Hotel Latino Bay Ialysos ****

Latino Bay

Ocena hotelu (10 opinii)

4.7
  • Położenie
    5.0
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.8
    • Restauracje w okolicy 4.4
    • Atrakcje w okolicy 4.4
    • Komunikacja 4.4
  • Pokoje
    4.5
    • Wielkość 5.0
    • Standard wyposażenia 4.0
    • Czystość 4.9
    • Łazienka 4.0
  • Wyżywienie
    5.1
    • Ilość i dostępność 4.8
    • Smak i jakość potraw 5.1
    • Różnorodność potraw 4.6
    • Obsługa 5.8
  • Hotel
    4.3
    • Basen 5.2
    • Udogodnienia dla dzieci 3.3
    • Animacje i rozrywka 5.2
    • Sport 3.4
    • Obsługa 4.8
    • Czystość 4.0
  • Jakość / cena
    4.5

Rekomendacja

60% poleca ten hotel

Ranking

  • 5.5

    julalala ocenił hotel Latino Bay

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    zawsze jeździmy do Grecji na wakacje i Latino Bay była miłym zaskoczeniem. Przede wszystkim ze względu na dobrą cenę. Dostaliśmy hotel 4* w spokojnej okolicy, bez tłumów, z dużą ilością zieleni i piekna plażą. Od razu mówię, że to nie miejsce dla chcących szaleć w tłumnych dyskotekach – jest spokojnie i kameralnie, ale to nam odpowiadało. Pokaż »

    2012-10-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.1

    Paweł PL ocenił hotel Latino Bay

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Hotel bardzo mały była to główna jego zaleta spokój cisza brak dzieci można naprawdę się zrelaksować i odpocząć obsługa bardzo mila i sympatyczna no i odległość do morza 50 ok od hotelu. No i tyle z pozytywnych rzeczy, niestety 4 gwiazdki to wielka przesada jeżeli chodzi o ten hotel. Mnóstwo komarów i jeden karaluch w naszym pokoju, kompleks położony na bagnach z stąd ich tyle, jedzenie bardzo słabe brak smaku i różnorodności. Pokoje sprzątane były co 3 dzień i bardzo nie dokładnie zwłaszcza łazienka. Ogólnie brak organizacji i osoby która by wszystko przypilnowała. Lecz to wszystko zrekompensowała wyspa swoim urokiem widokami i rajskim klimatem niezapomniane chwile. Polecam każdemu urlop na Rodos możne nie koniecznie w tym hotelu Pokaż »

    2011-09-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.9

    Ania O ocenił hotel Latino Bay

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel godny polecenia, tylko dla tych osób, które nie chcą spędzać czasu w hotelu. Czystość w pokojach, to była masakra, przyjechaliśmy do hotelu o godzinie 12stej w południe w pokoju nie były wymienione ręczniki, brudna pościel po poprzednich gościach, śmietnik w toalecie był pełen śmieci, kubek od szczoteczek nie był myty chyba od nowości, czystość w toalecie - masakra. Hotel ma 4*, ale jak dla mnie to dałabym 2*, większość gości doznała szoku jak zobaczyła pokoje, (z ciekawostek - para, która przyjechała z Niemiec po obejrzeniu pokoju, zmieniła lokalizację na inny hotel) Z dobrych stron tego hotelu, to bardzo dobre jedzenie, dużo potraw do wyboru, drinki również były w miarę dobre. Bardzo miła i sympatyczna obsługa hotelu, blisko do plaży, leżaki praktycznie przy samej wodzie. Pokaż »

    2011-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    ritaaa ocenił hotel Latino Bay

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    hotel tylko dla dorosłych, dużo ciszy i spokoju, obsługa miła, jedzenie dobre, piękny ogród przy samej plaży

    2011-07-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    martini ocenił hotel Latino Bay

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Ładny kameralny hotel przeznaczony jedynie dla dorosłych, duży zielony ogród, miła obsługa, dużo ciszy i spokoju, można wypocząć :)

    2011-06-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Anna Przybylska ocenił hotel Latino Bay

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłam w hotelu Latino na urlopie z moim narzeczonym w terminie od 14 do 21 wrześ. 2009r. i było uroczo! Bardzo miła obsługa zawsze chętna do pomocy, miłym zaskoczeniem był barman, który robił bdb drinki wieczorową porą jak i można się było z nim dogdać po PL :) Jedzenie dobre. Dużo zieleni i ogólnie czysto na terenie hotelu w porównaniu do widoków od razu po wyjściu z niego, więc duży PLUS!!! My pokój dostaliśmy typu Junior. Mały i wąski coprawda, ale byliśmy na wakacjach więc tylko spędzaliśmy tam noc więc na tyle nam starczył. Pokój ogólnie bez zastrzeżeń, zawsze czyste ręczniki, uzupełniony barek, wymyte podłogi. Widok na morze, a z drugiej str na kompleks (pókój narożny). Atmosfera też bez zastrzeżeń, duży plus za to, że hotel nie przyjmuje dzieci co sprawiło, że przy basenie był spokój i można było naprawdę wypocząć! Akurat jak my byliśmy było dużo starszych ludzi ale udało nam się na szczęście nawiązać konkat z parą w naszym wieku (to samo biuro podróży). Podsumowując urlop udany w hotoelu! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (16) »

    2009-09-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Ania P. ocenił hotel Latino Bay

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Super urlop!! Kameralny, przytulny hotel z pięknym ogrodem przy samej plaży. Jedzenie bardzo dobre, duży wybór,obsługa głównie ze Słowacji, bardzo miła.Hotel bardzo korzystnie położony, ogólnie polecam!!

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2009-08-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.5

    Ozzy ocenił hotel Latino Bay

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotelik kameralny-dużym plusem jest jego położenie przy samym morzu.Animacje jesli tak mozna powiedzieć s a żadne wręcz śmieszne(dwója z minusem) I jeszcze prosba do pana który umilał nam czas muzyką przy basenie-gościu zmień płyte.Dwa tygodnie przez cały dzień puszczał jedną płytę z jakąś dziką muzyką.Rezydentka z Grecosa pani Agnieszka to skandal Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2009-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.4

    Karolina ocenił hotel Latino Bay

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    POLECAM!!! Przytulny Extra hotelik nie ma tłoku przy basenie, SUPER jedzenie blisko morze GORĄCO Polecam!!chętnie jeszcze raz się tam wybiorę!!!

    2009-05-05
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.8

    Paulina Szczygieł ocenił hotel Latino Bay

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo kameralny. Duzym plusem jest to, ze hotel jest tylko dla doroslych!! Jest cisza, spokoj, nie ma pisku dzieci. Mozna odpoczac!! Nie oddalalismy sie zbytnio od hotelu, ale w poblizu sa sklepy, jakies knajpki. Wszyscy goscie - all incl. Piekne otoczenie - wszystko wyglada dokladnie tak jak na zdjeciach!!!! Nie ma tylko tego malutkiego baseniku. Zadbana zielen, kolorowo, cudnie, po prostu raj dla oczu!!! Swietne sa łóżka nad basenem :) Nie bylo wojny o lezaki, gdyz wszytskiego bylo pod dostatakiem. Jest jeszzcze ogrod hotelowy bezposrednio za hotelem z lezakami i barem, gdzie jest zejscie na plaze. Plaza kamienista. Bardzo wietrznie - nie odczuwa sie tak wysokiej temperatury. My mielismy dwa pokoje, kuchnie z salonem, lazienke i dosc duzy taras (z wiklinowymi ladnymi siedziskami i stolikiem) z przepieknym widokiem na morze (widac turecka wyspe). Ladne meble, jak w domu, kolorowe sciany, tv, nic nie bylo uszkodzone. Byla suszarka, czajnik, herbaty, kawy, filizanki + lodowka z codziennym uzupelnianiem (2wody, 2 piwa, cos pomaranczowego :)) Pokoje byly czesto sprzatane, wymieniane reczniki-codziennie zostawialismy jakis napiwek. Klimatyzacja bez zarzutu. Obsluga bez zarzutu!! Pani rezydentka tak samo. Dziewczyny za barem i na stolowce mowily po polsku (z Czech i Slowacji). Restauracja swietna. Nie spotkalismy sie, zeby czegos zabraklo. Jedzenia pod dostatkiem. Mnostwo wszytskiego o kazdej porze. Duzy wybor. Jedzenie nam sie nie znudzilo. Do posilkow bylo wino (biale, czerw), piwo, napoje gazowane, woda, kawa i herbata (do sniadania). Nie bylo rozwodnione. wino bardzo dobre. Swieze owoce, desery :) Nie mielismy niestrawnosci. Drinki w 2 barach za dnia. Wieczorem w jednym. Last call o 23.30. Pyszna pina colada i sex on the beach. Alkohol nie byl wydzielany. Wszytsko podane w plastikowych wysokich, drinkowych kubkach. W ciagu dnia mozna bylo posilic sie arbuzem, pizza, ciastkami w snack barze przy basenie. Codziennie byla zapewniana jakas rozrywka-spiew, tance, pokazy. Wieczorami wszytsko pieknie oswietlone. Wg mnie ten hotel nie mial \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"tej drugiej złej strony\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\". Cena jest adekwatna. Wszyscy bylismy bardzo zadowoleni. Ciezko jest nam teraz znalezc cos rownie ladnego za podobna cene. Duzy plus za cisze i te zielen i rozowe piekne kwiaty!! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (10) »

    2009-04-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny