Hotel Cyprotel Almyros (ex. Almyros Natura) Acharavi ****

Cyprotel Almyros (ex. Almyros Natura)

Ocena hotelu (22 opinii)

4.1
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.5
    • Plaża / stoki 4.6
    • Cicha i spokojna okolica 5.5
    • Restauracje w okolicy 3.0
    • Atrakcje w okolicy 2.6
    • Komunikacja 3.0
  • Pokoje
    4.3
    • Wielkość 4.6
    • Standard wyposażenia 3.9
    • Czystość 4.5
    • Łazienka 4.0
  • Wyżywienie
    4.0
    • Ilość i dostępność 4.0
    • Smak i jakość potraw 3.8
    • Różnorodność potraw 3.6
    • Obsługa 4.5
  • Hotel
    4.2
    • Basen 4.8
    • Udogodnienia dla dzieci 4.3
    • Animacje i rozrywka 3.9
    • Sport 3.7
    • Obsługa 4.6
    • Czystość 4.2
  • Jakość / cena
    3.9

Rekomendacja

55% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 2.6

    edyta ratajczak ocenił hotel Cyprotel Almyros (ex. Almyros Natura)

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Ten hotel nie zasługuje na miano 4*. Zresztą jakiś uczciwy turysta odkleił z reklamy na bramie hotelowej dwie gwiazdki, co wszystkich wprawiało w radość. Pokoje są najgorszym punktem tego miejsca. Brudne, śmierdzące i stare. podczas naszego pobytu ludzie wymieniali pokoje po trzy razy. Jedzenie słabe, nam nie smakowało. Codziennie angielskie śniadanie(fasolka, kiełbaska i pieczarki plus jajecznica z proszku). na obiad trochę mięska, ryby i znowu codziennie spagetti z rozgotowanym makaronem albo carbonara z kiełbaską ze śniadania. na basenie dużo miejsca,nie brakowało leżaków. Plaża kamienisto-piaszczysta, zabrudzona. Obsługa mało zadowolona z pracy, jedynie Pani z baru przy basenie bardzo sympatyczna i uśmiechnięta. Ogólnie pobyt w tym hotelu oceniam jako najgorszy ze wszystkich. Nie polecę go nawet najgorszemu wrogowi!!!! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2016-06-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.4

    Monika Nosowska ocenił hotel Cyprotel Almyros (ex. Almyros Natura)

    • Położenie
      2.3
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.3
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.2
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel to jedna wielka dziura na końcu świata. Pokoje zawilgocone, brudne, o wymianę pościeli i ręczników trzeba się domagać. Jedzenie okropne, codziennie to samo, najgorsze śniadania. Ogólnie nudny, brudny, z ogromna ilością komarów obiekt, któremu można dać dwie gwiazdki a nie cztery! Nie polecam nikomu. Pokaż »

    2014-07-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (5)
  • 1.7

    Marta ocenił hotel Cyprotel Almyros (ex. Almyros Natura)

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.2
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    NIE POLECAM!!! BRUD, SMRÓD, MASAKRA, GRZYB W ŁAZIENCE! Najgorszy hotel w jakim byłam w życiu!!

    2012-09-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 5.4

    mirabelka77 ocenił hotel Cyprotel Almyros (ex. Almyros Natura)

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Almyros Natura to przyjemny, raczej kameralny hotel dla rodzin z dziećmi. Mają do tego odpowiednią infrastrukturę i animacje. Plażę mieliśmy blisko – czysta, niezbyt zaludniona. W samym hotelu w pakiecie All Inclusive czasem dostawaliśmy słabiuteńkie drinki, a tak poza tym bardzo w porządku. Pokaż »

    2012-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.5

    turtleneck ocenił hotel Cyprotel Almyros (ex. Almyros Natura)

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    wybraliśmy Almyros Natura, bo mówili, że jest tam cicho i spokojnie, ale i rodziny z dziećmi będą mieć coś do roboty. I faktycznie: hotel jest rozległy, położony w zacisznym terenie przy piaszczystej plaży. Dzieci miały dużo atrakcji i możliwości zabawy – animacje odpowiednie do wieku, super baseny i rozrywki. Hotel pewnie jakich wiele, ale zapłaciliśmy naprawdę niewiele jak za 4 gwiazdki. Pokaż »

    2012-09-05
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.7

    ona1983 ocenił hotel Cyprotel Almyros (ex. Almyros Natura)

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo ładnie położony hotel. Ciekawe animacje, dużo rozrywek na miejscu w hotelu. Jedzenie poza śniadaniami smaczne i różnorodne. Duży basen, sporo atrakcji dla dzieci. Mało Polaków, dużo Anglików i Niemców. Jesli ktoś szuka nocnego zycia to nie polecam, ale na relaks z książką w ładnym miejscu, opalanie i wypoczęcie. Pokaż »

    2012-08-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.3

    mariolahachula ocenił hotel Cyprotel Almyros (ex. Almyros Natura)

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Co uderza straszny syf w pokojach lustro obciaprane na wstępie trzeba było się z tym uporać , jedzenie monotonne nic ciekawego nie wiem kto dał 4 gwiazdki temu hotelowi Jedyne plusy to mila obsługa i pustki na plaży

    2012-08-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    agatha1977 ocenił hotel Cyprotel Almyros (ex. Almyros Natura)

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    nam się podobało, chociaż hotel w niektórych miejscach wymagałby odświeżenia. polecam dla szukających trochę relaksu. cisza i spokój, imprezowicze sie w tym hotelu nie odnajda. do plaży bardzo blisko, niedaleko 2-3 tawerny, więcej w acharavi (spacerkiem pół h). Na terenie hotelu jedna restauracja i dwa bary. Jedzenie dobre, codziennie nowości + jeden wieczór temtyczny w ciągu tygodnia. Napoje do wyboru (piwko, wino, soki, napoje gazowane, kawa, czekolada, mleko itd.). Duży wybór deserów (lody, ciastka, kremy, galaretki, owoce itd.). podczas posiłków każdy znajdzie coś dla siebie (kilka rodzajów mięs, ryba, makaron, frytki, ziemniaki, kilka rodzajów salatek, sosy itd.). Porządek w restauracji na bieżąco utrzymywany przes obsługę. Atmosfera podczas posiłków na szóstkę, tak jak i cały serwis - mili, weseli, wielojęzyczni. bez zastrzeżeń. Wyposazenie pokoju ok, przy każdym mały balkon lub taras. Czysto i schludnie. W środku stolik, szafki nocne, wygodne łóżka, szafa w przedpokoju. Poza tym w pokoju lodówka i tv. W lazience wanna z kabiną z hydromasażem. Warto zwiedzać wyspę skuterem. Osobiscie jestem zadowolona z hotelu. Pokaż »

    2011-11-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Krzysia Siwik ocenił hotel Cyprotel Almyros (ex. Almyros Natura)

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo polecam ten hotel dla rodzin z dziećmi.łóżeczko w pokoju duże pokoje brodzik rewelacyjny 60 cm jedzenie bardzo dobre obsługa przemiła, jak coś brakowało to zaraz dokładali w czasie posiłków.Animacje dla dzieci i dorosłych bardzo fajne o 20.30 minidisco 21.30 show time był pokaz fakira tańce ludowe greckie itd .Hotel jest oddalony od centrum ok2.5 km nie ma się tam jak dostać wieczorem jedynie taxi ale drogie albo pojazd skuter auto, ale w sumie tam nic nie ma tylko pare sklepów i tawer.Plaża żwirkowa ale w wodzie piasek, raczej nie jest grabiona.Bardzo tam odpoczełam a byłam z 2 dzieci z 4 latkiem i 11 miesięcy.Drinki i napoje kawa dostępne non stop rewelacja .Nie rozumie ludzi którzy piszą jakieś bzdury o pokojach a ile ty jeseś w tym pokoju 7 h i to w nocy ;-) Korfu piękna wyspa warto wypożyczyć auto 30 euro i ją troche zwiedzić.Wybrałabym ten hotel jeszcze raz. Pokaż »

    2011-09-23
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.0

    Pixel ocenił hotel Cyprotel Almyros (ex. Almyros Natura)

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Postaram się by jak najbardziej obiektywny. Hotel niestety mimo, kilku pozytywów zdecydowanie nie przypadł nam do gustu. Zdecydowanie jest to 3 gwiazdkowy hotel, dla osób mniej wymagających. Położony 100 m. od morza (trzeba przejść przez mało uczęszczaną ulicę). Plaża - małe kamyki, dno morza piaszczyste - wielki plus. Na plaży - 20 leżaków i ok 10 parasoli. Pokoje skromnie wyposażone, do odświeżenia (!). Zaniedbana łazienka, niedomykające się drzwi. Kiepsko. Jedzenie bardzo mało urozmaicone, średnio smaczne. Bardzo dobra sałatka grecka. Duży basen (trochę zaniedbany, woda nie przeźroczysta) - przy basenie ok 100 leżaków i 30 parasoli, ogólnie dużo miejsca. Przy basenie bar (mały wybór drinków), podrabiana tamtejsza odmiana Coli:) Bar tylko do 24.00 (od 23 płatny, 5 Euro za drinka). Po 24.00 bar w hotelu. PROBLEM Z DOJAZDEM DO ACHARAVI. Bardzo miły masz plażą, ok 20 minut. Wieczorne kulturalne atrakcje w wydaniu Pana Szuszu to jakaś pomyłka, okropne nudy. W Acharavi kilka fajnych tawern, kilka supermarmarketów. Wypożyczalnia skuterów, itp (1 dzień za skuter - 16 Euro). Fajne samodzielne wycieczki do Sidari i zachodnie wybrzeże. Całodniowa wycieczka zorganizowana przez TIU to koszt 38 Euro (miasto Korfu, klasztor i rejs stateczkiem do grot) - polecam. Ogólnie nie nie polecamy hotelu z powodu monotonnego jedzenia, komarów, bardzo widocznego zaniedbania hotelu i braku czystości. Pokaż »

    2011-09-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny