Hotel Triton Empire Hotel Hurghada ***

Triton Empire Hotel

Ocena hotelu (138 opinii)

4.5
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 3.8
    • Plaża / stoki 4.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.2
    • Restauracje w okolicy 4.1
    • Atrakcje w okolicy 4.0
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    4.4
    • Wielkość 4.8
    • Standard wyposażenia 3.9
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 3.9
  • Wyżywienie
    4.7
    • Ilość i dostępność 4.8
    • Smak i jakość potraw 4.9
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.7
  • Hotel
    4.1
    • Basen 4.2
    • Udogodnienia dla dzieci 3.2
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 3.4
    • Obsługa 4.8
    • Czystość 4.7
  • Jakość / cena
    5.0

Rekomendacja

77% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 2.4

    eMo ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      1.7
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel jak to określam wczesny borewicz, już dawno powinien przejść całkowity generalny remont, może służyć jedynie jako baza wypadowa. Ogólnie rzecz biorąc najgorszy hotel w jakim byłem w HGR. Jedzenie obsługa itp słabe. Nie polecam, Jakoś bardzo nie krytykuje bo to jeden z tańszych syfków egipskich więc co kto lubi, pokój malowany sposobem jasia fasoli petarda w puszkę farby. baza wypadowa za grosze OK jako hotel aby w nim wypoczywać to absolutnie NIE. aha no i nigdy więcej na wycieczkę z biurem OASIS nie pojadę Pokaż »

    2011-05-06
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.2

    joanna ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Hotel super. Plusem jest możliwość korzystania z atrakcji 2 hoteli. Czysto, obsługa przemiła. Super

    2011-05-05
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.5

    Danucha ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel w starej dzielnicy. Nam odpowiadało, ponieważ z ciekawością oglądaliśmy codzienne życie ulicy. W okolicy hotelu troszkę sklepików, kafejek dla turystów raczej nie było. Dojazd do dzielnic hotelowych (knajpy, markety) taksówką - tani, szybki i egzotyczny. Sam hotel duży, pokoje przestronne, umeblowanie raczej wiekowe, mały TV, stara lodówka, łazienka średniej jakości. Jednak czysto, pościel zmieniana codziennie. Ręczniki hotelowe służyły nam tylko do wycierania rąk. Z zasady zawsze biorę swoje z domu. W pokoju bezpłatny sejf. Basen zatłoczony, leżaki oblegane, wieczorem występy, ale miejsce było trudno znaleźć. Do plaży trzeba iść kawałek, ale o tym każdy może przeczytać w katalogu. Więc dziwić nie powinno. Plaża żwirowa, nie za wielka. Morze CUDNE !!! Wyżywienie, pomimo tylu malkontenckich uwag, uważam za super. Różnorodność, smak, pycha. Duży wybór. Brak wędlin (jeden rodzaj właściwie) wynika z charakteru tego kraju. Ogólnie hotel zasługuje na 3 gwiazdki. Jeżeli ktoś chce się pławić w luksusach musi szukać czego innego. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2011-04-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    sowiszon45 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel zasługujący na trzy gwiazdki z plusem z uwagi na czystość, przestronność pokoi, bardzo miłą obsługę, różnorodność i smak serwowanych potraw. Plaża - do której trzeba przejść ok. 200 m - piaszczysta, codziennie starannie sprzątana.Basen rzeczywiście mały, ale kto jedzie do Egiptu, żeby siedzieć i pływać w basenie? . Dodatkowe info tel 508511257 Pokaż »

    2011-04-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.1

    ewa2 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      2.4
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Byliśmy tam z mężem w maju 2010 roku. Pokój dostaliśmy bardzo duży i czysty (pan sprzątający bardzo się starał). Niestety lodówka ledwo działała, a mimo to po 3 dniach kierownik skręcił w niej termostat tak, że wszystko mi się rozmroziło i musiałam wycierać wodę z podłogi. Z prysznica w łazience leciała tylko zimna woda. Mimo to na pokój specjalnie nie narzekam, nie było insektów ani brzydkich zapachów. Plaża jest rzeczywiście żwirowa, mała, ogrodzona betonowym płotem, ręczniki dają brudne. Nie jest do niej specjalnie daleko, ale idzie się ulicą. Nam to bardzo nie przeszkadzało, bo nastawiliśmy się na zwiedzanie (uwaga: nie dajcie się zaraz pierwszego dnia zapisać na wycieczki arabskim mikrobusem, bo arabscy przewodnicy niczego Wam nie przekażą, a komfort jazdy- lepiej nie mówić (do Kairu jest ok. 500 km, więc zdążą Wam ścierpnąć nogi). W stołówce mąż się najadał, natomiast ja, ponieważ mam kłopoty gastryczne, nie bardzo miałam co jeść. Gotowane dania warzywno- mięsne są wydzielane przez kucharza i w porcji znajduje się 4-5 maleńkich kawałków mięsa. Ja przywiozłam sobie szynkę konserwową i przynosiłam sobie ją do stołówki, zagryzając bułką. Bułki mają bardzo dobre, ale strasznie się boją, aby jakiejś nie wynieść sobie na zewnątrz. Musieliśmy zostawiać na podłodze przy wejściu do stołówki wszelkie torby i torebki, co było bardzo upokarzające. Nakaz ten nie dotyczył np. wczasowiczów arabskich oraz gości z wykupionym All Inclusive. My korzystaliśmy z HB, a w dni, kiedy nie byliśmy na wycieczce, jedliśmy obiady w hotelu Empire Beach. W sumie: popatrzyliśmy sobie na życie Egipcjan w starej Hurghadzie, pokój nie był najgorszy, zwiedziliśmy Luksor, Kair, wyspę Giftun, popłynęliśmy łodzią podwodną, troszkę poplażowaliśmy, nie dopadła nas zemsta faraona, więc nie było źle. Można tam pojechać. Pokaż »

    2011-04-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.5

    Balbina1 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      1.7
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Hotel dramatyczny, nie mogę zrozumieć wcześniejszych opinii, prawdopodobnie byli to ludzie, którzy po raz pierwszy byli w Hurgadzie. Baseny malutkie jak sadzawki i po godzinie 13 już w cieniu. Brak możliwości kąpieli dla dzieci, nie ma takiego zejścia. Do malutkiej plaży ok. 300 metrów ( trzeba pokonać 3 przejścia) brudną egipską ulicą z pędzącymi i trąbiącymi samochodami. Restauracja obiadowa malutka i bardzo brudna z wątpliwą jakością posiłków. Hotel tylko dla tych , którzy nie chcą wydać pieniędzy, a pochwalić się , że byli w Egipcie. Pokoje o wątpliwej czystości i jakości , szczególnie łazienka i lodówka. Niestety wraz ze znajomymi wylądowaliśmy tam tylko dla tego ,że w wybranym przez nas hotelu nie zapewniono nam pobytu, podobno ze względu na jakieś arabskie święto i bez pytania zakwaterowali nas w tym miejscu. Firma Sun&Fun nie dotrzymała warunków umowy i sprawa reklamacji trwa do dziś i jeszcze trochę potrwa. Pokaż »

    2011-04-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    rafino02 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel jest średniej wielkości ale jedzenie jest tak na 4 gwiazdki.Do morza trzeba dojść jakieś 100 metrów.Plaża jest wspólna z hotelem triton empire beach i jest żwirkowaty piasek.Ja przyjechałem tam po to by się kompać i jak to jest w egipcie miejsce trochę gorsze na same kompielę bo trzeba wchodzić w klapkach.hotel jest i dla plażowiczów bo ciepła woda jak i dla basenowiczów bo dużo basenów ja nie mogę nic zarzucić oprócz tego że pewna pani polka która tam pracure to nic nie pomaga ani się nie opiekuje gośćmi.A wyjazd był dla mnie bardzo. udany.Zachęcam Pokaż »

    2010-12-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.2

    2kopytka ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Biuro Triada.Wyjazd last minute za cenę śmierci głodowej pod płotem nad polskim morzem...Wyżywienie (HB),zakwaterowanie -przyzwoite ***.Jedzenie różnorodne(szwedzki stół), pokoje czyste (lodówka,telewizor,sejf,szafa z lustrem), małe baseny przy obiekcie i osobna duża plaża z basenami po przejściu ok 200m. Ze względu na dośc dobrą lokalizację polecam osobom, które chcą zwiedzać okolicę.Taksówką (10funtów) do Mariny (port) i nowego centrum, na miejscu obok hotelu starsza dzielnica, sklepy,targ (głownie wieczorem). Przed wyjazdem sugeruje choć pobiezne poznanie uwarunkowań kulturowych krajów islamu-znacznie ułatwia zwiedzanie szczególnie kobietom.Marudnym wielorybom polecam inny hotel, 15 gwiazdek, blisko żeby wróciły do morza;) ps.brawa dla profesjonalizmu rezydentki p.Agaty (zawówno w sytuacji choroby jak i każdej innej) Pokaż »

    2010-12-11
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.2

    beata755 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam..mozna naprawde czuc sie tam mile widzianym Gosciem.Hotelowi zalezy na tym bysmy wracali widac to w kontakatach z personelem hotelu poczawszy od sprzatajacego pokoje do menagera hotelu.My napewno wrocimy:}

    2010-12-05
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.0

    Yolishia ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel przyzwoity jak na 3* w Egipcie - duży, pełen ludzi, ale czysty z liczną obsługą. fajne baseny. "Bakszysz" wręcza się każdemu i za wszystko - sprzątanie pokoju, przydzielenie pokoju, parasol przy basenie, albo rezerwację leżaka, ale to potraktować należy jako odmienność kulturową. Idealna baza noclegowa do zwiedzania. Plaża oddalona - trzeba przejść wzdłuż ulicy i przez mało uczęszczane skrzyżowanie starając się uniknąć zaczepiających i natrętnych "hello my friendów", bosych dzieci wyciągających ręce po parę groszy i okolicznych handlarzy (w drugim tygodniu zaczepiających było mniej, być może za sprawą zdobytej już opalenizny). Plusem jest położenie hotelu, ponieważ pieszo można wyjść na spacer, zwiedzić okolicę, albo udać się na zakupy głównie po wyroby ze złota (bardzo fajny polskojęzyczny jubiler tuż przy hotelu) i pamiątki. Po przeciwnej stronie ulicy supermarket z cenami (można się targować, ale przynajmniej wiadomo ile coś jest mniej, więcej warte:)). Okolica cicha - w nocy nie przeszkadzały żadne hałasy, klimatyzacja sprawna i wszystko działało jak należy. Urlop udany również za sprawą hotelu. Pokaż »

    2010-11-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1013 14 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny