Hotel Konradówka Karpacz ***

Konradówka

Ocena hotelu (34 opinii)

5.1
  • Położenie
    5.0
    • Odległość od plaży / stoku 4.7
    • Plaża / stoki 4.9
    • Cicha i spokojna okolica 5.6
    • Restauracje w okolicy 5.0
    • Atrakcje w okolicy 5.0
    • Komunikacja 4.7
  • Pokoje
    5.2
    • Wielkość 5.2
    • Standard wyposażenia 4.9
    • Czystość 5.6
    • Łazienka 5.1
  • Wyżywienie
    5.4
    • Ilość i dostępność 5.4
    • Smak i jakość potraw 5.6
    • Różnorodność potraw 5.3
    • Obsługa 5.4
  • Hotel
    5.0
    • Basen 5.1
    • Udogodnienia dla dzieci 4.8
    • Animacje i rozrywka 4.4
    • Sport 4.6
    • Obsługa 5.2
    • Czystość 5.7
  • Jakość / cena
    5.1

Rekomendacja

85% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.8

    klaudia_k ocenił hotel Konradówka

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam Hotel Konradówka. Razem z moim partnerem wykupiliśmy groupon, który obejmował 3 noclegi, śniadania i obiadokolacje oraz zniżkę w wysokości 50 zł na wybrany zabieg w strefie Wellness & SPA. Oferta obejmowała część hotelową "B" jednak zdecydowaliśmy się dopłacić i wybrać pokój w części hotelowej "A" (była to niewielka różnica w cenie). Pobyt w hotelu był bardzo udany, wszędzie naprawę czysto, pokój ładnie urządzony z balkonem, nowo wyremontowaną łazienką, w szafie sejf na kod. Do Karpacza pojechaliśmy głównie w celu wypoczynkowym i hotel Konradówka nam tego dostarczył, ponieważ mogliśmy zrelaksować się korzystając z jacuzzi i basenu a wieczorem z hotelowego baru oraz stołu billardowego. Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu - bardzo duży wybór, pyszne polskie dania, dobrze przyprawione, mnóstwo surówek, wędlin, sosów, różne rodzaje zup i mięs (codziennie coś innego), na deser do wyboru wypieki, budynie, galaretki, dużo owoców! Szef ma się czym pochwalić.Każdy znajdzie coś dla siebie i wszystko jest naprawdę bardzo smaczne! Przy głównym wejściu do hotelu znajduje się kilka miejsc parkingowych, następnie jest zjazd w dół, gdzie można zaparkować wzdłuż ściany, jednak my zdecydowaliśmy się zaparkować na dole wzdłuż rzeczki (jest tam również druga brama wjazdowa oraz tylne wejście do hotelu przez strefę Wellness oraz winda, dlatego nie stanowiło to dla nas problemu). Hotel bardzo przytulny, bardzo miła obsługa i przepyszne jedzenie! Z całą pewnością jeszcze tu wrócimy. Pokaż »

    2015-01-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    robert730910 ocenił hotel Konradówka

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byliśmy w październiku 2013r ja i moja partnerka nie często jesteśmy gośćmi hotelowymi ale ten hotel i obsługa jest super czytając inne opinie to w każdej jest mowa o jedzeniu i różnorodności to nie są przechwałki tak naprawde jest szefowa sali jest osobą z dużym doświdczeniem po drugim spotkaniu na posiłku już nie musieliśmy mówić z jakiego pokoju jesteśmy już nas zapamiętała i sadzała przy stoliku dwu osobowym jedzenie naprawde różnorodne dla każdego nawet dla tego wymagającego te domowe wypieki racuszki tak polecane przez panią z recepcji super ogólnie pobyt w hotelu Kornadowski choć krótki bo tylko jedną noc bo więcej praca nie pozwalała to bardzo udany i z czystym sumieniem wszystkim bede polecał pozdrawiam Robert. Pokaż »

    2013-10-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.0

    ewapat ocenił hotel Konradówka

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Przy wyborze tego hotelu duze znaczenie miala cena (pakiet wiosenna promocja) oraz to, ze jest w obiekcie basen. Niestety trafilismy na nienajlepsza pogode i opcja basenu, jacuzzi, sauny czy tez pobytu w spa umililo nasz pobyt (dodam, ze bylismy z 3,5 letnim dzieckiem) i dalo mozliwosc relaksu po gorskich spacerach, po ktorych czesto wracalismy zmeczeni. Sniadania i obiadokolacje wliczone w cene byly smaczne, duzy wybor dan. W pakiecie mielismy masaz kamieniami dla kazdej osoby doroslej. Pierwszy raz korzystam w Polsce z hotelu gdzie jest basen, pokoj zabaw dla dzieci, bilard. Doszukiwalam sie jakiegos haczyka itd, ale nic takiego nie bylo!!! Pobyt dziecka zupelnie za darmo (wlaczajac w to jedzenie). Dla gosci do wyboru pokoje w 3 czesciach budynku, troche roznia sie standardem, ale wszystko jest bardzo czyste - wybralismy pobyt w czesci B, poniewaz bylo duze lozko, kanapa (rozkladana, ale bez dodatkowej poscieli), pokoj tez byl wiekszy niz w czesci C (najtansza). Nie polecam wypozyczenia szlafrokow (dodatkowe 20 zl na caly pobyt) tylko dlatego, ze te bawelniane szlafroki byly bardzo szorstkie. Mysle, ze dla wymagajacych klientow czesc A - najnowsza bedzie najbardziej odpowiednia, nowsze meble itd. Ale tak jak pisalam wczesniej - wszedzie jest bardzo czysto, obsluga mila, serdeczna, duzo gosci z Niemiec tez mysle, ze jest jakas rekomendacja dla tego hotelu. Polecam goraco! Pokaż »

    2013-06-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.0

    Malwina ocenił hotel Konradówka

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Z ręką na sercu polecam wszystkim ten hotel. Nigdzie indziej człowiek nie poczuje tak domowej, rodzinnej atmosfery. Każdy z pracowników witał nas serdecznym uśmiechem. Do tego pokoje są bardzo czyste, codziennie sprzątane. Obiadokolacje - BAJKA! Jednego dnia dostaliśmy łososia na liściach szpinaku. Tego smaku nie zapomnimy do końca życia! Koniecznie przekonajcie się sami :) Pokaż »

    2013-04-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.8

    alas ocenił hotel Konradówka

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel o bardzo wysokim standardzie ;) przemiła obsługa, największe wrażenie robi cześć basenowa i sauny. Basen dość duży o idealnej temperaturze wody...do dyspozycji instruktor, który udziela praktyczych wskazówek oraz leżaki i jackuzzi do wypoczynku. Gorąco polecam !!!!! Pokaż »

    2013-03-20
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.3

    leviatan ocenił hotel Konradówka

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Spedziłem weekend z dziewczyną w Hotelu Konradówka. Pokój bardzo czysty (A), ładny wystrój, piękna łazienka, również bardzo czysta, ręczniki, pościel świeżutkie. Obiadokolacja smaczna, ale śniadanie pyszne, bardzo duży wybór potraw, przemiła, uśmiechnięta obsługa w recepcji i w części SPA. Korzystaliśmy wieczorem z saun oraz z basenu, jakbym nie przeczytał opinii wcześniej o zimnej wodzie to nie zwróciłbym nawet na to uwagi, choć faktycznie mogłaby być odrobine cieplejsza. Kilka saun do wyboru, najtaniej nie jest ogólnie, ale nikt nie będzie raczej zawiedziony przy wyborze tego hotelu :) Pokaż »

    2013-03-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.5

    JAGODAJG ocenił hotel Konradówka

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam !! Naprawdę fajny hotel, wysoko oceniam posiłki - duża różnorodność ! Każdy znajdzie tam coś dla siebie :) basen, świat saun i jakuzzi - rewelacja, masaże i zabiegi w SPA cudne- zwłaszcza po dniu spędzonym na nartach ! bardzo przyjazna i pomocna obsługa - w hotelu jest instruktor narciarstwa- rewelacja, nie trzeba nigdzie biegać aby się z nim umówić :) HOTEL NAPRAWDĘ GODNY POLECENIA! Pokaż »

    2013-02-26
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    kasia29 ocenił hotel Konradówka

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam :) Byliśmy na kilku dniowym odpoczynku, bardzo miło wspominamy pobyt w Konradówce. Pyszne, urozmaicone jedzenie i strasznie dużo.Pokoje czyste i gustownie urządzone (minusem faktycznie jest średnia wykładzina na korytarzach, ale nam to specjalnie nie przeszkadzało) SPA bardzo czyste , basen jacuzii i świat saun rewelacja. Zabiegi profesjonalnie wykonane, Pani kosmetolog najlepsza. Polecam Pokaż »

    2012-11-28
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.5

    ktosik1 ocenił hotel Konradówka

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Ogólnie hotel w porządku, obsługa bardzo miła, ale "wykładają się" na szczegółach, moim zdaniem dosyć istotnych: nikt nie odśnieża parkingu/podjazdu, woda w basenie dość zimna, pokoje, które są na zdjęciach to pokoje w standardzie A- wybierając standard B trzeba się liczyć ze znacznie gorszymi warunkami (wolę nie myśleć, jak wygląda standard C), obiadokolacja od 17-19, ale przychodząc po 18 trzeba się liczyć, że niektórych potraw zabraknie i nie zostaną dołożone, basen czynny do godz. 21- korzystałam z suszarki do włosów w przebieralni, gdy wybiła godzina zamknięcia i nie pozwolono mi dokończyć suszenia!!! Kilka takich drobiazgów wpływa na całe wrażenie z pobytu. Myślę, że w tej cenie chyba znajdzie się lepsze miejsce do wypoczynku. Pokaż »

    2012-10-30
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (4)
  • 5.8

    kamilcia_84 ocenił hotel Konradówka

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W Konradówce spędziliśmy z chłopakiem 4 dni i było naprawde fajnie. Byliśmy zakwaterowani w pokoju w standardzie A. Hotel spełnił nasze oczewikania było czysto, pysznie i miło. Wszystkie atrakcje Karpacza były w pobliżu, a w wolnych chwilach korzystaliśmy z basenu, jacuzzi i saun. Miła i profesjonalna obsługa w SPA - zabiegi godne polecenia . Jako minusik mogę podać że woda w basenie była troszke za zimna i za bardzo chlorowana. Polecam każdemu kto chce troche pochodzić po górach i troszke poleniuchować w hotelu. Pokaż »

    2012-10-01
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny