Hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada *****

Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

Ocena hotelu (273 opinii)

5.4
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.6
    • Restauracje w okolicy 4.4
    • Atrakcje w okolicy 4.1
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    5.8
    • Wielkość 5.8
    • Standard wyposażenia 5.8
    • Czystość 5.8
    • Łazienka 5.7
  • Wyżywienie
    5.4
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.2
    • Obsługa 5.7
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.9
    • Udogodnienia dla dzieci 5.5
    • Animacje i rozrywka 4.9
    • Sport 5.1
    • Obsługa 5.7
    • Czystość 5.7
  • Jakość / cena
    5.6

Rekomendacja

96% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.7

    ludwincia ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Cudowne miejsce, które każdemu można polecić. Podobało nam się wszystko - pokoje, baseny, animacje, restauracje, zjeżdżalnie, obsługa, jedzenie, czystość. Każdy znajdzie coś dla siebie - ruch, relaks, pyszne drinki i przekąski, śniadania, obiady i kolacje. Mnóstwo owoców, słodkości. W tym hotelu z pewnością nie ma na co narzekać!!! Z niczym nie było problemu, dostaliśmy lunch box przy wyjeździe na wycieczki i przed odlotem wcześnie rano - ważne zamów na recepcji dzień wcześniej. Polecam drinki MOHITO oraz aqua aerobik. Jedyne co bym urozmaiciła to wieczory tematyczne na kolacjach - więcej potraw związanych z tematyką. 100% zadowolenia. Polecam! Pokaż »

    2015-08-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Dorota Hycnar ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo ekskluzywny hotel, który z pewnością zadowoli każdego. Duży obiekt z wieloma atrakcjami od namłodszego do najstarszego. Obsługa bardzo miła i uczynna, posiłki urozmaicone, animacje na 6+. Eleganckie wnętrze hotelu i pokoi sprawia duże wrażenie. Dodatkowym atutem tego hotelu jest jego położenie - pobliskie sklepiki oferują szeroką gamę pamiątek, można sie obkupić :) Dla dzieci rajem okażą się z pewnośćią atrakcje wodne. Jednym słowem hotel jeden z najlepszych w Hurghadzie! Jeżeli chodzi o atrakcje poza hotelowe - wycieczki - my po raz kolejny wykupiliśmy wycieczkę w polskim biurze 3mtours. Konkurencyjne ceny, świetna atmosfera i dbałość o najmniejsze szczegóły. Mido i Marta bardzo angażują się w swoją pracę czego efektem są udane i długo wspominane wycieczki. Polecam! Pokaż »

    2015-08-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Lidka ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Czwarty raz w tym hotelu i ocena na 6+. Z przyjemnością wrócimy tam po raz kolejny:)

    2015-05-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    krystyna 58 ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel na dobrym poziomie. Dobra obsluga nie nachalna. czystosc , podgrzewane baseny, zjezdzalnie zarowno dla doroslych jak i dzieci, ogromny kompleks hotelowy , mozna korzystac z obu kompleksow, dobra pogoda w styczniu od 24 nawet do 26 st w dniu wyjazdu, Moj pobyt od 8 stycznia do 22 lutego uwazama za udany. Zemsta faraona to jak totolotek . Nas dopadla ale po 1 dniu i wizyta w Klinice (bezplatnie z B.P. Rainbow) wszystko wrocilo do normy. Alkohole w plastikowych butelkach nam nie smakowaly , reszta orginalne za doplata. Zbyt mala ilosc wody butelkowanej na jeden pokoj, ale dajac dolara sprzatajacym mielismy wiecej wody w pokoju. Woda w mini barku (malutka ) to 2 dol. Duza woda w markecie 1 dol. Tylko jede kanal TV polskojezyczny TV Polonia.Pozrazka!!!! W stczniu duza roznica temp. miedzy dniem, noca i ranki chlodne!!!! Warto dac dolara za obsuge w pokoju, chlopakom z plazy i w drin barze To ogromna radosc w ich oczach i wdziecznosc. Duza zieleni i pieknie utrzymana. Jedzenie ok. Kameralny i kazdy znajdzie miejsce dla siebie, bez rezerwacji lezakow od samego rana(jest zakaz!!! ) Ogolnie pobyt udany. Pokaż »

    2015-02-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Dorota ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Fantastyczny hotel,każdy znajdzie coś dla siebie.Pokoje rodzinne duże,czyste. W styczniu dużo podgrzewanych basenów z bardzo ciepłą wodą. Polecam każdemu kto zastanawia się nad wyborem hotelu w Hurgadzie,na pewno będzie zadowolony. Pokaż »

    2015-01-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.5

    Pawel_1581 ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Najlepszy hotel w Egipcie w jakim byłam. Duży, z pięknym ogrodem. Plaża czysta, z łagodnym zejściem. Jest kilka fajnych zjeżdżalni. WIeczorem codziennie jest jakiś występ w krytym amfiteatrze a potem dyskoteka. Bardzo dobre drinki. Jedzenie jak to w Egipcie ,wszędzie podobne, ale tu chociaż doprawione. Obsługa jak na Egipt wyjątkowo uczynna i nie trzeba czekać po 15 minut aż kelner przyniesie drinka. Baseny są podgrzewane w każdym bądź razie w zimę. Nie można brać drinka do basenu bo gonią za to.. dla mnie to minus akurat. Hotel jest położony tak, że wychodząc z niego odrazu znajdujemy się na ulicy gdzie jest pełno sklepów. Tej zimy też polecę do tego hotelu ,ponieważ cały dzień coś się dzieje, jest rozrywka a to ważne by się nie nudzić. ps. Zapomniałam dodać ,że przy hotelu kręci się sporo kieszonkowców. Biegają grupami oferując papirusy. Pokaż »

    2014-10-20
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.6

    mared5 ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    To mój drugi pobyt w tym hotelu. Po raz pierwszy byłem w nim trzy lata temu, wtedy nie otwarta była jeszcze część Bluemarine. Od tamtej pory hotel zmienił nazwę z Iberotel na Jaz lecz jakość obsługi pozostala na wysokim poziomie. Przy morzu wybudowano niewielki aquapark z trzema zjeżdzalniami. W obiekcie widać niewielkie ślady zużycia, ale w niczym to nie przeszkadza. Jedyną niespodzianką nie fajną było to że za kolację w restauracji orientalnej musieliśmy zapłacić 8€ od osoby. W hotelu nadal jest problem z internetem, przy meldunku w recepcji dostajemy jedynie kody do darmowych 150 MB. aza resztę trzeba zapłacić. Pokój mieliśmy z numerem 4145 z widokiem na morze i basen przy plaży, ale oczywiście trzeba było "posmarować". Wraz z trzema innymi parami daliśmy łącznie 200$ czyli po 50$ na parę. Woda jest codziennie donoszona w 1.5l butelkach minibarek nadal płatny. Uważam źe menadżerowie hotelu powinni rozważyć wprowadzenie darmowego internetu bez ograniczeń i gratis minibarek bo obiekt będzie raczej się starzał i za kilka lat nie wyciągną już takich pieniędzy jak teraz. Pokaż »

    2014-08-24
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.7

    Mariusz ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    poświęciłem wiele czasu na szukanie hotelu a potem na czytaniu opinii.Wybrałem Aquamarine ze względu na opinie bardzo pozytywne,a opiniom negatywnym nie dawałem wiary.Na miejscu okazało się,że miałem rację.Hotel od samego początku zachwyca.Obsługa na światowym poziomie,dużo basenów,obawiałem się natłoku ludzi w sierpniu lecz kompleks jest tak duży,że nie widać maksymalnego oblężenia obiektu.Także w restauracjach,dodatkowe bary z przekąskami( normalne obiady np z frytkami,warzywami itp)sprawiają że ludzie nie są skupieni podczas posiłków w jednym miejscu.Pokoje(superior)-bajka.Tv nowoczesne(4 hdmi,usb,pc-vga)Toaleta duża(jest nawet bidet)Łozka megawygodne,na jednoosobowym spokojnie wyspią się 2 osoby,drinki smaczne,piwo dobre(jak na lokalne),Figloklub-wspaniała sprawa,nasz 5 letni syn nie mógł się doczekac otwarcia-aż biegł aby byc pierwszym,wiele osób nadaje na jedzenie.My bylismy od 7-14 sierp w grupie 4os dorosłe plus dziecko i nikt nie narzekał,każdy zachwycony mimo że jedliśmy rózne rzeczy,nawet doprawione było pod nasze gusty,kolejek do dan nie było,czasem chwile trzeba było na szklanki lub filizanki ale to niuans trwajacy chwilkę i w ogole nie przeszkadza,goscie głownie zNiemiec,Polski,Rosjan bardzo mało,byl iFrancuzi,Włosi ,Muzułmanie,Anglicy.MImo takiej mieszanki-pełna kultura,zero sprzeczek,spięć itp.Aquaparki oblegane.Najbardziej obawialismy się zemsty faraona ale nikt z nas nic nie miał.Na wycieczce fakultatywnej jeden gość z Hiltona opowiadał nam,że mimo uważania na wszystko jednak "się załapał"ale nie bawił się w żadne antinale itp.Po prostu zadzwonił do rezydenta który zoorganizował szybko samochód ktory zabrał go do prywatnego lekarza,dostał zastrzyk i po godz wszystko wrociło do normy.Na drugi dzien był znami na safari jak nowo narodzony.Nie wiem jak w innych biurach ale Rainbow własnie takie rozwiazanie proponuje i gdyby mnie cos takiego spotkało nie bawiłbym się w zabawe miejsowymi tabletkami i 2-3 dniami wyjetymi z pobytu.Obsługa perfekt,nie nacha Pokaż »

    2014-08-22
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 5.7

    Dariapucka123 ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel wybraliśmy czytając wcześniej opinie internautów i nie żałujemy. Hotel przyjazny, zadbany, czysty, dużo Polaków. Obsługa przesympatyczna i pomocna, pomimo ramadanu i z pewnością wyczerpania - cały czas chodzą uśmiechnięci i przyjaźni. Z plaży nie korzystaliśmy zbyt często, dzieci wolą atrakcje w basenie. Polecamy ten hotel z czystym sumieniem! Przy okazji polecamy wycieczki z polskim biurem 3MTours. Na prawdę warto, niezapomniane wrażenia! Pokaż »

    2014-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  • 5.6

    Laura ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Ogólnie hotel bardzo zadbany , ładny z zewnątrz jak i wewnątrz ;) posiada zjeżdżalnie dla dorosłych jak i dzieci ;3 animacje bez porównania , świetne , w restauracji głównej każdego wieczoru inny temat kolacji ;> szkoda tylko że są 2 restauracje z których można korzystać bez rezerwacji ;c hotel bardziej jest przeznaczony dla par niż dla rodzin z dziećmi , ale też można się dobrze bawić ;))) Pokaż »

    2014-06-06
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1027 28 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny