Hotel Triton Empire Hotel Hurghada ***

Triton Empire Hotel

Ocena hotelu (138 opinii)

4.5
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 3.8
    • Plaża / stoki 4.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.2
    • Restauracje w okolicy 4.1
    • Atrakcje w okolicy 4.0
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    4.4
    • Wielkość 4.8
    • Standard wyposażenia 3.9
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 3.9
  • Wyżywienie
    4.7
    • Ilość i dostępność 4.8
    • Smak i jakość potraw 4.9
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.7
  • Hotel
    4.1
    • Basen 4.2
    • Udogodnienia dla dzieci 3.2
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 3.4
    • Obsługa 4.8
    • Czystość 4.7
  • Jakość / cena
    5.0

Rekomendacja

77% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.6

    Maciej ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Ponownie w tym hotelu i po raz drugi potwierdzam iż jest to hotel jak najbardziej godny polecenia !!! Tak jak w ubiegłym roku jedzenie bardzo dobre obsługa rewelacyjna czystość pierwsza klasa. Atmosfera w EMPIRE jest naprawdę sympatyczna , okolica pełna sklepików gdzie zakupy najlepiej robić po zachodzie słońca. Na basenach bardzo czysto nie ma problemu z leżakami, woda codziennie czyszczona. Mimo że byłem tam już drugi raz z rok ponownie wybieram się do tego hotelu !!! Bardzo polecam go osobą które wiedzą z co płacą i nie oczekują złotych klamek i czerwonych dywanów jest to hotel dla ludzi normalnych !!! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (8) »

    2010-10-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Karolina ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia. Pokoje czyste, codziennie wymieniana pościel i ręczniki. Jedzenie dobre, urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie. Przepyszne ciasta:) Nurkowanie - super przeżycie!! Jak najbardziej polecam (nawet tym, którzy nie umieją pływać). Hotel dla osób mniej wymagających, nie dla marud:) Na pewno jeszcze tam wrócę. Pokaż »

    2010-10-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    romo ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    To był mój pierwszy raz w Egipcie-było super.Hotel mimo 3*** godny polecenia, jedzenie dobre,czysto w pokojach(codziennie świeża pościel,ręczniki),blisko do plaży,animacje,dyskoteki,wycieczki(polecam:nurkowanie,safari,Kair),miła obsługa,pomoc rezydenta, no i oczywiście gwarantowana POGODA. Pokaż »

    2010-10-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.9

    Annaaa ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Dla niewymagających - hotel w sam raz. Nie nadaje się dla rodzin z dziećmi ani dla osób, które lubią wiedzieć za co płacą. W moim odczuciu hotel nadawałby się na noclegownię, wyłącznie. Żałuję, że wykupiłam pakiet z jedzeniem, o wiele smaczniej można zjeść na mieście. Pokaż »

    2010-09-29
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.4

    edka123 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Tydzień temu wróciliśmy z 2-tyg. wycieczki. Jesteśmy zadowoleni z pobytu w tym hotelu. Pokoje są duże, wyposażone w sejf, klimę, lodówkę, telewizor. Panowie "pokojowi" bardzo dbali o czystość w pokoju i w łazience. Cały hotel i baseny również utrzymane w czystości. Jedzenie urozmaicone z wyjątkiem śniadań. Codziennie było to samo. Z hotelu do plaży ok. 5 min. spacerkiem. Na plaży sporo miejsca do opalania, nie było problemu ze znalezieniem wolnych leżaków. Woda przejrzysta, spokojnie można snurkować. W okolicy dużo sklepów z pamiątkami, markety z art. spożywczymi, apteki i lokalne biura podroży. Byliśmy na 3 wycieczkach, które kupiliśmy w lokalnym biurze podróży - ceny niższe niż u rezydenta, np. wycieczka do Kairu u rezydenta sun&fun 85 $ a w lokalnym biurze 50 $. Warto popłynąć na snurkowanie, pojechać do Kairu i Luksoru a także zwiedzić Hurghadę - za dojazd do centrum czy New Mariny zapłaciliśmy w jedną stronę 20 funtów egipskich LE na 9 osób (1$ to 5 LE). Bardzo polecamy ten hotel dla niewymagających wczasowiczów. Nasz rodzinny wyjazd do Hurghady był naprawdę udany, pozostały nam bardzo mile i słoneczne wspomnienia. Pokaż »

    2010-09-23
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.5

    Michał ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Położenie hotelu: Do plaży jest 5 min spacerkiem. Po dradze mijamy kilka sklepików z natrętnymi sprzedającymi. Po tygodniu już nie zaczepiali. Plaża mała i żwirowa. Leżaków raczej nie brakowało i były za darmo nawet dla turystów bez opcji all inclusive. niedawno wprowadzili wydawanie ręczników plażowych na specjalną kartę, którą otrzymujemy przy rejestracji. Pokoje: Tu bardzo miła niespodzianka. Pokój 3-os. był gigantyczny - ok. 40 m2 + balkon. Mieścił 2 łóżka, spory stolik, 4 fotele i jeszcze byłoby można jeździć na rowerze po pokoju. Dodatkowo za darmo miał na wyposażeniu lodówko-zamrażalkę i sejf. Pościel i ręczniki codziennie wymieniane na czyste. Wyżywienie: Niestety pomimo bardzo urozmaiconego wyboru, nie miałem zbytnio co jeść. Na 14 obiadów, zaledwie 3 razy wychodziłem zadowolony. Codziennie na śniadanie była obrzydliwa w smaku jakaś mortadela, a co drugi dzień ser żółty, który smakował, jakby był zepsuty. Na szczęście były codziennie naleśniki i omlety, które kucharz przyrządzał na poczekaniu. Hotel: Mały z dwoma basenami. Większy był zamykany chyba o 19, a drugi - mały o 21. W hotelu jest mała kafejka internetowa (3 kompy) - 17 L.E. za 30 min. Stosunek jakość / cena: Jestem zadowolony z pobytu w tym hotelu. Polecam go innym, ale sam do niego już nie wrócę. Drobne informacje: W Hurghadzie są 3 McDonaldy. Ceny zestawów ~30 L.E. ale zestawy są większe od naszych. Do najbliższego taksówką dojedziemy za max 15 L.E (jeśli kierowca nie zgodzi się na tyle, należy zatrzymać następną). Jest też Burger King i Pizza Hut. Ceny: Na przeciwko hotelu jest mały i tani sklepik spożywczy. Cola 1l - 5 L.E. Woda mineralne 1l - 2 L.E. Papierosy - 10 L.E. W centrum można kupić w knajpkach na wynos piwo Stella - 7 L.E. (w hotelu 18 L.E.) Polecam: Nurkowanie głębinowe - 30$ - miejscowe biuro turystyczne Kłady - 55$ - Triada Sindbad Aqua Park - 35$ - w hotelu Pozostałe wycieczki fakultatywne w Triadzie: Kair - 80$ Luxor - 80$ Objazdówka po Hurghadzie - 15$ - nie poleca Pokaż »

    2010-09-19
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 5.4

    AGA1988 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam w tym hotelu dosłownie kilka dni temu 03-17.09.2010r. Niezapomniane wakacje :) Byliśmy wszyscy pozytywnie zaskoczeni pokojami,czystością, jedzeniem(choć to egipskie nie bardzo nam podchodziło) i obsługą, która za takie "grosze"robiła wszystko by goście byli zadowoleni i byli!:) choć zawsze znajdą się tacy,którzy będą narzekać! Jedyny minus to te taksówki, które non stop trąbią(ale to jest tam całkiem normalne) i okropnie głośne modlitwy - końcem pobytu ciężko to było już wytrzymać a głośniki na co drugim budynku! Poza tym SUPER! Wróciłabym tam ponownie,gdybym tylko mogła,ale trzeba zwiedzić też inne zakątki świata! :) NAPRAWDĘ POLECAM TEN HOTEL! P.S. Polecam nurkowanie głębinowe!! :) Pokaż »

    2010-09-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.9

    Nikusia ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo polecam rodziną z dziećmi. Zadbany, blisko do plaży. Jedzenie pyszne i dużo do wyboru. Jest sporo basenów dla dzieci. Bardzo miło wspominam pobyt i polecam.

    2010-09-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.6

    danchom ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Polecam hotel osobom niewymagającym, którzy cenią atmosferę Egiptu bardziej od luksusu. Ciepłe ,czyściutkie i pełne fauny i flory morze jest wystarczającym powodem by tam wypoczywać i oczywiście zabytki. Będąc po raz trzeci w tym hotelu byłam mile zaskoczona zaproszeniem na coctail z kierownictwem hotelu jako regularny gośc otrzymując srebrną kartę klienta uprawniającą do różnych rabatów. Razem z zaproszeniem otrzymaliśmy kosz owoców i butelkę lokalnego wina . W Empire panuje miła atmosfera .Spędziłam tam miłe wakacje. Pokaż »

    2010-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    kiara42 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Jak najbardziej polecam, ale tylko z all inclusive. Obsługa naprawdę super, czystość i przepyszne lunche (trzeba uważać aby nie przytyć) :).

    2010-09-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1013 14 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny