Hotel Meeting Bellaria Igea Marina ***

Meeting

Ocena hotelu (14 opinii)

4.0
  • Położenie
    4.7
    • Odległość od plaży / stoku 4.8
    • Plaża / stoki 4.7
    • Cicha i spokojna okolica 5.0
    • Restauracje w okolicy 4.7
    • Atrakcje w okolicy 4.6
    • Komunikacja 4.4
  • Pokoje
    3.7
    • Wielkość 3.9
    • Standard wyposażenia 3.6
    • Czystość 3.9
    • Łazienka 3.5
  • Wyżywienie
    4.4
    • Ilość i dostępność 4.4
    • Smak i jakość potraw 4.8
    • Różnorodność potraw 4.1
    • Obsługa 4.5
  • Hotel
    2.8
    • Basen 1.0
    • Udogodnienia dla dzieci 2.5
    • Animacje i rozrywka 3.2
    • Sport 1.6
    • Obsługa 4.1
    • Czystość 4.3
  • Jakość / cena
    4.6

Rekomendacja

73% poleca ten hotel

Ranking

  • 3.9

    KarolinaMM ocenił hotel Meeting

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      1.2
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bellaria jest przepiękna i zapewnia wiele atrakcji. Polecam ją odwiedzić, ale nie meldując się w tym hotelu :)! Piękne widoki na hotel(, w którym drą mordę Włosi) i śmietniki, dzięki którym wieczorem nie można posiedzieć :)! Jedzenie dobre, nawet bardzo dobre, aczkolwiek nie celujące.Jedzenia z dnia na dzień sie pogarsza, tzn., w pierwszy dzień, a nawet tydzień jedzenia naprawdę dobre, zaczyna się drugi tydzień... na początku da sie przeżyc, a na końcu ohyda. Obsługa no stara się, ale im nie wychodzi. Reasumując przyjechać raz mozna, ale nie wracać hehe :D Pokaż »

    2016-08-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.3

    Andrzej ocenił hotel Meeting

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel Meeting położony w odległości około 200 metrów od plaży i z widokiem na port. Plaże w większości prywatne czyste i bardzo duże. Ceny za leżaki dla dwóch osób od 5 euro. Hotel czysty obsługa miła jedzenie bardzo dobre . Minusem jest nie sprzątanie pokoi tylko raz na dzień są wynoszone śmieci . Raz na turnus są wymieniane ręczniki i wycierane podłogi. Brak suszarek w pokojach. W centrum życie zaczyna się wieczorem. Dużo sklepików i restauracji . Ogólnie polecam Pokaż »

    2014-06-29
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 5.9

    brygida27 ocenił hotel Meeting

    • Położenie
      5.6
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    dla mnie wszystko super tak powinno być w każdym hotelu, polecam wszystkim , na recepcji pani Donata kompetentna,przesympatyczna .Właścicielka jest doskonałym organizatorem, pozdrowienia dla Rafałka i Donaty od Wiktorii i babci (wracam za rok) Pokaż »

    2013-07-23
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 4.1

    Marcin zabrzeski ocenił hotel Meeting

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.4
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Udana impreza we wloszech w Hotelu MEETING Na miejscu Hotel czysty dobrze polozony jedzienie dobre obsluga mila jedyny brak kawy na snadaniu - tylko kawa zbozowa w hotelu 3 gwiazdkowym to lekka przesada. To nie jest dzis luksus , miejscowosc fajnie polozona obawy bylu o plaze ale nie bylo z tym problemu no moze w wekend gdzie wlosi zjechali rodzinami . wtedy i woda byla troche brudna ale dalej od brzegu ok 150 m bez problemu. Miejscowosc urocza . Pokoje 3 osobowe wystarczaja, dobre troche glosno ponoc od kanalu bo rybacy wczesnie wyplywają .lazienki nie za duze bez kabin. telewizor 4 kanaly . Ocena dobra , polecam dla rodzin z dziecmi i starszych jak i tych co chca zwiwdzic Rzym czy San Marino. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (9) »

    2013-07-13
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.8

    ikamo ocenił hotel Meeting

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    POLECAMY SERDECZNIE!! Bardzo fajny hotel, adekwatny do ceny, miła polska obsługa, a jedzenie bardzo smaczne i przede wszystkim bardzo różnorodne i olbrzymie porcje. Jednym daniem naje się spokojnie matka z dwójką dzieci!:) Blisko do plaży, plaża czysta,a we wrześniu właściwie już pusta, co dla nas było wielkim atutem. Miasteczko urocze, fajne wycieczki i przemiła rezydentka! Łazienka typu włoskiego i na początku ciężko się przyzwyczaić, bo woda leje się wszędzie, ale z drugiej strony to jest też wygoda, a jest tak ciepło, że woda szybko wszędzie wysycha! Hotel czysty, często zmieniane ręczniki, na dole piłkarzyki dla dzieci, tylko brak animacji, ale może trafiliśmy na taki sezon, a właściwie już po sezonie:) Bardzo fajny hotel za taką cenę, tak, że jeszcze raz serdecznie POLECAM!!! Pokaż »

    2013-05-15
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 1.3

    xddddddddddd ocenił hotel Meeting

    • Położenie
      2.3
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    KOSZMAR!!!!! Byłam w wielu hotelach ale o nie ża tak niskim standardzie!!!!! Pokoje małe można klaustrofobii dostać! Łazienkę nie można nazwac łazienką!!! Tragednia tym pryśnicem nie da rady się umyć! A w podłodze dziura i woda na pół pokoju!!! Nasze walizki nie mieściły się w przejściu. Pleśń na lampie!!! Jestem bardzo nie zadowolona z jakości tego hotelu. Obsługa nie miła. NIE POLECAM. Jeżlei nie chcecie przezywac koszmaru to tam NIE JEDZCIE! Pokaż »

    2012-12-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (6)
  • 3.9

    anetasen ocenił hotel Meeting

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Ciekawa miejscowość - typowo turystyczna, wokół mnóstwo się dzieje, miasteczko dłuugo nie zasypia :). Plaża niezbyt wielka, w większości zajęta przez płatne prywatne "bagno" ( włos.plaża). Morze ciepłe, płytkie i niestety "zamknięte" falochronami. Sam hotel typowo włoski, małe wręcz klaustrofobiczne pokoje (przynajmniej my mieliśmy taki dla 3 osób ale widziałam, że sąsiedzi w dwójkę mieli wiekszy) ale w końcu nie po to się tam jedzie, żeby siedzieć w pokoju :) Łazienka typu włoskiego - czyli bez brodzika, tylko natrysk na ścianie.Wspaniałe jedzonko - dużo, smaczne i urozmaicone. Pokaż »

    2012-08-03
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  • 2.2

    PiotrOSW ocenił hotel Meeting

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Dla mnie koszmar, nie miła obsługa, jedzenie nie dobre, trzy razy zdarzyło mi się zasnąć czekając na obiad/kolacje. Czterech kelnerów na 500osób. Nie miły konserwator przeklinał do nas (Nie w żartach). Sprzątaczka również była nie miła. Aa przy wyborze oprowadzania na wycieczkach polecam panią Karolinę ;) Pokaż »

    2012-06-03
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 4.6

    karolajna310 ocenił hotel Meeting

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.6
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel super, okolica spokojna. Niestety brak basenu, wielki minus. Plaża trochę brudna, ale to niewielki minus. Animacji tak średnio. Fajny pomysł z podawaniem jedzenia, jednak szwedzki stół bardziej mi odpowiada, mimo wszystko super hotel, polecam. Pokaż »

    2011-11-24
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 4.9

    aleksandra ocenił hotel Meeting

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      2.5
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Milutki hotelik prowadzony przez polakow. Czysty i zadbany.Posiłki podawane z menu , uzgadniane dzień wczesniej. Głównie włoska kuchnia, duzo makaronow w kazdej postaci. Plaza blisko, piaszczysta, ciepłe morze. W miare upałów dużo glonow. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-10-05
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny