Hotel Triton Empire Hotel Hurghada ***

Triton Empire Hotel

Ocena hotelu (138 opinii)

4.5
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 3.8
    • Plaża / stoki 4.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.2
    • Restauracje w okolicy 4.1
    • Atrakcje w okolicy 4.0
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    4.4
    • Wielkość 4.8
    • Standard wyposażenia 3.9
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 3.9
  • Wyżywienie
    4.7
    • Ilość i dostępność 4.8
    • Smak i jakość potraw 4.9
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.7
  • Hotel
    4.1
    • Basen 4.2
    • Udogodnienia dla dzieci 3.2
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 3.4
    • Obsługa 4.8
    • Czystość 4.7
  • Jakość / cena
    5.0

Rekomendacja

77% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.7

    Magdalena Kupińska-Greń ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Empire! Duży hotel, obsługa bardzo fajna. W naszym pokoju akurat było wymalowane farbą olejną co niezbyt ładnie wygląda, klimatyzacja nie działała, ale nie wiem czy to może z tego względu, że to był styczeń. I balkon nie miał żadnego porządnego zabezpieczenia-w sumie tylko te drzwi można było przesunąć. Prócz tego zawsze porządek i codziennie inne figurki z ręczników. Basen fajny. Jedzenie naprawde dobre-bardzo duży wybór. Pokaż »

    2009-06-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    lukasz_k lukasz_k ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Doskonały hotel dla osób młodych. Jest on bardzo duży, ale zadbany. Pokoje jasne i przestrzenne. Triton Empire jest ciekawie położony. W pobliżu meczetu. W okolicy jest wiele dyskotek i barów. Jedzenie było bardzo smaczne. Ogólnie za taką cenę warto wybrać ten hotel z całą pewnością. Pokaż »

    2009-06-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    elenitya elenitya ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jest adekwatny do ceny w 100%. Jedzenie smaczne i dużo. Nam w zupełności wystarczyła wersja HB. Pokoje lepsze i gorsze. Wszystko zależy od meldowania (10$ w paszporcie rozwiązuje wszystkie problemy). Pani sprzatająca przychodziła codziennie i zawsze zmieniała ręczniki. Obsługa hotelowa jest bardzo sympatyczna i zawsze uśmiechnięta. W hotelu są wspaniałe baseny (czyste). Do plaży dochodzi się bardzo ładną drogą. W okolicy znajduje się wiele sklepów, gdzie można zrobić zakupów. Nasza rezydentka spisała się na medal i bardzo jej za to dziękuje!!! Pozdrawiam i polecam Pokaż »

    2009-06-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    arek_otton arek_otton ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłem w tym hotelu już 3 razy i pewnie jeszcze nie raz go odwiedzę. Postrzegam go bardzo dobrze. Po pierwsze jest niedrogi, a po drugie standard jest bardzo dobry. Hotel znajduje się w centrum miasta, w pobliżu sklepów i restauracji. Obsługa jest bardzo życzliwa dla gości. Jedzenie jest na tyle różnorodne, że każdy znajdzie coś dla siebie. Plaża jest bardzo ładna i czysta. Pokoje duże i nic chyba w nich nie brakowało. Jeśli ktoś szuka niedrogiego urlopu i nie ma wygórowanych wymagań będzie zadowolony tak jak ja. Pokaż »

    2009-05-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    Sylwia ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel bardzo w porządku. Leży w starej części Hurghady, blisko prawdziwego targu, kościoła koptyjskiego. Czysto, jedzenie smaczne. Minusem jest plaża, niewielka i dość tłoczna, choć przyznam, że mimo sezonu nigdy nie zdarzyło się tak, by nie znaleźć na niej miejsca. Polecam wycieczki (np. na wyspę Giftun) z egipskimi biurami podróży, z dala od rezydentów. Świetna baza wypadowa. Polecam! Pokaż »

    2009-05-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Iza ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    FAJNY HOTEL BLISKO MORZA, LOKALIZACJA JEST DOBRA- ALE I TAK CHODZENIE TO EGIPIE NIE JEST FAJNE. BASEN ŁADBY DUŻY CZYSTY. JEDZENIE DOBRE, SMACZNE. POLECAM NO CHBA ŻE KTOS SZUKA SHERATONA.KLIMATYZACJA DOBRA, JEDYNY MINUS DUSZNO W WINDACH.

    2009-05-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    Bea Bea ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel polecam głównie młodym osobom oraz lubiącym centrum miasta, bardzo dobre położenie-centrum miasta, plaża przy hotelu Empire Beach-ok 300m Pokoje bardzo skromne ale to 3* więc nie wymagajmy cudów, sporo Polaków Lubiany hotel właśnie ze względu na położenie ! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (18) »

    2009-05-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Szymon Raszke ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo przyjemny hotel średniej klasy, miła obsługa, duże pokoje, w miarę dobre jedzienie. Bardzo dobra proporcjonalność ceny do standardu. Gorąco Polecam !!!

    2009-05-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    sylwester00 sylwester00 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Fajny hotel. Mimo że ma już swoje lata to widać, że jest zadbany. Pokoje sprzątane codziennie. My byliśmy nastawieni głównie na zwiedzanie, więc na hotelu tak bardzo nam nie zależało, ale i tak byliśmy zadowoleni. Cena niska, a hotel bardzo przyzwoity. Organizacja całego wyjazdu beż jakichkolwiek problemów. Znajduje się on w samym centrum, więc wszędzie mieliśmy blisko. Polecam wycieczkę Luksor z Kairem – rewelacja jednym słowem. Będąc tam należy spróbować wszystkiego i oczywiście się targować, bo to podstawa. Schodzą z ceny nawet o 50%. Polecam. Naprawdę warto. Pokaż »

    2009-05-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    Marcin ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Polecam dla niewymagajacych. Blisko plaza ok 300m.ale mała. Obok hotelu mnóstwo sklepików, blisko plazy fajna i tania knajpka, do centum dojazdy busikami po okolo 4 funty od osoby. Ogólnie fajnie. Korzystajcie tylko z lokalnych biur, bez problemów. Pokaż »

    2009-05-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 25 6 7 8 9 10 11 12 13 14 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny