Hotel Rezydencja Apollo Karpacz

Ocena hotelu (8 opinii)

4.5
  • Położenie
    5.4
    • Odległość od plaży / stoku 5.1
    • Plaża / stoki 5.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.5
    • Restauracje w okolicy 5.7
    • Atrakcje w okolicy 4.9
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    4.7
    • Wielkość 4.9
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 4.5
    • Łazienka 4.9
  • Wyżywienie
    4.3
    • Ilość i dostępność 4.2
    • Smak i jakość potraw 4.5
    • Różnorodność potraw 4.0
    • Obsługa 4.6
  • Hotel
    5.1
    • Basen 6.0
    • Udogodnienia dla dzieci 4.8
    • Animacje i rozrywka 4.2
    • Sport 4.8
    • Obsługa 5.5
    • Czystość 5.0
  • Jakość / cena
    3.0

Rekomendacja

63% poleca ten hotel

  • 4.8

    anitamachala ocenił hotel Rezydencja Apollo

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Witam serdecznie, Byłam z mężem w Apollo ponad tydzień,nic nas nie zaskoczyło, no chociaż nie, zaskoczyło pozytywnie. Kapitalny obiekt, za bardzo fajną cenę. Bardzo dobre położenie, cicha spokojna okolica. Jak najbardziej polecam nawet największym marudą. Pokaż »

    2013-12-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    adamdabrowski ocenił hotel Rezydencja Apollo

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Serdecznie polecam Rezydencje Apollo. Spędziłem tam trochę czasu z żoną i muszę powiedzieć,że nie było na co narzekać. Rodzinna atmosfera, świetna kuchnia, wszystko jak należy. Na pewno tam jeszcze wrócimy!

    2013-10-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.5

    Maxi ocenił hotel Rezydencja Apollo

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.6
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Ledwie wróciliśmy z chłopakiem z romantycznego pobytu w Apollo i Karkonoszach. Jesteśmy zachwyceni! Obsługa przemiła, kompetentna, niesamowita atmosfera Rezydencji sprzyja miłym chwilom tylko we dwoje. Pokoje przytulne, eleganckie. Oboje byliśmy miło zaskoczeni, że tak fantastyczne, klimatyczne miejsce można znaleźć praktycznie rzut kamieniem od szlaków górskich :) Planujemy już spędzić tam naszą kolejną rocznicę! Szczerze polecamy, nie tylko zakochanym parom ;) Pokaż »

    2013-09-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Podróznik ocenił hotel Rezydencja Apollo

    • Położenie
      5.6
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Spędziliśmy tydzień czasu w Rezydencji Apollo i zupełnie nie rozumiem poprzednich opinii. Pokoje są czyste, obsługa miła, duży wybór potraw na śniadaniu(świeżych). W cenie mieliśmy także obiadokolacje. Bardzo smaczne - nawet dzieci wszystko zjadały. Pobyt wspominamy bardzo miło i jeszcze tu wrócimy. Pokaż »

    2013-09-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.6

    gruszczynski ocenił hotel Rezydencja Apollo

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Cena zdecydowanie za wysoka w stosunku do jakości!! Śniadania fatalne!!! Uwaga na "spa". Mają tylko dobry marketing. Budynek ładny tylko z zewnątrz. Zdecydowanie nie polecamy.

    2013-09-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 2.1

    karabin1234 ocenił hotel Rezydencja Apollo

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Przed dokonaniem rezerwacji czytałem opinie ale stwierdziłem, że doświadczyć trzeba samemu. Nie jest to dobre doświadczenie. Pokoje-w sumie bez uwag, gdyby nie pleśń w łazience, uszkodzone piloty telewizorów i brak sejfu w jednym z wynajętych pokoi. Ciepło. Korytarze po których przyszło się nam poruszać to dramat-brudne ściany, pęknięcia i odpadający miejscami gips, drewniane podłogi schodane po dywanami uginające się po ciężarem jakby miały zaraz pęknąć, listwy schodowe które zachęcały wręcz do upadku i ta akustyka, tłocząca dźwięki z korytarza do pokoi. Do tego w pokojach jest wifi...o ile jesteście na tyle wygimnastykowani, żeby znaleźć sygnał. Wyżywienie-jeśli nie musicie, to go tam nie kupujcie. Nie jestem wybredny, ale-szwedzki stół o poranku to dramat. Krojone kilka godzin wczesniej pomidory i warzywa, nasiąknięte wodą i zimne połówki parówek, zimne zmażone 1/3 kiełbaski czy jajecznica która jajecznicy nie przypomina - ocZywiscie dania te nie są razem każdego dnia, tylko osobno w poszczególne dni tygodnia. Brakujące bułki to codzienność, obsługa w zwykłych strojach również, człowiek nie wie czy to gośc hotelowy czy pracownik. A obiadokolajca tocalkowite nieporozumienie podobnie jak niby sala zabaw dla dzieci, szkoda słów Nie dajcie sie nabrać na pakiety pobytowe. W każdym szanującym się obiekcie pakiet=taniej. Tu nie, Poprostu do ceny regularnej doliczane są dodatkowe usługi i już, a że z czegoś nie ze swojej winy nie możecie skorzystać z powodów organizacyjnych leżących po stronie wykonawcy to już wasz problem. Lokalizacja może i nie najgorsza, tylko co z tego? Zdecydowanie nie polecam. Pokaż »

    2013-02-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.1

    agnieszkaduda2 ocenił hotel Rezydencja Apollo

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Szanowni Państwo niestety nie polecam byliśmy z rodziną w tym hotelu na święta.Sala zabaw o której piszą jest kompletnie pusta nie ma tam nic oprócz kolorowego dywanu.Podczas posiłków w restauracji towarzyszyły nam psy innych gości o czym nas nie poinformowano a nie każdemu to odpowiada.Paczki świąteczne dla dzieci za które dopłacaliśmy po 50 zł nie były warte nawet 15zł a do tego mikołaj po prostu żenada niestety ale nie polecam cena nie adekwatna do jakości. Pokaż »

    2013-01-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    kiki55 ocenił hotel Rezydencja Apollo

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Polecam, bardzo przyjmne miejsce. Pokoje czyste, największy plus dla kuchni i obsługi!

    2010-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny