Hotel Elbrus Szczyrk ***

Elbrus

Ocena hotelu (17 opinii)

5.1
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 4.3
    • Plaża / stoki 5.2
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 4.9
    • Atrakcje w okolicy 4.7
    • Komunikacja 4.9
  • Pokoje
    5.3
    • Wielkość 5.1
    • Standard wyposażenia 5.0
    • Czystość 5.4
    • Łazienka 5.5
  • Wyżywienie
    5.6
    • Ilość i dostępność 5.5
    • Smak i jakość potraw 5.5
    • Różnorodność potraw 5.5
    • Obsługa 5.7
  • Hotel
    4.8
    • Basen 5.4
    • Udogodnienia dla dzieci 4.5
    • Animacje i rozrywka 4.2
    • Sport 4.5
    • Obsługa 5.1
    • Czystość 5.1
  • Jakość / cena
    4.9

Rekomendacja

93% poleca ten hotel

Ranking

  • 4.7

    Kasia ocenił hotel Elbrus

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Hotel pięknie położony, bardzo przyjazny klientom. Kuchnia- celująca- długo będę ja pamiętać . Kelnerzy sprawni i b .mili. Pokoje czyste. Spa Armaczi na wysokim poziomie. Byłam na 2 tygodniowym turnusie niskowęglowodanowym. Wybieram się w to samo miejsce za rok. Polecam to miejsce. Pokaż »

    2014-07-28
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.3

    abbi ocenił hotel Elbrus

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Świetny hotel, przesympatyczna obsługa. Czysto, dobre jedzenie.

    2013-04-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    marsol ocenił hotel Elbrus

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.4
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Spedzilam tegoroczne Swieta Bozego Narodzenia w Hotelu Elbrus jestem zadowolona z pobytu, wszystko na bardzo wysokim poziomie, obsługa oraz atrakcje hotelowe sa godne polecenia. Kolacja wigilijna bardzo uroczysta z kapela goralska, jedzenie podczas calego pobytu bardzo dobre oraz urozmaicone. Z pewnoscia jeszcze wroce do Hotelu Elbrus Pokaż »

    2013-01-20
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 4.1

    olka26 ocenił hotel Elbrus

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel sprawia dobre wrażenie. Wyżywienie na bardzo wysokim poziomie. Pokoje czyste ale ściany są bardzo cienkie i wszystko słychać z pokoju sąsiedniego. Jest to bardzo duży minus. Obsługa dobra. Właściciel nastawiony typowo na dochód wykorzystuje triki marketingowe aby przyciągnąć klienta. Jak klient jest to musi zapłacić nie zawsze wiedząc za co. Cena jest wygórowana w stosunku do jakości. Pokaż »

    2012-09-27
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (2)
  • 5.4

    mycha_a ocenił hotel Elbrus

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W tym roku postanowiliśmy spędzić wakacje w Polsce i wybraliśmy jakże malowniczy Szczyrk. Z dużej listy hoteli wybraliśmy własnie Hotel Elbrus. Możemy go w pełni polecić wszystkim. Od wymagających klientów po rodziny z dziećmi. Każdy znajdzie coś dla siebie-basen, sauny, tenis stołowy, SPA&Wellnes. Obsługa hotelu bardzo przystępna, wszyscy mili i pomocni w każdym problemie. Wyżywienie wysokiej jakości było bardzo smaczne. Stwierdzamy,że wrócimy tam kiedyś znów całą rodziną ;) Pokaż »

    2012-08-18
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (1)
  • 5.5

    seboprzy ocenił hotel Elbrus

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Skorzystaliśmy z pakietu "Górski relaks". Naprawdę polecam!!! Bardzo smaczne jedzenie...pakiet masaży super! zwłaszcza gorącymi kamieniami. Obsługa miła i zawsze pomoże. Pokoje przytulne, kompleks basen+sauny bardzo fajny...zwłaszcza 3 rodzaje saun. Zamierzmy tu wrócić! Można się przyczepić do krótko czynnego baru (do 22) oraz restauracji. Godziny działania saun mogły by być dłuższe..no i dla ludzi lubiących długie przechadzki w górach to godziny obiadokolacji 16-18 mogły by być bardziej elastyczne i późniejsze. Ale jak dla mnie są to SZCZEGÓŁY które nie wpłyną na końcową ocenę, czyli SUPER!!! Pokaż »

    2012-08-13
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  • 5.9

    Skawa ocenił hotel Elbrus

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Skorzystaliśmy z pakietu górski relaks i jesteśmy bardzo zadowoleni. Bardzo dobra kuchnia. Dobrze urządzone pokoje i łazienka. Miła obsługa. Można skorzystać z basenu, spa, sauny. Ładny widok z okna. Polecamy.

    2012-07-15
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (1)
  • 4.0

    blackout ocenił hotel Elbrus

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Stosunkowo nowy, czysty hotel w dobrym standardzie. Żona bardzo zadowolona ze spa. Mały ale przytulny basen z saunami. Śniadania smaczne(bufet), dania z karty również. Sympatyczna obsługa.

    2012-06-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.6

    gaga29 ocenił hotel Elbrus

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    " + " - basen - spa - jedzenie " - " - bardzo źle wygłuszone ściany pomiędzy pokojami - obsługa pracuję jakby za karę - winda jedzie tak wolno,że szybciej wchodzi się po schodach - jeśli spadnie śnieg to bez łańcuchów na koła praktycznie nie możliwy podjazd pod hotel Pokaż »

    2012-02-20
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (7)
  • 5.6

    magdalena rogalska ocenił hotel Elbrus

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jednym słowem super. Bardzo czysto, pyszne jedzenie, każdy wybierze coś dla siebie i dzieci.Bardzo ładny basen i sauny .W restauracji można zamówić a la carte , ceny przystępne i pięknie wszystko podane.Hotel fajnie położony na wzgórzu.Byliśmy bardzo zadowoleni i w przyszłym roku również planujemy tam wyjazd na narty.Obsługa przemiła i bardzo pomocna . Pokaż »

    2012-01-28
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny