Hotel Malinowy Zdrój Solec Zdrój ***

Malinowy Zdrój

Ocena hotelu (9 opinii)

4.6
  • Położenie
    2.2
    • Odległość od plaży / stoku 1.0
    • Plaża / stoki 1.0
    • Cicha i spokojna okolica 5.9
    • Restauracje w okolicy 1.0
    • Atrakcje w okolicy 2.0
    • Komunikacja 2.5
  • Pokoje
    5.4
    • Wielkość 5.0
    • Standard wyposażenia 5.4
    • Czystość 5.8
    • Łazienka 5.6
  • Wyżywienie
    5.3
    • Ilość i dostępność 5.4
    • Smak i jakość potraw 5.3
    • Różnorodność potraw 5.0
    • Obsługa 5.5
  • Hotel
    5.0
    • Basen 5.1
    • Udogodnienia dla dzieci 3.7
    • Animacje i rozrywka 5.2
    • Sport 4.5
    • Obsługa 5.5
    • Czystość 5.8
  • Jakość / cena
    5.2

Rekomendacja

86% poleca ten hotel

  • 4.6

    mao616 ocenił hotel Malinowy Zdrój

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Z Malinowego Dworu wróciłam wypoczęta i zadowolona. Niczego mi nie brakowało. Jedzenie smaczne, a zabiegi dobrze dobierane. Na basenie i zajęciach grupowych miła atmosfera. Chyba niczego więcej nie potrzeba, aby pobyt był udany.. ;)

    2012-11-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.2

    Klient3 ocenił hotel Malinowy Zdrój

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Jakieś bzdury przeczytałem w jednej z opinii że jest to najlepsze miejsce z rehabilitacją w Polsce. Mam wrażenie że ten który to pisał nie bardzo rozróżnia rehabilitację od relaksu. Zabiegi są wykonywane tak żeby nie zaszkodzić, czas trwania skrócony do minimum niekoniecznie terapeutycznego. Z pewnością do perfekcji dopracowane "robienie atmosfery". Dobre miejsce dla tych którzy nie potrzebują atmosfery intymności , chcą się pokazać, przejść się w szlafroku po kawiarni i stołówce .Recepcja z kawiarnią z restauracją stanowią część zasadnicza przez którą należy przejść udając się i wracając z zabiegów. Na basenie śmierdzące ręczniki. Jedzenie niestety nie przystające do miejsca z takim zadęciem, dużo ale mało dietetycznie jak na wspólczesne standardy. Zachwyci bywalców PRL-owskich sanatoriów. Pokaż »

    2012-11-05
    Opinia pomocna?
    Tak (8) / Nie (5)
  • 5.3

    Anet13 ocenił hotel Malinowy Zdrój

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.6
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wybrałam się na 3 dni w celu sprawdzenia miejsca i zdecydowanie polecam wszystkim, którzy chcą odpocząć, zregenerować zdrowie i naładować akumulatory. Wkrótce wybierzemy się z mężem na dłużej bo miejsce naprawdę godne polecenia. Może Solec nie jest specjalnie atrakcyjnym miejscem, Malinowy Zdrój dostarcza tylu możliwości spędzenia czasu, że mnie zupełnie okolica nie interesowała. Odpoczęłam jak bym była na co najmniej tygodniowym urlopie Pokaż »

    2012-08-01
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 5.8

    lidek115 ocenił hotel Malinowy Zdrój

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Okolica może nie za ciekawa, ale hotel zadbany z profesjonalną obsługą. Duża gama zabiegów wykonywanych przez specjalistów balneologii, rehabilitacji i fizjoterapii. Dodatkowo nowoczesne studio urody z wieloma pakietami SPA. Smaczne i różnorodne posiłki. Basen ,sauny,jacuzzi ,sala gimnastyczna,klub nocny i inne atrakcje -wszystko na terenie hotelu. Byłam już kilka razy i bardzo polecam. Pokaż »

    2012-06-03
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  • 4.9

    Krystyna Adwentowska ocenił hotel Malinowy Zdrój

    • Położenie
      1.8
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    cudowne miejsce. profesjonalna i wspaniała obsługa. szeroka gama najwyższej jakości zabiegów. wszyscy mili i uśmiechnięci. wspaniała restauracja. nareszcie i w Polsce pierwszy tak doskonały obiekt. cisza i spokój. a czystość na prawdę bez zarzutu. Krystyna Adwentowska Pokaż »

    2011-09-06
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (6)
  • 4.7

    luka ocenił hotel Malinowy Zdrój

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    hotel bardzo zadbany, widać że starają się utrzymać wysoki standard. Jedzenie naprawdę dobre i świeże. Obsługa miła, uśmiechnięta. Szerokiej oferty różnego rodzaju aktywnosci no i optymalne ceny. Ja zdecydowanie będę przyjeżdżał. Pokaż »

    2011-03-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 5.9

    Jacek ocenił hotel Malinowy Zdrój

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Najlepszy hotel pod względem zabiegów rehabilitacyjnych w Polsce. Wspaniała obsługa hotelowa i profesjonalizm zabiegów leczniczych. Polecam wszystkim którzy szukają spokoju i poprawy stanu zdrowia.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2009-10-10
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (6)
  • 5.8

    Paweł ocenił hotel Malinowy Zdrój

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    ładny hotel, bardzo przyjemna obsługa, centrum rehabilitacji na bardzo wysokim poziomie. Praca kinezyterapeutów i kąpiele siarczkowe postawiły mnie na nogi. Zdecydowanie polecam

    2009-09-14
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (5)
  • 5.3

    Rafał Sulkowski ocenił hotel Malinowy Zdrój

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel polecam dla osób szukających relaksu i spokoju. Obiekt znajduje się w spokojnej zdrojowej miejscowości, gdzie nie przewalają się tabuny kuracjuszy. Oczywiście nie uświadczymy w niej lokali gastronomicznych, pubów i dyskotek lecz wszelkie takie usługi zapewnia hotel. Na jego terenie znajdziemy dyskotekę, kawiarnię, salę gimnastyczną, wanny jacuzzi oraz bezpłatny dla gości hotelowych basen. W każdym pokoju jest bezpłatny dostęp do Internetu. Pokoje czyste codziennie sprzątane. Jedzenie różnorodne i smaczne. Śniadania oraz kolacje szwedzki stół. Na obiad możemy wybrać 2 danie z 3 propozycji. Bar sałatkowy oraz 2 zupy do wyboru bez ograniczeń. Minus - brak napojów do obiadu w cenie pobytu. Bogata oferta zabiegów spa oraz rehabilitacji na wysokim poziomie. Nowoczesny sprzęt rehabilitacyjny wymieniany i uzupełniany (pomiędzy moimi 2 pobytami między majem i sierpniem 2009 dokupiono nowy sprzęt na salę gimnastyczną - dodatkową bieżnię, rowery i atlas). Ogólnie hotel polecam ludziom szuk Pokaż »

    2009-09-02
    Opinia pomocna?
    Tak (15) / Nie (14)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny