Hotel Triton Empire Hotel Hurghada ***

Triton Empire Hotel

Ocena hotelu (138 opinii)

4.5
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 3.8
    • Plaża / stoki 4.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.2
    • Restauracje w okolicy 4.1
    • Atrakcje w okolicy 4.0
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    4.4
    • Wielkość 4.8
    • Standard wyposażenia 3.9
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 3.9
  • Wyżywienie
    4.7
    • Ilość i dostępność 4.8
    • Smak i jakość potraw 4.9
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.7
  • Hotel
    4.1
    • Basen 4.2
    • Udogodnienia dla dzieci 3.2
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 3.4
    • Obsługa 4.8
    • Czystość 4.7
  • Jakość / cena
    5.0

Rekomendacja

77% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 3.2

    beti1064 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.5
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel w 2009 r był w bardzo dobrej cenie, odpowiedniej do poziomu hotelu. Jest to Hotel dla mało wymagających z jednym basenem, brak basenu dla małych dzieci. Możliwość korzystania z Empire Beach gdzie są 3 baseny w tym dla maluchów. Pokaż »

    2012-07-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.5

    raf88 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      1.8
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Zdecydowanie jest to hotel dla osób niewymagających. Brud w pokojach, restauracji i barach niesamowity. Kubki myte pod bieżącą wodą i od razu nalewane napoje, baseny niezachęcające do wejścia, plaża to mała zatoczka i brudnymi leżakami. Oferta all inclusive najgorsza jaką widziałem na oczy, hotel ten nie zasługuje na swoje 3 gwiazdki. W hotelu tym byłem kilka dni przypadkiem i ostrzegam innych przed super tania ofertą na ten hotel bo jest nie wart nawet najmniejszych pieniędzy. Pokaż »

    2012-07-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 4.6

    Slazak ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jak część przedmówców zgadzam się, iż zaletą tegoż hotelu jest stosunek ceny pobytu do jakości. Byliśmy tam drugi raz, ostatnio równo rok temu. Spodobała nam się obsługa, położenie hotelu ( to jednak nie każdemu może odpowiadać ;-) gdyż praktycznie stoi on na PRAWDZIWEJ egipskiej ulicy) oraz spokój, zarówno w hotelu jak i na jego plaży. W ubiegłym roku jedzenie było, hmm monotonnie słabe z permanentnym brakiem dostępu do owoców, co bardzo dziwi w Egipcie. W tym roku ( maj) w pierwszym tygodniu pobytu, jakością posiłków (obiadokolacji) byliśmy zaskoczeni na plus choć owoców nadal jak na lekarstwo, zawsze tylko jeden rodzaj, a raz nawet ani ani. Drugi tydzień, potrawy wróciły do smaków ubiegłorocznych :-( Zmieniła się ekipa gotująca lub jej część, a to niestety wpłynęło fatalnie na jakość jedzenia. Nadrabia Triton, jak już wspomniałem obsługą. Wszyscy są mili, nie nachalni, starają się być pomocni w każdym problemiku. Z plusów należy dodać busik kursujący na plażę, choć jest na nią 5 min pieszo z "atrakcjami" ;-) Pokoje wg standardów, sprzątane codziennie, łącznie ze zmianą pościeli, ręczników. To również plus. Część plażowa zadbana z ładnym ogrodem przez który na nią docieramy. Hotel ze względu na cenę i dbałość o klienta wart jednak polecenia. PS. Olbrzymim minusem był w tym roku miejscowy głupek który codziennie pojawiał się na hotelowej plaży, absorbował gości swym głośnym i cokolwiek dziwnym zachowaniem. Obsługa mimo iż go widać znała, nie reagowała. Większość plażowiczów ceni sobie spokój, a nie gwizdy i bieganie w ociekających wodą spodniach obok siebie. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2012-05-24
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.9

    Małgorzata ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Ogólnie polecam ten hotel dla osób mniej wymagajacych. Jest on położony w rejonie dosyć ruchliwej i głośnej ulicy. Dlatego w pokojach od tej strony jest głosno, nawet w nocy. Na początku nie byliśmy zadowoleni z pokoju. Ale potem przyzwyczailismy się do hałasu. Pokoje są czyste, codziennie wymieniane ręczniki. Do dyspozycji lodówka i sejf. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone. Plaża oddalona 200 m od hotelu (przejście przez 2 ulice) co sprawia, że należy się liczyć z częstym nagabywaniem ze strony sklepikarzy. Animatorzy się starają urozmaicić pobyt. Pokaż »

    2012-04-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.1

    ASINDA40 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    witam serdecznie , wszystkich,ktorzy bede czytac opinie o tym hotelu. JAK NA CENE ,KTORA SIE PLACI JEST ON PO PROSTU SUPER, NIE WIEM DLACZEGO NIEKORZY PISZA TAKIE BZDURY O NIM, CHYBA TE OSOBY MAJA JAKS PROBLEM Z SAMYM SOBA. HOTELIK BARDZO CZYSTY, JEDZENIE UROZMAICONE I BARDZO SMACZNE.OBSŁUGA PRZEMIŁA I W Kazdej chwili pomocna. słuzaca rada i pomoca. nikt nie wyciaga reki po ; ONE DOLAR;,,JAK TO NAPISAL JAKIS ,,HMM I,,,,,,TA. NIE WIEM PO CO,,,,,,nie rozumiem nas polakow,,, szukaja taniej oferty a pozniej dopatruja sie dziury w całym. na prostactwo nie ma rady. polecam ten hotelik, jest skromny to fakt ,ale czysty, gosci wita sie tam bardzo serdecznie. JESLI MAIŁABYM WROCIC TO NA PEWNO DO TEGO HOTELU. POZDRAWIAM PANIA REZYDENTKE I PRACOWNIKOW ALFA STRAU. BEDE POLECAC TEN HOTEL Pokaż »

    2012-02-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.2

    Marwon ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Mniej więcej zgadzam się z Adelajdą, może nie tak drastycznie. Rzeczywiście standard marny - "wczesny Gierek" - Dziwnie zbudowany, bo baseny w patio są dość krótko nasłonecznione. Zwracać uwagę, aby nie dostać pokoju od ulicy, bo hałas przez całą noc. Chciałbym przestrzec przed wykupywaniem opcji all w tym hotelu. Jedzenia starczy w wersji HB, w pobliżu stragany ze świeżymi, tanimi owocami, Natomiast alkohole to porażka - wszystkie, cokolwiek byś nie zamówił / whiski, rum, gin , brendy czy wódka/ ma taki sam smak - słabo przepędzonego bimbru, mocno zajeżdżającego fuzlem. Piwo dostępne tylko " z kija" o wodnistym smaku. Owoce świeżo wyciskane tylko w cenie 15 LE czyli ok 8 zł. Natomiast polecam wykupywanie wycieczek fakultatywnych w lokalnych biurach / sam korzystałem - Kair za 60 USD, a wyspa Giftun za 25 USD. Triada proponuje odpowiednio 90 i 45. Jakość obsługi identyczna. Pokaż »

    2012-01-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.4

    adelajdada ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Nie wiem skąd ten hotel ma tyle dobrych opinii, być może te opinie piszą pracownicy biur podróży, którzy ,maja ten hotel w swojej ofercie. Na szczęście spędziliśmy w Triton Empire tylko tydzień (sierpień 2011). Pokoje tragiczne, meble pomalowane chyba pędzlem, na biało. Łazienki nie lepsze, wszystko w opłakanym stanie, domagające się natychmiastowego remontu. Bardzo głośna klimatyzacja, nie pozwalająca spokojnie zasnąć (w pokojach naszych znajomych nie było lepiej). Do plaży trzeba iść przez trzy ruchliwe ulice i bardzo uważać żeby nie zostać rozjechanym na przejściu dla pieszych. Na posiłki trzeba czekać w bardzo długich kolejkach, które przypomniały nam czasy PRL-owskich stołówek. Na stołówce brudno, nie domyte szklanki, mrówki na stolikach , z którymi obsługa chyba jest zaprzyjaźniona bo nie zwraca na nie uwagi. Pokoje sprzątane kiepsko lub w ogóle jeśli nie zostawisz zielonego papierka. Rozrywka w hotelu Triton Empire polegała na puszczaniu wieczorami muzyki przez podstarzałego didżeja (jeden raz ktoś śpiewał na żywo ale tylko kilka piosenek). Plaża bardzo mała, obskurna, zejście kamieniste, mało leżaków. Hotel nieźle prezentował się tylko w holu głównym im dalej tym było gorzej, lepiej nie zaglądać do zakamarków (ogólny syf). Hotel bardzo nas rozczarował nikomu go nie polecamy nawet najmniej wymagającym, tym bardziej że w podobnej cenie można znaleźć lepszy. Przed pobytem w w/w hotelu mieliśmy tygodniowy rejs po Nilu statkiem Grenada. Statek był skromny ale w porównaniu z hotelem prezentował się świetnie, zarówno pod względem pokoi, ogólnej czystości w pokojach jak i na stołówce, jedzenia oraz miłej obsługi nie wyciągającej rąk na każdym kroku po "one dolar" Pokaż »

    2012-01-28
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (4)
  • 5.5

    gaga346 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    witam byłam z rodziną w egipcie pierwszy raz ale za granicą na urlopie jesteśmy co rok wspominam ten urlop super obsługa na szóstke czysto non stop sprzątają jedzenie kazdy znajdzie coś dla siebie duży wybór polecam

    2011-12-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.2

    izamarhaba ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Byliśmy w tym hotelu w listopadzie.Basen główny nie był podgrzewany, był zacieniony przez budynki okalające go, jedynie na poziomie 1 był podgrzewany, ale był mały i mało kto z niego korzystał. Ponadto bar basenowy był nieczynny. Na szczęście mogliśmy korzystać z basenów i plaży w pobliskim hotelu i tam było ok-basen podgrzewany, animacje, bar przy plaży. Dostępność leżaków była "na styk"(w sezonie zapewne są problemy). Drinki podawane są często w super mini kubkach plastikowych(150 ml), o większy trzeba poprosić lub dać bakszysz. Wydawało nam się, ze nie jesteśmy wybredni, ale jedzenie było niezbyt smaczne-gotowane bardziej pod gusta Rosjan-słabo doprawione, fasola, ziemniaki na okrągło i ciasta z rozwodnionego budyniu (plusem był fakt, ze nikt nie złapał "faraona"). Wieczorami codziennie dancing a'la Ciechocinek(coś dla starszych samotnych osób). Warto w paszport włożyć parę dolarów przy zameldowaniu, żeby dostać pokój od strony basenu, ponieważ od ulicy jest bardzo głośno. Pomimo kilku minusów wypoczęliśmy i jesteśmy zadowoleni z wyjazdu, ale do tego hotelu już nie chcielibyśmy wrócić. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2011-11-20
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.8

    gos88 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Spędziłam w tym hotelu dwa tygodnie wrzesnia. Ważna rada - aby uniknąć niezadowolenia na samym początku oraz chodzenia i załatwienia ze zmianą pokoju najlepiej od razu dać napiwek recepcjoniście. Pogoda wspaniała, rekompensuje wszystko : ) jedzenie specyficzne, starają się urozmaicać potrawy, ale smakowo niebardzo im to wychodzi. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (12) »

    2011-10-31
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1013 14 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny