Hotel Triton Empire Hotel Hurghada ***

Triton Empire Hotel

Ocena hotelu (138 opinii)

4.5
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 3.8
    • Plaża / stoki 4.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.2
    • Restauracje w okolicy 4.1
    • Atrakcje w okolicy 4.0
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    4.4
    • Wielkość 4.8
    • Standard wyposażenia 3.9
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 3.9
  • Wyżywienie
    4.7
    • Ilość i dostępność 4.8
    • Smak i jakość potraw 4.9
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.7
  • Hotel
    4.1
    • Basen 4.2
    • Udogodnienia dla dzieci 3.2
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 3.4
    • Obsługa 4.8
    • Czystość 4.7
  • Jakość / cena
    5.0

Rekomendacja

77% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.3

    xdarox ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Tydzien temu wróciliśmy z tego hotelu,byłem tam z żoną,było naprawdę super,hotel dla osób nie wymagających,co do jedzenia,to każdy znajdzie coś dla siebie,duży wybór potraw,pokoje dziennie sprzątane jest telewizor i 3 polskie kanały,3 baseny w tym 1 na pierwszym piętrze i zawsze czyste,do picia duży wybór napoi (cola,fanta,sprite) i alkoholi,co do korzystania z plaży,to trzeba przejść ok.300 m.bo znajduje się na terenie innego hotelu (Empire Beach),co jest też dużym plusem,gdyż można tam korzystać z basenów,restauracji i barów,jest tam też plac zabaw dla dzieci. Hotel położony w centrum,blisko do sklepów i aptek,tanie busy 1 funt egipski na osobę a taxi też są (tylko ustal cenę przed wsiadaniem),gdybym kiedyś leciał do Egiptu,to napewno bym wylądował w tym hotelu i także z czystym sumieniem POLECAM go innym. Pokaż »

    2011-10-24
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (1)
  • 5.2

    Krzysztof ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Kilka dni temu wróciliśmy z Egiptu. Czy wróciłbym do tego samego hotelu ? Oczywiście. Dlaczego ? Ze względu na niską cenę w stosunku do wysokiej jakości obsługi oraz jedzenia. Dostaliśmy naprawdę ładny pokój. Codziennie mieliśmy posprzątane, a osoba wykonująca te prace wyjątkowo miła i uprzejma. Z tego co zauważyliśmy często pracowała po 12-14 godzin. Rano sprzątał, a wieczorem pracował jako kelner. Warto było dać napiwek, bo kokosów to tam nie zarabiają. Jeśli chodzi o jedzenie to wybieraliśmy wariant: śniadanie + snak bary + kolacja. Obiady w restauracji na plaży były nieciekawe. Drinki: po krótkiej rozmowie z barmanem, można było dostać nawet fajne koktajle. Bardzo niemiło się zrobiło w momencie, gdy jeden z nich wprost powiedział, że chce pieniądze bo jedzie do Kairu z żoną. Była jeszcze jeden mały problem, który został wyjaśniony z rezydentem. To wszystkie nieprzyjemności, których mogliśmy doświadczyć podczas tego pobytu. Reszta to słońce, ciepłe morze i baseny, snoorkowanie itd. Jeśli chodzi o wycieczki to kupiliśmy snoorkowanie - 35$ osoba od Mido z plaży, safari - 35$ osoba od Tarka z hotelu, Kair - chyba 85$ osoba od rezydenta, nurkowanie z butlą - 42$ osoba od rezydenta. W przypadku dwóch ostatnich nie chcieliśmy ryzykować. Oczywiście moża kupić to wszystko taniej, ale czy warto się martwić ? Dwa tygodnie minęły bardzo szybko. Za rok wracamy tam z dzieckiem ( 2 lata ). Jeśli masz pytanie pisz: kris_tos@o2.pl Pokaż »

    2011-09-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.3

    rubinek ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      1.8
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      0.0

    W tym hotelu wylądowaliśmy na kilka dni-przed i po wycieczce objazdowej.Hotel skromny,ale czysty,sprzątany codziennie-na to akurat narzekać nie można,zdecydowanie odpowiada standardowi 3 gwiazdek.dość duży i naprawdę pełen ludzi-na ciszę raczej bym nie liczyła,zwłaszcza jeśli trafi nam się pokój od strony ulicy.2 baseny-też czyste,mało leżaków,nie mam pojęcia,o której trzeba było wstać żeby je zająć.jeśli ktoś lubi animacje-w tym hotelu się z nimi nie spotkamy.Ten hotel nie ma bezpośrednio przylegającej plaży-korzysta się z plaży położonego nieco dalej hotelu Empire Beach(jakieś 300m do przejścia ulicą).Plaża niewielka i co gorsza,odgrodzona betonowymi blokami(niestety dośc popularne w tej częsci Hurghady..).Okolica-dość mało atrakcji,jest trochę sklepików i lokalnych naciągaczy,ale na zakupy najlepiej wybrać się do Sakkali taksówką(warto wcześniej zapytać rezydenta ile taki kurs powinien kosztować żeby nie przepłacić-cene z taksówkarzem ustalamy jeszcze zanim zdecydujemy się wsiąść do samochodu).Teraz przejdę do najgorszego-jedzenie.Zacznę od samej stołówki-jest zdecydowanie za mała w stosunku do liczby gości jaką hotel przyjmuje,podczas pobytu cierpimy wręcz na notoryczny brak wolnych stolików i uprawiamy gonitwę w celu zajęcia jakiegoś miejsca,gdy tylko coś się zwolni.Śniadania są jeszcze do przeżycia,w prawdzie są dość monotonne,ale wybór jest spory,a napoje(przynajmniej soki z tego,co pamiętam)są darmowe.Kolacje-obrzydlistwo!Dodam,że podczas objazdowki po całym Egipcie jadłam niemal wszystko(owoce i warzywa również) i nigdy nie nabawiłam się żadnych niestrawności i innych dolegliwości.Natomiast,gdy tylko trafiliśmy tutaj tak zatrułam się kolacją,że z gorączką 38 stopni i oczywiście zemstą faraona wylądowałam pod kroplówką:/ przez następne dni pobytu nie mogłam nawet wchodzić na kolacje do tej stołówki,bo sam zapach tego żarcia przyprawiał mnie o mdłości..z tego powodu nigdy więcej bym tam nie wróciła. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2011-09-18
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (4)
  • 3.5

    Anna ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Właśnie wróciłam z Hurgady. Hotel polecam dla osób mniej wymagających i nie dla rodzin z dziećmi. Pokoje skromne w stylu wczesnej komuny, natomiast czyściutko, codziennie sprzątane. Obsługa miła, choć w pierwszy dzień się zdenerwowaliśmy, bo mieliśmy wykupiony al incl. a w hotelu w komputerze mieli HB. ani umowa, ani vouchery do nich nie przemawiały, bo to co ma w komputerze to najważniejsze.Pani rezydent tą sprawę wyjaśniła i potem było ok., ale oczywiście to nie była ich wina i nie czuli się do przeproszenia nas. Arab ma zawsze racje. Lepsza część jest w hotelu Empire Beach. Spokój i lepsza atmosfera, więcej zieleni.W hotelach ogromna ilość Rosjan, to czasem było uciążliwe, ale najgorsze wym wszystkim byli nie zliczona ilość Arabów, kapiących się w ubraniach w basenie, nie wiadomo kiedy te ciuchy były prane, obrzydlistwo, podczas posiłków rękoma ugniatali pieczywo-sprawdzali chyba czy świeże, smakowali potrawy widelcami i łyżkami, którymi inni goście mieli nakładać sobie jedzenie, a mięsa nie starczało dla gości bo brali po 10 kawałków nie mówiąc o innym jedzeniu. zajmowali cały basen, strasznie hałasowali bo były to całe rodziny, na stołówce również nie liczyli się z innymi, oni myli najważniejsi. Było to wysoce męczące. Jedzonko ogólnie smaczne, choć monotonne, ale zawsze można coś dla siebie znaleźć.W okolicy mnóstwo sklepików i bazar, ale oczywiście egipcjanie wciągają do sklepów i zawsze mają dobrą cenę. najlepiej na nich nie patrzeć i nie rozpoczynać rozmowy. Trzeba uważać na miejscowych złodziejaszków, bo 2 razy usiłowali nas okraść.Animacje słabe. Woda czyściutko, pełno kolorowych rybek.Ogólnie hotel jak na 3* nie jest zły. Jak ktoś jedzie po ciepłą wodę i słońce za nie duże pieniądze to polecam ten hotel, jeżeli ktoś oczekuje marmurów i luksusów to niekoniecznie. Pokaż »

    2011-08-27
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 2.8

    Darek ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Kiepska obsluga hotelowa .W restauracji wieczny tlok.Duszno .Nie ma mozliwosci spozywania posilkow na swiezym powietrzu .Jedzenie ok.Plaza malutka ,paskudna.

    2011-08-24
    Opinia pomocna?
    Tak (7) / Nie (0)
  • 3.3

    Oliwia W. ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Zacznę od plusów hotelu: blisko plaży, blisko sklepów i centrum Hurghady, przyjemna restraracja przy hotelu i bliziutko salon masażu. I tyle z dobrych rzeczy. Minusy: brudna łazienka, zepsuty prysznic który ją zalewał non stop, mimo naszej dwukrotnej interwencji w recepcji. Pokoje niedokładnie sprzątane, gdyby nie bakszysz być może byłoby jeszcze gorzej. Po przyjeździe dostaliśmy depresyjny, mały pokój, klitkę z dwoma łóżkami typu szpitalnego. Po interwencji wymieniono pokój na większy z dużym łożem. W restauracji brudno, czasami brakowało jedzenia tzn. nie było dokładane gdy już znikneło. Talerze nie sprzątane na bieżąco. Długie kolejki przy kolacji. Hotel może służyć jedynie jako baza wypadowa. Pokaż »

    2011-08-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.8

    Elżbieta ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel dla nie wymagających , czysto, obsługa miła bez bakszyszu, zawsze uśmiechnięta, chętna do pomocy, czysto, duże pokoje, dobra lokalizacja- można spokojnie dojść do wielu ciekawych miejsc Daharu i bez problemu dojechać za 10LE do Sakkali. Plaża w drugim hotelu, ok 150m. Jedzenie słabe i pod względem ilości i smaku. Był to mój 5 pobyt w Egipcie i stara część Hurghady - Dahar bardziej mi przypadł do gustu niż turystyczna Sakkala. Tak więc na pewno ta jeszcze wróce, a czy do tego hotelu ... może i tak :) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (20) »

    2011-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    ewelina29 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    jestem "świeżo" po wakacjach w Egipcie, hotel Empire spełnił moje oczekiwania, bez wielkich luksusów, marmurów itp. ale za to czysto, przemiła i przesympatyczna obsługa (uśmiechnięci i czarujący kelnerzy:)) jedzenie różnorodne, centrum miasta (odchodzi więc dojazd taksówkami), wszędzie blisko, bezpiecznie; fajna jest też możliwośc korzystania tak naprawdę z atrakcji dwóch hoteli Empire i Empire Beach, świetni animatorzy i przede wszystkim bardzo korzystna cena. polecam Pokaż »

    2011-07-18
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    macole88 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam Wszystkich. Właśnie wróciłem razem z moją dziewczyną 2 dni temu z tego hotelu. Spędziliśmy tam przecudowne 2 tygodnie. Mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim ten hotel gdyz jest tam bardzo czysto, obsługa jest poprostu ekstra. Potrawy bardzo dobre (ale mogi by lepiej doprawiac). Była to moja pierwsza wycieczka za granice i powiem szczerze że bałem sie jechac do tego hotelu po przeczytaniu niektórych opini lecz okazało się że są one niesłuszne i zaprzeczaja temu wszystkiemu jak tam jest naprawde. Jednym słowem bardzo polecam ten hotel a przedewszystkim pokój numer 525 :) piekny widok na morze i wielki pokój z łózkiem spokojnie na 6 osób. Pokoje codziennie elegancko sprzętane (nawet kosmetyki w łazience od linijki poukładane). Jeszcze raz naprawde polecam a jezeli ktos potrzebuje wiecej informacji prosze pisac na maila macole88@o2.pl . Tam udziele wszelkich informacji. Pozdrawiam Maciej Pokaż »

    2011-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 4.7

    Dragan ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Witam,byłem w tym hotelu w sierpniu 2010 i nie wiem czemu co niektórzy mają złe zdanie o nim!Empire połozony jest w starej części Hurghady w której mozna poznać nocne życie miasta,dużym plusem jest korzystanie z drugiego hotelu Empire Beach do którego trzeba przejść ok 200m co prawda przez ulice po której jeżdzą pędzące taxi i non stop trąbią ale mnie to ani troche nie przeszkadzało a te 200m do beach jak dla mnie sprawialo przyjemność sie przejść a przy okazji porozmawiać z licznymi sklepikarzami a nawet po drodze wstąpić i całkowicie za darmo zapalić szisze w sklepiku tuż obok miejscowego bióra podrózy Super Safari przy okazji polecam to bióro sprawdzone i naprawde bardzo tanio np.Quady u nas w hotelu kosztowały 35$ a w super...tylko 20$ wycieczka do Kairu w hotelu 85$ a w super...tylko 60$ tak wiec polecam!!!Hotel oczywiście dla mniej wymagających zasługujący na ***+ przede wszystkim za czystość pokoje dokładnie sprzątane codziennie wymiana reczników pokoje duże ldówka klimatyzacja działająca pzrez cała noc u nas w pokoju bez zarzutów,jedzenie jak dla mnie znakomite każdy znajdzie coś dla siebie chociaż po tyg. sie powtarza,kelnerzy jak i obsługa hotelowa bardzo mili i uprzejmi animacje dość dobre odradzam robić zakupów czy to w hotelu czy przed dlatego że ceny sa znacznie wyższe jak w centrum miasta polecam wypad na zakupy do sekkali bardzo dobre ceny i jeden haos na ulicy heh Podsumowując jak dla mnie hotel naprawde godny polecenia oczywiście już do niego nie wróce dlatego że trzeba zobaczyć też inne hotele w tym roku oczywiście też jade do Egiptu ale do Sharl El Sheikh i również hotel znanej marki w Egipcie Three Corners Kiroseiz 5* może ktoś sie wybiera w dniach 19-02 sierpnia 2011? jak coś pisać na e-mail skaja85@interia.pl Pokaż »

    2011-07-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1013 14 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny