Hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada *****

Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

Ocena hotelu (273 opinii)

5.4
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.6
    • Restauracje w okolicy 4.4
    • Atrakcje w okolicy 4.1
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    5.8
    • Wielkość 5.8
    • Standard wyposażenia 5.8
    • Czystość 5.8
    • Łazienka 5.7
  • Wyżywienie
    5.4
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.2
    • Obsługa 5.7
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.9
    • Udogodnienia dla dzieci 5.5
    • Animacje i rozrywka 4.9
    • Sport 5.1
    • Obsługa 5.7
    • Czystość 5.7
  • Jakość / cena
    5.6

Rekomendacja

96% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.9

    redneck ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Począwszy od uprzejmej i nie oczekującej bakszyszu obsługi, a skończywszy na czystości na całym terenie obiektu. Zacznę od pokoju, który był sprzątany codziennie i wymieniane były ręczniki oraz pościel. Teren hotelu zadbany, Piękne ogrody z kwitnąca roślinnością, Baseny co wieczór "odkurzane", a płytki wokół nich myte.Plaża czysta, piaskowo-żwirkowa. W morzu rafa niestety martwa. W czasie odpływu woda ledwie po łydki. Jedzenie jak to w Egipcie, nic nadzwyczajnego. Jednak codziennie organizowane są kolacje tematyczne np. śródziemnomorska, międzynarodowa lub egipska czasami z muzyką na żywo. Bardzo często w menu pojawiały się świeżo smażone, grillowane ryby lub owoce morza. Każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Należy podkreślić, że jedzenie było zawsze świeże. Kawa, cola i inne napoje bez ograniczeń. All inclusive bogate i bez ograniczeń. Należy zwrócić uwagę na obsługę kelnerów i barmanów, którzy byli bardzo uprzejmi i uczynni i to nie tylko wtedy gdy dostali $ do ręki. Natomiast szczególne uznanie należy się międzynarodowemu zespołowi animatorów.W składzie Polka, Rosjanka, Czech, Niemka oraz Egipcjanie Baardzo aktywni i skuteczni. Potrafili zachęcić do udziału w zabawie nawet totalnych leniuchów. Wszystkie animacje dzienne prowadzone były z humorem i zaangażowaniem. Świetne wieczorne występy taneczne, kabaretowe i wokalne. Animacje to bardzo mocna strona tego hotelu. W hotelu jest bezpłatny Internet WiFi w miejscach ogólnodostępnych (baseny, lobby, tarasy) jest jednak ograniczony transfer do 150MB. Pokaż »

    2014-05-09
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.0

    Adam ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jako obiekt ładny, na zewnątrz budynków zadbany, piękne baseny w bardzo dużej ilości, natomiast pokoje... :( dla mnie to były 4 gwiazdki a łazienka na 3 gwiazdki. Jedzenie dość mało urozmaicone i nie dobre. Plaża czysta, piasek typowy egipski gruby. Odpocząć się da. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2014-05-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (5)
  • 5.8

    izabela kania ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    polecam serdecznie hotel mój ulubiony byłam w nim juz kolejny raz i zawsze wyśmienicie

    2014-05-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Marta ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel zdecydowanie polecam!! Bardzo duży kompleks, położony przy piaszczysto-żwirowej plaży w sąsiedztwie Titanic Palace na południu Hurghady. Przy wejściu do morza płytka laguna. Warto mieć ze sobą obuwie ochronne. Świetne baseny (w sezonie zimowym spora część z podgrzewaną wodą- do 31.03.; polecam baseny z leżakami w wodzie), spory aquapark, a przy plaży jacuzzi. Pokoje bardzo ładne i nowocześnie urządzone, codziennie sprzątane. Uprzejmy i miły personel, znający bardzo dobrze język angielski. Widać, iż w hotelu dbają o satysfakcję gości. Zdarzało się nawet, że otrzymywałam drinki albo owoce do leżaka na basenie czy przy plaży. Obsługa nie czeka na bakszysz, ale trzeba pamiętać, że w tamtejszej kulturze napiwek jest czymś normalnym. Także warto raz na jakiś czas parę dolarów napiwku zostawić ;) W hotelu dodatkowo do dyspozycji gości m.in. SPA, pralnia oraz lekarz. Jedzenie, jak dla mnie, wyśmienite!! Ekspres do kawy w restauracji oraz w każdym barze. Pyszne drinki, typu mohito itd. podawane w barze przy plaży, basenie czy lobby. W hotelu mamy możliwość spędzenia aktywnie czasu. Oprócz siłowni możemy wybrać m.in. siatkówkę albo boccię. Możemy również poćwiczyć Latino Dance i Belly Dance. Grupa sympatycznych animatorów umila czas (jest wśród nich i Polka). Z tego co widziałam, bogaty też program animacyjny dla dzieci. Z Internetu możemy skorzystać w lobby (zasięg jest też przy basenach), gdzie otrzymujemy darmowe bezprzewodowe połączenie z limitem 150 MB na pobyt (10 euro za 250 MB – gdy chcemy dokupić). Wśród gości spotkamy głównie Polaków, Niemców, Holendrów oraz Rosjan. Najlepszy hotel, w którym do tej pory byłam. Godny zainteresowania i polecenia. Nie doszukuję się w nim wad. Daje mu najwyższą ocenę :) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (15) »

    2014-04-06
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 5.8

    Adusiiiaaaaa ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jak najbardziej gody polecenia, czysto i schludnie, krąży opinia, że to jeden z lepszych hoteli w Hurghadzie i ja mogę to poświadczyć, byłam również w innym hotelu, ale niestety Aquamarinie nie dorównał w niczym. Hotel jak najbardziej zasługuje na 5* każdy znajdzie w nim coś dla siebie, różnorodnie jedzenie, wyśmienita obługa. POLECAM!!! A dla zaintersowanych: Pragnę polecić najlepsze biuro z wycieczkami w Hurgadzie, prowadzi je cudowny Egipcjanin płynnie mówiący po polsku, wycieczki są na najwyższym poziomie i bardzo tanie, korzystałam wielokrotnie z jego usług, wesoły, inteligenty chłowiek.NAJLEPSZY PRZEWODNIK!! A oto stronka: www.mojegipt.com Pokaż »

    2014-03-06
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.5

    Justyna P ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    gdyby można było to pojechalibyśmy tam jeszcze raz!! to pierwszy pobyt w Egipcie i bardzo pozytywny!

    2014-03-06
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.6

    Monika ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel na dobre 4*, obsługa i czystość bez zarzutów. Panowie w recepcji "dorabiają" na zamianie pokoi, 10$ to za mało, od 20 do nawet 50$... W trakcie naszego pobytu zdecydowanie zbyt wiele "miejscowych", zachowanie na stołówce bez komentarza... Panie kąpiące się w swoich codziennych burkach powodowały zniechęcenie do korzystania z basenu, tym bardziej, że dziewczynce, kąpiącej się w bluzce (ze względów zdrowotnych) - kazano wyjść z basenu... Jedzenie dość monotonne, szczególnie śniadania, ale nie można wymagać zbyt wiele od egipskiej kuchni, mimo wszystko każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Duży plus za zjeżdżalnie i dla obsługi przy zjeżdżalniach - bardzo sympatyczni i pomocni. Animatorzy sympatyczni, szczególnie Mando :) Dyskoteka w styczniu nie funkcjonowała. Lokalny "spiewak" umilał czas wieczorami, a nawet rozkręcił kilka razy spontaniczną potańcówkę ;) Hotel polecamy dla osób, które chcą odpocząć. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2014-02-04
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (5)
  • 6.0

    marek ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo dobry hotel godny polecenia w 100%. Czysto, ładnie i niezły serwis.

    2014-02-01
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 5.4

    mariofax ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Kompleks hotelowy bardzo duży, co jest ogromną zaletą w momencie pełnego obłożenia przez gości. Duża ilość basenów co pozwala znaleźć swobodne miejsce do kąpieli. Basen z wodnymi leżakami to basen nazwany przeze mnie „spokojnym” do delikatnej aktywności, drugi ciąg basenów to już głośniejszy, gdzie gra muzyka, odbywa się gra piłkę wodną, gimnastyka. Kolejnym jest „koło plaży” z uwagi na wielkość można odpocząć i też poszaleć. Przy plaży są też brodziki dla dzieci oraz mega fajne zjeżdżalnie. Niektóre pokoje na parterze posiadają prywatne baseny tylko do swojego użytkowania. Ponadto można korzystać z basenów i zjeżdżalni części hotelu Bluemarine. Jak chcesz pograć na PS 3 to nie ma problemu, 30 minut = 1 euro (płatne przy wyjeździe). Z płatnych opcji są jeszcze cymbergaj, jakaś strzelanka, wyścigi samochodowe i rzuty do kosza, ale to już oddzielne automaty przy basenie „spokojnym”. Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Gastronomia to b.mocny punkt tego hotelu. Pokój standardowy ok. 30 m kw, ( Meble nowoczesne, TV LCD (TV Polonia), dużą szafa typu Komandor, sejf bezpłatny, minibar płatny, klimatyzacja działa bardzo sprawnie, telefon. Łazienka duża i funkcjonalna, toaleta osobno (wejście z łazienki). Dodatkowo w pokoju czajnik, herbata, kawa – za darmo. Balkon przestronny ze stolikiem i dwoma krzesłami. W dniu przyjazdu każdy pokój otrzymuje darmowy dostęp do w-fi w wielkości 150Mb wraz z hasłem, za darmo wi-fi jest w lobby. Transfer z lotniska ok. 30 minut. Punkty handlowe bezpośrednio po wyjściu z hotelu (na lewo lub prawo). Cleopatra Bazar ok. 30 minut pieszo drogą na prawo od hotelu. Plaża beznadziejna, w sierpniu miałem wrażenie, że był cały czas odpływ... Ogólnie hotel POLECAM !!! Pokaż »

    2014-01-30
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 6.0

    Agata ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Najlepszy hotel w jakim była. Wszystko nowe i pachnące czystością. hotel wystylizowany w każdym calu(nie po egipsku ale w nowoczesnym stylu z zachowaniem tego co najlepsze z orientu). jedzenie rewelacja(nawet w snack-barach karta menu i do wyboru do koloru- robią świeże na miejscu a nie odgrzewają milion razy to co zostało na stołówce), drinki z formy all inclusive rewelacyjne- prawdziwe mohito itd. obsługa rewelacja. dużo podgrzewanych basenów(ważne zimą), nie czuć ogromu hotelu i ilości turystów. Pokaż »

    2014-01-25
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1027 28 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny