Hotel Triton Empire Hotel Hurghada ***

Triton Empire Hotel

Ocena hotelu (138 opinii)

4.5
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 3.8
    • Plaża / stoki 4.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.2
    • Restauracje w okolicy 4.1
    • Atrakcje w okolicy 4.0
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    4.4
    • Wielkość 4.8
    • Standard wyposażenia 3.9
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 3.9
  • Wyżywienie
    4.7
    • Ilość i dostępność 4.8
    • Smak i jakość potraw 4.9
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.7
  • Hotel
    4.1
    • Basen 4.2
    • Udogodnienia dla dzieci 3.2
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 3.4
    • Obsługa 4.8
    • Czystość 4.7
  • Jakość / cena
    5.0

Rekomendacja

77% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.8

    Siommerek ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jak na 3* będzie odpowiadał wymogą rodzinom z dziećmi jak i osobom młodym. Cena jak najbardziej adekwatna do poziomu oferty. Warto wziąść opcję All inclusive i niczym się nie martwić. Bardzo blisko do centrum starej części Hurghady, gdzie po 21 można udać się do sklepów i na targowisko po robić zakupy. Koniecznie trzeba się targować ponieważ na dzień dobry zawyżają ceny najmniej o 50%. Polecam to były świetne wakacje! Pokaż »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Dagmara ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jest na poziomie wysokich 3 gwiazdek, mimo tego, ze do plazy trzeba dojsc i jest ona raczej niewielka, jest bardzo przyjemnie. Hotel stara sie o urozmaicanie jedzenia, w jeden dzien kolacja byla nawet na zewnatrz, duzo miesa, swiezych owocow, obsluga bardzo przyjemna, w pokoju mialam lodowke, ciepla wode, codzinnie posprzatane. Hotel jest daleko od centrum Sekkala ale bardzo blisko swietnej szkoly nurkowania, blisko wielu sklepow i targu na ktorym kupilam wyroby z wezowej skory i pergaminy, ktore osobiscie pomagalismy wykonac. Hotel dla niewymagajacych, tanio i w miare blisko. Pokaż »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    ania ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    za dolara wszystko posprzątają a za 10 dolców ładny pokoik, jak nie dasz 10dolarów to nagle nie umieją po polsku rozmawiac:))) no ale cóż taka mentalność

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Aleksandra Wójt ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel moim zdaniem ma swój urok. Jak na swoje 3 gwiazdki oferuje bardzo dużo! Ładne baseny, dobre jedzenie, obsługa pomocna! Podczas wyjazdu musiałam z moim narzeczonym odwiedzić dentystę - szybka i sprawna reakcja rezydentki i po problemie! Lekarz rewelacyjny, pomógł nam załatwić abyśmy nie musieli za nic płacić ! Super dla osób, które chcą odpocząć. Polecam ! Pokaż »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Rafał Pasternak ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Miły hotel położony w samym centrum starej części Hurghady. Bez problemu można złapać taxi czy busa. Pokoje przestronne i czyste. Jedzenie średnio urozmaicone ale za to przepyszne. Do plaży kawałeczek. Plaża hotelowa posiada piękną rafę więc najlepiej zabrać ze sobą maskę i fajkę. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2009-04-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Anna ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel rewelacja, niby 3 gwiazdki a faktycznie spokojnie 4, tylko to że nie jest bezpośrednio przy plaży daje hotelowi o 1 gwiazdkę mniej. Do plaży jest może 3 minuty pieszo, to żadna odległość, a w hotelu baseny, również mniejszy dla dzieci. Pamiętam, że kiedyś wróciliśmy o północy z wycieczki a na nas czekała gorąca kolacja, oczywiście szwedzki stół i spory wybór. W Egipcie byłam kilka razy i z tych tańszych hoteli ten jest rewelacyjny. Pokaż »

    2009-04-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    Zet Ka ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel ma ambicje na 5 gwiazdek, niestety nie dostana ich nigdy ze wzgledu na "odlegla" (250m ulica) plaze. Wiec staraja sie jak moga nadrobic to dobra obsluga i niesamowitym jedzeniem.

    2009-04-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    bibliotekara bibliotekara ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Niedawno wróciliśmy z dwu-tygodniowego pobytu w tym właśnie hotelu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Biorąc pod uwagę, że ma tylko 3* jest świetny. Zaraz po wejściu daliśmy mały bakszysz recepcjoniście i dostaliśmy całkiem przytulny pokój. Jedzenie dla nas było bardzo smaczne. Dopiero pod koniec powolutku zaczęło nam się trochę nudzić, więc częściej chodziliśmy do restauracji. Jednak polecam opcję All Inclusive i nie trzeba się niczym martwić. Plaża nie jest blisko, ale to chyba jedyny większy minus tego hotelu. Nie rozumiem, jak można narzekać na wszystko za tak niską cenę. To tylko trzy gwiazdki. Polecam! Pokaż »

    2009-04-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 25 6 7 8 9 10 11 12 13 14 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny