Hotel Triton Empire Hotel Hurghada ***

Triton Empire Hotel

Ocena hotelu (138 opinii)

4.5
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 3.8
    • Plaża / stoki 4.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.2
    • Restauracje w okolicy 4.1
    • Atrakcje w okolicy 4.0
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    4.4
    • Wielkość 4.8
    • Standard wyposażenia 3.9
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 3.9
  • Wyżywienie
    4.7
    • Ilość i dostępność 4.8
    • Smak i jakość potraw 4.9
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.7
  • Hotel
    4.1
    • Basen 4.2
    • Udogodnienia dla dzieci 3.2
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 3.4
    • Obsługa 4.8
    • Czystość 4.7
  • Jakość / cena
    5.0

Rekomendacja

77% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.3

    Paweł ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jak za te cenę to Hotel super, nie można się przyczepić , stosunkowo niedaleko do plaży.Basen hotelowy w styczniu tylko między 11 a 13 godziną bo potem jest w cieniu i jest raczej chłodno , natomiast basen w Hotelu Empire Beach do dyspozycji cały dzień :)Plaża malutka i trzeba wcześnie rankiem rezerwować leżak , nawet w styczniu :) Ogólnie ok., a za przysłowiowego dolca bakszyszu jest jeszcze lepiej :) Pokaż »

    2010-09-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.7

    Sabina Kuczek ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel był ok ,obsługa miła i fachowa, sprzątający bardzo uprzejmi, w pokojach czysto...na restauracji niestety nie za czysto,serwetki wygladaja jakby były używane... ogólnie jest ok.

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.7

    promyczek ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bylismy tam w maju.Bylo super!! Za te pieniadze az trudno uwierzyc. Byl to nasz 3 pobyt w Egipcie, poprzednie w 4 i 5 gwiazdkowych. Po raz pierwszy nie mielismy problemow z niestrawnoscia i po raz pierwszy jedlism tak pyszne zarelko. Przytylismy po 2 kg. Bardzo polecamy tylko nigdy z biurem ALFA STAR. Tylko to biuro ma tragiczne pokoje. Mozna zmienic ale za 100 dolcow. Mimo to polecamy bardzo Pokaż »

    2010-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    ElaSz ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Było super, po prostu wierzyć się nie chciało że za taką cenę jest taki hotel ;) zero robactwa, bardzo czysto, obsługa wspaniała, pokoje duże i codziennie sumiennie sprzątane, zostawiajcie sprzątającym 1$ oni tak zarabiają grosze;( 300 funtów co to jest... na początku daliśmy 10$ do paszportu i dostaliśmy na 5 piętrze z widokiem na basen i super chłodzącą klimą;) jedzonko naprawdę bardzo smakowite, nawet ja (bardzo wybredna) zawsze najadłam się;) naprawdę bardzo polecam ten hotel i z chęcią tam jeszcze wrócę ;) Pokaż »

    2010-08-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    epasazer ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłem w tym hotelu w serpniu 2008. Pokój bardzo duży z trochę przestarzałą klimatyzacją ale działającą. Pokoje sprzątane. Odległość do plaży nie wielka i raczej z przyjemnością się ją pokonuje przechodząc przez bliźniaczy hotel Empire Beach. Plaża mała, ale zawsze starczało leżaków. Goście hotelu empire mogą kożystać zarówno z all incl. na terenie empire jak i empire beach. Dotyczy to również innych udogodnień hotelowych. Jedzenia dużo i praktycznie non stop. Pokaż »

    2010-08-06
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.3

    _danucha ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Obsługa bez zarzutu. Jedzenie PYCHA !!! Do plaży kawałek - to jedyny minus. Snobom nie polecam.

    2010-08-02
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    beti ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel dla mnie super ,jedzenia ile dusza zapragnie .oczywiscie wiadomo ze kazdemu cos nie pasuje .Dla mnie bylo az za duzo ,nie do przejedzenia ,obsluga mila ,czysto ,superowo jednym zdaniem .Napewno tam wroce za rok ,juz tesknie ......bombowo az zal bylo odjezdzac. Pokaż »

    2010-08-01
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  • 5.7

    Dorothy ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia.Jest zadbany, czysty,chociaż widać uplyw czasu ale polecam,bo to jest hotel, w którym można za dość niewysoką cenę dobrze wypoczać dwa tygodnieJedzenie urozmaicone, zwłaszcza że zależało nam aby odpocząc od tradycyjnej polskiej ciężkiej kuchni.Zajadaliśmy się pysznymi naleśnikami, omletami,surówkami, a na deser rozmaitymi tortowymi ciasteczkami.Plaża niedaleko przez ulicę.Leżaki,materace, parasole oraz ręczniki bezpłatnie.Na terenie hotelu są dwa baseny jeden na parterze,a drugi na piętrze z czystą wodą Pokaż »

    2010-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.6

    Sonia Woj ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel naprawdę godny polecenia!!!! Po przyjeździe i zakwaterowaniu naprawdę byliśmy bardzo mile zaskoczeni!!! Pokoje duże, przestronne, czyste i dobrze wyposażone!!!! Jedzenie naprawdę smaczne, urozmaicone, a dodam że byliśmy na HB i to nam w zupełności wystarczyło!!!!! Z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel i gdybym miała jeszcze pojechać do Egiptu napewno wybrałabym Triton Empire Hotel!!!! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (5) »

    2010-07-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 4.9

    Bożena ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo fajny hotel !! Obsługa bardzo miła -ogólnie wrażenia SUPER !! jedzonka dużo i pyszne (nie mieliśmy zemsty faraona).Nasz pokój był duży i bardzo dużym balkonem z widokiem na basen hotelowy.Plaża nie duża ale fajna i czysta widzieliśmy delfina i mąż złapał mątwę .Jedyny minus to że plaża żwirowa.Baseny i kompleks przy plaży super ,przekąski bardzo dobre trunków pełno ,różnych .Każdy znalazł coś dla siebie . Nie rozumiem ludzi którzy piszą że mało urozmaicone jedzenie -zastanawiam się co jedzą w domu ??OGÓLNIE SUPER WAKACJE CHĘTNIE BYM TAM WRÓCIŁA !!!!!! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (9) »

    2010-07-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1013 14 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny