Hotel Stella Palace Analipsis *****

Stella Palace

Ocena hotelu (15 opinii)

5.2
  • Położenie
    4.7
    • Odległość od plaży / stoku 5.1
    • Plaża / stoki 4.4
    • Cicha i spokojna okolica 5.7
    • Restauracje w okolicy 4.4
    • Atrakcje w okolicy 3.7
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    5.1
    • Wielkość 5.2
    • Standard wyposażenia 4.9
    • Czystość 5.4
    • Łazienka 4.8
  • Wyżywienie
    5.6
    • Ilość i dostępność 5.6
    • Smak i jakość potraw 5.5
    • Różnorodność potraw 5.5
    • Obsługa 5.7
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.9
    • Udogodnienia dla dzieci 5.4
    • Animacje i rozrywka 5.4
    • Sport 5.1
    • Obsługa 5.5
    • Czystość 5.5
  • Jakość / cena
    5.3

Rekomendacja

93% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 3.8

    Magda ocenił hotel Stella Palace

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Witam Właśnie wróciłam z hotelu Stella Palace. Wczasy wykupiłam przez internet z Wezyrholidays. Wykupiłam pokój standardowy dla trzech osób. Jak się okazało na miejscu to był to jakiś pokój ekonomiczny o czym nie miałam pojęcia, nikt mnie o tym nie poinformował a jak można sobie sprawdzić przy rezerwacji tego nie podają. Przylecieliśmy po północy ponieważ mieliśmy nieoczekiwane międzylądowanie w Warszawie a leciałam z Katowic... Nawet nie miałam siły sie temu przyglądać, ale pokój mi wyglądał na jakieś 3 gwiazdki, (mały, ciemny i z widokiem na wyschnięte chwasty i siatkę,wszystko wyglądało na stare). Daleko dosłownie wszędzie, do basenów na stołówkę, do morza. Zdjęcia pokoi przedstawiane na obrazkach przy rezerwacji to ja nie wiem skąd je wzięli, może były tam takie pokoje lux, ale to na pewno nie te standard. Opcja all inclusive to wogóle 3 posiłki, kawa i ciasto prawie cały dzień, oraz beznadziejne napoje (takie barwione coś, sama chemia), brak wody w butelkach, dla dzieci tylko zimne napoje z plastikowego kubka cały dzień lub herbata. Piwo oraz wino mogło być. Internet zapłaciłam 2 godz - 5 euro, tydzień 35 euro działa tylko w lobby na górze w jednym miejscu i to słabo. Klimatyzacja tylko w pokojach, na stołówce tylko przeciąg.A teraz to co mi się podobało: baseny są fajne i tak jak na zdjęciach, posiłki smaczne wszystkie trzy. Obsługa to połowa polaków, fajne animacje. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (9) »

    2013-06-24
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    Poprostu ja :D ocenił hotel Stella Palace

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wspaniały! Byłam już w wielu hotelach i byłam mile zaskoczona. Bałam się standardu, bo to w końcu Grecja, ale naprawdę warto. Na restauracji polka i polak, na barze do góry polka a na dole polak. Bardzo otwarci wszyscy i pomocni. Dużo różnorodnego jedzenia, wiele atrakcji. Animatorka z Litwy mówiąca po polsku. Bardzo rozległy teren, pięknie zadbany. Pokoje ładne i czyste, na powitanie kapcie. Ogólnie jestem bardzo zadowolona. Pokaż »

    2013-06-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 5.7

    alfred78 ocenił hotel Stella Palace

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super hotel.polecam. 4 osoby -polska obsługa. Czysto super jedzenie. atrakcje dla dzieci.

    2013-06-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 3.7

    bleys ocenił hotel Stella Palace

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel ma niby 5 gwiazdek, w normalnym kraju dostałby 3. Pokoje bez wodotryskow, jakis stary telewizorek z kilkunastoma programami (1 polski). Papier toaletowy i mydlo, to niestety dostaje sie raz, pozniej sprzataczka nie raczyla juz doniesc, trzeba bylo sie upominac w recepcji. Podobnie reczniki - nie wpadla na to, zeby wymienic reczniki lezące na podlodze. Jedzenie smaczne, ale dosc jednostajne, codziennie to samo poza wieczorami tematycznymi. Pomylka okazaly sie wczesne sniadania i pozne kolacje dla wyjezdzajacych na wycieczki - stare pieczywo, kawalek sera i wczorajszej szynki - trudno tym sie najesc, a na pewno nie nakarmić dziecko. Niestety soki i napoje robiopne z jakis koncentratow, ledwo dawalo sie wypic. Tak samo drinki w barach, dostepne 3 rodzaje na krzyz i trudno rozpoznac smak co sie wlasciwie pije. Najwieksza porażką byla opieka dla dzieci - mieli byc polscy animatorzy, nie bylo. Inni nie chcieli sie zajmowac, ze wzgledu na bariere jezykowa. Dopiero kolejna interwencja w recepcji i jednak okazalo sie ze mozna. Przy okazji wyszlo jak grecy lubia sciemniac - uslyszelismy ze polskich animatorow nie ma, bo musza dojechac z innego hotelu, a Kreta to duza wyspa, pozniej ze przyjada nastepnego dnia ale z Polski, a nastepnie ze dopiero za tydzien, bo maja klopot z wiza do Grecji (??!!??). Z zalet - hotel na dosc duzym terenie z wieloma basenami i basenikami, nie odczuwa sie tloku. Niestety poza basenami nie ma nic - zadnej silowni, fitness, internet platny. Hotel polozony poza glowna wsią, więc z jednej strony spokój, z drugiej problemy z komunikacją i drałowanie do jakiejkolwiek restauracji poza hotelem. Wysokie ceny wynajmu samochodu i oferowanych wycieczek, ale wystarczy przejsc sie 400 metrow od hotelu i ceny nagle staja sie o 20% nizsze. Ogolnie niezla baza wypadowa do wycieczek po Krecie pod warunkiem, ze nie nastawiasz sie na luksusy. Niestety Kreta jest droga i trudno w tej cenie znalezc cos lepszego. Pokaż »

    2012-07-02
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 4.7

    bartoszsam ocenił hotel Stella Palace

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel rozpostarty na dużej powierzchni. Fajne baseny. Smaczne jedzenie. Okolica mało rozrywkowa. Plaża przy hotelu maleńka. Kawałek dalej ładniejsza. Hotel godny polecenia. Obsługa rewelacyjna. Pokoje OK.

    2012-06-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    anetakrz ocenił hotel Stella Palace

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel rozpostarty na dużej powierzchni. Fajne baseny. Smaczne jedzenie. Okolica mało rozrywkowa. Plaża przy hotelu maleńka. Kawałek dalej ładniejsza. Hotel godny polecenia.

    2012-06-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    ali_58 ocenił hotel Stella Palace

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Spędziliśmy w tym hotelu wspaniały tydzień z dwójką małych dzieci. Hotel na bardzo wysokim poziome pod każdym względem - wyżywienia, czystości, super baseny, bardzo miła obsługa, pokoje sprzątane były codziennie. Bardzo fajny brodzik dla dzieci ze zjeżdżalniami a dodatkowo 2 ogromne baseny. Byliśmy w czerwcu i nie było problemu z dostępnością wolnych leżaków na basenie w ciągu dnia. Bardzo dobre jedzenie, urozmaicone, co drugi wieczór kuchnia tematyczna do kolacji. Gorąco polecam wszystkim Pokaż »

    2012-03-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    siua ocenił hotel Stella Palace

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel polecam szczególnie dla rodzin z dziećmi. Takie rodziny dostają pokoje na parterze i dzięki temu że basen jest pomiędzy budynkami, a wszystkie pokoje mają widok na basen, osoby zajmujące pokoje na parterze mają wyjście z pokoju na basen. Odradzam płacenie za apartamenty z własnymi basenami. Robią wrażenie tylko na zdjęciach. Po pierwsze prawie ciągle zacienione, po drugie daleko do barów, po trzecie nie będziecie mieli okazji do korzystania z animacji które są na wysokim poziomie. Jedzenie rewelacyjne do drugi dzień były wieczorki tematyczne. Raz w trakcie pobytu Goście hotelowi mogą skorzystać z restauracji á la carte, można w ramach atrakcji ale nie liczcie na to że się najecie. Skusiliśmy się na wieczór z owocami morza.... dobrze że wzięliśmy wczesną godzinę to co niektórzy z naszej paczki zdążyli jeszcze na kolację w restauracji głównej. Duże wyrazy uznania dla rezydentek z ECCO, dziewczyny spisują się na 6+, pierwszy raz zdarzyło mi się aby rezydentki były do dyspozycji przez 24 godziny na dobę. Pokaż »

    2011-10-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    stylolandia ocenił hotel Stella Palace

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel Stella Palace to gwarancja udanego wypoczynku. W hotelu bylam na przelomie sierpnia i wrzesnia 2011, w podrozy poslubnej :) (2 tygodnie).Hotel jest polozony na bardzo duzym terenie, bo jest polaczony z drugim osrodkiem Stella Village. Stella Palace, ma ladne i czyste pokoje. Posciel zmieniana co drugi dzien, tak samo jak reczniki. Pokoj sprzatany codziennie. W łazience miniaturki mydelek, szamponow i balsamow oraz suszarka do wlosow.W pokoju lodoweczka i telewizor z jednym polskim kanalem tele5. Malzenskie łoże , balkonik z krzeslami i stolikiem, widok na baseny i po skosie na morze w oddali. Baseny 3 duze fantastyczne w obrebie hotelu stella palce i 5 mniejszych w obrebie stella village, w tym baseny dla dzieci z fajnymi zjezdzalniami i plytka woda. Plaza hotelowa gesto zastawiona parasolami i lezakami, ale przytulna, piaszczysta, z lagodnym wejsciem do wody, oslonieta od otwartego morza falochronem, sprzatana codziennie, no i najwazniejsze - bezplatna :) W hotelu mozna wypozyczyc reczniki na plaze, bezplatnie ale za zwrotna kaucja 15 euro od sztuki. To duzy plus bo nie trzeba ich taszczyc ze soba w walizce i mozna je wymieniac w trakcie pobytu na czyste. Jedzenie w glownej restauracj, gdzie wydawane byly wszystkie posilki - fantastyczne, smaczne i nie do przejedzenia.We wczesniejszej recenzji na tej stronie wyczytalam ze ktos napisal ze jedzienie jest monotonne. No coz jesli dla kogos 30-40 roznych potraw salatek i dodatkow to monotonia, to ciekawa jestem jak je w domu? :) Wszystkie alkohole wliczone w cene,choc do kolacji w restauracji kelnerzy na poczatku proponuja platne wino z karty, ale trzeba powiedziec ze prosi sie o wino lub piwo all inclusive.Raz na pobyt przysluguje wizyta w restauracji ala carte elia - bezplatnie, ale trzeba wczesniej zamowic sobie miejsce. Jak ktos przyjezdza na tydzien to najlepiej to zrobic na poczatku pobytu. Jesli opuszca sie lunch to przysluguje lunch basket, ktory trzeba zamowic w recepcji dzien wczesniej.Polecam ten hotel Pokaż »

    2011-09-16
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.6

    marcioszek23 ocenił hotel Stella Palace

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    byłam z mamą i koleżanką. ja mam 9 lat a koleżanka 8. byłam jeszcze z mamą mojej koleżanki. byłyśmy zachwycone.super baseny super morze . jeszcze był klub dla dzieci. 3 polskie animatorki. było o 20 45 mini disco. a o 21 30 różne showy. było tak super. były zawody olimpijskie. pyszne jedzenie . 3 bary. 2 w stella village do którego miałyśmy wstęp. i 1 w stella palace.miałyśmy wstęp do wszystkich rzeczy w stela willage i stella palace.jest mały mini market. i bardzo miła obsługa chętna do pomocy. Pokaż »

    2011-07-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny