Hotel Aparthotel Mare Agios Nikolaos ***

Aparthotel Mare

Ocena hotelu (14 opinii)

4.4
  • Położenie
    4.8
    • Odległość od plaży / stoku 5.4
    • Plaża / stoki 4.7
    • Cicha i spokojna okolica 3.6
    • Restauracje w okolicy 4.9
    • Atrakcje w okolicy 5.2
    • Komunikacja 5.1
  • Pokoje
    4.2
    • Wielkość 4.2
    • Standard wyposażenia 4.0
    • Czystość 4.6
    • Łazienka 3.8
  • Wyżywienie
    5.0
    • Ilość i dostępność 5.0
    • Smak i jakość potraw 5.1
    • Różnorodność potraw 4.9
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    3.4
    • Basen 3.1
    • Udogodnienia dla dzieci 2.4
    • Animacje i rozrywka 3.0
    • Sport 2.5
    • Obsługa 4.8
    • Czystość 4.4
  • Jakość / cena
    4.6

Rekomendacja

77% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 2.1

    ewajonas ocenił hotel Aparthotel Mare

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Jedyny atut to piękne miasteczko i położenie hotelu bardzo blisko plaży. Hotel brudny, łóżka zapadające się, wystający gwóźdź w ramie łóżka, ściany obrzydliwie chropowate.Jedzenie niby smaczne ale brzuchy bolały codziennie wzdęte, były też wymioty, antybiotyk, biegunki. Obsługa restauracji i baru - super miła, czego nie można powiedzieć o szefowej hotelu tzw. Bic Mama, okropnie niemiła, niepomocna, wszystko i wszyscy są dla niej problemem. Jedna pokojówka Sofia - super przyjemna dziewczyna. Basenu praktycznie nie ma bo ten na zdjęciu to tylko wygląda jak basen, on wielkością jakby dwa jakkuzi połączone. Jak 3-4 małych dzieci tam się kąpie to już wystarczy. Nikt więcej się nie zmieści. Wszyscy Polacy, którzy tam byli to narzekali. W hotelu jest bardzo głośno. Wokół sklepy, firmy i od 5-6 rano samochody dostawcze jeżdżą. Pobudka o świcie murowana! Ulica jest z dwóch stron. My mielismy pokój od strony basenu, to i tak było ciszej. Na stołówce nie ma obrusów na stołach, jak pokazują zdjęcia. Na stołach są stare, zużyte podkładki ceratowe, kolor ciemny brąz, żeby brudu nie było widać. Pokaż »

    2013-12-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    Alicja W ocenił hotel Aparthotel Mare

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      2.5
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel nie był szczytem nowoczesności, ale jest stosunkowo kameralny, oferuje wspaniałą kuchnię i rodzinną atmosferę. Polecam apartamenty superior z widokiem na morze. Plaża kamienista, ale dla mnie to plus, bo nie lubię wszechobecnego piasku- co kto woli. Miasteczko z dużą ilością tawern. Nie dla imprezowiczów. Pokaż »

    2013-10-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.3

    Robert ocenił hotel Aparthotel Mare

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam.Tuż po powrocie więc pobyt jeszcze w pamięci.Przeczytałem opinie i się zdziwiłem.Zwłaszcza opinią 'Grzegorz'a2'.Czytam i nie wierzę,ale olśniło mnie.To opis innego hotelu.Nie zgadza się nic.Dystans do plaży,jakość jedzenia(500osób w kolejce ?? w hotelu z 90 apartamentami? ,obsługa,NAZWA RESTAURACJI!!.Szybkie negocjacje z google i mamy odpowiedź.Polecam opinie o tamtym hotelu.Mam tylko nadzieję że jest to błąd przy wprowadzaniu opini a nie błąd w rezerwacji pobytu ;-) Teraz na poważnie.Hotel idealny dla aktywnych którzy lubią BARDZO DOBRE jedzenie.Do plaży wliczając jazdę windą docierałem w minutę.Basen jest mały(tylko po co mi basen jak mam zatokę).Apartament,warto zamówić wersję superior! 2 sypialnie+część dzienna z mini aneksem kuchennym, z widokiem na zatokę warte dopłacenia. Sprzątane codziennie.Obsługa miła i bardzo pomocna.Do centrum 3 minuty spaceru. Mały poradnik dla planujących wyjazd do Agios Nikolaos. Miejscowość jest MOCNO pofałdowana(odradzam osobom starszym dużo schodów+temperatura może im zniszczyć pobyt), uliczki głownie jednokierunkowe, jak ktoś nie umie jeżdzić w greckim stylu samochód odpada polecam skuter ;-). Warto się zastanowić czego oczekujemy od pobytu. W grecji są głównie 2 rodzaje hoteli. Duże molochy (baseny,spa,animacje i rozrywka) polecam dla osób 'leżących' lub rodziców którzy chcą mieć z głowy dzieci i mniejsze, hotele rodzinne (polecam osobom nie planującym spędzania urlopu w drinkiem w ręku w basenie). Oszczędzi to potem nieudanego urlopu (nadal pamiętam awanturę w ykonaniu polskich emerytów, nie mogli się wyspać a wybrali hotel w centrum Hersonissos (najbardziej rozrywkowa miejscowość na Krecie) bo "nie lubią daleko chodzić"). Masakra Pokaż »

    2012-09-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.5

    riot ocenił hotel Aparthotel Mare

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Właśnie wróciliśmy z tygodniowego wypoczynku w aparthotelu Mare. Hotel jak najbardziej wart ceny jaką zapłaciliśmy za wyjazd. Urządzony skromnie lecz gustownie i w ładnym stylu. Pokoju "superior", posiadał osobną sypialnię oraz drugie pomieszczenie z aneksem kuchennym (piecyk elektryczny, lodówka, zlew, naczynia) oraz TV, kanapą i stołem + 4 krzesła. Łazienka z wanną i prysznicem. Dwa balkony, jeden z widokiem na plażę i morze, drugi na basen. Na balkonie stolik + 2 krzesła z miejscem dla dwóch osób. Wieczorami można spokojnie posiedzieć przy winie i podziwiać zatokę. Ze względu na rozmieszczenie przy plaży lokalnych tawern w nocy trochę słychać "życie na deptaku", lecz nie przeszkadzało nam to zbytnio. Hotel znajduje się praktycznie na samej plaży, od wyjścia do plaży dzieliło nas ok. 500m (szerokość ulicy). Dzięki temu napoje, lody itp, można bez problemu zabierać ze sobą na plażę i nie sprawia to kłopotu. Leżaki i parasol płatne na plaży 7 euro na cały dzień. Spokojnie można chodzić na obiady, przekąski itp, wystarczy zostawić ręczniki na leżakach. Hotel posiada bardzo dobrą lokalizację, jeżeli chodzi o centrum Agios Nikolaos. Droga do ścisłego centrum, gdzie znajduje się malowniczo położone jezioro oraz bardzo wiele tawern i sklepów, prowadzi promenadą wzdłuż zatoki i zajmuje 5 - 6 min. Bardzo dobre wyżywienie. Kuchnia w formie szwedzkiego stołu. Rewelacyjny kucharz, który wita każdego kto wchodzi do hotelowej restauracji. Stale czuwał nad tym, żeby niczego nie brakowało. Obojętnie czy na śniadanie wybraliśmy się o godzinie 8 czy 9, zawsze był pełny wybór. Na śniadanie zazwyczaj do wyboru słodkie rogaliki, jajka sadzone lub jajecznica, parówki, pomidory zapiekane, kilka rodzajów pieczywa, naleśniki itp, więc wybór naszym zdaniem bardzo duży. Lunch i kolacja to już pełne urozmaicenie łącznie z krewetkami, ośmiornicami itp. Pokój codziennie sprzątany + wymiana pościeli i ręczników. Piwo i wina ok, ale "lokalne drinki" nie przypadły nam do gustu. Basen zbędny. Pokaż »

    2012-08-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    mrkusnierz ocenił hotel Aparthotel Mare

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam, właśnie wóciliśmy z tygodniowego pobytu w Apart Hotel Mare. Bardzo jesteśmy zadowoleni z pobytu. Hotel niewielki, świetnie położony - centrum miasteczka Agios Nicolaos. Niedaleko jest port z którego można się wybrać na wycieczki (Spinalonga 12-15 euro, Semi Sub Marine 15 euro - podwodne życie Agios Nicolaos). Oferta prezentowana przez biuro w pełni zgdaza się z rzeczywistością dlatego zaskakują mnie negatywne opinie o tym hotelu - każdy zapewne wcześniej zapoznaje się z opisem. Obsługa bardzo miła, nie było żadnych problemów. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, codziennie czyste ręczniki. Dania bardzo smaczne, śniadania jednakowe, obiady i kolacje urozmaicane. Balkony normalnych wielkości - jak to balkony. Minusem może być jedynie mały basen - idealny dla dzieci, ale można samemu się w nim schłodzić. Mieliśmy aneks kuchenny, łazienkę sypialnię, pokój z widokiem na morze. W dniu przyjazdu o 4:30 dostaliśmu lunch box co było dla nas miłym zaskoczeniem po męczącej podróży. Bardzo dobra kawa w hotelu, drinki w lobby. Do posiłków zawsze wino lub piwo. Hotel godny polecenia i wart swojej ceny. Plaża tuz po drugiej stronie ulicy - piaszczysto żwirkowa, żwirkowo - kamienista. Można poleżeć na ręcznikach bądź wynająć leżak (2,5 euro na dzień). Długa piaszczysta plaża znajduje się ok 25 min drogi od hotelu. Blisko do centrum i tawern. Niedaleko przystań. Warto wynająć samochód bądź motocykl i zwiedzić Eloundę, Plakę oraz Ierapetrę - cudowne widoki. Hotel posiada dwie windy, dwa tarasy z pięknymi widokami na zatokę Mirabello. Kompleks w pełni bezpieczny, żadnych kradzieży. Obsługa pomocna. Hotel trzygwiazdkowy wart swojej ceny. Pokaż »

    2012-08-13
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 1.8

    M2012 ocenił hotel Aparthotel Mare

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    NIGDY WIĘCEJ! najgorszy hotel w jakim byłam do tej pory. Poza tym to nie hotel tylko stare, brudne pokoje, które nazywają się zachęcająco "apartamenty" lub "studio". Balkony o powierzchni 2 krzeseł i stolika (w porywach do trzech). Basen maleńki, czynny do 19.30 - potem zakaz kąpieli. Od strony basenu znajdują się pokoje, więc hałas pochodzący od chociażby gry w piłkę niedozwolony. W barze ciągle czegoś brakuje, a obsługa jest wielce poirytowana kiedy musi obsłużyć gości, którzy wykupili opcję all inclusive. Jedynie kucharz i jego kuchnia byli OK. NIE POLECAM - nie wiem czy w hotelu była chociaż 1 zadowolona osoba i tym samym podważam prawdziwość poniższych komentarzy. Odbieram 2 gwiazdki! Pokaż »

    2012-07-23
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (3)
  • 1.3

    Grzegorz2 ocenił hotel Aparthotel Mare

    • Położenie
      2.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.2
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Dziwię sie pozytywnym opiniom o tym hotelu poniewaz kiedy ja wraz z żoną i dwójką dzieci tam przebywalismy większośc turystów była Nieadowolona. Op-isze po krótce swoje spostrzeźenia. Juz na poczatku lokowania gości w hotelu zauważyłem bałagan i brak morganizacji. Pokoje w tak dużym kompleksie przyły nprzydzielane zupełnie przypadkowo, jakie na chwilę obecna były posprzątane. To że rodzina zarezerwowała sobie w biurze podrózy apartament nie miało znaczenia. Po około 2 godzinach lokowania, przy niepełnym autokarze turystów z Polski, nareszcie boy hotelowy zaprowadził nas do jednego z budynków idąc z recepcji w prawo. Hotel miał być przy plaży a tak w rzeczywistości budynki oddalone były 300-400 m.Byliśmy z dwójką,małych dzieci i udało nam sie uzyskać ładny pokój na pierwszym pietrze. Pokoje przy tzw.przyziemiu to piwnice, ciemne i brudne. Ogólnie należy powiedzieć,że hotel jest brudny. Jeśli pokój ładny to o tawernie wktórej ok 500 osób się żywiło można powiedzieć że gorzej nie w najgorszym miejscu. Jeszce tak nie jadłem. Rano, bitwa o łyżki, noże i widelce, potem kilometrowe kolejki po masło, jajka, ser i mielonkę. To wszystko na śniadanie. Obiad ta sama historia - nędza, nędza i jeszce raz nędza. Zapytałem na spotkaniu z rezydentkom, co mam dawać do jedzenia moim 2 letnim dziecim, jak dorośli nie maja co jeść. Popmimo tego,że zapłaciłem za dzieci obowiązującą stawkę, nic tam nie mogły dostać. Żywiliśmy je w restauracji obok, gdzie swobodnie można było kupić jakąś zupę, coś dla dzieci. W tawetrnie Hotelu Ferenniki nie można było nic dobrego zjeść. Z tawerny na plażę zawsze sączył się strumyk cuchnącego oleju. Sama plaża to syf. My chodziliśmy z dziećmi trochę dalej, jakieś 200-300 m w lewo bądz w prawo od hotelu. Brak zabaw dla dzieci i dorosłych przy plażach i basenach, brak animacji. Obsługa przypadkowa i leniwa. ODRADZAM i jeszcze raz ODRADZAM. NIE DAJCIE SIE NABRAĆ NA TE POZYTRYWNE OPINIE!!!!! Pokaż »

    2012-01-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 5.5

    martajulia11 ocenił hotel Aparthotel Mare

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.4
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo fajny, czysty położony bardzo blisko morza, plaża kamienista ale widoki nieziemskie.. Obsługa bardzo miła, a jedzenie przepyszne i róznorodne-stół szwedzki. Pokoje codziennie sprzatane, ręczniki wymieniane co 2 dni i pościel. Basen mały ale za to bardzo czysty, leżaki przy basenie.. Winda, balkony w każdym pokoju.. Pokoje mają nazwy wysp. Telewizor z jednym polskim kanałem tvp polonia.. Bardzo fajny i godny polecenia hotel.. Pokaż »

    2011-12-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 6.0

    markotny ocenił hotel Aparthotel Mare

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super wakacje! Jedzenie, pokoje i obsługa super, często sprzątają, panuje generalnie porządek, położenie w samym miasteczku, więc pod ręką wszelkiego rodzaju rozrywki! Niewielki basen, ale plaża ładna i blisko. Dla osób nastawionych na zwiedzanie wyspy i dobrą zabawę! Pokaż »

    2011-01-13
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.8

    nova ocenił hotel Aparthotel Mare

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo kameralne miejsce, w którym naprawdę można odpocząć. Dla osób, które nie lubią wielkich kompleksów hotelowych z tłumem turystów. Plaża bardzo blisko, basen stosunkowo mały, ale za to bardzo czysty. Miła i pomocna obsługa. Starają się nawet mówić po polsku, co często wychodzi im dość zabawnie. Jedzenia pod dostatkiem, kuchnia bardzo smaczna. Dobra baza wypadowa - hotel położony jest w centrum miejscowości, więc można prowadzić bogate życie nocne. Pokaż »

    2010-12-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny