Hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada *****

Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

Ocena hotelu (273 opinii)

5.4
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 4.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.6
    • Restauracje w okolicy 4.4
    • Atrakcje w okolicy 4.1
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    5.8
    • Wielkość 5.8
    • Standard wyposażenia 5.8
    • Czystość 5.8
    • Łazienka 5.7
  • Wyżywienie
    5.4
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.2
    • Obsługa 5.7
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.9
    • Udogodnienia dla dzieci 5.5
    • Animacje i rozrywka 4.9
    • Sport 5.1
    • Obsługa 5.7
    • Czystość 5.7
  • Jakość / cena
    5.6

Rekomendacja

96% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.9

    Grażyna Tolksdorf ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Spędziliśmy miły urlop . Święta I sylwester były rewelacyjne. O hotelu napisno już wiele pochlebnych opinii więc nie będę się powtarzać. Byliśmy z Biura sun&fun. Wywiazali się z umowy bez zarzutu.

    2013-01-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.9

    milk0109 ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W tym hotelu wszystko jest rewelacyjne. To mój piąty pobyt w Egipcie i najlepszy do tej pory, więc mam porównanie i jestem obiektywna. Rozpisywać się nie będę...po prostu git. Nowoczesny, piękny, czysty hotel z doborowym jedzeniem. Polecam w 100% Pokaż »

    2013-01-08
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 4.9

    Tomek i Monika ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel jak na Egipt bardzo dobry,duży obiekt,fajne baseny,w ciągu dnia jest gdzie sie bawić lub poleżeć piszę o basenie;-), trochę mogliby poprawić różnorodność posiłków ale niestety w Egipcie tak jest i nie ma co narzekać, ogólnie warty polecenia;-) Pokaż »

    2013-01-06
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (5)
  • 5.8

    Natalia00 ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel warty polecenia. Piękny, duży, czysty, jedzenie bardzo dobre, duży wybór.

    2013-01-02
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.9

    piotr ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Najlepszy hotel w Egipcie w jakim byłem (3 raz), obsługa klasa..............naprawdę obsługa była kompetentna i bardzo szybko załatwiała kazdą naszą prosbę, w hotelu pracuja (także zima) trzy Polki, jedna jako rezydentka hotelu, dwie kolejne jako animatorki, w razie jakiejkolwiek trudnej sytuacji ze zdrowiem lekarz hotelowy ma podpisana umowę z ubezpieczycielem, więc nie ma żadnych problemów (problemy ze zdrowiem córki), naprawdę można polecić ten hotel, w razie jakichkolwiek pytań prosze pisać, pozdrawiam Pokaż »

    2012-12-29
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 5.8

    MaTyS ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Był to mój kolejny pobyt w tym hotelu, przez rok praktycznie nic się nie zmieniło. Hotel warty swojej ceny. Jedyny drobny mankament to komary w lobby barze ;)

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2012-11-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.9

    jaaameee ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy w tym kurorcie dwa tygodnie. Był to nasz pierwszy pobyt w Egipcie i z wielką chęcią byśmy tam wrócili. Obsługa miła, z paroma osobami mamy kontakt do dziś. Czystość w kurorcie na wysokim poziomie, nie mamy do czego się przyczepić. Jedzenie pierwsza klasa. W barach nad basenami posiłki wydawane cały czas, a do tego bardzo dobre i wybór dość duży. Na stołówce je się oczami. Wszystko wygląda zachęcająco i jest bardzo smaczne. Jedno z nas jest wybredne pod względem jedzenia, ale bez żadnych problemów się najadało. Polecamy ten kurort wymagającym osobą, które chcą odpocząć. Jako, że lecieliśmy pierwszy raz, długo się zastanawialiśmy co wybrać, żeby miło wspominać wakacje, a nie wybrać coś czego będziemy żałować. Wybór był trafny. Dodamy, że byliśmy w pokoju superior. Pokaż »

    2012-11-26
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    Elżbieta ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel I klasa!!!!!!!!. W czasie pobytu hotel klasyfikował się na 6 miejscu w rankingu najlepszych hoteli w całym Egipcie. Obsługa - marzenie. Mieliśmy z chłopakiem wrażenie, że gdyby możliwe było polerowanie przez nich kamyczków na plaży, to by je polerowali. Cały czas personel hotelu był na pełnych obrotach. Pogoda wymarzona w tym terminie (16-24 listopada). W recepcji pracują 2 Polki, więc nie trzeba być poliglotą by się jakoś tam dogadać. Poza tym większość pracowników zna angielski, rosyjski, niemiecki, szwedzki a także polski. Kuchnia początkowo mnie napawała strachem przed klątwą faraona, ale nie było jakichkolwiek nieprzyjemności, chyba, że ktoś namieszał tego jedzenia (a oto nie trudno).Rosjanie i Niemcy tylko dawali sie we znaki, bo zachowywali sie jak dzicz, jakby ktoś z Oświęcimia ich wypuścił. Pchają się, łądują jedzenie aż z talerza spada, rzucają mięchem w przenośni i nie tylko. Łazienki może domestosem nie opływają, ale prezentują się przyjemnie. Codziennie świeże, mięciutkie ręczniki, pokoje klimatyzowane, z lodówką i sejfem. Łóżka bardzo wygodne, basenów do wyboru z głębokością od 10 cm ( dla tych najmniejszych) do 120 cm. Mają bardzo dobre lody czekoladowe., A propos lodów, można śmiało brać drinki z lodem (wiele hoteli do przyrządzania lodu stosuje "kranówę", tutaj jest bezpiecznie). Oczywiście jak któś bezmyślnie siedzi i żre i chleje, co fabryka da, to nawet wódka nie zabezpieczy przed biegunką i kacem!!!!!!!! A byli tacy bohaterowie. I nie polecam za dużo pić przed lotem, jakiś Brytyjczyk w trakcie lotu narobił wiochy na środku samolotu. Woda w morzu jest ciepła, chyba, że ktoś wchodzi po 3 godzinach smażenia się na leżaku, no nawet szok termiczny może się pojawić. W trakcie odpływu woda poziom wody może opaść nawet o 1,5 metra, więc jak ktoś chce popływać to trochę cierpliwości i obowiązkowo buty ochronne. Mimo, iż przy plaży nie ma za dużo kamieni, można przejść nawet kilkadziesiąt metrów spokojnie bosą stopą. JEDNYM SŁOWEM POLECAMY HOTEL!! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2012-11-26
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 6.0

    Lidka ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Drugi pobyt w tym hotelu i ocena na 6+. Hotel jest rewelacyjny. Wspaniałe warunki, rewelacyjna obsługa, świetni ludzie. Dużo Polaków, co dla mnie jest zaletą, gdyż można poimprezować z rodakami:) Początek listopada, to chyba ostatni dzwonek, jeżeli ktoś lubi ciepełko. Z przyjemnością jeszcze tam wrócę. Pokaż »

    2012-11-18
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 6.0

    marian13 ocenił hotel Jaz (Iberotel) Aquamarine Hurghada

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia. Wszystko na wysokim poziomie. Jedyny minus to bardzo długa mielizna i uboga rafa koralowa. Poza tym rewelacja.

    2012-11-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1027 28 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny