Hotel Steigenberger Al Dau Beach Hotel Hurghada *****

Steigenberger Al Dau Beach Hotel

Ocena hotelu (17 opinii)

5.7
  • Położenie
    5.6
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 5.7
    • Cicha i spokojna okolica 5.6
    • Restauracje w okolicy 5.4
    • Atrakcje w okolicy 5.2
    • Komunikacja 5.9
  • Pokoje
    5.8
    • Wielkość 5.9
    • Standard wyposażenia 5.9
    • Czystość 5.7
    • Łazienka 5.7
  • Wyżywienie
    5.8
    • Ilość i dostępność 5.9
    • Smak i jakość potraw 5.7
    • Różnorodność potraw 5.7
    • Obsługa 6.0
  • Hotel
    5.7
    • Basen 6.0
    • Udogodnienia dla dzieci 5.4
    • Animacje i rozrywka 5.5
    • Sport 5.9
    • Obsługa 5.6
    • Czystość 6.0
  • Jakość / cena
    5.8

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.9

    HermanBB ocenił hotel Steigenberger Al Dau Beach Hotel

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Najlepszy hotel w Hurgadzie! Standard obsługi na poziomie ekskluzywnym. Idelany dla wymagających. Kuchnia dla bardzo wybrednych. Hotel IDEALNY. Organizacja dojazdu przez Viva Club z Chorzowa SKANDALICZNA. Unikajcie tego biura, hotelu wręcz przeciwnie - wart polecenia. Uwaga na polskie biura ( wszystkie!) oferują pokoje niezgodne z ofertą i lokalizacją w hotelu. Pokaż »

    2012-10-05
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    Kasia ocenił hotel Steigenberger Al Dau Beach Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Rewelacyjny hotel na europejskim poziomie. Olbrzymi kompleks hotelowy który zawiera w sobie wszystkie atrakcje jakie tylko możemy sobie wymarzyć. Golf, nurkowanie, animacje, disco dla dzieci itp. Największe wrażenie robi potężny basen ze sztuczną "rzeką" po której można spłynąć w wielkim kole. Bardzo odprężające :) Basen posiada różne głębokości co umożliwia leżenie w wodzie na leżaku. Dzięki temu nie trzeba siedzieć z małymi dziećmi wyłącznie w brodziku przeznaczonym dla brzdąców (osobny plac zabaw z basenem ogrodzony wyłącznie dla dzieci oddalony nieco od basenu głównego), plaża bardzo czysta lekko żwirowa. Pokoje bardzo czyste codziennie sprzątane do pokoju podawane owoce, łazienka czyściutka bez śladów pleśni :) co w krajach arabskich to rzadkość. Jedzenie bardzo różnorodne w ilościach nie do przejedzenia - pyszne! Animacje wieczorne , disco dla maluchów. Przy basenie bar z drinkami i przekąskami, obsługa przyjmuje zamówienia i donosi do leżaka, czyszczą okulary przeciwsłoneczne przy basenie. Hotel należy do cichych i spokojnych, na basenie odnosi się wrażenie że jest pusto - zero tłoku. Polaków nie ma tz jak na lekarstwo, poza nami były 4 osoby z Polski, bardzo dużo z Rosji, Niemiec, Francji. Na wieczór radzę zabrać elegancki strój. Hotel znajduje się na uboczu wiec do centrum dojedzie się taksówką. Ale nie polecam szkoda czasu na wychodzenie z takiego hotelu:)! My byliśmy z 4-letnim synem wiec szczerze polecam dla rodzin z dziećmi. Na pewno jeszcze nie raz tam pojedziemy! Pokaż »

    2011-11-03
    Opinia pomocna?
    Tak (7) / Nie (1)
  • 6.0

    renata spanialska ocenił hotel Steigenberger Al Dau Beach Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel drogi ,ale polecam wysoki standard nawet szlafroki są w pokojach. Kiedy nie byliśmy na spotkaniu z rezydentką otrzymaliśmy do pokoju mesege z powitaniem i kontaktem do rezydentki.Jedzenie wyśmienicie przygotowane,zróżnicowane ,po prostu pyszne.W ciągu dnia przycjodzi pani z chusteczkami nasączonymi aloesem aby się można było odświeżyć.Obsługa przesympatyczna .Pokoje sprzatane bardzo dokładnie.Hotel zasługuje na swoje 5* Pokaż »

    2011-09-14
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (0)
  • 6.0

    Kasia Baranowska ocenił hotel Steigenberger Al Dau Beach Hotel

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel na 6+, jestem dość wymagającą osobą, ale ten hotel spełnił moje oczekiwania w 100%, dlatego odwiedziłam go już 2 razy i na pewno jeszcze tam pojazdę...Mogłabym pisać bardzo długo o cudownych wnętrzach, obszernych pokojach, luksusowej łazience, pysznym jedzeniu, basenie z marzeń, świetnej obsłudze, spokojnej okolicy itp:-) Dodam jeszcze tylko, że przy plaży działa fajna szkółka sportów wodnych gdzie złapałam bakcyla kitesurfingu, a moje dziecko było zachwycone odrębnym, ogrodzonym dużym brodzikiem i salą zabaw, gdzie mogło do woli szaleć...POLECAM WSZYSTKIM OSOBOM NA POZIOMIE, bo typowe "zachowania braci Polaków" nie będą w tym hotelu mile widziane. Pokaż »

    2011-06-21
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (3)
  • 5.9

    Deni ocenił hotel Steigenberger Al Dau Beach Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wspaniały hotel zwłaszcza dla ludzi wymagających. Cichy, bez natarczywych animacji i dyskotek. Jedzenie extra - wybór duży. Co ważne - ogromne baseny, zero tłoku

    2010-07-04
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.0

    Marta ocenił hotel Steigenberger Al Dau Beach Hotel

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel godny polecenia, czysty, zadbany, dużo zieleni, miła obsługa.

    2010-05-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 5.8

    Magda ocenił hotel Steigenberger Al Dau Beach Hotel

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Świetny hotel o bardzo wysokim standardzie, obsługa zawsze uprzejma i pomocna, jedzenie smaczne i urozmaicone, w hotelu jest bardzo spojonie ale również nie brakuję rozrywek więc można aktywanie spędzić czas, zaraz przy hotelu jest promenada pełna sklepów, barów, klubów i restauracji, hotel wart jest swojej ceny gdyż można tam naprawdę wypocząć i jednocześnie aktywie i przyjemnie spędzić czas Pokaż »

    2010-02-03
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.8

    małgorzata sypta ocenił hotel Steigenberger Al Dau Beach Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wycieczkę zakupiliśmy do ALbatros Palace , ale okazało się ,że nie ma miejsca i przekwaterowano nas do Steiigenberger . W pierwszy dzień byłam zawiedziona , ale okazało się , ze hotel na bardzo wysokim poziomie . Kompleks bardzo przestronny , zawsze było miejsce na leżakach . Ogólnie poleciłabym ten hotel dla ludzi ceniących spokój . Pokaż »

    2009-11-22
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.8

    koko88 brózda ocenił hotel Steigenberger Al Dau Beach Hotel

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Miejsce cudowne :) obsługa na bardzo wysokim poziomie, kelner cały czas chodzi po plaży i nad basenem i roznosi drineczki, pozatym, co mnie miło zaskoczyło :) nad basenem i plażą obsługa roznosi zmrożone szaszłyki z owoców i zimne chusteczki dla ochłody :) jest również osoba która czyści gościom okulary przeciwsłoneczne  pokoje i restauracje extra :) w środku jedna duża restauracja :) i dwa bary czynne 24 h, bilard snooker, piłkażyki, pinpong, ogromna sala telewizyjna z milionem kanałów również polskich, stoły do gry planszowych, kafejka internetowa za fri, duża siłownia :) , w looby barze wieczorami koncerty pianinowe i wokal. Na zewnątrz trzy restauracje w tym jedna ala carte, bar w wodzie, trzy jakuzi na zewnątrz na pod gołym niebem, sauna na zewnątrz i siłownia na zewnątrz no i szachy metrowej wielkości. Plaża bardzo zadbana , a woda w wyznaczonym miejscu do 200 m o głębokości 1,5 m, poza miejscem wyznaczonym głęboko i można popływać. Na plaży łódki rowerki, paletki z piłką do gry motorówki za fri. Poza tym pole golfowe i nauka nurkowania – 0,5 h na wyjazd za darmo. Miejsce jest rajem  każdy znajdzie coś dla siebie i każdy wróci zachwycony. POLECAM. mój adres mailowy jeśli ktoś ma pytania jokkko@poczta.onet.pl Pokaż »

    2009-09-30
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.6

    Ilona ocenił hotel Steigenberger Al Dau Beach Hotel

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Elegancki hotel dla wymagających gości ,smaczne jedzenie przepiękny teren ,obsługa przemiła ,nawet powiedziała bym aż za nadto miła ,morze czyste ,promenada zaraz pod hotelem w hotelu czysto ,dużo atrakcji sportowych w cenie łącznie z 2 x w tyg po 0,30min nurkowanie w cenie ,jak ktos juz napisał drinki kawa i co tylko chcesz podaja pod nos na plazy czy przy basenie ,pomagaja we wszystkim ,ja tam na nic nie musiałam czekać ,jednym słowem dla mnie raj na ziemi jedyne zastrzerzenie marne do Dyskoteki nikt tam sie nie bawił , bardzo mało rodakow ,byłam z corką w styczniu było nas tam 6 os z Polski ale mimo wszystko jesli ktos lubi cisze luksus to polecam ,jesli jest ktos upierdliwy to nawt nie dogodzi mu 7 * Polacy sa znani z wiecznego narzekania i brak na piwkow ale to juz taka nasza przypadłość .Ja Polecam wszystkim a najbardziej rodzicom z dziecmi swietny kids club ,bogaty wybor menu .Teren duzy mozna spokojnie wypozyczyc rower oczywiscie za darmo i pojezdzic :))) Jesli ktos nie był w Egipcie polecam Ten Hotel ,a i wazne nikt nie czeka na napiwek ale ja dawałam bo to nie ładnie nie dzielic sie z biedniejszymi :))pozatym za taki uśmiech to sie należy ,druga zasada jak dasz 1usd to tez na nic długo nie czekasz:))). Pokaż »

    2009-05-04
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny