Hotel Triton Empire Hotel Hurghada ***

Triton Empire Hotel

Ocena hotelu (138 opinii)

4.5
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 3.8
    • Plaża / stoki 4.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.2
    • Restauracje w okolicy 4.1
    • Atrakcje w okolicy 4.0
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    4.4
    • Wielkość 4.8
    • Standard wyposażenia 3.9
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 3.9
  • Wyżywienie
    4.7
    • Ilość i dostępność 4.8
    • Smak i jakość potraw 4.9
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.7
  • Hotel
    4.1
    • Basen 4.2
    • Udogodnienia dla dzieci 3.2
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 3.4
    • Obsługa 4.8
    • Czystość 4.7
  • Jakość / cena
    5.0

Rekomendacja

77% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.9

    Maciej ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam :) Wróciłem 23.10.09r. z dwu tygodniowego pobytu i hotel naprawdę bardzo fajny jak na 3 gwiazdki ! Bardzo czysto w pokojach , miła obsługa hotelowa , jedzenie na stołówce urozmaicone i na wysokim poziomie jak na 3 * hotel. Pokój mieliśmy bardzo duży na 3 piętrze od strony ulicy i nie przeszkadzało to nam wogóle ( przynajmniej było widać życie noccne :)) ) Plaża niedaleko w Empire Beach bardzo przyjemna z 3 basenami. W okolicy kilka pubów ( polecam Cacao z darmowym dostępem do internetu) Polecam ten hotel jak najbardziej osobą które chcą spędzić naprawdę miłe wakacje w przyjemnej atmosferze !!!! Pozdrawiam Agnieszkę z Guest Relation naprawdę sympatyczna osoba :)) Pokaż »

    2009-10-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    malgorzata_60 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Był to mój 3 wyjazd do Hurghady (9 - 23.10.09) ale muszę przyznać że najlepszy. Hotel jak na 3* rewelacyjny. Jedzenie smaczne, chociaż czasem trzeba było stać w kolejce na stołówkę ale sprzyjało to zawieraniu nowych znajomości :) Pokoje czyste, sprzątane dokładnie, nawet na balkonie. Miałam widok na ulice ale nie przeszkadzało mi to zupełnie.W okolicy miły pub cacao gdzie można korzystać z bezprzewodowego internetu i serwują pyszne drinki. Imprezy organizowane przez Guest Relations super. Blisko do sklepu spożywczego i apteki. Do plaży mały spacerek ale w miłym otoczeniu. Jeśli komuś się znudzi jedzenie w stołówce to na przeciwko hotelu rodzinna knajpka Kanaria. Może z zewnątrz nie wygląda ale jedzenie smaczne. Polecam u nich pizze i sok z pomarańczy. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2009-10-26
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.7

    JULIA3 ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Spędziliśmy w Empire 2 tygodnie w terminie 9 – 23. X. 2009. Bardzo pozytywnie oceniam pobyt w hotelu. My bylismy zakwaterowani na 2 piętrze z balkonem na stronę basenu. Pokój bardzo duży na 4 osoby, przestrzenny sprzątany codziennie. Z opinii wiem, że ciekawsze są pokoje od strony basenu właśnie, ale nie widziałam innych więc nie mogę nic złego powiedzieć. Obsługa hotelu bardzo miła. Pełen profesjonalizm, również na stołówce, kelnerzy sympatyczni, nie zdarzył nam się jakikolwiek problem żołądkowy a to ważne. Kuchnia utrzymana czysto, wszystko pod kontrolą. Dużo pysznego urozmaiconego jedzonka. Do plaży wprawdzie trzeba było kierować się 5 min. ulicą, ale nie stanowi to większego problemu. Jak wiemy plaża jest przy Hotelu Empire Beach. Znajdują się tam oczywiście prysznice i toaleta, bary, baseny. Są codziennie animacje, areobic, aqua areobic, taniec arabski, nauka języka arabskiego, siatkówka, wiele atrakcji, jest również diving center, dla zwolenników głębszego nurkowania. Polecam zakup wycieczek np. safari przy stanowisku usytuowanym na terenie hotelu przy wejściu na stołówkę. Jest tam sympatyczny egipcjanin Darek, co ważne rozmawia po polsku!, On tez sprzedaje oferty na naszej plaży, bardzo korzystce ceny dla Polaków, ale co ważne pełen profesjonalizm podczas wyjazdu. Ja korzystałam też z łodzi podwodnej – świetna sprawa polecam. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pytania to proszę kierować na mój mail: w_julita@ymail.com. Zamieszczam zdjęcia proponowanej oferty Safari przez Darka dla nas Polacy J.W. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2009-10-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Ola ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Dziś wróciłam z tygodniowych wakacji. Bardzo mi się podobało. Jeśli chodzi o okolice hotelu, to początkowo miałam trochę obawy o to, czy na pewno jest tam bezpiecznie, natomiast bez wątpienia jest bezpiecznie. Hotel jest położony może w trochę mniej zamożnej części Hurghady, ale pozwala na zaobserwowanie prawdziwego życia Egipcjan, a na to właśnie liczyłam. Jeśli chodzi o sam hotel. Na początku muszę powiedzieć, że obsługa hotelu jest fantastyczna! Nie spotkałam się ani razu z jakimkolwiek opryskliwym zachowaniem z jej strony. Zawsze uśmiechnięci kelnerzy, mimo zmęczenia. Zawsze chętni do rozmowy. Pracują min 12 godzin. Nie widziałam, żeby którykolwiek nawet na chwilę usiadł. Lubią Polaków. Bardzo pomocna obsługa. Dostałam pokój z widokiem na basen i to był ładny, średniej wielkości pokój, ale niczego w nim nie brakowało, nawet nie musiałam wkładać pieniędzy do paszportu, wystarczyło się uśmiechnąć do Pana z recepcji. Pokój był codziennie dokładnie posprzątany. Jedzenie porządne, dużo, było dużo stałych punktów żywieniowych, ale codziennie było też coś innego. Ogólnie jedzenie dobre. Baseny są trzy dwa na dole i jeden na piętrze hotelu. Goście z Triton Empire Hotel korzystają również z Triton Empire Beach. Tam są obiady, również bary. Jedzenie równie dobre. Między hotelami jest mała uliczka do przejścia. Jeśli chodzi o miejsca na plaży, to z uwagi na dużą ilość gości hotelowych trzeba raczej wstać koło godziny 7 rano, zjeść spokojnie śniadanie i iść na plażę. To co mi się w hotelu nie podobało, to ruskie, których jest pełno. Są bezczelni, aroganccy i do wszystkich mówią po rusku - czyli norma, ale to akurat nie wina hotelu. I jeszcze jedna rzecz to animatorki. Tragedia. Organizowane przez nie wieczorki są nudne i lepiej ludzie bawili by się chyba sami niż z nimi. Miałam o tyle porównanie, że byłam w Tunezji, gdzie animacje były fantastyczne, organizowane przez Arabów, ale po każdym wieczorze rano można było o nich opowiadać. Nadto w trakcie tego pobytu byłam w Sindbad Aquapark, gdzie animatorki były świetne. Czas przez nie organizowany nie był stracony. Potrafiły każdego zachęcić do zabawy. Charyzmatyczne i ciekawe. W Empire natomiast to jakby ściągnąć kogokolwiek z ulicy i niech bawi publikę. Ale całe szczęście animacje nie były najważniejsze podczas tego pobytu w Egipcie. Co do wycieczek, to polecam wycieczki do Kairu i Luxoru z hotelu bądź z biura podróży, natomiast wszystkie pozostałe, np. nurkowanie, snurkowanie, safari, aquaparki i te drobniejsze wypady wykupić od Arabów. Mają połowę taniej i jest bezpiecznie. Na tej ulicy między hotelami jest biuro, gdzie pracują Tiger i Kamal, za dużą witryną z plakatem "Media Markt nie dla idiotów". Ja i moi znajomi korzystaliśmy z ich wycieczek i było warto. Wszyscy byli zadowoleni. Trzeba zaznaczyć, iż hotel nie powala na kolana,jeśli chodzi o jego wystrój, ale uważam, że jest to porządny i dobry hotel. Warto do niego pojechać. W pobliżu są też dyskoteki. Nie są złe, ale jak ktoś ma dobre towarzystwo i chce się bawić, to wszędzie będzie mu dobrze. Polecam korzystanie z taxi, tylko, żeby wcześniej podać cenę zanim się wsiądzie do niej. Do Sakalli wychodziło po 10 LE. W hotelu jest kantor. Uważam,że na zakupy lepiej chodzić z funtami egipskimi, ale można płacić też $, tylko, że resztę wydają w LE i niekoniecznie tyle ile powinno być. Aha, Klimatyzacja w pokojach bez zastrzeżeń pracowała. Sejfy na kluczyk tez w pokojach, bezpłatny na All, Windy niekiedy się psuły, ale tylko w części A hotelu i szybko były naprawiane :) Pokaż »

    2009-10-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    marta ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo miło i sympatycznie spędziliśmy tam wspaniałe dwa tygodnie i było miło i przyjemnie wszystko ok poza drugim tygodniem w którym już było nudne jedzenie. polecam

    2009-10-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Ola P. ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    wróciłam z Emipre 11.10.2009....cóż....hotel spełnił moje oczekiwania w 100% za te pieniądze, które zapłaciłam. jedna ważna uwaga - nie bierzcie pokoju od ulicy, nie spaliśmy 3 noce bo przy głównej drodze jest bar 24-godzinny! plaża bardzo fajne, jedzenie inne , niż nasz kontynentalne. Agnieszka - zawsze chętna do pomocy i rady ! polecam wycieczkę do Kairu, Luxoru (!) i na pustynię - niesamowite wrażenia!baseny...trochę małe,ale dla nas to nie miało znaczenia bo cały czas byliśmy na plaży.POLECAM !!!! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (5) »

    2009-10-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Shemsi ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Spedzilismy z mezem wspaniały urlop!!Jechalismy po prostu odpoczac. Wybór super! Przemiła obsługa, super zarcie wbrew opiniom smaczne i bardzo urozmaicone. Do rest.Dolce Vita nie doszlismy, bo obiady nam wystarczyly w Olivosie. Kazdego dnia inny rodzaj kuchni, nie szło przejesc! :) ja mam 3 kg do zrzucenia :) Pokoje wilekie, czyste, miałam rogowy z widokiem na basen i na przepiekne, lazurowe morze a w paszport wcale nic nie wkładałam! Posciel dziennie wymieniana była, reczniki tez wbrew opiniom które czytam. Fajna rzecz-połaczenie z Empire Beach! Maly spacer po wyzerce wskazany! oraz przez to połaczenie automatycznie wiekszy wybór knajp. Chce tam wrócic! POLECAM! Pokaż »

    2009-10-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Kamila Kłosowska ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wróciliśmy z Empire Hotel 04.10. Spędziłam tam dwa tygodnie i mogę z czystym sumieniem polecić ten hotel. Jedzenie pyszne, bardzo duży wybór i każdy może wybrać coś dla siebie. W pokojach codziennie sprzątane, a za jednego dolara co jakiś czas pan wyczaruje z ręczników fajne rzeczy. Animacje przy plaży ciekawe Animatorzy przemili. Był aerobik, piłka wodna, nauka tańca brzucha, nauka arabskiego, siatkówka, ping pong i jeszcze parę innych rzeczy. Z animacji wieczornych nie korzystałam, bo w tym czasie spędzałam czas w pobliskim klubie MATRIX - polecam. Jeżeli chodzi o dyskoteki to byliśmy z mężem w Ministry of Sound - najlepsza dyskoteka w ktrórej kiedykolwiek byłam. Wycieczki fakultatywne - od rezydenta kupiliśmy tylko wycieczkę do Kairu. Resztę czyli Safari i Giftun kupiiśmy od chłopaków którzy sprzedają wycieczki w hotelu (Antonio i Memo) i jesteśmy bardzo zadowoleni. Ja szczególnie polecam Giftun, bowiem wygląda jak rajska plaża. Wycieczki od chłopaków są tańsze niż u rezydenta a powodów do obaw nie ma. Mają ubezpieczenie więc gdyby coś się komuś stało to nie będzie potem problemów. Jeżeli chodzi o plaże to jest jakieś 200 metrów od hotelu. Nie miałam problemów ze znalezieniem miejsca nawet o godzinie 12.00. Obsługa w hotelu przemiła. Jeden minus dwa razy się winda zepsuła ale po paru godzinach była już naprawiona. Mrówek w pokoju nie widziałam(ale wiem że jeżeli ktoś przynosi jedzenie do pokoju wtedy zaczynają się pojawiać. Generalnie jestem bardzo zaskoczona bo nie spodziewałam się że za tak małe pieniądze można spędzić tak fajne wakacje. Jedna z najważniejszych kwestii. W razie jakichkolwiek problemów należy się udać do Quest Relation do Pani Agnieszki. Zawsze chętnie i z uśmiechem na ustach pomoże. Jest przemiła i bardzo pomocna. W razie jakichkolwiek pytań piszcie na kamilia2@o2.pl Pokaż »

    2009-10-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.7

    Kasia ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Niestey ale windy naprawde nie dzialaja, klimatyzory sie psuja a mrowki faraonki naprawde istnieja (bez zapraszania ich przynoszeniem jedzenia do pokoju). Plaza bardzo mala w stosunku do liczby gosci itd. Duzo podrozuje na wlasna reke i pobyt w Empire i wycieczka do Egiptu byla pierwsza moja zakupiona z bura podrozy. Niestety rozczarowanie. Naprawde nie trzeba wydawac duzych sum pieniedzy by spedzic tydzien w przyzwoitych warunkach. Nigdy wiecej nie dam sie tak oszukac :( Pokaż »

    2009-09-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.1

    Kasia ocenił hotel Triton Empire Hotel

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Niestey ale windy naprawde nie dzialaja, klimatyzory sie psuja a mrowki faraonki naprawde istnieja (bez zapraszania ich przynoszeniem jedzenia do pokoju). Plaza bardzo mala w stosunku do liczby gosci itd. Duzo podrozuje na wlasna reke i pobyt w Empire i wycieczka do Egiptu byla pierwsza moja zakupiona z bura podrozy. Niestety rozczarowanie. Naprawde nie trzeba wydawac duzych sum pieniedzy by spedzic tydzien w przyzwoitych warunkach. Nigdy wiecej nie dam sie tak oszukac :( Pokaż »

    2009-09-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 25 6 7 8 9 10 11 12 13 14 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny