Hotel Maximus Spa Dziwnówek

Maximus Spa

Ocena hotelu (71 opinii)

4.9
  • Położenie
    4.7
    • Odległość od plaży / stoku 5.8
    • Plaża / stoki 5.1
    • Cicha i spokojna okolica 5.1
    • Restauracje w okolicy 3.9
    • Atrakcje w okolicy 3.9
    • Komunikacja 4.1
  • Pokoje
    5.1
    • Wielkość 4.9
    • Standard wyposażenia 5.0
    • Czystość 5.3
    • Łazienka 5.1
  • Wyżywienie
    5.2
    • Ilość i dostępność 5.5
    • Smak i jakość potraw 5.0
    • Różnorodność potraw 5.0
    • Obsługa 5.2
  • Hotel
    5.0
    • Basen 4.9
    • Udogodnienia dla dzieci 4.9
    • Animacje i rozrywka 4.6
    • Sport 4.8
    • Obsługa 5.1
    • Czystość 5.4
  • Jakość / cena
    4.9

Rekomendacja

79% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 6.0

    Alize ocenił hotel Maximus Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Po przeczytaniu negatywnych opini o tym hotelu trochę się obawiałam, tym bardziej, ze to był pobyt walentynkowy jednak jak sie okazało zupełnie niepotrzebnie. Wszystko na najwyższym poziomie, obsługa fantastyczna, miła i pomocna w każym calu. Jedzenie bardzo dobre i najwyższej jakości nie do przejedzenia (dietę diabli wzięli, bo nie mogłam się oprzeć tym pysznościom), nawet kącik dla diabetyków. Strefa Spa cudowna i czysta. Jesteśmy bardzo zadowoleni i napewno niedługo tam wrócimy. Ludzie piszący negatywne opinie, to zwyczajni malkontenci, którzy pewnie ze wszystkiego są niezadowoleni Pokaż »

    2014-02-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    alciak88 ocenił hotel Maximus Spa

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Po dwóch lata postanowiłam wrócić do Maximusa i szczerze powiem, że troszeczkę się rozczarowałam. Przede wszystkim jedzeniem, o wiele gorsze niż poprzednio. Może dlatego, że zmienił się kucharz, a może dlatego, że hotel nastawiony jest głównie na niemieckich turystów i ich podniebienia. Ale pół wazy zupy na 6 osób? To trochę za mało. Zamieszanie przy zameldowaniu, ponieważ tylko cztery osoby miały być z pakietem, a dwie na sam pobyt, natomiast wyszło na to, że 6 osób jest z pakietem. Ostatecznie jakoś się dogadaliśmy, ale już tu został niesmak, że obsługa źle zrozumiała nasze potrzeby. Wcześniej nie dostrzegałam tego mankamentu, ale patrząc na to jak technologia idzie do przodu - Maximus zostaje w tyle. 17 calowe telewizorki w pokojach w tym 4 kanały polskie - reszta niemieckie. Brak lodówki, co dla sezonu jesienno-zimowego nie jest jeszcze takie złe, ale w sezonie letnim jest to duża udręka. Uważam, że jeszcze jednym minusem jest to, że po 22 nie ma co robić. W sezonie jesienno-zimowym miasto jest wymarłe. Nie ma tam nic. Aby cokolwiek zjeść, czy kupić pamiątki trzeba jechać ok 30 km do innego miasta. Kompleks basenowy jest czynny do 21, bar do 22. Gdy gra w bilard zaczęła się dobrze rozkręcać, zostaliśmy wyproszeni (rozumiem, że ktoś chce iść już do domu, dlatego uważam, że powinno zatrudnić więcej ludzi, aby bar mógł być otwarty co najmniej do 24). Na plusie jest basen, tam też nic się nie zmieniło, ale to dobrze. Bo i korzystanie z kompleksu basenowego i saun jest nieograniczony (do 21). Obsługa kompleksu basenowego jak i stołówki bez zastrzeżeń. Natomiast Panie w barze krzywo patrzą gdy ktoś zamawiał więcej niż dwa piwa. To mi się bardzo nie podobało. Pokaż »

    2013-10-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Robert P ocenił hotel Maximus Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Po raz kolejny zdecydowałem się na weekendowy pobyt w Maximus SPA i po raz kolejny się nie zawiodłem. Obsługa bardzo miła i kompetentna, w pokoju czysto i przestronnie, posiłki smaczne i zróżnicowane, garaż podziemny zapewniający bezpieczeństwo oraz chroniący przed nagrzaniem samochodu. Po raz kolejny ZDECYDOWANIE POLECAM wszystkim pobyt w tym ośrodku. Pokaż »

    2013-05-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    halucyn88 ocenił hotel Maximus Spa

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Serdecznie polecam SPA Maximus, bardzo mila obsługa, jedzenie zróżnicowane i wyśmienite jak na moje podniebienie. Idealne miejsce na relaks we dwoje:)

    2013-04-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Robert P ocenił hotel Maximus Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Po raz kolejny zdecydowałem się na weekendowy wypoczynek w SPA Maximus. Zdecydowanie polecam Państwu to miejsce. W całym kompleksie jest czysto, ciepło i komfortowo. Personel zapewnia naprawdę doskonałą atmosferę podczas całego pobytu. Na szczególną uwagę zasługuje jak zawsze pan Ratownik, który dba o nasze bezpieczeństwo "rano, wieczór, we dnie, w nocy". Naprawdę, On tam jest zawsze :) Polecam zabiegi z odnowy biologicznej. Ceny w kompleksie nie przerażają i każdy może znaleźć dla siebie coś odpowiedniego. Polecam również panią Danutę od Refleksoterapii i masażu chińskiego. Na pewno jeszcze do nich wrócę. Pozdrawiam Cały Zespół SPA Maximus. Pokaż »

    2013-03-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.1

    emcus10 ocenił hotel Maximus Spa

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Niestety nie zgodze się nawet w 50 procentach z opinia poniżej , odwiedzałem Maximus SPA 3 razy i jestem zadowolony :D poznałem ten ośrodek oraz jego prawowników i dlatego zamierzam się wypowiedzieć. Po pierwsze okolica jest bardzo spokojna i blisko jest do morza. Ilość negatywów w poprzedniej " opinii "jest nieprawdopodobnie duża co raczej nasuwa myśl iz osoba to pisząca stara się komuś zaszkodzić albo jest po prostu malkontentem, no i ten włos w jedzeniu.... bez komentarza. Jedzenie jest smaczne bez udziwnień, można poczuć się jak w domu. Dużym plusem jest to że do wyboru mamy dania mięsne i dla wegetarian , to naprawde nas miło zaskoczyło, gdyż moja żona jest wegetarianką, wporwadza to wyższy standard. Poza świietną sauną na podczerwień polecam zimny kubeł wody. Wieczorem można miło spędzić czas przy drinku , obsługa bardzo okej, a oczernianie stwierdzeniem "na haju" powinno być karane i napewno świadczy o dużej NIEPRZYZWOITOŚCI osoby to piszącej! Generalnie zamierzam tam jeszcze przyjechać z młodszą córką gdy będziemy jechać na krótki wypad nad morze. Ośrodek oceniam : 7 /10. Troszke nie podoba mi się wygląd budynku z zewnątrz , no i basen mógłby być większy o jakieś 2 razy. Ale w sumie dostałem to czego oczekiwałem dlatego jestem zadowolony. Pokaż »

    2013-02-18
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 2.3

    mery1980 ocenił hotel Maximus Spa

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      2.3
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    w styczniu odwiedzilismy z mezem obiekt kierujac sie wieloma pozytywnymi opiniami na tej stronie. Kilka bylo nieprzychylnych wiec mimo wszystko zaryzykowalismy. Niestety na miejscu okazalo sie, ze trzeba bylo skupic sie na negatywnych. Zaczne od najnizszego pietra czyli basen...woda troche zimna, ale na szczescie byl drugi basen z cieplejsza woda. Caly klimat psuje rozneglizowana recepcjonistka, ktora sama czuje sie jak by byla na wypoczynku w Spa a nie w pracy. Nieco wyzejznajduje sie jadalnia i restauracja. Co do jedzenia...niezbyt wyszukane, niby duzo, ale marnej jakosci. Warzywa sa jakies takie jakby zwiedle, ciezko z nich zrobic salatke a te gotowe wygladaja malo apetycznie. Poza tym. o zgrozo .....w jednej z nich znalazlam wlos - ciemny blond,gdyby to kogos interesowalo. Obrzydliwe. Restauracja - bardzo ladnie urzadzona, niezwykle stylowo. Drinki smaczne, ladnie udekorowane......zaleznie od barmanki. Naliczylam dwie lub trzy. Jednej na pewno nie zapomne......wygladala jakby byla po imprezie albo na haju a papierosy czuc bylo od niej na kilometr. Strasznie nieprzyzwoita osoba i bardzo zle czulam sie bedac przez nia obslugiwana. Wyzej jest dzial z zabiegami kosmetycznymi, masazamii .....rehabilitacja dla dziadkow z Niemiec. Szkoda tylko, ze trzeba z duzym wyprzedzeniem rezerwoac zabiegi bo na miejscu nie ma komu zrobic. Uslyszalam, ze najlepiej mailowo wyslac zgloszenie - absurd. Poza tym, albozegarki tam zle chodza, albo masazysta skraca czas masazu. Kolejny absurd. Generalnie nie polecam. Za te pieniaddze mozna znalezccos o wyszym standardzie Pokaż »

    2013-02-15
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 5.4

    ew_pro1 ocenił hotel Maximus Spa

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Spędziliśmy w maximusie weekend. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Obsługa na najwyższym poziomie. Szkoda tylko, ze na miejscu nie można było dokupić zabiegów w SPA, bo nie było wolnych terminów. Ale to również o czymś świadczy.... polecam wszystkim. Pokaż »

    2013-01-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.4

    Jonka35 ocenił hotel Maximus Spa

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Właśnie wróciliśmy z mężem i dzieckiem z tygodniowego pobytu. Plusy: bardzo blisko plaży, miła obsługa, czyste baseny, nauka pływania dla dzieci, jedzenia pod dostatkiem, wygodne godziny posiłków Minusy : apartament to tak naprawdę dwa maleńkie pokoje z tak zwaną dostawką. Dostawka to w rzeczywistości maleńka BARDZO niewygodna amerykanka (!) - proszę pamiętać, że apartamenty kosztują naprawdę sporo. W pokojach od strony plaży nie można spać ponieważ co noc słychać BARDZO głośną muzykę z namiotu Żywca, który jest na plaży obok hotelu. Rozumiem, że nie mogą zlikwidować tego namiotu ale należy albo informować o tym klientów albo obniżyć uczciwie cenę za te pokoje. Są ludzie, którzy chętnie zapłacą mniej i nie będą mieli pretensji o hałas bo będą o tym powiadomieni, Nie ma mowy o wypoczynku w tej części hotelu, to jest naprawdę codzienny huk do późnych godzin nocnych. Dzieci tu z pewnością nie zasną! Baseny : nie są tak duże jak na zdjęciach ale są czyste, niestety woda w jacuzzi jest za chłodna. I najważniejsze, goście hotelowi mogą korzystać tylko z basenów i sauny parowej, sauna sucha jest odpłatna i dlatego stoi PUSTA, bezsens. Ceny zabiegów w tzw SPA są zawyżone. Brak windy w dobudowanej części hotelu. Jedzenie : dużo ale zdecydowanie monotonne śniadania i codziennie koszmarne, najtańsze, parówki. Niestrzeżony parking przed hotelem. Brak czajników w pokojach, nie ma ich również na korytarzach. Po godz 20tej w tym hotelu nie można niczego zjeść (!!) . Ceny : mocno zawyżone jak za tę wielkość ''apartamentów'' oraz wspomniany hałas. Hotel, moim zdaniem, jest nastawiony na klienta ''jednorazowego''; zdecydowanie tam nie wrócę. Pokaż »

    2012-08-28
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.2

    krisqaz111 ocenił hotel Maximus Spa

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Spędziłem tam weekend w marcu i moje opinia jest podzielona, małe pokoje, zimna woda w basenie, barmanka, która kręci tyłkiem przed moim nosem. Poza tym obsługa w jadalni i recepcja jak najbardziej na tak. Pani pomocno, udzieliją fachowych informacji. Pokaż »

    2012-03-31
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny