Hotel Sunshine Rhodes Ialysos ****

Sunshine Rhodes

Ocena hotelu (7 opinii)

5.6
  • Położenie
    5.3
    • Odległość od plaży / stoku 5.9
    • Plaża / stoki 5.1
    • Cicha i spokojna okolica 4.3
    • Restauracje w okolicy 5.5
    • Atrakcje w okolicy 5.1
    • Komunikacja 5.7
  • Pokoje
    5.5
    • Wielkość 5.6
    • Standard wyposażenia 5.6
    • Czystość 5.6
    • Łazienka 5.3
  • Wyżywienie
    5.9
    • Ilość i dostępność 5.9
    • Smak i jakość potraw 6.0
    • Różnorodność potraw 5.7
    • Obsługa 5.8
  • Hotel
    5.8
    • Basen 5.8
    • Udogodnienia dla dzieci 5.7
    • Animacje i rozrywka 5.9
    • Sport 5.8
    • Obsługa 5.9
    • Czystość 5.7
  • Jakość / cena
    5.3

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Proszę czekać

  • 5.4

    elap403 ocenił hotel Sunshine Rhodes

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Polecam ten hotel, właśnie wróciłam z tygodniowego pobytu, w tym hotelu. Pokój bardzo ładny wyremontowany, z widokiem na basen i morze, jedzenie bardzo dobre, nawet największe niejadki znajdą coś dla siebie :). Obsługa bardzo dobra, może sprzątanie pokoi nie na najwyższym poziomie, ale nie pojechałam tam sprawdzać porządków. jesteśmy zadowoleni z tego pobytu. Pokaż »

    2014-07-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Beata Nędza ocenił hotel Sunshine Rhodes

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam, W tym hotelu byłam od 6.07.2013 (dwa tygodnie).Hotel super.Animacje na wysokim poziomie.Atmosfera rodzinna.Młodzież i dzieci mogą znalezc wiele atrakcji w ciągu dnia jak i w nocy:)Na terenie hotelu raz w tygodniu karaoke.Obok hotelu BO CLUB,czynny po 24.00.Fajny club i muzyka spoko.Polecam ten hotel wszystkim tym ,którzy lubią się zabawić i poczuć wakacyjną atmosferę:)W tym hotelu to jest na porządku dziennym:)Tutaj nie można się nudzić!Pozdrawiam:) Pokaż »

    2013-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    marcokk ocenił hotel Sunshine Rhodes

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    duże baseny, zadbany zielony ogród, miła obsługa, bogata animacja, w centrum Ialyssos, blisko do stolicy, ładne i duże pokoje rodzinne, bogata infrastruktura hotelowa, klub n'JOY, plaża kamienista (trochę mało leżaków). Ogólnie stosunek cena-jakość - ok Pokaż »

    2013-02-12
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.2

    Pawel-wnd ocenił hotel Sunshine Rhodes

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Witam, w tym hotelu byłem na samym początku września 2011 r. Potwierdzam to co pisali moi poprzednicy. Hotel jest duży, zadbany i czysty. Obsługa miła i uprzejma. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone, tylko na śniadanie zawsze było to samo, ale jedzenia nigdy nie brakowało. W tym hotelu nikt głodny chodzic na pewno nie będzie. Kilka barów serwujących urozmaicone (nie tylko lokalne) alkohole. Bardzo fajną sprawą jest mini klub dla dzieci zwłaszcza, że jest prowadzony przez polskie animatorki. Przy wejściu do hotelu duży plac zabaw dla dzieci. Animacje przy basenie organizowane dwa razy dziennie, a w każdy wieczór imprezy w teatrze albo w pool barze. Pokoje (rodzinne) czyste, zadbane i dobrze wyposażone. Plaża bardzo kamienista, ale przy samym hotelu. I wszystko było by pięknie gdyby nie jedna kwestia-samoloty. Hotel ten jest położony bardzo blisko lotniska i znajduje się na ścieżce podejścia samolotów do lądowania. Fajny to widok, ale po kilku dniach hałas staje się uciążliwy, zwłaszcza w nocy i nad ranem. W okolicy dużo sklepów, restauracji i wypożyczalni samochodów. Najtańsza wypożyczalnia jest za marketem obok hotelu o nazwie ,,Star''. Wypożyczenie tam np. VW Polo kosztuje 40 euro. Polecam ten hotel zarówno dla rodzin z dziecmi jak i dla młodych par. Jeżeli macie jakieś pytania to piszcie, pozdrawiam. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (8) »

    2011-09-14
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.5

    majk_a ocenił hotel Sunshine Rhodes

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.3
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    jest ok, smacznie, przyzwoicie, miła obsługa, duże baseny i fajny zadbany ogród

    2011-08-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.8

    Berberysa ocenił hotel Sunshine Rhodes

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W centrum Ialysos - mnóstwo sklepików, barów i tawern. Sam hotel pięknie położony, czysty i zadbany. Pokoje rodzinne, składające się z sypialni i salonu komfortowe i dość przestronne. W każdym pokoju telewizor. Wystrój w każdym szczególe świetnie przemyślany, od doboru płytek podłogowych po obrazy na ścianach. Animacje dla dzieci dwa razy dziennie, każdorazowo po 2 godziny (malowanie, rysowanie, mini golf, strzelanie z łuku, zabawy przy basenie, itp.) i dodatkowo mini disco wieczorem. Dla dorosłych siłownia na powietrzu, pilates, aerobik, korty tenisowe, sauna, wypożyczalnia rowerów, animacje wieczorne. Dużo barów, jedzenie urozmaicone. Obsługa bardzo miła. Tylko plaża kamienista, ale wystarczą buty do wody i nie ma problemu. Naprawdę polecam, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Pokaż »

    2011-07-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    sziszka ocenił hotel Sunshine Rhodes

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel ma 4*, opcję All Inclusive, duże baseny, zielony, zadbany ogród, bogate animacje I miłą obsługę. Znajduje się w samym centrum Ialyssos, blisko stolicy, dokoła bogata infrastruktura. Przestronne pokoje rodzinne. Sam hotel jest dość duży – trudno go nazwać klimatycznym. Minusem jest plaża dość kamienista. Pokoje rodzinne są w lepszym stanie, niż standardowe. Pokaż »

    2011-01-27
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny