Hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada *****

Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

Ocena hotelu (273 opinii)

5.4
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.6
    • Restauracje w okolicy 4.4
    • Atrakcje w okolicy 4.1
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    5.8
    • Wielkość 5.8
    • Standard wyposażenia 5.8
    • Czystość 5.8
    • Łazienka 5.7
  • Wyżywienie
    5.4
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.2
    • Obsługa 5.7
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.9
    • Udogodnienia dla dzieci 5.5
    • Animacje i rozrywka 4.9
    • Sport 5.1
    • Obsługa 5.7
    • Czystość 5.7
  • Jakość / cena
    5.6

Rekomendacja

96% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.9

    mona124 ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Duża ilość i różnorodność basenów zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych. Z plażą zdecydowanie gorzej ponieważ są duże odpływy i kąpiel w morzu raczej niemożliwa, chyba że obok w zatoczce. Leżaki niestety trzeba było rezerwować, choć w ostatni dzień pobytu ktoś ukradł nasze ręczniki i położył swoje. Przysłuchując się rozmowie Anglików usłyszeliśmy, ze spotkało ich to samo i ich ręczniki znalazły się w budce gdzie wydają ręczniki, poszliśmy i nasze też tam były. Jedzenia dość duży wybór. Byliśmy z 3,5 rocznym dzieckiem, korzystaliśmy z mini klubu, córcia chętnie chciała tam chodzić. Zemstę miałam poraz pierwszy w Egipcie, mąż standardowo. Córci nic nie dolegało! Korzystaliśmy z lekarza w hotelu i b. polecam! Co do wody mineralnej, to dostawaliśmy codziennie butelkę 1,5 litra nestle. Zostawialiśmy codziennie napiwek sprzątającemu i nie trzeba było go prosić, sam zostawiał. Pokaż »

    2013-08-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (5)
  • 5.8

    Darek ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jak na Egipt o podwyższonym standarcie, wszędzie czysto. Nie chcę powtarzać swoich poprzedników, ale trudno znaleźć minusy. Korzystaliśmy z biura Prima Holiday i jesteśmy bardzo zadowoleni. Opcja all inc. do samego końca a wylot mieliśmy o godz. 23.15 i nikt nie odcinał żadnych opasek jednak z uwagi na duże obłożenie pokój musieliśmy opuścić o godz. 12.00. Jedzenie bardzo dobre, duży wybór i nikt nie ma prawa chodzić tam głodnym. Alkohole w tym czysta wódka z lodem i cytryną dobra, drinki również i spory wybór / brak komplikacji żołądkowych / . W niektórych punktach napoje i piwo lane z butelek. Przy wymeldowaniu nie mieliśmy żadnych problemów z mini barem a zajmowaliśmy 3 pokoje. Wodę butelkowaną można załatwiać z osobami sprzątającymi za drobną zapłatą oczywiście. Ogólnie hotel na wysokim poziomie i jest wart swoich 5 gwiazdek w Egipcie. Dużo rodaków a mało nacji rosyjskich. Z całą powagą mogę polecić ten hotel w imieniu całej 5 - osobowej grupy. Co do różnokolorowości opasek uzyskałem informację, że jej kolor uzależniony jest od ilości pobytów w tym hotelu. Myślę, że wrócę jeszcze do tego hotelu. Pokaż »

    2013-07-15
    Opinia pomocna?
    Tak (12) / Nie (0)
  • 5.9

    Aneta Andrzejczak ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia, zgadzam się z wszystkimi pozytywnymi opiniami. Odnośnie negatywnych opinii i uwag zamieszczonych na tej stronie: - nie mieliśmy problemu z mini barem - leżaki trzeba jednak rezerwować ok 8-7 - jest możliwość kąpania się w morzu w sąsiedniej zatoczce (nikt nam nigdy nie zwrócił uwag, aby do niej nie przechodzići) - plaża hotelowa bardzo ładna, gdy nie ma odpływu Ogólnie jestem bardzo zadowolona, na niczym się nie zawiodłam. Cena bardzo korzystna w stosunku do jakości Pokaż »

    2013-07-14
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (1)
  • 5.5

    amura ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super hotel z własną plażą położony na uboczu Hurgady, w cichej i spokojnej okolicy.Pokój ogromny czyściutki-codziennie sprzątany- z balkonem. Duża przestronna łazienka-codziennie świeżutkie ręczniki. Duża liczba basenów i leżaków sprawia, że każdy znajdzie dogodne miejsce dla siebie do odpoczynku i zabawy w wodzie. Codziennie przy basenie głównym lub na plaży różne zabawy przygotowywane przez animatorów. Oprócz 2 restauracji głównych na terenie hotelu znajduje się duża ilość barów z napojami i przekąskami dostępnymi przez cały dzień. Hotel wspaniale przygotowany dla rodzin z dziećmi. W restauracji głównej kącik dla dzieci-małe krzesełka, stoliczki i specjalne meni. Na terenie hotelu kilka placów zabaw, zjeżdżalnie wodne dla małych i większych pociech.Jest także kilka klubów dla milusińskich, gdzie można zostawić dzieci pod opieką animatorów. Codziennie wieczorem dyskoteka dla maluchów, dla dorosłych zaś występy tematyczne,np. Taniec brzucha, tańce regionalne, wieczór kabaretowy, występy akrobatów, itp.Późnym wieczorem zaś codziennie dyskoteka dla dorosłych:-) Dla dbających o formę również na wakacjach jest siłownia dość dobrze wyposażona z sympatyczną obsługą gotową do pomocy. Ogólnie hotel wart swoich 5 gwiazdek. Pokaż »

    2013-06-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.0

    Robert ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Generalnie hotel OK. Godny polecenia znajomym wybierającym się do Egiptu. Duża ilość basenów to dla mnie duży plus ponieważ ja nie jestem zwolennikiem wypoczynku na plaży. Byłem w Egipcie tylko dwa razy, ale w tym hotelu jeżeli chodzi o czystość jest na poziomie. Co do minusów to oczywiście minibar i woda mineralna. Potwierdzam opinie innych na ten temat. Uważam, że psuje to całość wrażenia na temat tego hotelu. Na nasze zarzuty rezydent odpowiedział, że sytuacja się nie zmieni jeżeli nie zmieni się dyrekcja hotelu. Pokaż »

    2013-06-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.6

    beata stasińska ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      4.4
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    To moj czwarty wyjazd do Egiptu i zdecydowanie najlepszy. Hotel rewelacja, niezniszczony, czysciutki, przestronny,. super baseny Pokoje duze, swietnie wyposazone. Bylismy z mężem i dwójką dorosłych dzieci. Za niewielką opłatą w paszporcie udało się załatwić dwa pokoje w swietnym miejscu i dodatkowo superior zamiast standard.. Moi synowie zdziałali cuda. Uprzejmośc,dobre słowo i kilka zielonych to klucz do sukcesu. Obsługa bardzo miła, nieczekająca na bakszysz. Pokoje super sprzątane, z ochotą zostawiłam parę razy dolara w podziękowaniu za super cuda tworzone przez Khalata z ręczników. Kilka razy zostawił nam w pokoju dodatkową wodę. Fajni młodzi ludzie przy basenach umilają czas, zwłaszcza Mahomed przy basenach rekreacynych- śmieszny, bardzo uczynny chłopak. Ci co wypisują negatywne opinie to straszni malkontenci, którzy niepotrzebnie wprowadzaja zamęt. To jest Egipt,inna kultura, jedzenie, podejście do wielu spraw. Jedzenia mnostwo, zwłaszcza na kolacje, oczywiście po kilku dniach zaczynamy tęsknić za naszym polskim ale naprawdę nie można się przyczepić do jakości. Mnóstwo pysznych owoców, przystawek, słodyczy, ja nie przepadam za słodkim więc mało próbowałam. co mnie zdziwiło do dostęp do piwa butelkowego, coli sprita itp nierozcienczonych. Lubię lody-były firmy nestle, bardzo smaczne. Soki , woda z dystrybutorow, dla mnie nawet za słodkie więc nie chrzczone. Drinki lokalne, nic ciekawego ale da się wypić. Lód z wody nie kranowej_ brak zemsty. Mogłabym pisać i pisać ale naprawdę polecam. Dla normalnych ludzi, bez nastawienia że ja jestem panem a reszta ma dla mnie latać w kołko, wiemy o co chodzi. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania, jeśli macie jakieś wątpliwości. Wiem na własnej skórze że to może pomóc Pokaż »

    2013-06-09
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 6.0

    Anna Goldberg ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jestem zachwycona hotelem, obsługą, jedzeniem. Hotel ogromny, przecudowny. Obsługa przemiła, każdy mówi w języku polskim, uprzejmość na każdym kroku. Jedzenie super, potrawy różnorodne, klika restauracji do wyboru. Jesli masz pytania napisz: kryger1@wp.pl Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2013-06-03
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 4.2

    Beata ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel-moloch, brak w nim tego niepowtarzalnego klimatu. Piękne baseny i roślinność i to tyle plusów. Jeżeli chodzi o czystość to na terenie nienaganna natomiast w "restauracji" a raczej wielkiej stołówce brudne stolik podkładki i sztućce w pokoju brudne zasłony i sfatygowana pościel. Miejsce w którym odbywają się animacje dla dzieci i dorosłych oraz dyskoteka duszne i zapyziałe niewystarczające jak na tak duży hotel. Baaardzo dużo Rodaków i mnóstwo dzieciaków, w niektórych momentach czuliśmy się jak na wczasach w Łebie:) Leżaki w tzw dobrym miejscu trzeba było zająć o 7.00, później już tylko w pełnym słońcu albo na obrzeżach basenów. To samo wieczorem na tarasach - brak wolnych miejsc i stolik na stoliku. Tam też muzyka na żywo , w przewadze polskie disco polo. Generalnie dość dobry hotel ale nie odbiegający wcale od przeciętnego 5* w Egipcie - bez rewelacji i specjalnych zachwytów. Pokaż »

    2013-06-01
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (4)
  • 6.0

    dudula57 ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wspaniały duży kompleks,każdy,duży i mały,młody i dojrzały,znajdzie swój bar,swój basen(jest ich dużo,płytkie,głębokie i brodziki)swoje zacisze,swoją rozrywkę. Byliśmy w maju tylko kilka dni po wycieczce objazdowej i nie chciało się wyjeżdżać. Polecam w 100% Pokaż »

    2013-05-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.5

    Hanna Podroznik ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel wart 5* przepiekne lobby. pokoje przestronne i czyste. Czystosc to najwazniejsza zaleta tego kompleksu. Baseny kilka razy dziennie sprzatane i czyszcone filtry. Obsluga przy basenach uwija sie i przynajmniej co 15 minut przychodzi zapytac czy czegos nie podac- za free !!!! Hotel jest polozony przy plazy- niestety woda po kolana a my niestety trafilismy na odplyw wiec wody nie bylo wcale.... ;( ale baseny rekompensuja wszelkie braki. Jesli ktos lubi gwar i zabawe to Aquamarine super, ale jak ktos woli ciut kameralniej to wystarczy przejsc do sasiedniego Bluemarine i tam juz ciszej i przytulniej ;) spokojnie mozna kozystac z jednego i drugiego hotelu, granice sa praktycznie zatarte. Maluszki w blumarine maja malutkie zjezdzalnie i brodziki. Polsckie przedszkola i animatorzy- naprawde mozna odpoczac ;) POLECAM Pokaż »

    2013-05-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1027 28 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny