Hotel Triton Empire Hotel Hurghada ***

Triton Empire Hotel

Ocena hotelu (138 opinii)

4.5
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 3.8
    • Plaża / stoki 4.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.2
    • Restauracje w okolicy 4.1
    • Atrakcje w okolicy 4.0
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    4.4
    • Wielkość 4.8
    • Standard wyposażenia 3.9
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 3.9
  • Wyżywienie
    4.7
    • Ilość i dostępność 4.8
    • Smak i jakość potraw 4.9
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.7
  • Hotel
    4.1
    • Basen 4.2
    • Udogodnienia dla dzieci 3.2
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 3.4
    • Obsługa 4.8
    • Czystość 4.7
  • Jakość / cena
    5.0

Rekomendacja

77% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.2

    artur ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy w tym hotelu na przełomie lipca i sierpnia w 2005 roku. Był to nasz pierwszy pobyt w kraju wiecznego słońca. W tym roku po raz kolejny(3) wybieramy sie do Egiptu, piękny kraj cudowna kultura i niezapomniane przeżycia. Gorąco polecam ten hotel osobom niewybrednym ,świetna lokalizacja cena adekwatna do jakości. Pokaż »

    2009-06-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.4

    sławekkk sławekkk ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Jak na 3* jest to dobry hotel i wart swojej ceny. Znajduje się niedaleko Sakkali (w starej części miasta), więc to doskonała lokalizacja. Jedynie jedzenie jak dla mnie było trochę monotonne. Za to w pobliżu jest wiele barów i restauracji. W hotelu chyba czystość jest na 1 miejscu, więc to ogromna zaleta, biorąc pod uwagę, że to jest Egipt, a hotel ma tylko 3*. Ogólnie jestem zadowolony z pobytu zarówno w Hurghadzie, jak i tym hotelu. Szczerze polecam Pokaż »

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Basia Gonciarz ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo polecam ten hotel, stosunkowo blisko plaza, chyba ze 3 baseny , pelno dobrego jedzenia, obsługa bardzo mila i uprzejma, zawslazcza kelnerzy zawsze usmiechnieci i zartuja sobie ciagle, pokoje bardzo duze , klimatyzacja ,polecam ten hotel, Pokaż »

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.4

    ania ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Szczerze polecam :) Cena jak najbardziej adekwatna do proponowanych warunków. Troszkę czasu trzeba poświęcić żeby dostać się do centrum, ale w ogóle to nie ujmuje pozytywnej ocenie. W okolicy także jest kilka miejsc rozrywki :) Plaża w innym hotelu tego samego właściciela (Empire Beach 4*), gdzie oczywiście także obowiązuje all inc. Parasole i leżaki za darmo w opcji all inc. Udanego pobytu wszystkim, którzy się tam wybierają :) Pokaż »

    2009-06-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    izaa sk ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam już w tym hotelu 2 raz i na pewno nie raz jeszcze tam wrócę. 2 razy pobyt z biurem Rainbow tours. Hotel jest położony w starym centrum ,idealny na wypady na miasto. Pokoje duże skromnie urządzone, ale BARDZO czyste. Na plaży z leżakami nie było problemu zazwyczaj chodziłam koło 11 i było sporo wolnych miejsc, chociaż jak w zeszłym roku byłam pod koniec czerwca plaża była zdecydowanie bardziej zaludniona, więc pewnie zależy to od okresu w którym tam będziemy. W hotelu bardzo miła obsługa. Jedzenie dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Do plaży dosłownie 5 minut spacerkiem. Jeśli ktoś ma jakieś pytania proszę pisać na maila Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2009-06-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.9

    ryszard ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Sam hotel w dogodnym punkcie starej Hurgardy , niestety może miałem pecha ,ale dostaliśmy pokój z widokiem na drugie balkony i "patio "na którym co wieczór biesiadowała obsługa.Znalazłem w pokoju również takie małe stworzonka (karakany).Jedzenie monotonne ,animacje były chyba przez całe dwa tygodnie tylko dwa razy .Plaża przy innym hotelu oddalona o ca. 200 m. Pokaż »

    2009-06-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.6

    Artur ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    nie zachwycałbym się tym hotelem, z mojego kilku dniowego pobytu dobrze wspominam dobrą obsługę, zawsze czysto mimo że "ząb czasu" zarysował ten hotel; piękną rafę tuż przy plaży hotelowej oraz blisko do centrum Hurghady plaża maniunia, popołudniu znalezienie miejsca nie jest łatwe jedzenie jest ok, można się najeść ale porównując katering innych hoteli to wybór potraw nie jest duży niestety hotel nie jest położony przy plaży ale spacerek ok. 200m dla mnie nie stanowił problemu czy pojechałbym do tego hotelu na odpoczynek? tak, jeśli chciałbym mieć trochę tańsze wakacje w Egipcie jedna uwaga nie polecam opcji HB ;), można więcej wydać na napoje niż wykupić odrazu opcję AL Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2009-06-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Marcin Duda ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jak na swoje 3 gwiazdki jest świetny, bardzo jestem zadowolony z pobytu, jedznia dużo do wyboru, all inclusive ok, spacerkiem do empire beach, plaża mała aczkolwiek wielkiego tłoku niebyło...napewno jeden z lepszych hoteli w hurghadzie ( dzielnicy Dahar )...POLECAM !!! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2009-06-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Ewa Duśko ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel dla niewymagających,do plaży trzeba isc 5 minut ale jest wystarczajaca i są tam teraz 3 baseny dla mnie idealnie bo mozna poplywac i w morzu i w basenach. Ogólnie polecam pojechałabym tam jeszcze raz.Wszystkim którzy tam sie wybieraja życze udanego wypoczynku Pokaż »

    2009-06-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Danuta ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Jestem zadowolona z pobytu -14 dni- w Empire . Obsługa rewelacyjna , ,,jedzonko - palce lizać ,, Napewno jeszcze raz tam zawitamy...Gorąco polecam..

    2009-06-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 25 6 7 8 9 10 11 12 13 14 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny