Hotel LTI Gelina Village Resort & Spa Acharavi ****

LTI Gelina Village Resort & Spa

Ocena hotelu (18 opinii)

4.2
  • Położenie
    4.4
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 4.1
    • Cicha i spokojna okolica 5.1
    • Restauracje w okolicy 4.3
    • Atrakcje w okolicy 3.5
    • Komunikacja 4.2
  • Pokoje
    4.2
    • Wielkość 5.3
    • Standard wyposażenia 3.6
    • Czystość 4.2
    • Łazienka 3.8
  • Wyżywienie
    4.4
    • Ilość i dostępność 4.6
    • Smak i jakość potraw 4.3
    • Różnorodność potraw 4.2
    • Obsługa 4.3
  • Hotel
    4.4
    • Basen 4.7
    • Udogodnienia dla dzieci 4.8
    • Animacje i rozrywka 4.7
    • Sport 4.4
    • Obsługa 3.8
    • Czystość 4.0
  • Jakość / cena
    3.9

Rekomendacja

61% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 1.9

    ariel123 ocenił hotel LTI Gelina Village Resort & Spa

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.5
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Nie polecam! Standard dużo niższy niż w opisie hotelu... Zasługuje max na 3*... w naszym apartamencie nie było klimatyzacji, a w związku z tym, że był położony na parterze budynku nie można było otworzyć okna w nocy... Pokoje sprzątane byle jak (np. w łazience grzyb, brudna ubikacja), brak wyposażenia kuchni w jakiekolwiek naczynia (była jedna łyżeczka).. Panie sprzątające codziennie nas budziły głośnymi rozmowami pod drzwiami... Wspomnę jeszcze, że w hotelu nie było naszej rezerwacji i przez kilka godzin w ogóle nie mieliśmy pokoju (byliśmy z rocznym dzieckiem)..dopiero po zrobieniu awantury pani rezydentce pokój się znalazł. Inni klienci Grecosa, którzy też nie mieli rezerwacji byli porozrzucani po innych hotelach na wyspie lub w pobliskich hotelach z dochodzeniem na posiłki do Geliny... Takie incydenty to ponoć norma w tym hotelu... Cały obiekt jest nieźle położony blisko piaszczysto-żwirowej plaży i otoczony wysokimi drzewami. Jedzenie też niezłe choć rzadko urozmaicane... Pokaż »

    2014-09-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    tomek ocenił hotel LTI Gelina Village Resort & Spa

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    super hotel pokoje rewelacja polecam rodzinom z dziećmi !!!!!!!!!!

    2014-07-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Hugonka ocenił hotel LTI Gelina Village Resort & Spa

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Fajny kompleks w formie wioski wakacyjnej. Dużo zieleni, kilka basenów, od 19 maja czynny aquapark. Wybrałam apartament (sypialnia i salon z małym aneksem kuchennym, łazienka), który był dość przestronny. Jakość wyposażenia ok, bez szału, łazienka skromna ale czysta, chyba najsłabszy punkt obiektu. Dla dzieci mini klub, duży plac zabaw, mini zoo, mini disco co wieczór, dużo sympatycznych animatorów. Posiłki bardzo dobre, napoje oraz alkohol w porządku. Dobra kawa z automatu samoobsługowego Nescafe. Do obiadu i kolacji są także lody. Plaża przy hotelu żwirowa, trochę kamienista ale są miejsca bardziej piaszczyste. Blisko hotelu sklepiki, knajpki i wypożyczalnie samochodów (od 40 eur za dzień). Polecam Gelinę! Można odpocząć w naprawdę pięknych okolicznościach przyrody :) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (5) »

    2014-05-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.6

    karola N ocenił hotel LTI Gelina Village Resort & Spa

    • Położenie
      3.4
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      1.2
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Nie mam pojęcia jakim cudem ten hotel posiada 5 czy też 4,5 gwiazdki.Zasługuje co najwyżej na 3*. Obsługa na poziomie zerowym jedzenie nudne i średnio smaczne przez cały tydzień cięzko było zjeść coś rozsądnego i smacznego Nie sprzątane ze stołów wiecznie trzeba było biegać za serwetkami,sztućcami oraz cukiernicą Pokoje przestronne , czuć wilgocią w łazience śmierdzi szambem, w godzinach szczytowych nie ma ciśnienia w kranach Hydropolis to jakaś porażka jeśli chcesz mieć pozdzierane łokcie i plecy oraz potargany kostium to bardzo proszę to główne atrakcje wszelkie fuszerki łatane są silikonem! Mimo że 80 % hotelowych gości to Polacy animację w języku niemieckim animatorka,, niania ,, Polka nie mam pojęcia co tam robiła Ogólnie animacje beznadziejne Brak muzyki na basenie największą plagą są komary po zachodzie słońca nie da się wyjść na spacer !!! Żadne psiakdełka nie pomagają Gdybym zapłaciła za hotel połowę tej kwoty którą mnie to kosztowało było by oki. Cena jest zdecydowanie za wysoka Pokaż »

    2013-06-21
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 2.9

    lukasz4315 ocenił hotel LTI Gelina Village Resort & Spa

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Hotel bez fajerwerek, nie jest wogóle wart swojej ceny, poza animacjami niemców nic się w nim nie dzieje, jak na 4 gwiazdkowy chyba dostali gwiazdkę po znajomości w hotelu panuje ogólny nieład, w ubikacjach strasznie śmierdzi, w okół domków tereny zielone zaniedbane trawa nieskoszona, za kosiarki w niektórych częściach hotelu robią kozy, nie ma wody butelkowanej w pokojach, jak chcesz mieć wodę to kup sobie mineralną i z nalewaka sobie wlej do butelki, sprzątanie to tylko zaścielenie łóżek, no i kradzież złotego łańcuszka z serduszkiem wartości ok 1500 zł, brak jakichkolwiek wieczorków greckich okolica wieje nudą plaża kamienisto liściasta jakby herbata leżała, aqua park to już zupełnie komedia przez łzy na folderze jest napisane o jednej zjeżdzalni że jest to unikat na korfu (zgadza się ta zjeżdzalnia nie działa a podpory są pozarywane inne zjeżdzalnie to darmowa depilacja łydek i z majtek robią się stringi po pierwszym zjeżdzie szpary tkie że palec możesz włożuć między łączenia,, ten hotel to istna parodia ktoś zrobił sobie duży kawał ale dało się jakoś dorwać do końca , jedzenie mootonne dość smaczne . porównując ten hotel z egipskimi resorcami to w egipcie nie wiem czy by zasługiwał na 3 gwiazdki. mało tego ja jeszcze płaciłem za niego ok 2600 zł a w sezonie tlipiec sierpień życzą sobie ok 4000 za tydzień LUDZIE ZA CO !!!!! Pokaż »

    2013-06-14
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.6

    kefas66 ocenił hotel LTI Gelina Village Resort & Spa

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Obiekt położony w ciechej i spokojnej okolicy. Zbudowany na rozległym i podmokłym terenie(trzcina i szuwary jak w Polsce), więc odległośćć do plaży może być różna. Wyzywienie bardzo smaczne, a i alkohole na dobrym poziomie. Bary z miłą obsługą. Kawa capuccino, espresso i frappe w ramach ALL co nie jest regułą. Baseny jak wszędziea dla dzieci spora cęść z huśtawkami itp.Leżaki na plaży bezpłatne, lecz trzeba zajmować bo chętnych dużo ze względu na turkusowe morze. Plaża wg. mnie średnia, obuwie się przyda, weźcie coś od komarów do prądu i spray obowiązkowo. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (16) »

    2013-06-06
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 5.0

    annade ocenił hotel LTI Gelina Village Resort & Spa

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Duży kompleks (choć urokliwy!) i duże możliwości spędzania czasu w hotelu, zatem również dużo rodzin z dziećmi. Acharavi – przeurocze, Korfu jako całość zresztą też. Dookoła zielono, ładnie, widoczki na góry i Albanię. Pokoje jak to pokoje, w pełni wyposażone, wszystko co trzeba, bez wymysłów i komnat królewskich, ale przestronne, ładne wizualnie i z przyjemnością do niego wracaliśmy. Kuchnia urozmaicona, śródziemnomorska, bez zarzutu. Obsługa miła, anglojęzyczna (i niemiecki). We wrześniu atakują komary, na co trzeba się przygotować. Pokaż »

    2013-04-04
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.8

    cornetta ocenił hotel LTI Gelina Village Resort & Spa

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    W Gelina Vilage mieszkaliśmy w dużych pokojach, do dyspozycji była długa plaża z parasolami i leżakami, Aquapark dla dzieci; jedzenie, które podawano było zróżnicowane i bardzo smaczne., bardzo dużo było atrakcji dla dzieci, więc jak ktoś wybiera się na wakacje z rodziną to to jest super miejsce. Pokaż »

    2012-09-05
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.4

    kowadlo90 ocenił hotel LTI Gelina Village Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Gelina Village to był strzał w dziesiątkę. Hotel dysponował tym, na czym akurat zależało nam najbardziej: przestrzeni wokół obiektu, doskonałym jedzeniu i atrakcyjnych animacjach. Poza tym hotel może pochwalić się naprawdę fajnym Aquaparkiem, darmowymi leżakami na plaży i przestronnymi rodzinnymi apartamentami. Pokaż »

    2012-08-07
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 2.7

    sylwia5 ocenił hotel LTI Gelina Village Resort & Spa

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Hotel w ogóle nie zasługuje na 5*. niemiło nas rozczarował. pokoje duże, ale wyposazenie fatalne, w szafach śmierdziało stęchlizną- walizek nie wypakowałam do końca, klimatyzacja po włączeniu wydzielała smród, była bardzo głośna. w pokoju nie było pilota do tv- do wypożyczenia za pieniądze w recepcji. panie sprzątające, aby wystraszyć różne owady biegające wylewały litry chloru, tak, że po wejściu do pokoju dusilismy się. jedynym znośnym pomieszczeniem była łazienka czysta, wyposażona codziennie w czyste ręczniki, ale za to brak było jakichkolwiek środków kosmetycznych, co w hotelu 5* jest raczej nie do pomyslenia. podczas wymiany pościeli- co dwa dni- zdarzało się, że mieliśmy podarte prześcieradła. restauracja głowna nieklimatyzowana- przy około 35 stopniowym upale na zawnątrz w środku było jakieś 45 stopni- apetyt odbierało skutecznie. jedzenie monotonne, ale sporo. za to owoców bardzo mało, a jak były, to goście się po prostu na te owoce rzucali spragnieni. ręczniki plażowe upolowaliśmy dopiero na czwarty dzień- są one wymieniane za pieniądze i dlatego goście po prostu ich nie oddają, a hotel ani myśli dokupić nowe i sprostać oczekiwaniom klienta. piękne otoczenie, zieleń, góry, plaża żwirkowo kamienista, ale do morza zejście łagodne. uwaga na komary- nie reagją na nasze środki owadobójcze. animacje w języku polskim znośne, mili animatorzy. w barach doś często trzeba było pilnowac by drinki nie składały się tylko z bezalkoholowego składnika. ogólnie- jeśli hotel ma służyć tylko za miejsce noclegowe- da się znieść, ale pobyt przez okres dwóch tygodni jest nie do przejścia. nie polecam. na Korfu jest mnóstwo lepszych hoteli. my daliśmy się nabrać reklamie katalogowej i pięknym zdjęciom. nie oddają kompletnie rzeczwywistości- upiększają ją. Pokaż »

    2012-07-02
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny