Hotel Kirman Hotel Leodikya Resort Karaburun *****

Kirman Hotel Leodikya Resort

Ocena hotelu (12 opinii)

5.7
  • Położenie
    5.4
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 5.4
    • Cicha i spokojna okolica 5.8
    • Restauracje w okolicy 5.3
    • Atrakcje w okolicy 4.3
    • Komunikacja 5.7
  • Pokoje
    5.8
    • Wielkość 5.7
    • Standard wyposażenia 5.9
    • Czystość 5.9
    • Łazienka 5.7
  • Wyżywienie
    5.8
    • Ilość i dostępność 6.0
    • Smak i jakość potraw 5.9
    • Różnorodność potraw 5.7
    • Obsługa 5.7
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.7
    • Udogodnienia dla dzieci 5.2
    • Animacje i rozrywka 5.5
    • Sport 5.6
    • Obsługa 5.3
    • Czystość 5.7
  • Jakość / cena
    5.8

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.4

    Pawel_1581 ocenił hotel Kirman Hotel Leodikya Resort

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W hotelu byłam w 2008 we wrześniu.Nie ma opcji zaznaczenia dalej niż 2011. A więc - pokoje - czyste,nowoczesne i przestronne.Mankament dostaliśmy widok na śmietnik.Obsługa dobra.Jedzenie - bardzo urozmaicone, choć raz bym złamała zęba ,bo potrawie bez mięsa znalazła się kość.Przekąski - dobre,np grill, pieczone ziemniaki itp.Baseny - podgrzewane,można brać do nich drinki - co w brew pozorom jest ważne i miłe.Plaża - spora, lekko kamienista. Animacje - wieczorem jakieś występy, był karzeł i transwestyta... ,dyskoteka - mierna, były na niej same stare dziady z Niemiec. Obok jest hotel Arykanda (czy jakoś tak),tam chodziliśmy potańczyć.Wpuszczają i mają bardzo nowoczesne "disco" :) Do okoła hotelu nie ma nic ciekawego, ale za grosze można busikiem (lokalnym, jest bezpieczny) pojechać do centrum na rynek. Alkohol - dobry, nie kończący się.. Hotel dla młodych ludzi, rodzin z dziećmi.. każdy coś znajdzie dla siebie, no może poza tańcowaniem.. Jako wycieczkę fakultatywną polecam rafting po rzece Taurus. Naprawdę super sprawa ,ale tylko dla wytrzymałych na lodowatą wodę. Ogólnie rzecz biorąc to hotel spełni wymagania nawet upierdliwców. ps. Ja jechałam jeszcze z Triady... tego biura już nie ma, ale są inne, które mają w ofercie ten hotel. To był dobry wybór, choć drugi raz bym wybrała Arykandę ,bo podobno jeszcze lepsza no i wieczorem jest tam co robić. Pokaż »

    2013-10-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Tomasz Pilz ocenił hotel Kirman Hotel Leodikya Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polacy, ten hotel nie jest dla Was, tam nie ma na co narzekać(!) Naprawdę warto, jak zresztą przystało na hotel*****. Przyjazny dla dzieci za sprawą figoclub. Jedzenie, aż za dużo. Bodajże z 5 barów. Nie jesteś głodny, a jesz. Hotel czyściutki. Obsługa b. miła. Ze słabością języka ang., czy niem. też można się dogadać. W holu WiFi. Basen czyściutki. Leżaków nadmiar i nie trzeba bookować z rana. Trochę pozostawia do życzenia piaszczysta plaża, ale tak tam po prostu jest. Codziennie świetne animacje z królem śmiechu Benjamin. Pokaż »

    2012-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 4.7

    aandrzus ocenił hotel Kirman Hotel Leodikya Resort

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel 5 gwazdkowy a nie odpowiada za sklepy umieszczone na dole w hotelu. Sprzedawcy ( tubylcy) oferują najtańsze Chińskie produkty, bardzo niskiej jakości ( zabawki dmuchane dla dzieci na basen) wymieniałem kilka razy , dziecko mi się podtopiło, Turek przy kolejnej wymianie był bardzo nie uprzejmy. Poszedłem ze skargą do recepcji , lecz tam pomocy nie uzyskałem gdyż oni podnajmują lokale i nie mają na to wpływu. W mojej ocenie przyjechałem do konkretnegu hotelu i to co się w nim znajduje powinno być jednakowek jekości, lecz cóż fakty są inne. Internet dostępny w salonie gier otwierany jest nie regularnie z dużymi opóźnieniami.Oprócz tych niedogodności polecam bardzo ( oczywiście bez zakupów w hoteowym sklepie) Pokaż »

    2011-05-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 5.9

    MonikaZ ocenił hotel Kirman Hotel Leodikya Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam wszystkim ceniącym ekskluzywny wypoczynek przy wyjątkowo gościnnej i przemiłej obsłudze, hotel Leodykia Resort. Hotel o bardzo wysokim standardzie położony dosłownie "trzy kroki" od piaszczystej plaży (prywatnej należącej do hotelu ). Jedzenie w hotelu wyśmienite, zaskoczyła mnie różnorodność serwowanych dań ( każdego dnia restauracja zamieniała się w poszczególne regiony świata, wraz z aranżacją sali restauracyjnej, np wieczór włoski, turecki, chiński...itd ), niesamowite wrażenia wizualne, nie wspominając o podniebieniu, nawet najbardziej wybrednych gości :-)) ) Hotel przygotowany na rozrywkę dla dzieci (polecam- mój 11 letni syn był w wniebowzięty ), animatorzy hotelowi w ciągu dnia organizują różnego rodzaju atrakcje, wieczory zaś zakańczane są humorystycznym przedstawieniem w amfiteatrze hotelowym. Mogłabym opisywać tylko w samych superlatywach hotel "Leodykia", GORĄCO POLECAM, ja na pewno tam wrócę!:-)) Pokaż »

    2011-05-06
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.9

    Renata1234 ocenił hotel Kirman Hotel Leodikya Resort

    • Położenie
      5.6
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel bardzo piekny i luksusowy .po przyjezdzie do hotelu czekali na nas przed hotelem i przywitali nas coktailem.obsluga super kazdy podchodzil pytal sie jak minela podruz i czy jestesmy zadowleni.jedzenie rewelka drinki super.animatorzy byli wspaniali i ogulnie wszystko super!pokoje codziennie sprzatane i dekorowane swiezymy kwiatami,posciel i reczniki zmieniane codziennie.bardzo godny polecenia.jezeli chodzi o napiwki to nikt niebyl nachalny!dopiero przed wyjazdem zaczelismy rozdawac ale tylko dlatego ze bylismy super zadowoleni z calej obsugi. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2010-10-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    asia626 ocenił hotel Kirman Hotel Leodikya Resort

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo ładny. Super czyściutki. Obsługa 1-sza klasa. Piękna okolica. Hotel jest jeszcze "nowy" wiec nie ma się do czego przyczepić. Fajne animacje. Co chwila coś do jedzenia, raczej nie można zgłodnieć. Śliczna restauracja. Fajna plaża, po lewej stronie fajne skałki, można pójść na spacer z ładnymi widokami. Naprawdę polecam. Pokaż »

    2010-09-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Poprostu ja :D ocenił hotel Kirman Hotel Leodikya Resort

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel wspaniały,można również korzystać z hotelu położonego obok Arycanda De Luxe . Obsługa bardzo miła, zawsze się coś działo wieczorami, jak nie tańce to przedstawienia. Dużo udogodnień dla rodzin z dziećmi, gdyż wspaniali animatorzy. Ogólne wrażenie bardzo dobre. Pokaż »

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Bożena ocenił hotel Kirman Hotel Leodikya Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pobyt w tym hotelu to raj na ziemi, tam kultura obsługi, czystość i elegancja to chleb powszedni dowodem na ponadprzeciętny luxus w tym hotelu niech bedzie fakt iż 90% wczasowiczów to rosjanie i niemcy nas rodaków trudno tam spotkać , wszystko tam jest naj...!!!!!!!! zamierzamy wrócić do tego hotelu w przyszłym roku bo tegoroczne wakacje w Egipcie bedą bardzo długo w naszej pamięci jako totalna porażka... Pokaż »

    2009-08-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Lidka ocenił hotel Kirman Hotel Leodikya Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Z czystym sumieniem hotel gwarantujący wspaniały wypoczynek. Do niczego w zasadzie nie można się doczepić.Elegancko, czysto. Hotel z górnej półki.

    2009-08-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    sławek ocenił hotel Kirman Hotel Leodikya Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    wszystko było ok ale uwaga na polskiego rezydenta TRIADY.goście tej pani zdecydowanie przeszkadzają,u nas zjawiła się po 3 dniach mimo tego,że dano mam zamiast 2 pokoi jeden rodzinny(osoba ,polka która nas dowiozła z lotniska stwierdziła,że jeżeli nam nie odpowiada to możemy spać w holu-szok) w innym hotelu .My i tak byliśmy w dobrej sytuacji,w takim samym lokum zakwaterowano 2 obce sobie rodziny,lub jedną rodzinę w 2 różnych hotelach !!! Takich przypadków było wiele,na 30 rodzin tylko jedna nie złożyła reklamacji lub miała taki zamiar.Ja już z TRIADĄ na pewno nie pojadę My niestety nie byliśmy w tym hotelu tylko sąsiednim ponieważ mimo rezerwacji już w listopadzie poprzedniego roku zamieniono go mam Pokaż »

    2009-07-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny