Hotel Kormoran Rowy ***

Kormoran

Ocena hotelu (11 opinii)

5.3
  • Położenie
    4.7
    • Odległość od plaży / stoku 5.1
    • Plaża / stoki 5.1
    • Cicha i spokojna okolica 5.3
    • Restauracje w okolicy 4.2
    • Atrakcje w okolicy 4.0
    • Komunikacja 4.1
  • Pokoje
    5.7
    • Wielkość 5.9
    • Standard wyposażenia 5.6
    • Czystość 5.6
    • Łazienka 5.5
  • Wyżywienie
    5.5
    • Ilość i dostępność 5.8
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.0
    • Obsługa 5.9
  • Hotel
    5.2
    • Basen 5.6
    • Udogodnienia dla dzieci 5.1
    • Animacje i rozrywka 5.0
    • Sport 4.3
    • Obsługa 5.5
    • Czystość 5.8
  • Jakość / cena
    5.3

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

  • 5.0

    wiernaturystka ocenił hotel Kormoran

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Kameralny, elegancki hotel,z dużą dbałością o drobiazgi tworzące klimat. Bardzo dobre miejsce na wypoczynek i regenerację sił,szczególnie dla osób ceniących spokój. Rewelacyjne SPA, gdzie nawet najbardziej wybredni, poczują się "dopieszczeni". Wracam tu od lat i już planuję następny pobyt. POLECAM Pokaż »

    2012-10-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.5

    Anna_Z ocenił hotel Kormoran

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Spędziliśmy super udany weekend. Po raz kolejny zdecydowaliśmy się spędzić nasz krótki urlop w tym miejscu i się nie zawiedliśmy. Sam obiekt, jego atmosfera jak i cała obsługa hotelu robi bardzo pozytywne wrażenie. Obsługa zawsze uśmiechnięta i uprzejma. Niezmiennie najlepszy punkt programu to SPA - gabinety są piękne i niesamowicie przytulne, obsługa bardzo profesjonalna, a zabiegi bardzo, bardzo relaksujące. Wróciliśmy bardzo wypoczęci, a dzieci zachwycone animatorką . Super pomysł dla dzieci to wspólne, wieczorne czytanie bajek dla dzieci i pieczenie kiełbasek przy ognisku. Pokaż »

    2012-05-05
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.1

    piotrwisniewski1970 ocenił hotel Kormoran

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel dla osób po 40 roku życia. Bez dzieci. Oferta dla dzieci to plac zabaw o wielkości dużego pokoju. Pokój zabaw to mały pokój właściwie wcale nie wyposażony w zabawki. Jedyne co mozna zapisac na plus to Pani animatorka. Ale Ta mimo obietnic została odwołana we wrześniu. Wróciła dopiero po protestach. Hotel może spodobać się seniorom. Pokaż »

    2011-09-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Mike ocenił hotel Kormoran

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Rewelacyjny ośrodek spa, w cichym zakątku Rowów, a jednocześnie 5 minut spacerkiem od centrum miejscowości. Bardzo dobre spa, duży wybór zabiegów. W trakcie pobytu miałem okazję popróbować różnych rodzajów kuchni, organizowane były kolacje tematyczne. Byłem tam z dziećmi, którym szczególnie podobały się animacje i zabawy na basenie. Pokaż »

    2010-10-15
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.1

    lola m ocenił hotel Kormoran

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Byłam w Kormoranie kilkakrotnie. Czysto,cicho,domowa atmosfera. Z niczym nie ma problemu. Personel dyskretny i uśmiechnięty. Wszystkie wygody za tą cenę. Latem w upały trochę za gorąco w pokoju,w końcu latem musi być gorąco.hehe. Jedyny mankament to brak dostępu do lekarza,najbliżej w Ustce,w razie nagłej potrzeby jest problem. W hotelu jest basen i spa,dużo starszych ludzi i dzieci. Pokaż »

    2010-10-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Anna_Kleniewska ocenił hotel Kormoran

    • Położenie
      5.4
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wspaniałe miejsce! Warto tu przyjechać chociażby ze względu na architekturę wnętrz, która robi wrażenie, a przy tym atmosfera jest kameralna i intymna. Czułam się tu dopieszczona pod każdym względem, spokój, cisza, śliczny ogród, bardzo czysto (a jestem bardzo wymagająca pod tym względem!), przemiła obsługa na wysokim poziomie, ale bez snobistycznego zacięcia i sztuczności. Jeżeli chodzi o śniadania, to rewelacja- szwedzki stół zawierał zarówno "ciężkie" posiłki, co szczególnie zachwyciło mojego chłopaka;) jak również lekkie sałatki, musli itp. Wszystkie posiłki na ciepło z karty były dostępne. Piękny basen, polecam szczególnie wieczorem z klimatycznym oświetleniem. Zabiegi w SPA niczym nie ustępowały tym w warszawskich renomowanych salonach, masaż relaksacyjny wykonywany przez rodowitą balijkę jest moim zdaniem absolutnym hitem. Jedyne zastrzeżenie mam do łóżek, są bardzo miękkie, co dla mojego chorego kręgosłupa nie było zbyt dobre, ale mimo tego nie zamierzam jeździć nigdzie indziej. Bardzo polecam! Pokaż »

    2010-08-16
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.2

    kolonko ocenił hotel Kormoran

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Fantastyczny hotel. Spędziłem bardzo udany weekend czerwcowy z rodzina. Nie zabrakło atrakcji typu grill, marsze z pochodniami karaoke. Rowy co prawda nie zaskoczyły atrakcjami, bo sezon się jeszcze nie zaczął, ale błoga cisza i bliskość parku narodowego i plazy pozwoliły wypocząć. Obiekt bardzo zadbany. CZYSTO! Kuchnia smaczna, choć mogłaby być ciut bardziej dietetyczna. Bardzo bogate śniadania. Część spa- BRAWA i szacunek- fantastyczne Polecam masaże u pani z Balii- rewelacja Pokaż »

    2010-06-06
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.7

    Kinga Łozińska ocenił hotel Kormoran

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Doskonały obiekt do zregenerowania się. Fantastyczne zaplecze spa i wellness - gratulacje dla osób dokonujących aranżację wnętrz. Przepyszna kuchnia i bardzo miły, profesjonalny personel. Szczególnie polecam masaż balijski wykonywany przez balijkę oraz nordic walking po plaży. Pokaż »

    2010-04-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Małgorzata ocenił hotel Kormoran

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Obiek z cała pewnością wyróżnia się wśród innych obiektów w Rowach. Ogromne wrażenie robią piękne wnętrza całego kompleksu. Medical Wellness Spa to z kolei pełen profesjonalizm. Zaproponowane dla nas zabiegi oceniamy jako bardzo trafione i efektywne. Przemiła i jednocześnie bardzo fachowa obsługa pozwoliła nam się zrelaksować oraz zregenerować siły. Pobyt wspominamy bardzo pozytywnie i z chęcią tam wrócimy. Pokaż »

    2009-09-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Joanna ocenił hotel Kormoran

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Spędziliśmy z rodziną wakacje w Kormoranie.Obiekt emanuje ciepłem i przemiłą atmosferą. Zdecydowanie polecam dla rodzin z dziećmi. Centrum Spa na najwyższym poziomie. Zaciszne położenie Kormorana pozwala na całkowity wypoczynek. Pokaż »

    2009-09-22
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny