Hotel Triton Empire Hotel Hurghada ***

Triton Empire Hotel

Ocena hotelu (138 opinii)

4.5
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 3.8
    • Plaża / stoki 4.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.2
    • Restauracje w okolicy 4.1
    • Atrakcje w okolicy 4.0
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    4.4
    • Wielkość 4.8
    • Standard wyposażenia 3.9
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 3.9
  • Wyżywienie
    4.7
    • Ilość i dostępność 4.8
    • Smak i jakość potraw 4.9
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.7
  • Hotel
    4.1
    • Basen 4.2
    • Udogodnienia dla dzieci 3.2
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 3.4
    • Obsługa 4.8
    • Czystość 4.7
  • Jakość / cena
    5.0

Rekomendacja

77% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 2.3

    Precel2012 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      2.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      1.7
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Hotel nadający się do remontu. Brudne pokoje, łazienka - całe pomieszczenie. Klimatyzacja ledwo działa. Brak kontaktów w pokoju. Stare umeblowanie i pościel - po prostu uczucie brudu. Ostatniego dnia pobytu na naprawę klimatyzacji czekaliśmy 7 h. Dodatkowo pojawiły się również karaluchy. Nie polecam. Są nowe, lepsze kurorty z wspaniałym wyposażeniem niedaleko od tego, więc dojazd na "Suk" jest bezproblemowy, a nawet są lepiej usytuowane, bo z własną plażą, a tutaj należy dojść ok 300 m , bo nie mają swojej plaży tylko umowę z kurortem, który umożliwia takim turystom jak ja wejście na plażę. Bar - niesamowicie śmierdzi drewnem, które po prostu gnije od wylanego piwa, do tego wysoka temperatura... Niesamowity smród. Pokaż »

    2012-10-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 5.2

    bombastic ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    wróciliśmy z tego hotelu 5 ego października.polecamy wszystkim niewymagajacym klientom!!! także z dziećmi.hotel czysty,obsługa ok,animacje dla dzieci za mało,lokalizacja świetna,150 m do morza,blisko sklepy,sklepiki,blisko na lotnisko.plaża ok,morze czyste,baseny również.jedzenie troszkę monotonne,ale każdy znajdzie coś dla siebie,nawet facet który preferuje tylko kotlety :):):) jak na 3 gwiazdki,byleby tylko zjeść,wykapać sie i przespać jest naprawdę komfortowo.minus napoje podawane są w kubkach plastikowych i barman przy plazy sfochowany i podaje drinki jakby z łaską.polecamy all inclusive i dwa tygodnie musowo,żeby nacieszyc się morzem,wycieczkami. Pokaż »

    2012-10-06
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 4.4

    jolanda01 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    hotel dla niewymagających, czysty, miła obsługa, animacje marne,posiłki dobre lecz monotonne,poza tym hotel można polecić osobom nie wymagającym

    2012-09-23
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.1

    pasiu ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.6
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Hotel dla niewymagających, nie jest najnowszy ale jest czysto, kazdego dnia sprzatanie, czysta posciel i porzadek w pokoju. Jedzenie bardzo dobre, ani razu nie wyszedlem glodny, snack bary - mozna podjesc od 12 do 15stej. Ja jestem zadowolony. Jesli ktoś nie jedzie tam po to zeby plawic sie w luksusie tylko zobaczyc miasto i pobyczyc sie na plazy oraz skorzystac z animacji czy tez roznych wycieczek - to polecam stanowczo. Pasiu Pokaż »

    2012-09-14
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.7

    Iza ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    UWAGA!! Wróciłam z narzeczonym wczoraj z tego hoteliku (byliśmy 10dni). Absolutnie nie zgadzam się z opiniami negatywnymi! Owszem nie jest to eksluzywny hotel, ale należy wziąśc pod uwagę to iż 5 gwiazdek nie ma ale 3!! Obsługa bardzo miła i pomocna! Wyżywienie: każdy mógł coś dla siebie znaleźc, gdyż potraw było od koloru do wyboru (klątwy brak:)! Pokoje duże i dziennie sprzątane! Windy działały! Wieczorem były animacje! Z plaży i hotelu odległego o kilka kroków mogli korzystac zarówno osoby z all inc jak i z HB !! Kursował również darmowy busik wążący turystów na plażę i spowrotem, co 15min, co było dużym udogodnieniem dla leniwych;) Kierowca także sympatyczny;) Mieliśmy balkon i okna od strony ulicy i nie było tragedii, jak to pisali inni. Owszem był wieczorem większy ruch niż za dnia ale nie na tyle głośno by nie można zasnąć;) Nawiązując do ceny hotel się opłaca! Polecamy również sklepik Lidl i obok sklepik (po lewej stronie między apteką a Lidlem) z Sziszami Ahmeda ;) Bardzo przyjaźnie nastawiony do turystów Egipcjanin;) Życzymy udanego pobytu, osobą planującym pobyt w tym hotelu! ;) Pokaż »

    2012-09-10
    Opinia pomocna?
    Tak (7) / Nie (0)
  • 5.6

    edcars ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    witam kochani ja byłam z męzem w tym hotelu i jestem strasznie strasznie zadowolona!!!!!bylismy w sierpniu.Osoby którzy piszą te straszne opinie to bardzo niskiej klasy zjadacze chleba!!!!!!!!!bo jak chce sie luksusu to niech nie decydują sie na 3 gwiazdki!!!!!!!bo komfortu szuka się w pięciu!więc nie rozumiem tych opini!!!!!!!Moje zdanie jest takie ze pokoje w hotelu są skromne to fakt ale czyste .obsługa hotelu przemiła,jedzenia jest tyle ze kazdy znajdzie cos dla siebie zawsze było nawet do sniadan obiadów i kolacji pełno ciast,mozna kozystac z hotelu empire bisch tam tez mozna jesc i pic.My bylismy 2tyg i winda zawsze działała a kazdego wieczoru są dyskoteki od19 i gra nawet muzyka polska!naprawde super hotel za małe pieniądze polecam!w hotelu w przy recepcji jest nawet poklka Karolina która pomaga polakom.Baseny tez są ok są czyste naprawde polecam Pokaż »

    2012-09-05
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 5.6

    wojtekcccc ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam, byłem wraz z rodziną w tym hotelu w lipcu tego roku, na 10 wraz z opcją all inclusive. Jest to już mój któryś z kolei wypad zagraniczny i nigdy nie pisałem opinii na temat hoteli, w sumie sam się nimi za bardzo nie kierowałem i dobrze na tym wychodziłem:) teraz postanowiłem jednak napisać parę zdań na temat tego hotelu, bo ilość negatywnych opinii i bzdur jest dla Tritona po prostu krzywdząca. Dla mnie hotel zasługuje spokojnie na cztery gwiazdki w standardzie europejskim, nie jestem jakimś bardzo wymagającym klientem, nie muszę mieć kryształowych żyrandoli nad głową i ze standardu pokoju jak i hotelu byłem bardzo zadowolony. Pokój mieliśmy duży, schludnie urządzony z widokiem na basen i niby ruchliwą okolicą, ale żadnych problemów z zasypianiem nie było. W pokoju mieliśmy aż 4 łóżka, chociaż bylismy w 3 osoby, telewizor i 2 polskie kanały, łązienka spoko. Polecam opcję all inclusive, bo wtedy można chodzić do drugiego Tritona, który jest nad plażą, nad samym morzem. Można sobie chodzić do jadalni do jednego, do drugiego, przebierać łącznie w 4 basenach + morze. Czego chcieć więcej? Jedzenie dobre, od wyboru do koloru, alkohol rozwodniony, ale piwo bardzo dobre. Pamiętajcie ludzie, że nie płacicie, aż takich kokosów tam w porównaniu z krajami poludniowej Europy. I proszę Was drodzy rodacy, jeżeli mówicie o tym, że Polacy nie potrafią się zachować w hotelu to zacznijcie zmiany od siebie, nie klnijcie na cały hotel jak wam winda odjedzie, nie krzyczcie na kelnera jak nie ma dużych szklanek, tylko małe i dziękujcie mu za nalanie drinka ;-) Naprawdę trochę kultury, chociaż oczywiście nie chcę tutaj wrzucać wszystkich do jednego worka :) Kończąc, serdecznie i gorąco polecam Triton Empire Hotel (opcję all inclusive) jak i całą Hurghadę, w okolicy jest co robić, ja sam zaliczyłem Luksor i Nil i jestem bardzo zadowolony! Trzymajcie się!! Pokaż »

    2012-09-05
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 1.7

    Radekkk000 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      1.7
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.3
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    DRAMAT DRAMAT DRAMAT !!! omijajcie to miejsce szerokim łukiem. Nie żartuje... Opinia nie jest oparta na złośliwości, tylko kilku faktach, które mają podstawowe znaczenie dla oceny pobytu. A pozytywne komentarze to chyba wystawiają ludzie z biur lub ci, którzy nie trzeźwieli w trakcie pobytu! Nasz wyjazd uratowało towarzystwo :) Hotel - wiecznie niedziałająca winda, wielogodzinne przerwy w dostawie wody, wszechobecny smród, brud. Liczba i zachowanie tubylców tragedia. Baseny - bez komentarza, urynoterapia w małym, moczenie mopa przez basenowego... tak w basenie, urządzanie przez Egipcjan mycia, płukania ust, dzieci sikające do basenu, ilość Egipcjan przerażająca... poza tym na drodze z Triton do Tr. Beach doszło w lipcu do wielu kradzieży! "obsługa" - poza sprzątającym i basenowym, którzy byli na poziomie, pozostałych wysłałbym do pracy przy ręcznym wydobyciu granitu bez użycia narzędzi! Pretensjonalni, nie szanujący klienta, robienie łaski na każdym kroku, czasami wręcz chamstwo... szkoda zużywać klawiaturę na dalsze pisanie. Mówiąc młodzieżowo "arabom w dupach się poprzewracało", czasami miałem wrażenie jak to nie oni byli dla nas a my dla nich. "wyżywienie" - jakość beznadziejna, wydzielane przez robiącego łaskę "kucharza" pyszności, brak owoców, 40 stopni na stołówce, kelnerzy zabierający talerz spod nosa etc. długo by wymieniać... moją kobietę ratowała pizza i frytki we "włoskiej restauracji" , DRAMAT NAWET DLA ODPORNYCH i NIEPRZYZWYCZAJONYCH DO LUKSUSÓW, O pozostałych elementach nie ma sensu pisać, te 3 gwiazdki chyba za dobrą lapowe dostali, gdyby nie to że sami potrafimy zorganizować sobie czas i poznaliśmy naprawdę wielu fajnych ludzi, wyjazd zaliczyłbym do serii pomyłek. Ludzie! przeznaczcie kilkaset zł więcej i szukajcie czegoś lepszego. Ten hotel powinni zalać i zrobić jezioro Pokaż »

    2012-08-05
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (6)
  • 2.0

    silver ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      2.3
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      1.5
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Witam właśnie wróciliśmy ze słonecznej plaży, cóż z tego "lekko" zniesmaczeni hotelem :( Do plaży faktycznie trzeba dojść przez 3 ruchliwe ulice, uważając na swoje pięty. Plaża bardzo wąska, na niej mało leżaków, łazienka brudna i śmierdząca. Decydując się na jedzenie w barze przy plaży ,przygotujcie się na długie oczekiwanie najpierw na to by kelner Cię zauważył, a później dodatkowo na jedzenie na stole, mija około 35 min a chcę dodać, ze w tym miejscu można nabyć tylko 4 posiłki- fast foody ( tak naprawde tylko frytki smakują jak frytki) Jedzenie w hotelu monotonne, drinki ciepłe i kubki myte pod bieżącą wodą. W hotelu zero animacji prócz DJ emeryta który grał tylko do 22. W pokojachu po wejściu na balkon unosił się smród. Codziennie słychać głośne modlitwy arabów przez megafon o różnych godzinach nawet nocnych. Nie działające windy, na szczęście mieszkaliśmy na 2 piętrze :) Większa ilość gości w hotelu to ludność Arabska, w basenach głównie kąpiące się kobiety Arabki w ubraniach. Nie polecam Pokaż »

    2012-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 2.0

    monipati ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Tyle pozytywów na temat tegoż hotelu, że aż mdli. Ja byłam na wycieczce objazdowej i musiałam tutaj nocowac aż 2 dni. Co do samego hotelu to jest owszem czysty i wygląda wakacyjnie - ale za taką cenę chyba nie warto, wystarczy dopłacić z 500zł i mamy hotel w normalnym miejscu. Normalny, bo dzielina w której się znajduje triron empire do najbardziej prestiżowych delikatnie mówiąc nie naależy. Jest tu syf, a ludzie okropni, podrywadze chyba tacy z odzysku, co się nie boją rezydować w tym dziadostwie... Bo tu nic nie ma taki kurwidołek, dla najgorszych cweli, jak chciałam zrobić sobie kilka fotek na pamiątkę, to myslałam,że okolicza ludność mnie pobije. To miejsce nie jest nasatwione na turystyow , bo dostęp do morza z hotelu empire triotn jest blokowany i zostaje ta nieszczsna seksturystyka... Co do kasy to mamy jeszcze większe szambo, bo trzeba dawac napiwki, ale ja sie i tak bałam tych tragarzy, w okgóle tu nic nie jest jasne przed hotelem widziałam dwa porsche czyli jedenak niektórzy się dorobili w tej dzielnicy - tylko jeszcze nie wiem czy z prostytucji czy z wyszysku pracowników( okolica przypomina troche getto nie ma mcdonalda, a wszytso stare, turyści mają grzecznie siedzieć w pokojach) Po opuszczedeniu tego hotelu miałam już normalnie miejsce i ludzi na rejśie po Nilu. Egipt jest piekny, ale po wizycie w empire nie wiem jak w ogóle może się odbywac turystyka w tym miejscu!!! Nie polecam!!! Pokaż »

    2012-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (5)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1013 14 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny