Hotel Bon Repos Korcula **+

Bon Repos

Ocena hotelu (8 opinii)

3.8
  • Położenie
    4.2
    • Odległość od plaży / stoku 4.8
    • Plaża / stoki 3.2
    • Cicha i spokojna okolica 4.5
    • Restauracje w okolicy 4.0
    • Atrakcje w okolicy 4.2
    • Komunikacja 4.3
  • Pokoje
    2.9
    • Wielkość 3.2
    • Standard wyposażenia 2.5
    • Czystość 3.3
    • Łazienka 2.5
  • Wyżywienie
    3.6
    • Ilość i dostępność 3.8
    • Smak i jakość potraw 4.0
    • Różnorodność potraw 3.0
    • Obsługa 3.8
  • Hotel
    4.0
    • Basen 3.8
    • Udogodnienia dla dzieci 4.0
    • Animacje i rozrywka 3.4
    • Sport 4.5
    • Obsługa 4.6
    • Czystość 3.7
  • Jakość / cena
    4.3

Rekomendacja

80% poleca ten hotel

Proszę czekać

  • 1.7

    Lejdi ocenił hotel Bon Repos

    • Położenie
      1.8
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Hotel klasy turystycznej, lata 80. Wnętrza pokoju, jak i łazienki odpychające - być może trafiliśmy do starej części. Jedzenie nieciekawie podane, ale - co zaskakujące - dosyć dobre. Za oknem disco do białego rana (Elvis wciąż żywy!), zatem można zapomnieć o odpoczynku i spokojnym śnie. Drzwi do pokoju tak cienkie i niewygłuszone, że mieliśmy wrażenie, że śpimy na korytarzu i uczestniczymy w życiu sąsiadów. Uciekliśmy po pierwszej dobie. Daleko do centrum Korczuli. Pokaż »

    2012-08-04
    Opinia pomocna?
    Tak (8) / Nie (3)
  • 3.7

    Ewa123 ocenił hotel Bon Repos

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel średniej klasy. Brak klimatyzacji w pokoju - był dla nas dużym problemem. Ręczniki w pokoju wymieniane rzadko a pościel raz na cały pobyt. Jeżeli chodzi o jedzenie to można powiedzieć, że było dość smaczne, aczkolwiek wybór potraw nie był zbyt imponujący. Po kilku dniach mieliśmy wrażenie, że jemy wciąż to samo. Drinki podawane w plastikowych kubkach - porażka!!! Wybór napojów: zaledwie 5-6 rodzajów drinków, piwo, bardzo rozcieńczona kawa, herbata, i napoje z automatów. Plaża, jak to w Chorwacji bardzo malutka i kamienista. Obsługa hotelu na średnim poziomie. Wystrój hotelu z czasów lat 80-tych. Dość ładny ogród. Jechaliśmy samochodem trasą widokową i to było niesamowite. Widoki po prostu rewelacyjne. Od samego Zadaru można jechać wzdłuż wybrzeża - REWELACJA!!! POLECAM. KORCZULA - to miejsce bajkowe i niezapomniane. Podsumowując - my za pobyt 7-moi dniowy (w 2008r.) płaciliśmy ok.1000zł/osobę -więc za takie pieniądze (niewielkie) polecam ten hotel. Można się wyciszyć i odpocząć. Prawda jest, że za tysiąc zł nie można oczekiwać wielkiego komfortu. Pozdrawiam i życzę udanego pobytu na Korczuli! Pokaż »

    2012-01-18
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (1)
  • 5.0

    _justyna2 ocenił hotel Bon Repos

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel rewelacyjny, ale....nie dla młodych i rozszalałych gości. Głownie to "powolni, Anglicy, degustujący kawe i ciasteczka" menu również bardziej pod nich...po kilku dniach na te ich kiełbasko-parówki nie można było patrzeć....Hotel bardzo zadbany, mieliśmy pokój w prawym skrzydle od recepcji....standard naprawde wysoki, nie było się do czego przyczepić, piękne łóżko, kotary, miękka wykładzina (a nie zimne płytki) no i luksusowa łazienka....Jeśli ktoś jest wrażliwy na estetyke, napewno tam będzie mu dobrze. Ponadto, piękna plaża - najładniejsza na całej wyspie...muszle które tam są robią wrażenie. Pokaż »

    2011-06-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 4.6

    krys_ka ocenił hotel Bon Repos

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Spokojnie, bez natłoku ludzi, plaza kamienista, ale wszędzie jest taka sama. Pokoje w standardzie akademika, ale i tak spędza sie w nich tylko noc, a brak klimatyzacji nie jest problemem- pokoje są zacienione i wyposazone w żaluzje, które chronią od upalu. Niestety! Powazna wadą jest to,ze nie widać morza! Za to cykady koncertują co noc. Za tą cenę-polecam! Pokaż »

    2010-10-02
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 4.4

    _daria1 ocenił hotel Bon Repos

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Zaletą jest atrakcyjna lokalizacja hotelu. Do starego miasta 5 min taksówką wodną za niewielką opłatą (10 kn) lub ok. 20 minut pieszo, wokół plaże urządzone, jest nawet niewielka plaża piaskowa dla dzieciaków, żwirowa a w odległości 100 m dzikie plaże kamieniste z piękną panoramą na stare miasto, góry i Orebic. Sama wyspa Korcula jest niesamowicie urokliwym miejscem. Hotel przeznaczony dla mniej wymagających - budynki Cedar i Jaśmin ** ale są również apartamenty dla bardziej wymagających. Jedzenie OK, kolacje zróżnicowane w formie bufetu, lody, soki, ciepłe 2-daniowe posiłki, warzywa, śniadania również OK - lecz bez warzyw. Całość przypomina ośrodek wypoczynkowy. Pokaż »

    2010-08-06
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 4.5

    Andrzej Woliński ocenił hotel Bon Repos

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel - pawilon Cedar - mocna jedna gwiazdka. Brak klimatyzacji, okna nie domykają się, jedzenie w stylu polskim , a więc bardzo tłuste. Okolica bardzo głośna nocą. Dobry punkt wypadowy do wycieczek na południe Chorwacji.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (24) »

    2009-08-21
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 4.8

    Ania Kozłowska ocenił hotel Bon Repos

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    wakacje spędziłam w tym obiekcie na początku września 2008. Korcula to bardzo urokliwa miejscowość. Można powiedzieć że takie małe włoskie miasteczko (jak ktoś był we Włoszech to wie o czym mowa). Zabytkowa starówka, liczne kawiarnie i tawerny, restauracje, lodziarnie (lody mają wyśmienite, wierzcie mi), informacje turystyczne, kafejki internetowe, wypożyczalnie rowerów, skuterów, samochodów, jest również postój autokarów które jeżdżą np do Vela Luka na drugim końcu wyspy, duże, klimatyzowane, naprawdę wygodne,nie trzeba siedzieć w jednym miejscu, można zwiedzać i odpoczywać, takie 2in1. W obiekcie którym mieszkałam przez 2 tyg był jednym z wielu na terenie hotelu, nazywał się Jasmin jak dobrze pamiętam, co prawda nowoczesny nie był, meble takie \\\'starszawe\\\', ale nie rozsypujące się, czysto, codziennie sprzątane łazienki, balkon z widokiem (moim akurat na drzewo i coś a la ogród), ale cień służył bo klimatyzacji brak, suszarka, lodówka (bardzo przydatna). Obsługa przyjemna, posługująca się j.angielskim (nawet w zwykłym sklepiku kasjerka potrafiła się porozumieć w innym języku jak chorwacki co mnie odrobinę zaskoczyło), dwa kroki od hotelu jest kort tenisowy i wypożyczalnia rekiet, warzywniak, mini sam itp Posiłki na dobrym poziomie, bardzo zróżnicowane, każdy znajdzie coś dla siebie i na pewno nie wyjdzie z stamtąd głodny, jedyne czego to brakowało mi warzyw na śniadaniach. Plaża w pobliżu hotelu jest lecz mała, jest też bardzo fajny basen odkryty. Ogólnie zastrzeżeń nie mam, to były moje jedne z najprzyjemniejszych wakacji. Wyjazd zorganizowany przez biuro podróży Rainbow Tours Pokaż »

    2009-06-23
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 5.2

    CKK ocenił hotel Bon Repos

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Jedzenie niesamowite ;)), lokalizacja i rozywki troszke kiepskie ale niem a tragedii :)) Obsługa miła i sprawna ;)) widoki cudowne :)) polecam, do ceny w 100% adekwatny

    2009-05-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny