e caffe e tee in tutto l'hotel h24 :) . Stanze pulite e personale molto gentile :-) Per il prezzo pagato siamo stati molti soddisfatti, infatti abbiamo deciso di prenotare in questo hotel dopo aver cercato su internet alcuni hotel a Poznan, ma le recensioni positive ed il prezzo ci hanno portato a scegliere questo hotel. Ve lo consigliamo io e la mia famiglia siamo rimasti molti contenti. Vi consigliamo anche il ristorante all'interno dell'hotel, ha molti piatti italiani, ed anche la colazione era molto abbondante con in sottofondo musica italiana ci ha fatto sentire a casa :) Pokaż »

    2014-09-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    AlebxBalbo ocenił hotel Włoski

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Dormire li è stata un'ottima idea. L' Hotel dispone di standard molto elevati nella pulizia cosa molto importante per me quando viaggio. Prima volta che trovo un hotel che offre free caffè / tè tutto il giorno, Internet gratuito e veloce. Ha anche una vasta scelta ed buona qualità di cibo per la prima colazione. Da provare :) Pokaż »

    2014-08-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    donatobello82 ocenił hotel Włoski

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Salve, per color che cercano un albergo a nella città di Poznan in Polonia, ho provato sulla mia pelle questo albergo. L'albergo in questione è situato in una buona posizione, camere molte pulite, personale amante per la cultura italiana,cosa molto gradita per chi come me viaggia spesso ed all'estero ed è una cosa unica trovare un intero albergo amante per la nostra cultura :) :) Mi sono sentito servito come se fossi un Re! Davvero ogni mino dettaglio era curato ed il personale era qualificato ed sempre molto gentile e disponibile ed sempre con un sorriso sulle labbra :) C'è anche un ristorante con una buona cucina italiana cosa che non guasta mai per avere una buona cena. Il prezzo tra i migliori che ho trovato sul web ed il rapporto qualità prezzo molto interessante. Pokaż »

    2014-08-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Marianna009 ocenił hotel Włoski

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam, zakochałam sie w tym hotelu, moj chłopak oswiadczył sie tam, wiec miejsce jest dla mnie bardzo sentymentalne, kolacja ze swiecami pyszne jedzonko no i szampan. Cały nasz pokój był przyozdobiony płatkami róż na dywanie na łóżku, bardzo efektownie to wyglądało.... cudownie spędziliśmy tam czas... polecam :) Pokaż »

    2014-07-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    giosueromo ocenił hotel Włoski

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Ho soggiornato in questo Hotel nel periodo natalizio con la mia famiglia,il personale ero molto cortese e professionale, le stanze erano molto pulite e nel bagno c'erano molti accessori, wifi free Situato non lontano dal centro della città, nelle vicinanze ci sono due centri commerciali e la stazione dei treni e le fermate dei tram e dei bus a pochi minuti. L' atmosfera del hote era molto cortese e in stile italiano, il ristorante ha molti piatti italiani e molto buoni rispetto ai ristoranti italiani presenti in città. Consiglio questo hotel anche per il rapporto qualità prezzo direi ottimo, è un tre stelle ma sembra un 4 stelle Pokaż »

    2014-02-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    italiano ocenił hotel Włoski

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    E' una delle mie scoperte durante i miei viaggi d'affari in Polonia. Questo è un piccolo hotel boutique con un parcheggio custodito. Le camere sono grandi e dotate di tutte le cose necessarie potete avere bisogno durante il vostro soggiorno. L'accesso a Internet è gratuito. Gli ospiti dell'hotel possono utilizzare una macchina per il caffé (Lavazza) che si trova vicino al banco della reception. E' anche possibile bere un tè. Per alcune persone scordino ci sono un solo utilizzo set in bagno, per esempio spazzolino con dentifricio e anche un set da barba. Consiglio assolutamente di andare al ristorante italiano che si trova nell'hotel. E' possibile assaggiare alcuni piatti deliziosi della cucina italiana come ad esempio la pizza, pasta e naturalmente carne e pesce. È uno dei migliore ristorante italiano che conosco. Questo affascinante hotel si trova fuori dai sentieri battuti ma abbastanza vicino a luoghi come Stary Browar ( l'Old Brewery) a 5 minuti a piedi, o la Città Vecchia (a circa 15 minuti a piedi). Consiglierei questo posto a tutti. Pokaż »

    2013-11-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Hannina ocenił hotel Włoski

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Great spacious hotel. Great restaurant that serves very good food, not just Polish delicacies but also Italian cuisine. The hotel has very good location. Very close to the city center. Located close to shops and a shopping mall. Quiet area and green. The hotel has a very warm atmosphere. Staff will gave all kinds of information and help. Mr. cleaners very well do their job, also spoke English. I really loved it. Pokaż »

    2013-11-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny