Hotel Triton Empire Hotel Hurghada ***

Triton Empire Hotel

Ocena hotelu (138 opinii)

4.5
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 3.8
    • Plaża / stoki 4.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.2
    • Restauracje w okolicy 4.1
    • Atrakcje w okolicy 4.0
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    4.4
    • Wielkość 4.8
    • Standard wyposażenia 3.9
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 3.9
  • Wyżywienie
    4.7
    • Ilość i dostępność 4.8
    • Smak i jakość potraw 4.9
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.7
  • Hotel
    4.1
    • Basen 4.2
    • Udogodnienia dla dzieci 3.2
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 3.4
    • Obsługa 4.8
    • Czystość 4.7
  • Jakość / cena
    5.0

Rekomendacja

77% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.8

    krystyna lisowska ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Spędziłam w tym hotelu swój 2 tygodniowy marcowy urlop. A pojechałam tam już kolejny raz, bo hotel zasługuje na to. To wspaniałe, magiczne miejsce, gdzie czułam się naprawdę zrelaksowana i szczęśliwa. Obsługa bardzo miła, pyszne posiłki i cena przystępna. W tym czasie obchodziłam swoje urodziny i...nie spodziewałam się, że spotka mnie taka NIESPODZIANKA! Otrzymałam piękne życzenia oraz tort urodzinowy w prezencie, bo jak się okazało obsługa hotelu śledzi daty urodzin, imienin gości i dla solizantów przygotowuje niespodzianki. Kolejne wakacje, już w czercu zamierzam również spędzić w tym hotelu. Polecam serdecznie!!! Pokaż »

    2009-05-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Anita Kielar ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witajcie spędziłam fantastyczne 2 tygodnie w czerwcu 2008 juz we wrześniu znowu lecę do Hurghady lecz do hotelu aqua blu pobyt w hotelu Empire wspominam bardzo ciepło i przyjemnie....na pewno go odwiedzę pozdrawiam wszystkich serdecznie a tym co wybierają się na wymarzone wakacje do Hurghady życzę niezapomnianych wrażeń i mile spędzonego czasu.Jeszcze raz pozdrawiam Pokaż »

    2009-04-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    Antenka79 Antenka ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. To sporej wielkości budynek ale dobrze utrzymany, czyściutki i spokojny. Obsługa kulturalna i bardzo pomocna. Posiłki typowo egipskie, jedzenie nieco monotonne ale sporo tego i co jakiś czas próbuja je urozmaicać. Napewno każdy coś dla siebie wybierze. Hotel organizuje raz kolacje przy basenie to znowu jakiś wieczór dyskotekowy. Do plaży trzeba przejść niewielki odcinek, nie jest to duże utrudnienie pomijając naciągaczy ktorzy na każdym kroku koniecznie chcą coś sprzedać :). Plaża niezbyt szeroka ale cudownie piaszczysta, woda kryształowa, rafy brak. Leżaków i parasoli na pewno wystarczy. Hotel położony w starej części miasta, niedaleko targu gdzie można nabyć ciekawe pamiątki, ale za to spory kawałek od nowego centrum gdzie życie tętni całą noc, jest mnóstwo sklepów, dyskotek, atrakcji. Trzeba dojechać autobusem i tu cię przy okazji też naciągną :). Ale taki jest już Egipt. Pokaż »

    2009-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Emilia K ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel warty polecenia, obsługa bardzo miła, pokoje bardzo ładne ( akurat z nażyczonym dostaliśmy dwupokojowy apartament z widokiem na morze) Jedyne do czego można mieć zastrzeżenia to tłok na stołówce:) i średnie jedzenie.( akurta pod względem jedzenia to trudno mi dogodzić, stąd moja opinia) Blisko plaży, sklepów i targów. Warte polecenia jest mini oceanarium, które jest nie daleko od plaży. Jeszcze jedna rada lepiej wykupywać wycieczki fakultatywane np. Luxor od rezydenta. Nie radze kupować z lokalnych biur. My niestety tak zrobiliśmy i dostaliśmy przwodnika, który praktycznie nie mówił po polsku ( a po angielsku nie chciał) . Po powrocie do domu musiałam sama doczytać gdzie byłam i co widziałam:) Generalnie pobyt w Hurgadzie i w hotelu T.E. określam jako bardzo udany. Życze słonecznej pogody:):) Pokaż »

    2009-04-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Agata ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jestem bardzo ale to bardzo zadowolona z tego hotelu ! Tydzień temu wróciłam z rejsu po Nilu i zatrzymałam się w hotelu Empire z czego jestem bardzo zadowolona . Pokoje super - przestronne , czyste (są sprzątane codziennie) . Obsługa bardzo miła i pomocna . Jedzenie przepyszne i dośc urozmaicone . Co wieczór przeróżne animacje . Hotel ten jest duży i bardzo przytulny ;) Jest on położony jakieś 200 metrow od hotelowej plaży więc jest ok ;) Koło niego duzo przeroznych sklepikow . Targujcie się! możecie nawet wytargować 1/3 ceny . Dałabym bez wahania 4 gwiazdki temu hotelowi ;) Polecam ! ;) Pokaż »

    2009-04-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Eva ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wakacje w hotelu Empire spędzilismy w sierpniu 2008 roku. Empire to fajny hotelik jak na 3 gwiazdki. Hotel jest usytuowany w samym centrum Hurghady,w dzielnicy Al-Dahar.Sam hotelik może nie pierwszej młodości ,ale za to zadbany i schludny.Obsługa miła, a nawet jeżeli coś by komuś nie pasowało to dolary załatwią każdą sprawę :-) Pokoje regularnie sprzątane, czyściutkie. Jedzenie dobre lecz trochę monotonne, ale podobno w całym Egipcie i to nawet w hotelach o wyższym standardzie tak jest, więc trzeba się przystosować. Plaża mała, ale za to cudowne morze .W pobliżu hotelu mnóstwo sklepików, restauracji. Kawałeczek pieszo można dojśc pod meczet oraz na targ owocowo-warzywny(niesamowity wybór)lub też wybrac sie na dyskotekę.Polecam równiez wycieczki: szczególnie Kair i Luksor.Egipt to fantastyczne miejsce, zaczarowało mnie, bo w tym roku znów sie tam wybieram ale do innego hotelu:-) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2009-04-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    anka79 anka79 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel naprawdę SUPER! Polecam gorąco wszystkim. Byłam tam z rodziną rok temu i wróciliśmy bardzo zadowoleni. Obsługa jest uśmiechnięta i służy pomocą. Najważniejsze, że jest on bardzo dobrze położony i wszędzie jest blisko, a w szczególności na pobliski targ, gdzie można kupić piękne pamiątki. Mieliśmy duży i ładny pokój z widokiem na morze. Jedzenie przepyszne. Dosłownie wszystko i co chwilę było dokładane. Przez cały pobyt nie zdążyłam niestety spróbować wszystkiego. Gorąco polecam wyjazd na wyspę Giftun!! Świetne wrażenia. AA warto kupić wycieczkę u lokalnych organizatorów, ponieważ są one znacznie tańsze niż te, które oferują rezydenci biura podróży. Pokaż »

    2009-04-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    katarzyna bugara ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    hotel bardzo ładny ,przestronny ,połażony w pieknym miejscu niedaleko plazy.w hotelu jak i na plazy pełno ciekawych atrakcji ,goraco polecam impreze american party była super zabawa .jedzenie dobre to zalezy co kto lubi od wyboru do koloru.jednym slowem wakacje moich mazen .warto zkozystac z wycieczek fakultatywnych takich jak kair ,jeep safarii ,rejs statkiem po nilu ,luksor,jerozolima nieda sie tego opisac to trzeba zobaczyc.egipt to zaczorowane miejsce czulam sie tam jak krolowa .polecam jeszcze raz ten hotel i miejce w ktorym bylam hurgada!!!!!!!!!! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    aga trenczek ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    polecam byłam zadowolona a cena jest adekwatna do obiektu .Dobre położenie blisko do centrum a i do plaży nie daleko tylko tubylcy namolni lepiej ich unikać bo naciągają.Z pokoju znikła nam ładowarka do baterii ale cóż mogło być gorzej .Jedzenie w porządku nawet dzieci mają swoje menu.Wycieczki lepiej wykupić u rezydenta bo obsługa i bezpieczeństwo jest o niebo lepsze niż te na własną rękę -życze miłego pobytu będzie super pozdrawiam Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (10) »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    lukasz_5 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony jakością hotelu w stosunku do jego ceny. Hotel mimo swoich 3 gwiazdek, w niektórych katalogach 3,5 zasługuje w moich oczach na wyższą ocenę porównując chociażby do niektórych,, 4 gwiazdkowych'' hoteli w Tunezji. Rezydentka hotelu sympatyczna i pomocna ( ale pewnie już się zmieniła :) Pokaż »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 25 6 7 8 9 10 11 12 13 14 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny