Hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada *****

Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

Ocena hotelu (268 opinii)

5.4
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.6
    • Restauracje w okolicy 4.4
    • Atrakcje w okolicy 4.1
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    5.8
    • Wielkość 5.8
    • Standard wyposażenia 5.8
    • Czystość 5.7
    • Łazienka 5.8
  • Wyżywienie
    5.4
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.2
    • Obsługa 5.7
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.9
    • Udogodnienia dla dzieci 5.5
    • Animacje i rozrywka 4.9
    • Sport 5.1
    • Obsługa 5.7
    • Czystość 5.7
  • Jakość / cena
    5.6

Rekomendacja

95% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.5

    Pawel_1581 ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Najlepszy hotel w Egipcie w jakim byłam. Duży, z pięknym ogrodem. Plaża czysta, z łagodnym zejściem. Jest kilka fajnych zjeżdżalni. WIeczorem codziennie jest jakiś występ w krytym amfiteatrze a potem dyskoteka. Bardzo dobre drinki. Jedzenie jak to w Egipcie ,wszędzie podobne, ale tu chociaż doprawione. Obsługa jak na Egipt wyjątkowo uczynna i nie trzeba czekać po 15 minut aż kelner przyniesie drinka. Baseny są podgrzewane w każdym bądź razie w zimę. Nie można brać drinka do basenu bo gonią za to.. dla mnie to minus akurat. Hotel jest położony tak, że wychodząc z niego odrazu znajdujemy się na ulicy gdzie jest pełno sklepów. Tej zimy też polecę do tego hotelu ,ponieważ cały dzień coś się dzieje, jest rozrywka a to ważne by się nie nudzić. ps. Zapomniałam dodać ,że przy hotelu kręci się sporo kieszonkowców. Biegają grupami oferując papirusy. Pokaż »

    2014-10-20
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.6

    mared5 ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    To mój drugi pobyt w tym hotelu. Po raz pierwszy byłem w nim trzy lata temu, wtedy nie otwarta była jeszcze część Bluemarine. Od tamtej pory hotel zmienił nazwę z Iberotel na Jaz lecz jakość obsługi pozostala na wysokim poziomie. Przy morzu wybudowano niewielki aquapark z trzema zjeżdzalniami. W obiekcie widać niewielkie ślady zużycia, ale w niczym to nie przeszkadza. Jedyną niespodzianką nie fajną było to że za kolację w restauracji orientalnej musieliśmy zapłacić 8€ od osoby. W hotelu nadal jest problem z internetem, przy meldunku w recepcji dostajemy jedynie kody do darmowych 150 MB. aza resztę trzeba zapłacić. Pokój mieliśmy z numerem 4145 z widokiem na morze i basen przy plaży, ale oczywiście trzeba było "posmarować". Wraz z trzema innymi parami daliśmy łącznie 200$ czyli po 50$ na parę. Woda jest codziennie donoszona w 1.5l butelkach minibarek nadal płatny. Uważam źe menadżerowie hotelu powinni rozważyć wprowadzenie darmowego internetu bez ograniczeń i gratis minibarek bo obiekt będzie raczej się starzał i za kilka lat nie wyciągną już takich pieniędzy jak teraz. Pokaż »

    2014-08-24
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.7

    Mariusz ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    poświęciłem wiele czasu na szukanie hotelu a potem na czytaniu opinii.Wybrałem Aquamarine ze względu na opinie bardzo pozytywne,a opiniom negatywnym nie dawałem wiary.Na miejscu okazało się,że miałem rację.Hotel od samego początku zachwyca.Obsługa na światowym poziomie,dużo basenów,obawiałem się natłoku ludzi w sierpniu lecz kompleks jest tak duży,że nie widać maksymalnego oblężenia obiektu.Także w restauracjach,dodatkowe bary z przekąskami( normalne obiady np z frytkami,warzywami itp)sprawiają że ludzie nie są skupieni podczas posiłków w jednym miejscu.Pokoje(superior)-bajka.Tv nowoczesne(4 hdmi,usb,pc-vga)Toaleta duża(jest nawet bidet)Łozka megawygodne,na jednoosobowym spokojnie wyspią się 2 osoby,drinki smaczne,piwo dobre(jak na lokalne),Figloklub-wspaniała sprawa,nasz 5 letni syn nie mógł się doczekac otwarcia-aż biegł aby byc pierwszym,wiele osób nadaje na jedzenie.My bylismy od 7-14 sierp w grupie 4os dorosłe plus dziecko i nikt nie narzekał,każdy zachwycony mimo że jedliśmy rózne rzeczy,nawet doprawione było pod nasze gusty,kolejek do dan nie było,czasem chwile trzeba było na szklanki lub filizanki ale to niuans trwajacy chwilkę i w ogole nie przeszkadza,goscie głownie zNiemiec,Polski,Rosjan bardzo mało,byl iFrancuzi,Włosi ,Muzułmanie,Anglicy.MImo takiej mieszanki-pełna kultura,zero sprzeczek,spięć itp.Aquaparki oblegane.Najbardziej obawialismy się zemsty faraona ale nikt z nas nic nie miał.Na wycieczce fakultatywnej jeden gość z Hiltona opowiadał nam,że mimo uważania na wszystko jednak "się załapał"ale nie bawił się w żadne antinale itp.Po prostu zadzwonił do rezydenta który zoorganizował szybko samochód ktory zabrał go do prywatnego lekarza,dostał zastrzyk i po godz wszystko wrociło do normy.Na drugi dzien był znami na safari jak nowo narodzony.Nie wiem jak w innych biurach ale Rainbow własnie takie rozwiazanie proponuje i gdyby mnie cos takiego spotkało nie bawiłbym się w zabawe miejsowymi tabletkami i 2-3 dniami wyjetymi z pobytu.Obsługa perfekt,nie nacha Pokaż »

    2014-08-22
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 5.7

    Dariapucka123 ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel wybraliśmy czytając wcześniej opinie internautów i nie żałujemy. Hotel przyjazny, zadbany, czysty, dużo Polaków. Obsługa przesympatyczna i pomocna, pomimo ramadanu i z pewnością wyczerpania - cały czas chodzą uśmiechnięci i przyjaźni. Z plaży nie korzystaliśmy zbyt często, dzieci wolą atrakcje w basenie. Polecamy ten hotel z czystym sumieniem! Przy okazji polecamy wycieczki z polskim biurem 3MTours. Na prawdę warto, niezapomniane wrażenia! Pokaż »

    2014-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 5.6

    Laura ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Ogólnie hotel bardzo zadbany , ładny z zewnątrz jak i wewnątrz ;) posiada zjeżdżalnie dla dorosłych jak i dzieci ;3 animacje bez porównania , świetne , w restauracji głównej każdego wieczoru inny temat kolacji ;> szkoda tylko że są 2 restauracje z których można korzystać bez rezerwacji ;c hotel bardziej jest przeznaczony dla par niż dla rodzin z dziećmi , ale też można się dobrze bawić ;))) Pokaż »

    2014-06-06
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    redneck ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Począwszy od uprzejmej i nie oczekującej bakszyszu obsługi, a skończywszy na czystości na całym terenie obiektu. Zacznę od pokoju, który był sprzątany codziennie i wymieniane były ręczniki oraz pościel. Teren hotelu zadbany, Piękne ogrody z kwitnąca roślinnością, Baseny co wieczór "odkurzane", a płytki wokół nich myte.Plaża czysta, piaskowo-żwirkowa. W morzu rafa niestety martwa. W czasie odpływu woda ledwie po łydki. Jedzenie jak to w Egipcie, nic nadzwyczajnego. Jednak codziennie organizowane są kolacje tematyczne np. śródziemnomorska, międzynarodowa lub egipska czasami z muzyką na żywo. Bardzo często w menu pojawiały się świeżo smażone, grillowane ryby lub owoce morza. Każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Należy podkreślić, że jedzenie było zawsze świeże. Kawa, cola i inne napoje bez ograniczeń. All inclusive bogate i bez ograniczeń. Należy zwrócić uwagę na obsługę kelnerów i barmanów, którzy byli bardzo uprzejmi i uczynni i to nie tylko wtedy gdy dostali $ do ręki. Natomiast szczególne uznanie należy się międzynarodowemu zespołowi animatorów.W składzie Polka, Rosjanka, Czech, Niemka oraz Egipcjanie Baardzo aktywni i skuteczni. Potrafili zachęcić do udziału w zabawie nawet totalnych leniuchów. Wszystkie animacje dzienne prowadzone były z humorem i zaangażowaniem. Świetne wieczorne występy taneczne, kabaretowe i wokalne. Animacje to bardzo mocna strona tego hotelu. W hotelu jest bezpłatny Internet WiFi w miejscach ogólnodostępnych (baseny, lobby, tarasy) jest jednak ograniczony transfer do 150MB. Pokaż »

    2014-05-09
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.0

    Adam ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jako obiekt ładny, na zewnątrz budynków zadbany, piękne baseny w bardzo dużej ilości, natomiast pokoje... :( dla mnie to były 4 gwiazdki a łazienka na 3 gwiazdki. Jedzenie dość mało urozmaicone i nie dobre. Plaża czysta, piasek typowy egipski gruby. Odpocząć się da. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2014-05-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (5)
  • 5.8

    izabela kania ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    polecam serdecznie hotel mój ulubiony byłam w nim juz kolejny raz i zawsze wyśmienicie

    2014-05-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Marta ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel zdecydowanie polecam!! Bardzo duży kompleks, położony przy piaszczysto-żwirowej plaży w sąsiedztwie Titanic Palace na południu Hurghady. Przy wejściu do morza płytka laguna. Warto mieć ze sobą obuwie ochronne. Świetne baseny (w sezonie zimowym spora część z podgrzewaną wodą- do 31.03.; polecam baseny z leżakami w wodzie), spory aquapark, a przy plaży jacuzzi. Pokoje bardzo ładne i nowocześnie urządzone, codziennie sprzątane. Uprzejmy i miły personel, znający bardzo dobrze język angielski. Widać, iż w hotelu dbają o satysfakcję gości. Zdarzało się nawet, że otrzymywałam drinki albo owoce do leżaka na basenie czy przy plaży. Obsługa nie czeka na bakszysz, ale trzeba pamiętać, że w tamtejszej kulturze napiwek jest czymś normalnym. Także warto raz na jakiś czas parę dolarów napiwku zostawić ;) W hotelu dodatkowo do dyspozycji gości m.in. SPA, pralnia oraz lekarz. Jedzenie, jak dla mnie, wyśmienite!! Ekspres do kawy w restauracji oraz w każdym barze. Pyszne drinki, typu mohito itd. podawane w barze przy plaży, basenie czy lobby. W hotelu mamy możliwość spędzenia aktywnie czasu. Oprócz siłowni możemy wybrać m.in. siatkówkę albo boccię. Możemy również poćwiczyć Latino Dance i Belly Dance. Grupa sympatycznych animatorów umila czas (jest wśród nich i Polka). Z tego co widziałam, bogaty też program animacyjny dla dzieci. Z Internetu możemy skorzystać w lobby (zasięg jest też przy basenach), gdzie otrzymujemy darmowe bezprzewodowe połączenie z limitem 150 MB na pobyt (10 euro za 250 MB – gdy chcemy dokupić). Wśród gości spotkamy głównie Polaków, Niemców, Holendrów oraz Rosjan. Najlepszy hotel, w którym do tej pory byłam. Godny zainteresowania i polecenia. Nie doszukuję się w nim wad. Daje mu najwyższą ocenę :) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (15) »

    2014-04-06
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 5.8

    Adusiiiaaaaa ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jak najbardziej gody polecenia, czysto i schludnie, krąży opinia, że to jeden z lepszych hoteli w Hurghadzie i ja mogę to poświadczyć, byłam również w innym hotelu, ale niestety Aquamarinie nie dorównał w niczym. Hotel jak najbardziej zasługuje na 5* każdy znajdzie w nim coś dla siebie, różnorodnie jedzenie, wyśmienita obługa. POLECAM!!! A dla zaintersowanych: Pragnę polecić najlepsze biuro z wycieczkami w Hurgadzie, prowadzi je cudowny Egipcjanin płynnie mówiący po polsku, wycieczki są na najwyższym poziomie i bardzo tanie, korzystałam wielokrotnie z jego usług, wesoły, inteligenty chłowiek.NAJLEPSZY PRZEWODNIK!! A oto stronka: www.mojegipt.com Pokaż »

    2014-03-06
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1026 27 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny