Hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada *****

Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

Ocena hotelu (273 opinii)

5.4
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.6
    • Restauracje w okolicy 4.4
    • Atrakcje w okolicy 4.1
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    5.8
    • Wielkość 5.8
    • Standard wyposażenia 5.8
    • Czystość 5.8
    • Łazienka 5.7
  • Wyżywienie
    5.4
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.2
    • Obsługa 5.7
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.9
    • Udogodnienia dla dzieci 5.5
    • Animacje i rozrywka 4.9
    • Sport 5.1
    • Obsługa 5.7
    • Czystość 5.7
  • Jakość / cena
    5.6

Rekomendacja

96% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.9

    leszek ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo fajny. Wszędzie czysto, dużo zieleni, kwiatów, wygląda rewelacyjnie. Bardzo miła obsługa. Jedzenie bardzo bobre. Możliwość korzystania z restauracji tematycznych za dopłatą (8 euro - osoba). Dostęp do Internetu . Polecam ten hotel. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2013-05-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.9

    kinga313 ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel pod każdym względem fantastyczny ....bardzo wysoki poziom . SUPER !!! SUPER!!! Polecam każdemu :)

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2013-04-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.5

    Scoopie ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel bardzo ładny, duży kompleks z wieloma wspaniałymi basenami i atrakcjami przede wszystkim dla dzieci. Duży plus dla animatorów. Wspaniały masaż i wizyta w spa polecam!! Fajna siłownia. Plaża bardzo ładna zadbana. Leżaki bardzo dobre. Hotel wspaniały dla rodzin z dziećmi. Minusem było to że na pięknej plaży nie było wody i możliwości kąpieli w czasie dwu tygodniowego pobytu. Hotel typowo dla rodzin, single nie maja tam co robić! Pokaż »

    2013-04-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.2

    Marta ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel jest położony na sporym obszarze. 18 basenów w tym 16 podgrzewanych w różnym stopniu. Dla dzieci dużo zabaw i atrakcji, animatorzy naprawdę się starali. Mamy tam dwie Polskie animatorki i Ukrainkę mówiącą po polsku :) W recepcji też są dwie nasze rodaczki. Tylko jedzenie mogło być bardziej różnorodne. Kucharz robiący spaghetti, na moich oczach dolał gorącej wody z kranu do sosu i nawet nie poczekał aż się zagotuje. Szok. A później klątwa mnie dopadła :( Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2013-03-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.9

    Bogdan Z ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super hotel,wszystko na miejscu,polecam,do centrum 10 minut taxi

    2013-02-28
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (4)
  • 3.2

    nowjulka ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      0.0

    pokoj superior to dla rodziny z 2 malych dzieci bylam z 16 latkiem platne jak za doroslego a jedno z nas nie mialo gdzie spac ale nie chcialam byc niegrzeczna pal z tym nigdy z bee free ani rainbotur ale organizacyjnie sa swietni moze cos za cos ale za ta kase sa lepsze hotele Pokaż »

    2013-02-21
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (10)
  • 5.1

    ddel ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo przyjemny hotel.Godny polecenia położony przy plaży.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (8) »

    2013-02-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 6.0

    anka29 ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel rewelacja! Byliśmy z trojgiem małych dzieci. Bawiliśmy się świetnie. Nawet nasze niejadki wybrały sobie coś do jedzenia. Obsługa świetna. Śmiało polecam dla rodzin z dziećmi. Obszar hotelu ogromny, nie ma po co wychodzić, dzieci i tak się nie będą nudziły a my wtedy mamy święty spokój. Pokaż »

    2013-02-02
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 5.1

    anetabilska ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    witam serdecznie, chciałam podzielić się wspomnieniami z pobytu w hotelu Jberotel Aquamarine. To trzeci wyjazd do Egiptu, ale ten pobyt w Iberotelu uważam za najfajniejszy. Hotelik naprawdę bardzo dobry. Spełnił moje wszystkie oczekiwania co do czystości, jedzenia i rozrywki. Będąc jeszcze w Polsce dostaliśmy namiary na egipskie biuro zajmujące się wycieczkami fakultatywnymi. Mają bardzo atrakcyjne ceny wycieczek, niższe niż u rezydentów. Wycieczki są bardzo dobrze zorganizowane. Otrzymaliśmy dobre rabaty i niespodzianki podczas wycieczek. Z czystym sumieniem polecam LMEGIPT. www.lmegypt.com.pl Pokaż »

    2013-01-21
    Opinia pomocna?
    Tak (7) / Nie (7)
  • 5.8

    gpimola ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam zdecydowanie, hotel przepiękny, dużo basenów, czysto, dużo zieleni, olbrzymi kompleks, blisko rafa do nurkowania, dwie duże restauracje główne, pyszne jedzenie.

    2013-01-20
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1027 28 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny