Hotel Triton Empire Hotel Hurghada ***

Triton Empire Hotel

Ocena hotelu (138 opinii)

4.5
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 3.8
    • Plaża / stoki 4.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.2
    • Restauracje w okolicy 4.1
    • Atrakcje w okolicy 4.0
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    4.4
    • Wielkość 4.8
    • Standard wyposażenia 3.9
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 3.9
  • Wyżywienie
    4.7
    • Ilość i dostępność 4.8
    • Smak i jakość potraw 4.9
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.7
  • Hotel
    4.1
    • Basen 4.2
    • Udogodnienia dla dzieci 3.2
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 3.4
    • Obsługa 4.8
    • Czystość 4.7
  • Jakość / cena
    5.0

Rekomendacja

77% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.2

    Izabela ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo fajny hotelik. Możliwość korzystania z drugiego kompleksu (gdzie znajduje się plaża i baseny). W samym hotelu jest basen otoczony budynkiem (ja nie dałam rady tam leżeć w ciągu dnia bo za duży skwar). Bardzo czysto, pokoje mieliśmy spore i ładne. Obsługa bardzo miła. Jedzenia podczas posiłków bardzo dużo i spora różnorodność i nie zgodzę się z osobmai, które piszą, że śniadania były monotonne (ciekawe co na codzień jedzą w domu na śniadanie, że tak narzekają). Opcję All inclusive dla obydwóch hoteli fajnie przedstawił tu już ktoś w opiniach więc nie będę się powtarzać. Plaża mała jak na tyle gości ale kazdy znajdzie sobie miejsce. Ogólnie polecam ten hotel, był to jeden z fajniejszych w jakim byłam. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2010-07-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.2

    Anulka_82 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W hotelu Empire byłam w 2009r. Jest to bardzo miły, czysty hotel. Teren jest cały zabudowany i nie ma ogrodu, co może wplywać na atrakcje wieczorne jeśli ktoś nie chce wychodzić na zewnątrz. Hotel posiada wiele pokoi, na paru pietrach do których dochodzi winda. Basen bardzo mały, a w koło niego budynki hotelu, więc nie korzystalam z niego. Do plaży trzeba iść ulicą i wejść do hotelu Empire Beach. Plaża ładna, czysta, ale niesety mała i nie ma tam raf. Ale wszystko co potrzebne do odpoczynku jest.. Piękne widoki, boski klimat i ciepla woda. Polecam Pokaż »

    2010-07-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.1

    Marek Romanowski ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      2.2
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      1.0

    W trakcie "objazdówki" bylismy przez kilka dni w tym hotelu. Okna pokoju na dziedziniec - studnię, gdzie koncentrowało się nocne życie towarzyskie - hałaśliwa muzyka do 23 - ciej, z pobliskiego meczetu muezzin fundował pobudkę przed świtem nawołując przez głośniki muzułmanów do modlitw... W restauracji tłok (problem ze znalezieniem stolika), na plaży ciasno (plaża bardzo mała w stosunku do wielkości hotelu), ręczniki plażowe brudne - raczej rzadko prane, pokoje zapuszczone (lodówki też). Ponadto obsługa w restauracji zabraniała wnoszenia toreb, siatek - wynosili jedzenie??? . Standard hotelu raczej dla Rosjan (tych nie brakowało) z Dalekiego Wschodu niż dla Polaka. Osobiście radze omijać szerokim łukiem. Pokaż »

    2010-05-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 4.4

    olejarz ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    niema na co narzeka ,cvzysto bez robali ,pokoje jakie sie trafi jak chcesz to mozesz dac pare baksow i wybierac ale po co ,okolica zawalista typowa egipska zabudowa dla mnie bomba,im bardziej w glab miasta tym taniej imniej nachalnych handlarzy,polecam spacery po miescie nie bojcie siezgubic wszedzie sa taryfy,a wrazenia nie zapomniane.Znalazlem sklep w ktorym sprzedaje polka Agnieszka z warszawy,a u jej meza wykupilem nurkowanie i wioske beduinska,polowa ceny niz w biuze ,a opieka lepsza niz rok temu w szarm u polskiego instruktora.Jak wyjdziesz z hotelu idz na lewo do ronda za rondem prosto, min dwa budynki,i po lewej stronie w podworku zobaczysz reklame MINI MARKET KIMO,obok kafejki widac z ulicy,agniecha siedzi w sklepie od 8-14 iod17 do nocy,Kimo to jej mąż,polakom sprzeda taniej i wszystko opowie ci o okolicy,nie byla w kraju 5 lat wezcie jej cos babskiego do czytania.Ja wrocilem w lutym odpowiem na kazde pytanie piszcie tomekok@onet.eu Pokaż »

    2010-03-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    natalia matuła ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    byliśmy w okresie świąteczno-noworocznym 2009-2010 było cieplutko,super. Wspaniali przewodnicy z Kairu i Luksoru ,których serdecznie pozdrawiamy. Ukłon w stronę magików z ręczników.

    2010-01-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Sylwia Ciurko ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia !! Jedzenie dobre, duży wybór. Baseny czyste i wcale jak na tyle ludzi nie były zapełnione. Na plaży lepiej zająć z rana leżaki , potem jest problem ze znalezieniem wolnego miejsca. Animacje rewelacyjne, codziennie się coś działo. Personel miły i uśmiechnięty. Pokoje sprzątane codziennie bardzo dokładnie. Windy działały sprawnie. Cały hotel utrzymany w czystości. Nie zgodzę się z negatywnymi komentarzami, chyba że ktoś spędzał zawsze wakacje w 5* hotelach. Polecam wycieczkę obejmującą Nurkowanie Głębinowe ! NAPRAWDE WARTO !!! Widoki cudne,rafa przepiękna .Napewno każdy gość będzie zadowolony ! Pokaż »

    2010-01-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    JoAsia ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    bylismy w tym hotelu rok temu i bylam bardzo pozytywnie zaskoczona jak na ilosc gwiazdek i cene to hotel bardzo fajny fakt ze obsluga troszke nachalna ale to chyba w tym kraju normalne;) jedzeni dobre ale monotonne plaza troszke mala z pokojami podobno bywa roznie my trafilismy na duzy i czysty ale podobno niewszyscy mieli tyle szczescia ogolnie polecam Pokaż »

    2009-12-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.5

    Aleksandra Bartłomiejczyk ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Super hotel tylko obsługa odrobine leniwa ale tak to w porządku naprawde polecam hotel przepiękny :))

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2009-12-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Aneta ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Polecam szczerze ten hotel. Pokoje w prawdzie skromne, ale czyste i zadbane. Na terenie hotelu bardzo ładnie. Obsługa miła, pomocna. Jedzenie urozmaicone, dobre. Jeżeli jeszcze wrócę do Egiptu to na pewno do tego hotelu. Pozdrawiam.

    2009-12-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Iza ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel wart polecenia ! :) Spędziliśmy tam 2 cudowne tygodnie. W hotelu Empire znajdują się 3 baseny. na Epire Beach są również 3 + jaccuzi + prywatna plaża.W pokojach zawsze czysto, ręczniki wymieniane wedle potrzeb. Przesympatyczna obsługa. Jeśli chodzi o jedzenie to wybór potraw jest duży, chociaż ja już w 2 tygodniu marzyłam o schabowym ;)) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2009-11-01
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1013 14 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny