Hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach) Liapades ***

Blue Princess Beach (ex. Elly Beach)

Ocena hotelu (17 opinii)

4.1
  • Położenie
    4.5
    • Odległość od plaży / stoku 5.1
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.3
    • Restauracje w okolicy 4.2
    • Atrakcje w okolicy 3.6
    • Komunikacja 3.8
  • Pokoje
    4.1
    • Wielkość 4.5
    • Standard wyposażenia 3.9
    • Czystość 3.9
    • Łazienka 3.8
  • Wyżywienie
    3.9
    • Ilość i dostępność 4.3
    • Smak i jakość potraw 3.9
    • Różnorodność potraw 3.5
    • Obsługa 4.0
  • Hotel
    4.0
    • Basen 4.5
    • Udogodnienia dla dzieci 3.3
    • Animacje i rozrywka 3.8
    • Sport 4.0
    • Obsługa 4.2
    • Czystość 4.1
  • Jakość / cena
    4.0

Rekomendacja

65% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 2.1

    asiaz ocenił hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach)

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.7
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel położony malowniczo i ... na tym koniec dobrych opinii. Morze zimne przez cały rok ( jak poinformowała nas pracująca w hotelu Greczynka), plaża kamienista, dno również. Leżaki płatne - 8 Euro za dwa + parasol. Bar na plaży oferuje napoje, ale trzeba za nie płacić pomimo All Inc.Wyżywienie niezgodne z opisem w ofercie. Posiłki dość smaczne chociaż "wybór ciast" składał się z codziennie podawanej ... GALARETKI, a owoce to jabłka i pomarańcze. Nic poza tym ! Menu dziecięce to makaron, frytki i sos do makaronu. Lody w trzech kolorach udostępniane jedynie w trakcie lunchu i kolacji.Przez tydzień nie zmieniono obrusów ani razu. Żadne przekąski nie były nam zaoferowane. Dla dzieciaków brak jakichkolwiek atrakcji - brodzik to część basenu, plac zabaw to jedna huśtawka łańcuchowa i jedna wahadłowa ( malowane podczas mojego pobytu). O zmianę ręczników trzeba było prosić, bo rzucone na podłogę były składane i odkładane jako "do użytku". Obsługa sprawiała wrażenie niezadowolonej z pobytu gości. Przez tydzień słuchaliśmy trzech, 3 !!! płyt na okrągło - przeboje z lat 60-tych, muzyka niemiecka i pogrzebowa muzyka grecka. WiFi nie działało przez cały tydzień, a właściciel rozkładał ręce. W końcu jeden z gości skonfigurował router i wszystko zadziałało. Okoliczne miasteczko urokliwe, ale osoby starsze lub dzieci nie mają szans na spacerek. Pod górę, pod górę i pod górę. Miejsce warte odwiedzenia w czasie wycieczki objazdowej, na pobyt nie polecam. Pokaż »

    2014-06-09
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 1.4

    Malgorzata1118 ocenił hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach)

    • Położenie
      2.0
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.5
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Byłam w tym hotelu razem z nastoletnią córką, okolica to zakuta dechami wieś - wszędzie daleko, do najbliższego sklepu kawał pod górę i w żarze słońca przez nagrzany asfalt. Jedzenie monotonne - wręcz nie jadalne, wszędzie roi się od pszczół, bo koty już wytruli a z robactwem sobie poradzić nie mogą. Chłopcy hotelowi w szczególności Kristo i jego koledzy - strasznie nie przyzwoici, proponują niemoralne propozycje ... hotelowe boy'e nawet do łóżka... traktują kobiety jak łatwe, po takim incydencie od razu moja opinia jeszcze bardziej sie popsuła na temat elly beacha, tacy ludzie psują tylko reputację. Są bezczelni, i nie wychowani. Tak więc obsługa to katastrofa. Nie zaliczam tego wyjazdu do udanych.. szkoda pieniędzy na ten hotel hotel Elly beach - teraz już - blue princess beach... Pokaż »

    2014-04-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 1.5

    kot123 ocenił hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach)

    • Położenie
      2.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Wszystkich PRZESTRZEGAM przed wyjazdem do Elly Beach! Bungalow nr 203 tragiczny! Łazienka beznadziejna - najczęściej zimna woda -budynki rozrzucone są na obszarze lasku położonego na sporym wzniesieniu,droga do pokoi położonych dalej jest bardzo stroma, wyślizgana i niebezpieczna.Podczas spacerku towarzyszą nieprzyjemne zapachy z szamba ! Lepsze pokoje są "podobno" w bud. głównym.Hotel jako całość nie sprawia nawet wrażenia czystego, wszędzie wiszą pajęczyny, rośnie grzybek i jest ogólnie brudno. TV = 14 cali dwa greckie programy to wszystko! Tel. nie działa, brak lodówki, często wybijało korki! Brak papieru toaletowego to norma! Sprzątanie polega na przetarciu na odwal szmatą podłogi i wysypanie zawartości kosza ! Ręczniki wymienianie tylko na wyraźne żądanie! Taras przed budyniem syf, połamane plastikowe krzesła! Urozmaicenie to myszy, szczury i jaszczurki."Restaurację" to... stołówka, na której można zaobserwować masę pałętających się kotów i pokaleczonego psa! Nakrycia stolików brudne,jedzenie monotonne, zimne brrr! Dość długie kolejki do jedzenia! Naczynia brudne! Na stołówce, kelnerzy latają jakby mieli ADHD ! Kiedy nie chcesz nic zamówić to są wściekli jak osy! Recepcja jak za PRL-u kobiety tam pracujące udają "greka" jeśli zwrócisz uwagę, że coś jest nie tak! Bezczelne ponad miarę, nigdy nie spotkałem tak niekompetentnych i chamskich ludzi! Potrafią nazwać cię kłamcą! Rezydentki miłe, ale bezradne! Biuro Grecos Holiday kompletnie nie reaguje na zgłaszane uwagi! Basen to jeden wielki ściek, brud i syf! Wejście do niego grozi długim leczeniem!!! Plaża woda w miarę czysta, ale zimna, w wiele ładniejsze są dalsze plaże trzeba dopłynąć rowerkiem albo motorówką. Ogólnie miejscowość to zadupie!Jeśli ktoś ma wykupione wczasy, niech wypożyczy samochód i pojeździ na południe - piękne piaszczyste plaże z ciepłą wodą! Wycieczki tylko Paksos i Antypaksos! Podsumowując jeśli ktoś planuje Elly Beach niech ZMIENI PLANY ! Tym co zapłacili... SERDECZNIE WSPÓŁCZUJĘ! Pokaż »

    2013-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (2)
  • 4.1

    alan601 ocenił hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach)

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel położony niesłychanie malowniczo, przepiękna okolica, dość cicho, spokojnie, pełen relaks. Domek bungalow wystarczająco wyposażony, łazienka mogłaby przejść remont, ale była czysta. Baseny czyste, zadbane, leżaki OK. Kuchnia w miarę dobra, ale bez szaleństwa, niestety niekiedy kolejki po jedzenie, czasem chwilowy brak talerzy czy sztućców. Niestety kilka innych mankamentów: brak wymiany ręczników przez 7 dni, strome podejścia do części domków - z pewnością nie dla osób starszych lub z chorobami serca, ściany działowe w domkach cieńkie - słychać zwykłe rozmowy sąsiadów, dostawki dla dzieci na drewnianych poddaszach - ciemne, gorące, duszne mimo klimy - nie polecamy tego rozwiązania dla rodzin z dziećmi. Hotel nad samą wodą, ale do tej zatoczki bezpośredni odpływ ścieków! Kilka pięknych plaż w okolicy, czystych ale trzeba do nich iść jakiś kwadrans. Dla lubiących chodzić piękne plaże na południe, drogą przez centum Lipiades. Przepiękne gaje oliwne w okolicy. Wieś malownicza, mieszkańcy życzliwi. Mnóstwo knajp we wsi, muzyka na żywo. Pokaż »

    2013-07-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 4.9

    gloriaa69 ocenił hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach)

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Elly Beach to fajne miejsce dla tych, którzy chcą trochę poodpoczywać w spokoju, ale nie leżąc cały dzień na plaży. Obok hotelu jest baza nurkowa, można wypożyczać łódki albo chodzić na długie spacery po dzikich plażach. Pokoje mieliśmy duże i przestronne, do morza niedaleko, obsługa też bardzo miła. Pokaż »

    2012-11-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 2.0

    Jacdom ocenił hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach)

    • Położenie
      2.2
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.2
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Wyybalismy bungalow ponieważ w pokojach hotelowych miejsc juz nie było. trzy razy prosilismy o posprzątanie pokoju, za łózkiem slodki zywot wiodły tumany kurzu, panii której zwróciliśmy uwage, bardzo mocno obraziła sie twerdząc iż łózka sa przymocowane do scian i nie ma jak wytrzeć kurzu, patentu z kijem odmiotły nie znała. w łazience mimo umytej wanny i toalety na scianach brudne kafle z czarnymi fugami. baseny chlorowane masakrycznie prosto z wiadra z chlorem rano i wieczorem. Wszechobecny smród z kanalizacji. Jedenie przez 7 dni takie samo, kurczak, fasolka zielona, ziemniaki, rakutnkiem byl bakłazan, do tego arbuz i galaretka. Na sniadania bral warzyw, są jajka, parówki i fasola brrr. Do kolacji napoje dodatkowow płatne. Pozytyw to bliskość plaży, potem trzeba sie wdrapać na górę, pecha mają Ci którzy mają połozone najwyżej pokoje. Wycieczki nieopłacalne, lepiej pojechać samemu, wszedzie jest blisko, kłopoty tylko z autobusami, lepiej skuterem. Widoki zachwycają, ilość smieci dookoła przeraża. Nie polecam porcji śniadaniowych na wycieczki dostaniecie chleb z mortadelą i serem;) jednym słowem polecam tylko tym ktorym nie przeszkadza brud, lenistwo i monotonna dieta. Za widoki daje 10/10. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2012-11-03
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.1

    sinsinati ocenił hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach)

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    W 2011 roku byliśmy w Elly Beach rodzinnie i jesteśmy zadowoleni. Wybieramy miejsca dla aktywnych, a tam akurat była baza nurkowa, wypożyczalnia łódek, miejsca do spacerów a nawet joggingu. Ogólnie bardzo pozytywnie wspominamy cały wyjazd i obsługę. Pokaż »

    2012-10-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.1

    psawicka ocenił hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach)

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Do Elly Beach pojechaliśmy, bo słyszeliśmy, że jest niedrogo i mają fajne zaplecze sportowe i infrastrukturę rekreacyjną. I faktycznie: baza nurkowa, wypożyczalnia kajaków i sprzętu pływackiego, fajne ścieżki do spacerów, nawet nieco odludne plaże… Sam hotel nie jest perłą luksusu, ale nam wystarczał, bo nie siedzieliśmy w pokoju tylko cały czas zwiedzaliśmy. Pokoje były skromne, acz schludne – nie brakowało ciepłej wody, nie było też hałasu zza okien. Wakacje regeneracyjne uważamy za zaliczone! Pokaż »

    2012-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 4.7

    edukacja ocenił hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach)

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    byliśmy w elly Beach i musze powiedzieć, że i cena i warunki bardzo w porządku. Niedaleko hotelu jest faktycznie kilka ukrytych a’la dzikich plaż, na których można ppalać się bez tłumów, w ogóle cała okolica jest urocza i z pięknymi widokami. Mogliśmy wypożyczać sprzęt nurkowy i łódki z bazy tuż obok. Mieliśmy wypożyczony samochód, ale wiem, że przystanek autobusowy był 15min piechotą od hotelu. Pokaż »

    2012-09-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 3.4

    kambar86 ocenił hotel Blue Princess Beach (ex. Elly Beach)

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Chcialabym polecic ten hotel ale niestety NIE MOGE.Moje dobre wrazenie niszczy: ignorancja obslugi, proba "wyrolowania" nas na poczatku pobytu i monotonnosc jedzenia na stolowce. Hotel polozony w pieknej i spokojnej okolicy. Stanowi calkiem dobra baze wypadowa do zwiedzania polnocy wyspy. Nieopodal znajduje sie tylko jedna wypozyczalnia skuterow(i quadow). Do hotelu przyjechalismy taxowka(45euro-lepiej zarezerwowac sobie transfer na internecie-wyjdzie taniej). Gdy przyjechalismy do hotelu okazalo sie ze nie maja dla nas pokoju poniewaz maja jakis problem. Zaoferowali nam nocleg w pobliskiej(oddalonej o 1.5km pod gore)"willi" i skuter na caly czas pobytu w tejze willi. Jak sie pozniej okazalo pokuj nagle sie dla nas znalazl(gdy zrobilismy awanture) i przez caly nasz pobyt zauwazylismy ze nie bylismy ostatnimi osobami, ktore probowali w ten sposob zalatwic. Pokuj bardzo przestronny i ladny. Niestety nie dostalismy wogole mydla, reczniki nie byly ani razu wymieniane. Musze podkreslic ze hotel jest polozony na wzgorzu i ma porozzucane domki na sporej powiezchni. Bylo to prawdziwe wyzwanie wychodzic pod gore. Z dziecmi moze byc bardzo ciezko. Jesli chodzi o jedzenie to niestety bylismy bardzo zawiedzeni-bardzo monotonne i niewiele do wyboru. Najpyszniejsze bylo pieczywo:) Obsluga niezbyt mila, napewno niepomocna, mielismy wrazenie ze wszystkich ignoruja. Pokaż »

    2012-08-25
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny